Hirdetés
Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy új gépet. ASUS P8P67 LE lap, i5-2500K proci, Kingson 96GB-os SSD, ASUS DVD író.
Arra a furcsa jelenségre lettem figyelmes, hogy ha a Win7 tölt, vagy telepítek, vagy fileokat másolok, akkor valami elég furcsa zizegő hangot ad :S nem tudom mi lehet. Most csak egy SSD van benne. DVD nincs a meghatóban. Úgy hallom, mintha az alaplap felől jönne. Ventiket is ellenőriztem. De el nem tudom képzelni mi zizeghet az alaplapon?
Van erre valami tippetek?
Nagyon zavaró.Köszönöm!
-
The.Bali
aktív tag
válasz B.Tibi #43614 üzenetére
Tudnál segíteni, hogy mit kell egészen pontosan letiltani?
Others/Manual
Engem most este nagyon zavar. Nap közben nem tudom mennyire lehet hallani.[ Szerkesztve ]
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
ASUS lapoknál van valami bevált megoldás arra, hogy Sandy i5-ös CPU-knál, hogyan lehet megszüntetni a magas hangú cicergést, úgy, hogy a SpeedStep be legyen mellette kapcsolva? Gondolok itt egy megfelelő verziószámú Intel chipset driverre, vagy valami extra BIOS beállításra (megfelelő feszültség értékek beállításával) az AUTO mód helyett?
Remélem létezik rá megoldás
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy tapasztalt-e valaki LGA1155-ös foglalatú alaplappal ilyen furcsa magas frekvenciájú sípolás szerű hangot az alaplap felől?
Nekem ASUS P8P67 LE lappal jelentkezik. És rájöttem, hogy ha kikapcsolom BIOS-ban a C3E és C6E funkciókat akkor megszűnik és újra csak akkor lehet hallani, ha valamit másolok a gépen. Valami nagy filet. Amint a másolás befejeződött nem hallatszik tovább a cicergő hang.
Elég magas hang, így sajnos nem mindenki hallja jól.
Többen tapasztaltak már ilyet.
Az Intel Speed Step Technology-hoz van köze sajnos.Az lenne a kérdésem, hogy BIOS-ban nem tudjátok, van esetleg valami opció még, aminek a kikapcsolásával ez a hang teljesen megszüntethető? A teljes Speed Step funkció kikapcsolásával persze megszüntethető a hang, de én szeretném használni ezt a funkciót, azért vettem ilyen alaplapot és processzort Abban reménykedem, hogy van valami beállítás még a BIOS-ban, ami kihatással van erre a sípoló hangra.
Tudtok erről valamit?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs