Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:01:23

LOGOUT.hu

Hasznos információk, fogalommagyarázat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8537) denis.p


denis.p
tag

Közel két hónapos utazás után tegnap megjött a Viofo A119-em Viszont az ürömben volt némi öröm is, mivel az ÁFA fizetés elmaradt :)
Agyaltam rajta, hogy hová tegyem. Több kritérium fegyelembevétele mellett, mint pl. kívülről kevésbé észrevehető helyen legyen a rossz arcú emberek miatt, ill. sokszor járok Ausztrián keresztül, ahol ugye tiltott eszköz. Valamint kevésbé érje a napsütés és könnyen kézre álljon az esetleges beállítás/kezelhetősége miatt.
Ezen okok miatt a belső visszapillantó tükör jobb alsó részére tettem a GPS-es talpat, s így tökéletesen lát mindent. A tükörnek mindössze az 1/5-ét veszi igénybe, s a tükör alá kb 2 cm-t lóg a lencse rész. Remélem hamarosan megérkezik a CPL filter is, akkor meg még annyira sem lesz feltűnő, hogy ott egy kamera van.
Direktbe kötöttem ennek, meg egy biztosíték adapternek a közbeiktatásával, mivel a kábelok lógása baromira zavaróan hatnának.
Felraktam a 2-es firmware-t , Elégedett vagyok az 1080 felbontású felvétellel is. A registrator viewer-en tudom visszanézni.

Taboros, mint a Viofo A119 tapasztalt szakértőjét kérdezlek. A dashcam viewer-t használati jogát, amennyiben megveszem 25 dodóért, akkor azt több eszközön is használhatom ?
Mivel diretre kötöttem, most olvasom az user manualba , hogy
"kérjük, ne kapcsolja be mozgásérzékelőt, kivéve, ha a jármű áll. Mert ha mozgásérzékelés engedélyezve van a vezetés közben, előfordulhat, hogy a kamerának nem lesz folyamatos a felvétele."
Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalatod, véleményed?
Továbbá a gyári beállításokon változtattál-e valamit. Pl milyen képfelbontást használsz, a WDR-t használod-e, jobb-e tőle a kép, stb....

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.