Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem nem éri meg alaplapot cserélni csak ha elpatkol vagy ha platformot váltasz mindenestől, nem fognak jobban menni a játékok a drágább alaplapban sem.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Lenry
félisten
de igen, jó, csak épp a gép összteljesítményének elhanyagolható százalékát adja, azzal, hogy veszel egy új lapot, gyakorlatilag kidobsz 20 rugót az ablakon, miközben semmi különbséget nem fogsz érezni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kely1988
aktív tag
-
joe2005
senior tag
-
Chainsaw
tag
Megy sima 4-pin CPU power tápcsatlakozóval is a lap,akinek régebbi tápja van,aki meg megakarja egy kicsit döngetni benne a procit ,javalott 8-pin CPU tápcsatit rákötni! Persze ezek már csak jórészt az újabb tápoknál van!
A molex 4-pin tápcsatit meg akkor kell megtápolnod,ha 3-Way SLI-t, vagy Crossfire-t akarsz 2-3 ATI kártyából!
[ Szerkesztve ]
Segíts azonkon kik nem Gyengék, csak Hátrábról indulnak mint mások!!!
-
-
hBR
tag
Nem az én gépemről van szó, és most mondta a srác, hogy volt egy áramszünet is... Akkor talán hardware is lehet.. Viszont, ami remek ebben a csodálatos windowsban, hogy nem tudtuk letiltani, hogy akkor legalább ne foglalkozzon ezzel a részével a dolognak. A portok természetesen mindegyik működik.
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó!
-
Süni 1985 F
senior tag
Vegyél újabbat minél hamarabb elven van mind a 2 cég vagy is az összes...
1-2év múlva kuka.
Egyik se jobb a másiknál sokszor a kinézet alapján dönt az ember csak nem vallja be magának de eget verő különbség nincs ezt csak felnagyítják a pártot fogott emberek
"HÚÚÚ a Gigabyte a legjobb"
TDI POWER
-
djculture
félisten
Nem böszmeség,épp egy lappal szopok a melóhelyen amihez nincs bios unkown processor.Ugyanolyan asrockba meg simán megy.Hasraütésre én is tudok irni hülyeségeket de ez a jellemző az asusra bármennyire is isteníted.Ez kb olyan mint a gigabyte elég sok lapján meg a különbőző memóriákkal van inkompatibilitás.Saját lapoknál még én is csúsztam bele ebbe szerencsére de a szervizbe folyton előjön.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest