Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tevfik
tag
válasz spista222 #45725 üzenetére
A holnapi nap folyamán megpróbálom újra felrakni a 64 bit Win 7-et.
Az alaplapomat illetően, [link] nem lenne probléma, de mégis recseg a hang!
A videó-kártya driver telepítése után hajlamos elszállni a kékhalálos üzenettel NLVDDMKM.sys
Utána olvasva mindenkinek hibás elvileg a vga-ja és egyéb problémák vannak vele. A videó-kártya tesztelt 32 bit win 7-en mindennapi használatban van!
+ Ha kiveszem a régi hw-t egy pinnacle studio kártyát tv tuner lehet minden problémám megszűnik?
Megfordult a fejembe, hogy esetleg rossz win 7-et telepítek?!
Windows 7 Ultimate SP1 x64 HUN Integrated 2011.08.06.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Süni 1985 F #45806 üzenetére
részemre teljesen mivel én s huzatos házat használok
-
invasio
tag
válasz Süni 1985 F #45806 üzenetére
Hát tapasztalatom szerint manapság mindenki egyre halkabb és halkabb gépet szeretne, amit csak lehet passzív hűtéssel.
Ezért sem igazán látom értelmét 5 db 8 centis ventinek.
Persze vannak esetek amikor tényleg kellhet....Nekem egyébként egy HP Elite 8000-em van (E8400, 8GB, WD 640 Black), összesen két coolerrel, de kussban is van a gép. Igaz nem használok csúcs VGA-t csak egy passzív 6570-et, de amire kell nekem nagyon megteszi.
[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
clayman
aktív tag
válasz clayman #45794 üzenetére
Még próbálkoztam egy kicsit az alaplappal, a következőt tapasztaltam: 1 nap áramtalanítás után be is tudtam kapcsolni, körülbelül két-háromszor, aztán megint nem. Viszont kb. 1 perc pihentetés után áram alá helyezést követően felvillan a billenytűzeten a három LED (bekapcsolni ezután sem lehet), ha kevesebbet várok, akkor az sem.
Lehet ebből valamilyen következtetást levonni, hogy az áramtalanítás ideje függvényében másként viselkedik a cucc?
-
clayman
aktív tag
válasz DonThomasino #45812 üzenetére
A tápot manuálisan be tudom kapcsolni, és a megfelelő feszeket adja. Az USB-s eszközök is kapnak áramot, még az után is, hogy az alaplap bekapcsolást követően azonnal kikapcsol.
-
barca4ever
tag
Sziasztok!
Meglehet hogy nem ez a megfelelő topic a kérdésemre,de nem kaptam még egyértelmű választ! (csak támpontot)
A gondom a következő lenne:
Lenne egy nagyon furcsa problémám ami igen idegesítő kezd már lenni a számomra!
A minap gépházat cseréltem (Thermaltake) és olyan hibát produkált a gép ,hogy felpörgött minden (vinyók,ventik ...stb) de nem volt "csipogás" se kép!
Az alaplapra rá van csatlakoztatva +2 USB port egy a gépházé plusz egy amit vettem.
Gondoltam biztos valamelyik USB produkálja ezt és lehúztam amit vettem.
bekapcsolt! Aztán vissza dugtam és szintén bekapcsolt!
Aztán másnap mikor kapcsolnám be ugyan ez a jelenség!
Lehúztam az IDE-s vinyómat "hátha bekavar valamit" gondoltam!
És bekapcsolt! Aztán vissza és szintén ment!
Ma bekapcsoltam és megint az "eddig megszokott jelenség"!
Megint elkezdtem az USB-kel játszani!
Bekapcsolt!
Mikor raknám vissza az oldalát picit hozzáértem az Y elosztóhoz amiről két venti megy és látom hogy hirtelen leálltak! Gyorsan vész kikapcs,táp lekapcs és kihúztam az Y elosztót és rádugtam a két ventit a fő ágra ami a tápból jön közvetlen. Vissza dugtam a már említett USB portokat és ment!
Annyi lenne ezzel kapcsolatosan a kérdésem hogy egy rossz Y elosztó tud e ilyen jelenséget produkálni ha mondjuk nem jól érintkezik vagy valami?Köszönöm a segitséget előre is!
A bonyolult megfogalmazásért pedig elnézést kérek!Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
frank kvitta
csendes tag
Sziasztok van egy Asus K8V-MX alaplapom az vele a gon,hogy elindítom és nem add képet már próbáltam más ramokat procit integrált vgy PCI-os vga val is de nem akkar képet adni . Szrintetek mi lehet a baj ? A válaszokat előre is köszönöm ÜDV.
Widmore
-
törölt tag
válasz frank kvitta #45816 üzenetére
Hangjelzést ad induláskor?
-
DonThomasino
veterán
válasz barca4ever #45815 üzenetére
BIOS ban van egy olyan beállítás hogy WAKE UP.
EZ azt szolgálja hogy a lap képes bekapcsolni a gépet akár
LAN USB PCI stb....... csatlakozáson keresztülHa mondjuk neked USB -s engedélyezve van akkor ha összezárod
a megfelelő szálakat az USB porton a gép bekapcsol.Megoldás BIOS tiltsd le amire nincs szükség, és nézzük meg úgy mi lesz.......
DT
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
törölt tag
válasz frank kvitta #45820 üzenetére
Igen, nem ártana egy hangszóró. Sok minden információval szolgálhatna. Ha akkor sem csipog semmit, amikor mindent kiszedsz a procin kívül, akkor szinte biztosan az alaplap halt meg.
-
barca4ever
tag
válasz DonThomasino #45819 üzenetére
Köszönöm a segítséget máris utána nézek!
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Süni 1985 F #45808 üzenetére
csak nehogy légörvénybe keveredj
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Süni 1985 F #45827 üzenetére
egy szóval sem írtam, hogy hangos
A légörvényhez nagy mennyiség szükséges. A mennyiség pedig mint te is írtad,nem feltétlen jár aránytalanul magas hanggal Csak egy jó minőséget kell venni, ill. alacsony fordulatszámon üzemeltetni a coolert -
boxos23
aktív tag
Hali van egy ilyen lapom Gigabyte 945 Gzm
És bele tettem egy hhd meg egy dvd olvasót hogy majd feltelepitem.
Az az érdekes hogy a vinyó nem sata hanem sima IDE egy ide kábellel ösze kötötem mindenz szépen a bios szépen lát mindent el is kezd jönni befelé addig amig ki nem irja hogy boot from cd/dvd vagy mi tehát keresi a lemezt hogy induljon a telepitő.
De az istenért nem akar be bootolni próbáltam már az én gépemből is kivettem a meghajtót mert az tuti jó és olvas és semmi.Szóval me a meghajtóval van a baj , próbáltam másik lemmezel hogy hátha karcos és azért nem jó ,de azt sem olvasta be és nem bootolt.
Ilyenkor mi lehet meg kéne próbálni egy sata vinyóval hátha azzal jó lenne.Egyéb ötlet.Az lehet hogy kevés a táp mert csak 350w de cserélve lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tixike
csendes tag
Sziasztok! AM3 as alaplapot szeretnék venni ! milyen márkát ajánlotok és mire kell figyelni a chipkészletnél ? max 20 ezer ftig gondoltam! válaszotok elöre is köszi! ddr3at szeretnék belerakni , 4magos procit és egy hd5670et asusból!
-
Zohan
senior tag
minden esetre a mai napig nem vennék asrockot.. nem azért mert szar hanem azért mert asus még akkor is jobb és 20k ért azért már vannak értelmes asusok.
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
boxos23
aktív tag
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy tapasztalt-e valaki LGA1155-ös foglalatú alaplappal ilyen furcsa magas frekvenciájú sípolás szerű hangot az alaplap felől?
Nekem ASUS P8P67 LE lappal jelentkezik. És rájöttem, hogy ha kikapcsolom BIOS-ban a C3E és C6E funkciókat akkor megszűnik és újra csak akkor lehet hallani, ha valamit másolok a gépen. Valami nagy filet. Amint a másolás befejeződött nem hallatszik tovább a cicergő hang.
Elég magas hang, így sajnos nem mindenki hallja jól.
Többen tapasztaltak már ilyet.
Az Intel Speed Step Technology-hoz van köze sajnos.Az lenne a kérdésem, hogy BIOS-ban nem tudjátok, van esetleg valami opció még, aminek a kikapcsolásával ez a hang teljesen megszüntethető? A teljes Speed Step funkció kikapcsolásával persze megszüntethető a hang, de én szeretném használni ezt a funkciót, azért vettem ilyen alaplapot és processzort Abban reménykedem, hogy van valami beállítás még a BIOS-ban, ami kihatással van erre a sípoló hangra.
Tudtok erről valamit? -
Süni 1985 F
senior tag
Vegyél újabbat minél hamarabb elven van mind a 2 cég vagy is az összes...
1-2év múlva kuka.
Egyik se jobb a másiknál sokszor a kinézet alapján dönt az ember csak nem vallja be magának de eget verő különbség nincs ezt csak felnagyítják a pártot fogott emberek
"HÚÚÚ a Gigabyte a legjobb"
TDI POWER
-
Zohan
senior tag
válasz Süni 1985 F #45849 üzenetére
nem a gigabyte bizosan nem .. ASUS a jó de DFI sem rossz.
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest