Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szesa
senior tag
H,
Android 5.1 (sams galxa3)
pár kérdésre keresek választ:-Hogyan lehet az ikonokat / widgeteket zárolni (hogy ne lehessen véletlen elmozgatni stb)
-Hogyan lehet fotokat/egyéb adatokat privátra állítani (mint az iphone-on)
-Létezik olyan hogy minden üzenetet egy program mutassa (gmail, email, sms, mms, skype, stb) ?
-Samsungos CarMode app-nal nem lehet tiltani a Bluetooth autoamata bekapcsot? Waze-t nem kezeli?Thx
-
-
vbbb
addikt
válasz quailstorm #41399 üzenetére
Vissza tettem az új kijelző mert nem hagyott nyugodni, feldobtam töltőre 10 percet és egyszer bevillant a kép! Lehet az akku is hibás, most rendeltem egyet...ezen már nem múlik. (Olvastam, hogy ettől is lehet, hogy elindul a teló viszont nincs benne elég dilaj/hibás és nem indítja el a képernyőt.)
-
adise
őstag
üdv
milyen telót ajánlotok idősebb embernek 20-25k körül?
facebook, viber kis net..
köszi -
MrX
kezdő
Sziasztok! Adott egy Huawei Ascend G7. Frissítettem Android 5.1-re (Huawei oldalról).
Azóta nincs billentyűzet és nem mennek a mozgásvezérlés funkciók. -
Kukcaman
senior tag
válasz quailstorm #41397 üzenetére
Nagy segítség volt, sikerült megcsinálni mindent. Még aznap nem sikerült semmi, már kezdtem volna feladni. Másnap megint neki rugazgodtam, és siker
Ugyan csak 1 féle ROM-t találtam ehhez a telefonhoz, az is egy HUMMER H5 telefoné, de a bendője ugyanaz.
ROOT-olni kellett még Framaroot+SuperSU kombinációval a telefonon. IMEI-t is sikerült visszaállítani, csak elfelejtettem a progi nevét már
De a lényegen nem változtat[ Szerkesztve ]
-
dabgergo
őstag
Megoldhatatlannak látszó névjegy-másolási probléma: régi C2-01 -es Nokiáról akarnánk nokia 222-re másolni a kontaktokat. Részben a sim kártyán részben a telefon belső memóriájában vannak a számok, olyan sok van. A sim kártyás sima ügy, az ment, de a telefon memóriájából sehogy sem tudjuk átmásolni, pedig van egy szinkronizációs rész külön de ott azt írja a C2-01h nem kompatibilisek.... Hogy lehetne mégis kimenteni a számokat? Azt lehetne h a sim kártyán átvisszük két részletben, de a törléshez kér a sim kártya egy kódot ami fogalmam sincs h mi...
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Adott egy töröt üveges,amúgy hibajelenségeket nem produkáló kijelzős Huawei G620s telefonom.Sokallom a szervíz árait és arra gondoltam,hogy magam megcsinálnám.
A kérdésem az lenne,hogy ha berendelem az alábbi alkatrészt,akkor ezt minimális sütnivalóval ki tudom-e otthon cserélni,vagy inkább hagyjam az egészet?Minőséget,megbízhatóságot tekintve valakinek van ilyesmivel tapasztalata?http://m.ebay.co.uk/itm/For-Huawei-Ascend-G620S-Touch-Screen-glass-Digitizer-Replacement-/111996348913?var=&hash=item1a1380a9f1%3Am%3Am3KqWYQP6YCIx6FbcP84zKw&_trkparms=pageci%253A1395376c-745f-11e6-a2f2-005056b02487%257Cparentrq%253A00be0e631570a606358c8e64ffff2b3a%257Ciid%253A2
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
quailstorm
nagyúr
válasz Godimodi #41412 üzenetére
Meg lehet csinálni, még egy hajszárító kell meg egy videó. bár ez szar
-
Godimodi
tag
válasz quailstorm #41413 üzenetére
Köszi a segítséget,majd megpróbálkozom
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
dabgergo
őstag
Régebbi (buta) Nokiákon hogy lehet beállítani h a jobb vagy éppen a bal oldali gomb (amire alapból a kamera van pl beállítva) mást nyisson meg? Beállításoknál nem látom h testre lehetne szabni de lehet h csak rossz helyen keresem...
És köszi a kód amit múltkor kaptam működött!
-
Lecs@
addikt
Üdv ! Adott Lenovo X3 teló. A Messenger alkalmazás, videószelfi, bármely videó file küldése után bezár, majd nem is tud többet csatlakozni. Kvázi kifagy. Törlöm, újratelepítem, működik. Amíg nem akarok újra videót küldeni. Lenne más alternatíva, de szerintem valahol valami beállítási ( engedély ) gond lehet. Ötletek ?
512 GB
-
.Szaki.
addikt
-
.Szaki.
addikt
Nekem kb 2 hónapja csinálja, előtte nálam is tökéletesen működött. De ezt se hiszem el, hogy a 4X-et picivel több, mint egy éve vettem és már most nem megy rajta megfelelően egy teljesen alap App és hozzáteszem, hogy ezt egyáltalán nem a telefon hibájának tudom be, mert minden más meg tökéletesen megy rajta. Persze csinál egy-két hülyeséget, végtére is Android, de közel sem annyit, hogy azt mondjam, hogy ez a telefon hibája.
-
siebener
aktív tag
Üdvözlet.
Viberre küldött hangüzenet hogyan menthető le?
Nem sikerül se telefonon, se számítógépen. -
K1nG HuNp
őstag
Sziasztok!
Adott egy .csv fájl a nokia lumia 520(asszem ennyi) telefonomról. Ebben a fájlban vannak a lementett névjegyek a telefonrol, amit backup+restore appal csinaltam. A fájlt fel tudom tölteni google concactsra, ezzel semmi baj nincs, minden lathato. A problema az, hogy nekem ezeket a nevjegyeket at kellene szerkeszteni egy ideiglenes, kokorszaki nokia telefonba. A simen keresztul hurcolas nem megoldhato, probaltam egy androidos telefonrol bluetoothal atkuldeni, de ott egyesével fogadja ami ujfent nem megoldas 600 nevjegynel.
Ha valami tipp van, hogy hova kellene tenni a régi telón a csv filet(bar mar probaltam, latja a telefon, de nem ismeri fel a formatumot), vagy hogy hogyan es mivel kellene atkonvertalni, azt megkoszonnem(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Ideiglenesen lett egy akai Telefonom( AKAI PHA-2880 DualSim)
Mivel tudom a névjegyzéket szinkronizálnin PC-vel?Vagy az is jo ha valami PC-s appal tudom szerkeszteni.
Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Az mennyire jó ha az Android idönként magától újra optimalizálja magát,egy újrainditás során?
Android 5.1[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz aprokaroka87 #41433 üzenetére
Milyen telefon, milyen rendszer?
Az enyém P8 Lite, 6.0, az akku beállításainál van optimalizálás, de ütemezni nem lehet. Ami persze nem jelenti hogy a tiédben ne lenne ilyen beállítás.
MOD
Most próbaképp rákattintottam, kemény 1 perc plusz akkuidőt adott volna.Let the Zone take me if I am.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez konkrétan az amikor újra optimalizálja a Runtime-ot
Inditáskor kiírja hogy Android optimalizálása és elkezdi 136/1....
eltart kb 5-6 percig utánna elindul
ilyet akkor is csinál ha pl gyári beáll.visza van kezdeményezve
Nem állitok be semmit,csak újrainditom
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz aprokaroka87 #41435 üzenetére
Miért indítod újra ilyen gyakran?
Let the Zone take me if I am.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Doky586 #41429 üzenetére
Google contacts->vsplitter es egy jokora adak sz*passal sikerult megcsinalni, csak azert hogy konstatalhassam hogy nem tudja az ő és ű betüket kezelni valamelyik program.....
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
pavicevic
tag
sziasztok!
van régebbről egy ilyen telefonom, és a következő a problémám: pár hónapig nem volt használva, és mostanában próbáltam beindítani, viszont meg sem nyekkent, így vettem bele egy új akksit, viszont azzal sem indult be, így most arra gyanakszom, hogy a töltője romlott el. tudtok esetleg olyan helyet, ahonnan lehet külön töltőt venni a telóhoz? vagy nincs valakinek otthon, elfekvőben egy?
-
Kalos7
tag
Vettem egy Iphone 6-ot.
És az aktiválásnál az írja ki:
Nem támogatott Sim.
A(z) iPhone eszközbe helyezett SIM-kártya egy olyan szolgáltatótól származik, amelyet nem támogat az aktiválási kiszolgáló által jelenleg hozzárendelt aktiválási irányelv. Ez nem a(z) iPhone hardverhibája. Kérjük, helyezzen be egy másik, támogatott szolgáltatótól származó SIM-kártyát, vagy kérje a(z) iPhone feloldását a szolgáltatónál. További információkért forduljon az Apple-höz."Most mit kell csinálni ilyenkor?
-
szombatitomi
senior tag
Nem hiszem, hogy le lenne tiltva, csak Vodás hálózaton szeretné használni a Telekomos eszközt.
-
kutga
nagyúr
válasz szombatitomi #41444 üzenetére
Jaja közben értekeztünk privátban.
Let the Zone take me if I am.
-
Spec
őstag
Sziasztok! Lenne egy nagyon amatőr kérdésem, csak a napokban felmerült bennem Tekkós fizetés közben...
Egyre nagyobb divat a mobiltelefonos kupon, vagy pl. a mobilos vonalkódos jegyek, belépők, stb. A vonalkódolvasó lézer fényt kibocsátó fotodiódával működik, ami ugyan elég gyenge, de lézer fényt bocsát ki. Ez hosszabb távon nem károsíthatja a mobiltelefon kijelzőjét? Kíváncsi lennék szakavatottabbak véleményére ez ügyben. Köszi előre is!"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Tendd
tag
Sziasztok!
Van egy 3 hónapos ZTE blade a452 okostelefon, amelynél a következő probléma elég gyakran előfordul. Nem az enyém, de a jelenség a következő: A képernyő félig befeketedik, semmilyen gomb sem működik, aztán kb 20 másodperc után kéri a sim kódot. Előtte symbianos Nokiája volt, az pedig ezt produkálta: A képernyőre felugrott, hogy csak vészhívásokat engedélyez, mert nincs behelyezve a kártya, akkor on off valamikor elég volt, néha meg ki majd be kellett tenni a kártyát.
Mi okozhatja a hibát, lehet hibás a sim kártya? Vagy szoftver, hardver gond? A ZTE-vel kapcsolatban érdekelne a megoldás, mert az van használatban. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest