Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Mélyentisztelt telefonguruk!
Egy nokia 3110 classic-kal akadt egy pici problémám.
Akinak van valami tippje, az oszza meg velem legyenkedves.
Baresz szeretzné használni.Tudom vigye olyanhoz aki ért is hpzzá
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
doddy
tag
Sziasztok!!
Vennék egy Nokia E90es Communikátor-t. Ebből létezik kínai clón? Ha igen, mi az eltérés az eredeti és a clone között?
Thx
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
nemma
addikt
Parancsolj, bár én nem ajánlanék ilyen telefonokat
-
MODERÁTOR
-
OCG
csendes tag
Sziasztok!
A barátnőm vett egy Motorola K1-es mobilt, de valamiért az én 6300-ás telómról küldött nagyobb smseket nem kapja meg..én megkapom a visszajelzést, hogy kézbesítve, de ő nála semmi.. Valakinek, vmi ötlet?
Előre is köszi, üdv. OC
-
nagyúr
sziasztok,
tervezem egy s500i vételét, és látom, hogy nincs benne fm rádió . régebben mintha lett volna néhány gyártónak kívülről rádugható rádióadaptere, kérdezném nálam nagyobb tudású emberektől, van-é a sony ericssonnak ilyen ketyeréje, és ha igen, hajlandó-e együttműködni ezzel a típussal. köszi
ps.: poénokat kéretik mellőzni, köszi.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Enjoy
addikt
válasz velizare #6119 üzenetére
A jelenlegi SonyEricsson zenei tartozékok: klikk
S hogy válaszoljak a kérdésedre: Sajnos nincs olyan tartozék, amivel rádiót tudnál fogni.
Az oldalon található FM rádióadó, arra szolgál, h a telón lévő zenéidet átküld pl autóra...
De ha annyira fontos a rádió, akkor nézz körül, mert szerintem van ilyen áron rádiós teló is► més que un club ◄
-
nagyúr
köszi. ami a röhely, hogy a boltban a határozott kérdésemre, hogy van-e benne rádió, simán igennel feleltek, majd az se hotline-nál az általad is belinkelt adót, illetve annak régebbi (mmr-60) verzióját ajánlották megvételre.
na mindegy, elmegyek, megveszem a telót, aztán majd a pannon beleépíti nekem a rádiót, ha már azt mondják, hogy van benne, meg majd utána az se is beleépít egyet, ha már azt mondják, hogy jó rá.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Enjoy
addikt
válasz velizare #6121 üzenetére
Mondjuk nem értem a SonyEriccsont, h miért spórolták ki az S500-ból a rádiót.., amikor a W580i full ugyanez csak walkman lejátszóval, meg jobb fülessel...
Egyébként ha nagyon fontos a rádió, s ha a pannonál lehet kapni akkor vegyél inkább egy olyat!
Az is van 5 különböző színben:[link]► més que un club ◄
-
nagyúr
igen, ez a következő jelölt, a fekete-narancs nagyon pofás, bár az s500i fekete-zöldjét nem übereli.
ez van, ezt kell szeretni...Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
MODERÁTOR
-
nova001
senior tag
helllo
megkérdezhetném hogy samsung m600ast lehet valahogy házilag boxal vagy koddal fügetleniteni??köszi elöre is aki tud segiteni
-
sto1911
veterán
Udv!
Ceges telot kaptunk, de a sim kartya meg inaktiv, hol tudom aktivaltatni?
-
MODERÁTOR
-
nygma
addikt
válasz Viktor0610 #6135 üzenetére
Akkor roszul tudtam...
-
OCG
csendes tag
Sziasztok!
A gondom sajna nem oldódott meg, szóval a problémám még mindig ugyan az: A barátnőm vett egy Motorola K1-es mobilt, de valamiért az én 6300-ás telómról küldött nagyobb smseket nem kapja meg..én megkapom a visszajelzést, hogy kézbesítve, de ő nála semmi.. Valakinek, vmi ötlet?
Előre is köszi!
-
MODERÁTOR
-
Riddle
tag
Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket, illetve tapasztalatotokat kérdezném, software frissítéssel kacsolatban Úgy értem, hogy gyárilag kártyafüggetlen, nem "gagyi" GSM-ben vásárolt, Samsung SGH-D900i-ről van szó
Samsung-nál frissíttetett már valaki, ha igen, mi a tapasztalatVálaszokat előre is köszönöm
Riddle
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
OCG
csendes tag
válasz Viktor0610 #6138 üzenetére
Szia!
Most próbáltam ki egy LG Chocolate-ról és igen, az gond nélkül átküldte..
-
Enjoy
addikt
Sajnos a samsung nem rendelkezik gyári publikus szoftver updater progival, mint pl a SonyEricsson, vagy a Nokia.
Vagyis van két megoldás: Beviszed szervízbe, vagy ahol vetted, s kérsz egy szoftverfrissítést a telódra. Vagy garivesztést megkockáztatva megpróbálod otthon véghez vinni a "ceremóniát" nem gyári (nem legális programmal). De a frissítéshez kell egy szervízkábel is, vagyis nem jó a gyári csomagban kapott sima usb kábel...
De a frissítés menetéről, és módjáról ezen a fórumon nem fogsz leírást találni.
Ez a PH! szabályaiba ütközik...► més que un club ◄
-
MODERÁTOR
-
copin
őstag
Miért kell külön szabvány a mobil tv-hez? A mostani analóg/digitális miért rossz?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
hi!
ma vettem 2. munkatelónak egy samu c-170-et. olcsó, buta, kicsi, egyszerű, de még szép...
de nem lehet teljesen lehalkítani, és így számomra hasznlhatatlan. mivel:
a hívásjelzéseknél 3 lehetőség van: csenget, rezeg, renzeg, majd fokozatosan hangosodik. ez idáig ok, de ha néma üzemmódba teszem a jobb alsó (#) gommbal, mindhárom lehetőségnél rezeg. tehát nem tök néma.
van valmi megoldás a samuknál, amiről nem tudok? vagy ki lehet-e manuálisan iktatni a rezgést? azt is próbáltam, hogy a sima csengetés üzemmódban teljesen levesezm a hangot, de az 1. fokozat is túl hangos.
5let, megoldás? a hangszórót is kiköthetném, de néha lehet szükségem arra is, hgoy halljam a csörgést. (99%-ban le van halkítva, mindenkit csak visszahívok). de ez egy rémálom, erre nem is gondoltam, hogy nem lehet teljesen lesüketíteni. a francnak kell, hgoy pl éjszaka nekiálljon zümmögni....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MODERÁTOR
-
szab.tam
nagyúr
válasz Viktor0610 #6145 üzenetére
fasza....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Riddle
tag
Fórumtársak!
A kérdés így szólt:
"Samsung-nál frissíttetett már valaki, ha igen, mi a tapasztalat "
Tehát, mivel gyári jogtiszta, és garanciális is, a Samsungnál szeretném a Garancia jeggy-el érvényesítve frissíttetni!!!
A tapasztalatokat arra vonatkozóan kérdeztem, hogy 2-3 hetente hordhatom a szervízbe, vagy egyszer frissítik, és jó lesz utána, nem úgy, mint a NOKIA mobillal, amit fél éven keresztül hordoztuk be, a gyártóhoz software frissítésre, amíg le nem járt a garancia, ezért kérdeztem
Riddle
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
MODERÁTOR
Riddle:
Sejtetem, hogy erre gondolsz, de annyira egyértelmű volt, nem gondoltam volna, hogy erre szeretnél választ kapni.Egyik gyártó sem olyan, hogy így kelljen a készülékeivel eljárni. Az általad említett Nokia telefont pedig ki kellett volna cseréltetni vagy a Nokiával vagy a szolgáltatóddal...
copin:
Nekem biztosan.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
szab.tam
nagyúr
ez csak találgatás: szerintem a mobil tv-khez nincs szükség 720, pláne 1080 sorra, és ennek a hardverigényes feldolgozására. gondolom....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- EAFC 25
- A fából készült műhold a jövő, a SpaceX-nek is ajánlanák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest