Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#43401) moma válasza krizmo_ (#43340) üzenetére


moma
őstag

Köszi és mindenki másnak is! Végül Stühmer bejött, bementem egy boltba és voltak klassz dolgok. Meg lett pálinka is végül :D

we all deserve a bit of luck.

(#43402) Utka válasza moma (#43401) üzenetére


Utka
tag

Ugye hogy ugye!
:DDD :DD

Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.

(#43403) janos1988


janos1988
addikt

(#43404) Golden9 válasza janos1988 (#43403) üzenetére


Golden9
addikt

(#43405) HF77


HF77
őstag

sziasztok

egy olyan kérdésem lenne, hogy egy okosteló miként számolja az üzemidőt?
nálam pl 1337 órát ír, ami ugye kb 55 napnak felel meg...viszont a készülék másfél éves, azóta működik, ez viszont így nem ok az üzemórával! :U

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#43406) AlyrArkhon válasza HF77 (#43405) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

TIPP: az sztem inkább 'futásidő' mint üzemidő, és így az aktuális oprendszerre vonatkozhat.

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#43407) JóGéza válasza HF77 (#43405) üzenetére


JóGéza
aktív tag

Szia!
Lehet, hogy a képernyőidőt számolja üzemidőnek. Könnyen ellenőrizheted.

(#43408) HF77 válasza AlyrArkhon (#43406) üzenetére


HF77
őstag

a telóban üzemidő van írva, de az biztos nem egyenlő az üzemórával!! :N

azért köszi

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#43409) HF77 válasza JóGéza (#43407) üzenetére


HF77
őstag

és szerinted egy telefon valós üzemóráját (tehát hogy mennyi ideje van használatban) azt hol találhatom meg?? :U létezik egyáltalán ilyen telefonon belül?

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#43410) pjen válasza HF77 (#43405) üzenetére


pjen
félisten

Azóta nem is kapcsoltad ki? Szerintem a legutolsó bekapcsolástól számolja.

(#43411) HF77 válasza pjen (#43410) üzenetére


HF77
őstag

dehogynem... :K az akkor simán lehet, legutóbb talán az utolsó frissítésnél indult újra, gondolom azt is kikapcsolásnak veszi!

[ Szerkesztve ]

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#43412) krizmo_ válasza moma (#43401) üzenetére


krizmo_
addikt

Nagyon szívesen! :)

(#43413) Fecogame válasza Fecogame (#43399) üzenetére


Fecogame
veterán

Megoldva, lejárt kártyával próbáltam fizetni :DDD

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#43414) Catman


Catman
aktív tag

Sziasztok, van itt a PH-n streaminges topic? CuriosityStream-ről keresnék tapasztalatokat...

(#43415) NY_A


NY_A
őstag

Lövésem nincs ezt a kérdést hol tudnám feltenni így ide írom. :)

Van bárki, aki ezt a képet meg tudná szerkeszteni úgy, hogy a tetejét és az alját elnyújtva ezt egy 22U-ra ki tujam tenni háttérnek?

[kép]

(#43416) Golden9 válasza NY_A (#43415) üzenetére


Golden9
addikt

(#43417) NY_A válasza Golden9 (#43416) üzenetére


NY_A
őstag

Köszönöm szépen. :R

(#43418) coco2 válasza NY_A (#43415) üzenetére


coco2
őstag

Valami szöveget érdemes az aljába rakni, vagy valami külön kicsi grafikát, és az majd lenyújtja.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#43419) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Muszáj kiírnom magamból, mert lefőtt a kávé. Totál elfelejtettem, hogy miért utáltam meg a PHP-t. Most sajnos újra ezzel a nyelvvel vagyok kénytelen dolgozni egy projekt erejéig, és hát megint ugyanott tartunk, hogy az időm nagy részében a PHP hülyeségeit debuggolom ahelyett, hogy fejlesztenék. Pl. salt nélkül akartam bcryptezni, aztán megtaláltam a crypt függvényt, ami nemes egyszerűséggel ha hibára fut, akkor "0*" stringet adja vissza a PHP-ban megszokott false érték vagy más nyelvekben megszokott kivétel dobás helyett, így ha beléptető rendszerről van szó, akkor hibás salt beállításnál bármilyen jelszóval be lehet lépni, mert mindkét hash-re a "0*" fog kijönni. Csak gratulálni tudok a fejlesztőknek. A password_hash-nél pedig idő közben kivették a saját salt beállítási lehetőséget, úgyhogy az meg azért nem volt jó nekem. Ehhez is csak gratulálni tudok, hogy a jól működő régi kódokat eltörték vele, és kénytelen vagyok az előző összegányolt libjüket használni. A másik ma volt, hogy a PDO-nál a bindParam referenciaként adja át a változót, és bindValue-t kell használni helyette. Ez sem így volt még 5 éve, mert akkor még működött ugyanez a kód, és el nem tudtam képzelni miért kap minden paraméter azonos értéket. Erre is elment pár óra az életemből, mert önkényesen adtak új jelentést a metódusnak. Ehhez is csak gratulálni tudok. Tulképp már megszoktam az idők során, hogyha van időm, akkor teszteljem a nyelvet és a kiterjesztéseket is, hogy az elvártaknak megfelelően működnek, mert állandóan ilyenekkel szopok, amikor PHP-zok. A JS-nél is volt már hasonló, annál 2 napom elment arra, hogy a switch(0) és a switch(-0) jelentése eltérő volt a Firefox interpretere szerint, de azért messze nem ez a hányadék színvonal általában, vagy legalább szabadabban cserélgethetem a könyvtárakat, mert nagy a közösség, és van miből választani. Mindenesetre ez a PHP továbbra is a rakás szar kategóriában van nálam, mint programnyelv.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#43420) inf3rno válasza inf3rno (#43419) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Na jó, részben visszaszívom. A régi kódban nem PDO-t használtam. Ahogy nézem az mindig is ilyen volt. A saját salt megadása meg viszonylag ritka use case, de kellett egy kis dühöngés. ;]

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#43421) coco2 válasza inf3rno (#43419) üzenetére


coco2
őstag

Akarsz igazit szo*ni? Majd a dotnet core segít. Visszasírod te még a php-t :)

A crypt 8.0 óta kötelezően kéri a salt-ot. Nem kellene ész nélkül verziókat cserélni. A pdo-val meg minek kezdtél ki, amikor van mysql?

Keresd kicsit kevésbé a bajt, és kevésbé fog megtalálni :)

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#43422) inf3rno válasza coco2 (#43421) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A régi mysql függvények nem voltak biztonságosak, helyette bejött a mysqli és a PDO még 10 éve talán, amikben van sablonozás és paraméterezés, automatikus escapeléssel. A PDO akkor jobban tetszett, mert objektum orientált, és újabb volt, mint a mysqli. Azóta nem tudom mi változott, amiért a régi mysql könyvtárra kellene visszaállnom, de nem követtem.

Az nem zavar, ha kéri a saltot, csak tudjak saját saltot megadni, mert kell ez a feature. A password_hash letiltotta 7.x óta, és csak a saját maga által generált saltot fogadja el. A crypt meg ha [A-Za-z0-9] karakterek mellett más is van a saltban, akkor a fent említett hibára fut, ami potenciálisan veszélyes, ráadásul pont egy biztonsággal kapcsolatos függvény, amibe ezt sikerült beletenniük, szóval ez a része tényleg teljesen agyament. Legalább base64-et támogathatná vagy elszállhatna hibával, ahogy az ember várná hibás hashnél.

Mindegy, most úgy néz ki működik, amit akartam, legalábbis phpunit teszteken átmegy.

Python, Django lesz a következő, amit megtanulok szórakozásból. Egyébként remekül elvagyok a nodejs-el saját projekteknél, másoknak meg elvétve fejlesztek, mert nem fizetik meg. Most barátnőm kitalálta, hogy programozni akar, és a Pythont választotta, mert keresett. Mondtam neki, hogy elég lesz neki néhány hónap kiképzés, aztán felveszik bármelyik gender kvótás helyre.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#43423) coco2 válasza inf3rno (#43422) üzenetére


coco2
őstag

Ehh, az a vacak "i" betű, minek akad azon fenn mindenki? Egykoron volt mysql, aztán az obsolete-re ment, de lett helyette mysqli és csak annyit kellett változtatni. Utána rakni egy i betűt a függvény neveknek. Anno írtam egy külön osztályt tömbös kimenetet adni vissza sql query-ből, én azóta is azt használom, a roseb se emlékezett rá, pontosan mi van az aljában. Mindenesetre a pdo-ra nulla szükség van.

A crypt-el nagyon régen futottam kört utoljára, de ha annyi az összes bajod, hogy korlátos a karakter set, miért nem base16 kódolod a bemenetet? Akkor csak 0-9,a-f lesz benne. Generálsz egy random számot, és hexa-ban megadod neki.

De ha már megoldottad, akkor persze tárgytalan.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#43424) inf3rno válasza coco2 (#43423) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Megoldottam már. Alapból Joomla adatbázis kapcsolatát használta ez a kód, arra tettem fel még egy absztrakciót még 5 éve, hogyha esetleg cserélem, akkor ne függjek tőle lépten nyomon. Most jól jön, mert tíz perc volt PDO-ra átállni leszámítva ezt a referenciás paraméter átadást, amire nem számítottam, és el nem tudtam képzelni, hogy mi baja van. Most ez is rendben. Még egy kicsit gányolok rajta, lecserélem a Joomlás sablonozó motort, meg teszek rá másik layoutot, meg pár apróbb featuret belefejlesztek, aztán remélem még a héten végzek vele. A határidő sajnos ma van, de azt esélytelen tartani ebben a tempóban.

Buliban hasznos! =]

(#43425) Utka válasza coco2 (#43423) üzenetére


Utka
tag

Igen, az a vacak >> i << megint előjön.
Volt egy másik eset, amikor a homousion vs homoiusion kapcsán volt problémás :- |

Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.

(#43426) A_ScHuLcZ


A_ScHuLcZ
addikt

Sziasztok,

Elsősorban Google Wallet (korábban Google Pay) felhasználókat kérdezem.

A Wallet alkalmazásba betett kártyákat az alkalmazás egy virtuális kártyaszámmal fedi el, és fizetéskor ez a virtuális kártyaszám jelenik meg a túloldalon. Történetesen egy külföldi szállás kapcsán keletkezett visszautalási malőr miatt nekem most meg kellene adnom a teljes kártyaszámot, amivel a szálláson a kaució fizetve lett, akkor tudják visszaküldeni az összeget. Segítségképpen az első néhány és az utolsó 4 számjegyet megadták, a többit nekem kellene kiegészíteni, ezzel igazolva, hogy enyém a kártya.

Adódik a kérdés: honnan tudom ezt kideríteni? A Wallet alkalmazásban a virtuális kártya számnál csak az utolsó 4 számjegy jelenik meg, a többi felfedésére nincs lehetőség. Átolvastam a google wallethez kapcsolódó súgót is, de nem lettem okosabb.

Esetleg járt már valaki hasonló cípőben, vagy van ötletetek? Ha más nem írok a supportnak, de nem szeretném annyira elhúzni a dolgot. :(

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#43427) coco2 válasza A_ScHuLcZ (#43426) üzenetére


coco2
őstag

>...Adódik a kérdés: honnan tudom ezt kideríteni?...

Te most tulajdonképpen lopni akarsz, vagy mi a történet? :D

Az a kártyaszám a te kártyád. Feltéve persze, hogy csakugyan a tiéd. Abban az esetben előveszed azt a kártyát, aminek az adatait megadtad a loginodhoz, és megnézed rajta a számot. Vagy ha virtuális kártya, akkor belépsz a bankod oldalára, és ott megtalálsz mindent.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#43428) A_ScHuLcZ válasza coco2 (#43427) üzenetére


A_ScHuLcZ
addikt

Miért is akarnék lopni? :Y

Voltunk egy külföldi szálláson, ahol a szokásos díjon felül kauciót is kellett fizetni helyben, amire az volt a mondás, hogy ha nem volt semmi gond, akkor 2-3 napon belül visszautalják. Telefonnal fizettem a Google Wallet appot használva, oda van betéve a Revolut kártyám. Eltelt 2 hét, nem jön vissza a pénz, ezért rákérdeztem a szállásnál, hogy mi a helyzet. Elnézést kértek a kellemetlenségért, megírták a fizetéskor használt bankkártya utolsó 4 számjegyét, és azt kérték, hogy adjam meg a teljes kártyaszámot igazolásképpen.
És itt akadtam el, mert sehogy nem sikerül kideríteni ezt a virtuális kártyaszámot, mert a Wallet alkalmazás is csak az utolsó 4 számjegyet mutatja, a többit nem, lásd a képen (a négy számjegyet pirossal kitakartam):

Remélem így érthető. :)

ui: volt egy olyan gyanúm, hogy esetleg a virtuális kártya első 12 számjegye megegyezik az eredeti kártya első 12 számjegyével, és csak az utolsó 4 változik a virtuális kártyánál, de sajnos nem. Azóta már írtam a Google supportnak is.

[ Szerkesztve ]

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#43429) coco2 válasza A_ScHuLcZ (#43428) üzenetére


coco2
őstag

Én magam nem használom, de google ezt mondja róla:

Ezen a linken Letekered "Common questions about virtual cards"-ig, 3. kérdés le van nyitva "How can I find & manage my virtual card number?"

Ott nem ír semmit?

[ Szerkesztve ]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#43430) AndrewBlase válasza A_ScHuLcZ (#43428) üzenetére


AndrewBlase
senior tag

Revolut alkalmazást megnyitod, irányítóközpont -> Bankkártyák -> virtuális -> adatok megtekintése

Itt ismételten kérni fog hitelesítést

Miért mindig én???

(#43431) t420s


t420s
aktív tag

Üdv!

Akár OT, de komoly kérdés is lehet:tanári szabadság.

A tanároknál nem úgy van hogy éves szabijuk 46 nap (20 alap +26 pót) és ezt kötelezően csak az iskolai szünetekhez köthetően vehetik ki?
És egyéb tanítási időben csak nagyon indokolt esetben 1-2 napokat vehetnek ki?
legalábbis amikor anyám tanár volt (már nyugdíjas) így volt. és az csak 3 éve volt.

Mert ha ez így van, akkor hogy leget az hogy egy tanár a tanítási időben eltűnik 2 hét fizetett szabira mert a férje most ér rá és így most mennek?
Miért engedik el vajon tanítási időben 2 hétre?
Mit fog csinálni a nyáron mit vesz akkor ki ha már most 2 hetet kivett ?

csak érdekel hogy megy, hogy mehet ez így

(#43432) BiP válasza t420s (#43431) üzenetére


BiP
nagyúr

Alapvetően így van, de ha az igazgatóval/tankerülettel meg tudja beszélni, akkor egyéni esetben el lehet ettől térni.
- honnan tudod, hogy fizetett?
(de ha az is lenne, nem olyan nagy pénz az).
- miért/milyen formában érint? Miért fáj az, ha egy tanár a kötelezőn kívül el tud menni szabadságra?

Miért engedik el vajon tanítási időben 2 hétre?
Mást is olyankor engednek el szabira, amikor munkaidő van. Ha az iskola meg tudja oldani a helyettesítést, pótlást, akkor beleférhet.

Mit fog csinálni a nyáron mit vesz akkor ki ha már most 2 hetet kivett ?
Nyáron is akad azért tennivaló (jó, nem július közepén), de lehet, hogy olyan feltétellel engedték el, hogy mondjuk nyáron táboroztatni fog, esetleg tavaszi szünetet végigmelózza, stb.

(#43433) fess válasza t420s (#43431) üzenetére


fess
őstag

Nem lehet, hogy ezt a 10 napot a 20 nap alapjából vette ki? Lehet szerencsétlenül jön ki, de ha csak most tudnak együtt lenni, te fordított esetben nem örülnél ennyi rugalmasságnak a munkahelyedtől?

(#43434) t420s válasza BiP (#43432) üzenetére


t420s
aktív tag

"de lehet, hogy olyan feltétellel engedték el, hogy mondjuk nyáron táboroztatni fog, esetleg tavaszi szünetet végigmelózza, stb."

Nyáron fixen táboroztatni fog az egyszer biztos. Saját zsebre saját tábort. évek óta ezt csinálja. A sulinak nem fog nyáron két szalmaszálat se keresztbe tenni.
A tavaszi szünetben meg lakat lesz az ajtón így bejönni nem tud egyébként is három nap az egész. így oda nem tudja a két hetet elsütni.

(#43435) t420s válasza fess (#43433) üzenetére


t420s
aktív tag

"te fordított esetben nem örülnél ennyi rugalmasságnak a munkahelyedtől?"

Hát ÉPP EZ AZ hogy ez akkor korrekt ha bárki fordulhat egy ilyen kéréssel a munkahelyhez, de így hogy az egyiknek két hét a semmire csak úgy kiadásra kerül más meg 1 napot kérne és még AZT SEM mert "melóidő van" na ez a nem korrekt.

(#43436) t420s válasza BiP (#43432) üzenetére


t420s
aktív tag

" Ha az iskola meg tudja oldani a helyettesítést, pótlást, akkor beleférhet."

JA ÉRTEM! szóval az egyik üdülget a másik meg szopjon helyette és saját melója MELLETT még helyettesítsen is.

Korrekt. Kíváncsi vagyok mi lenne ha holnap az összes ember jelezné hogy akkor elmenne 2 hétre. Hát miért ne. Ha egynek szabad mindnek szabad nemdebár?
Az az egy se különb semmivel mint az összes többi (max egy jóóó hosszú és szaros nyelvvel...)

(#43437) Inhouse válasza BiP (#43432) üzenetére


Inhouse
őstag

Én elsőre azt hittem, hogy megint "Ő" került elő...de nem? :U

Üdv Inhouse

(#43438) fess válasza Inhouse (#43437) üzenetére


fess
őstag

Mostmár nekem is gyanús, csak a tanári poszttal megzavart:))

(#43439) Kékes525


Kékes525
félisten

Kiakasztottam a ChatGPT. Erre nem tudott válaszolni: :DD

"Írjon kiberotikus verset! Legfeljebb öt sor legyen, de szóljon szerelemről, árulásról és halálról, a néger kérdésről és a nimfomániáról, legyen benne a bonyolult női lélek extrém konfliktushelyzetben történő meghasonlásának ábrázolása, a középkori feudális viszonyok és erkölcsök maró bírálata, rímeljen, és minden szó k betűvel kezdődjön! "

[Stanisław Lem Kiberiáda (Cyberiada) Első pótutazás avagy az Elektrubadúr]

Pedig csak ilyet kellett volna írnia:

"Kóbor kaffer kószál királylány kertjében.
Királylány kacéran kacsint kéjvágyó kedvében.
Kapj karodba, kaffer! Király kinéz, kiált:
Katonák! Kürtszó, kivégzés. Királylány kacag kuszán.
Kegyetlen kor! Kicsapongó, koronás kurtizán!" :DD

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#43440) BiP válasza Inhouse (#43437) üzenetére


BiP
nagyúr

Nekem ezzel az erős felháborodással lett gyanús.
De itt inkább valami személyes sértettséget érzek egy nem kedvelt ismerőssel szemben.

Feleségem iskolájában egyik tanárnő "eltávot" kért 6hétre (hogy elmenjen a Bamako-ra), az igazgatóval lezsírozta. És igen, a többi kolléga szívott közben. Ment is a fújás.

[ Szerkesztve ]

(#43441) A_ScHuLcZ válasza coco2 (#43429) üzenetére


A_ScHuLcZ
addikt

Igen, ezt már én is olvastam, a 4. sorban ez áll:
This feature is currently available for eligible cards in the US only.

Egyébként az az érzésem, hogy ez a súgó nem a Google Wallet telefonos applikációhoz tartozik. Vannak benne beágyazott linkek (pl hozzáadott kártyák megtekintése), megnyitom, és ott nem a Revolut kártyám van hozzáadva. Továbbá ha ugyanezen a linken átkattintok a tevékenységekre, ott nem mutatja a telefonos Google Wallet appból végrehajtott fizetéseket. Itt azokat a fizetéseket látom, amiket a Google Play-ből indítottam. (app vásárlás, subscription, stb.)

AndrewBlase: A fizikai Revolut kártya van betéve a Google Wallet-ba, és a Google csinálja ezt a "virtualizálást", ezt írja is az applikáció, lásd lentebb a képen.

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#43442) Kékes525 válasza BiP (#43440) üzenetére


Kékes525
félisten

A második próbálkopzása azonban már sokkal jobb lett:

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#43443) coco2 válasza A_ScHuLcZ (#43441) üzenetére


coco2
őstag

Na ácsi egy picit. Van egy fizikai kártyád számmal, és amikor azt a kártyát berakod a google wallet-be, akkor a google lecseréli a kártyád számát?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#43444) donbig válasza coco2 (#43443) üzenetére


donbig
tag

Ahogy írod. "Érintéses fizetéskor az Ön tényleges számlaszáma helyett a virtuális bankszámlaszám lesz megosztva a kereskedővel..." Ez van a walletben, ma egy patikában fizettem így.
Szerintem hülyeség, hogy ugyanarra a kártyára küldi csak, ha nem teszem wallett mögé, csak simán egy eldobható virtuálissal fizetek akkor mi van?

"Ember, most jövök ki a templomból!"

(#43445) donbig válasza A_ScHuLcZ (#43441) üzenetére


donbig
tag

Walletben - tevékenység - kiválasztod az adott tranzakciót - erről csinálnék egy képernyőfotót, mert minden adat rajta van, és az is, hogy virtuális számlát használt a wallett. Ezt küldeném el. Ha ezt nem érti meg, hát nem tudom...
Mert egyébként ott helyben tudtak volna úgy visszatéríteni, hogy a telefont a terminálhoz tartod, és adott esetben megadod ezt az utolsó négy számjegyet.

[ Szerkesztve ]

"Ember, most jövök ki a templomból!"

(#43446) Davidkoma


Davidkoma
tag

Vettem a Lidlben Lollo-salátát (fodros levelű "izé"), de ezen és a többi salátán is van "gyökérzet", tehát nem a szokásos tőböl lemetszett saláta.

A héten hamburgert csinálok, ezért kellett némi "zöldség" hozzá, de most ez a gyökérzet azért maradt rajta szándékosan, mert ezt még tovább lehet licsit növeszteni?
(Víz, föld, tápoldat :F )

Mindegyik ilyen kis körbefóliás celofánnal volt ellátva, és kb. fele, vagy 2/3 akkorák, mint a szezonban.

Elnézést a "városi bunkó" értetlenkedésért :DDD , de inkább kérdezek, aztán majd talán okosabb leszek! :DDD :DDD

(#43447) coco2 válasza Davidkoma (#43446) üzenetére


coco2
őstag

Ha a gyökere még életképes, azt bizony tovább lehet növeszteni. Virágföld, locsolod, és nő.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#43448) Kékes525


Kékes525
félisten

Ha a ChatGPT-nek értelmes kérdést teszek fel, akkor egészen jó válaszokat ad, biológusként írom,ez a szakmám.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#43449) inf3rno válasza Kékes525 (#43448) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Szóval ha úgy vesszük a sejtek fokozatosan kikapcsolják saját magukat a túlzott metilációval.

Buliban hasznos! =]

(#43450) tomazin


tomazin
veterán

Sziasztok!
Tudja valaki,h mi tortent az ági szörppel? Egy jo ideje nem lehet kapni sehol. Neten nem talaltam semmit, hogy becsodolt volna..

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.