Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
Sziasztok!
Egy éve vásárolt Philips Lattego-s 5400 series gép pár hete elkezdett hátul vizet engedni. 1 kávé lefőzésénél nem jön elő, de ha 2-t főzök le, akkor rendesen kis tócsa alakul ki a gép mögött. Próbáltam felemelni, figyelni honnan jön de nem tudom beazonosítani. Még nem volt komolyabban tisztítva, most rendeltem meg a teljes zsírózós, zsíroldós karbantartó packot, csak a főzőegység volt kiszedve 4-5 alkalommal kézzel finoman átmosva, mert szépen összegyűjti a retket.
Még garis, de ha egy gyűrű csere megoldhatja, nem bajlódnék a garival. Van ezzel valami tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest