- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #39397 üzenetére
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #39397 üzenetére
PC boltban jártam,
Core i7-et láttam,
Vettem hozzá nitrót,
Húzzuk fel a szorzót.Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #39375 üzenetére
én a dec 27 ét várom nagyon.
akkor jön meg a karácsonyi ajándékom -
- = Zk = -
félisten
válasz killer1203 #39393 üzenetére
és miről beszéltünk?...
mert nekem fogalmam nincs.......voltaképp lehet kapsz egy 5770et. de a 68** az eléggé magas lenne, nem?...
közel 85k-árt vettem a sapphire 3870 X2-met annó. majd meghalt, és cserélték a 4870-re....
akkor volt a 4870 40-45k....
tehát lehet viszonyitani.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Martin Solveig & Dragonette - Hello
Tegnap esti utórengésem van
-
killer1203
senior tag
válasz - = Zk = - #39392 üzenetére
Passzolom, szerintem 4870 topikba beszéltünk még régen, de nem biztos
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
- = Zk = -
félisten
válasz killer1203 #39391 üzenetére
miről beszéltél te velem?...
nem vagyok képben mester" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
killer1203
senior tag
válasz - = Zk = - #39390 üzenetére
Valamelyik topikba beszéltünk már párszor, de hogy melyikbe már nem rémlik.
Én ezt nem Iponból vettem, és a 3. 4870 em volt. 1. Asus Glaciátor hűtése kb 2órát birt utánna behalt. 2 Asus Glaciátor 2 hónapot ment. A mostani megy egy Sapphire 4870 1GB QP volt. Énis 5770 re tippelek ha cserélik, de lehet hogy 6800 is beleférne, ha már nincsenek standby os hibajelenségek
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz killer1203 #39389 üzenetére
.... ismersz, nem?...
4870 helyett iponban én 5770et kaptam
persze én ismerem őket régóta, hisz ott is sokat dekkoltam az X2m miatt annó
PH-n is fentvannakehh, mit találtam.
dutyi dili legszebb pillanat. ez nem semmi.
keményen szól ilyen énekléssel. le a kalappal...
[link][ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
killer1203
senior tag
válasz #19617792 #39387 üzenetére
Az lenne az igazi, de ahoz meg nincs műszerem. 15ezer volt amúgy futárral Iponból, ennyit meg ért. DE nagyon nem örültem neki, előző FSP Everestem meghalt és vitte magával a jó kis 4870-et. Tápról a gari lejárt a nyáron muszáj voltam venni egyet. VGA meg még garos de nem vittem vissza, kiváncsi vagyok mit adnak helyette ha cserélik.
ZK: Kicsit bővebben is kifejthetnéd
-
törölt tag
válasz killer1203 #39385 üzenetére
Az FSP-nél halkabb tápot nem nehéz elképzelni. Egy mérés lenne az igazi, abból kiderülne mennyire is halk.
-
- = Zk = -
félisten
válasz killer1203 #39385 üzenetére
ime, egy bátor bácsi ....
-
törölt tag
válasz I'm Jocc #39381 üzenetére
Enyémben is Yate Loon van, neked is D12SH-12 van a PNF-ben szerintem, ami nem igazán halk... pláne hogy kicsit allergiás a vízszintes pozícióban működésre. Tápokra nincs külön vízhűtés, de eleve vízhűtéses táp van: Koolance Fanless 500W
Őőőő bassszus jut eszembe, felugrottunk a mamához, kiderült, idegbecsípődés van a derekában, nem nagyon tud járni sem, és a családja akikkel együtt él nem igazán törődnek vele... szinte csak mi törődünk vele...
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz #19617792 #39380 üzenetére
Jaja. Nekem a táp nagyon halk, komolyan mondom ez a kis FSP kegyetlen halk (Yate Loon ventilátor van benne). FSP-s topikban azt írták, hogy elvileg vinnie kell a következő konfigot, csak terhelés mellet lesz hangosabb. 6850-en azt néztem, hogy nem ilyen kis pöcs ventilátort tettek rá, tehát halkabbnak kéne lennie, ugyan annyi levegő szállítása mellett.
Tápra is van vízhűtés?Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
törölt tag
válasz I'm Jocc #39379 üzenetére
A gyári AMD és Intel hűtők rémesek, kurva hangosak és nem érnek semmit... A Ninja jó lesz rá, lassú 12-essel halk lesz. Remélem azért a 6850-re is sikerült jó hűtőt tennie a Sapphirenak, 5770 rev3-on nagyon jó van, de a 4830-on egy katasztrófa a gyári, a teljesítménye még elmegy, de valami brutál hangos. A Gigabyte 460-as táp szintén egy traktor. Erre is kellene a víz egy kis blokkal...
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz #19617792 #39378 üzenetére
Varoz papa mondta, hogy a Phenom II x4 955 BE gyári hűtője hangos, úgyhogy az helyett majd Schyte Ninja-t szeretnék majd, Sapphire 6850 hűtője nem tudom milyen, majd elválik Csak már látnám a fényt az alagút végén (csak ne dudáljon).
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
törölt tag
válasz I'm Jocc #39377 üzenetére
"szerintem vannak léghűtésben is olyanok, amik majdhogynem meg sem nyikkannak..."
Vannak, de ahhoz alapos tervezés kell, és bizonyos márkákat egyből ki is lehet zárni a ventiknél, pl Zalman, Cooler Master, Chieftec... Lehet halk léghűtést építeni, de a víz még mindig halkabb lesz és ha mindenre elit léghűtést teszünk, akkor már nem kell sokat rátenni és víz lehet belőle. A Scythe az jó.
-
I'm Jocc
tag
Háháháá Akkor jó estéd volt, meg lényeg hogy picit sem voltál berúgva.
Earl: Vízhűtés téma engem annyira nem mozgat, szerintem vannak léghűtésben is olyanok, amik majdhogynem meg sem nyikkannak... Havernál VGA-n Zalman van, procin pedig Schyte Ninja 2. Bementem a szobájába, vártam mikor kapcsolja be a gépet, odébblöktem az egeret, aztán előjött a kép. Én így: Mondom ez megy?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #39375 üzenetére
Basszus, olvasgatok vízhűtés témában, egyre jobban meg akarom építeni jövőre a vízhűtést, monitor, VGA, minden túró le van tojva (na jó azért egy táp, ház csere nem árt, plusz 1TB vinyó, meg esetleg egy B55...), de a víz és a csend keeeell.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Napot!!!!
Jóisten miket írtam ide. XD Semmi sem igaz belőle. Nagyon be voltam rúgva, előtte meg öhmmztem egy jányt, meg úgy alapból olyan estét csináltunk, amit nem fogok elfelejteni.
Nekem ítélte Gabi a fődíjat a estéért...
A ma délután pedig tökéletes volt. Nádvágás Terjéki barátommal, nevetés hülyülés, és Lada, aki szereti a havon minden körülmények között keresztbe rakni magát, földúton hatalmas élmény volt.
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #39365 üzenetére
rulz
-
- = Zk = -
félisten
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #39369 üzenetére
jah, hát akkor nem szóltam.
de nekem is szokott ilyen lenni... jó ez a win anomália" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #39368 üzenetére
A mappa létfontossága pont sima fájlkezelőből lenne fontos. (tallóznom kell belőle)
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #39363 üzenetére
nézted TC-vel is?...
-
- = Zk = -
félisten
hello mindenki. olvasom a postokat, hát nem semmi dolgok történnek arrafelé, piciny hazámban....
-
westcoastog
veterán
Monitor megrendelve.
-
törölt tag
válasz westcoastog #39360 üzenetére
Én semmi külső kodeket nem használok.
-
törölt tag
Bakker, hogy eddig mé' nem a KMPlayert használtam videókra... MPCHC remekül viszi a HD videókat, feliratokkal együtt DXVA-val, de sima xvid avik meg laggolnak. VLC is viszi a HD videókat szépen DXVA-val, de a feliratot nem tudja mellé betölteni, sima xvid avik nem laggolnak. KMPlayer némi barkáccsal viszi a HD videókat szépen DXVA-val és felirattal együtt és az xvid avik sem laggolnak. Nem egyszerű...
-
WesTM
őstag
hogy szakadna rám most egy mázsa szar. A részeg ember őszinte, most az voltam. Teljesen képtelenségben vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Az isteni t annak a hülye bunkó fejenmnek. Ott volt Flóra, akit bassza meg szeretellk, és olyat tettem amit nem kellett volna. Az év parasztja díjra jelölhetnének. Amúgy akkora buli volt hogy el sem hiszem, de nem érdemli meg amit vele csinálok. Hülye faszkalap vagyok, emeg metál részeg.
Ezt mikor eljöttem elmondtam neki, azt nekiállt sírni. Előtte meg fasz voltam. Miért szeretem? Vagy nem? vagy teljesen hülye vagyok?
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
voltaképp sok az igazság benne ...
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #39352 üzenetére
DE.
Mint Besenyő Pista bácsi.
"Hát neem. DE"hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
munka után jöhet a sex. ez igaz, mert amikor a farkas megette a Nagyit, ágyban várta Piroskát...
neeeem xDDDD
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #39350 üzenetére
joh. IE gondok adódtak, ennyi
no para.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Nincs net a laptopomon. Qrva eletert. Vmi proxyfaszsagra aggodik. Vmi, nincs beallitva fogadasra. Halal. Nem hiszem el...
vki can help?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
-
I'm Jocc
tag
Azon gondolkodtam, hogyan lehetne valami frankó cuccost csinálni, ami a zene ritmusára villog, vagy akármit csinál. Most olyanra gondoltam mint ami pl. WMP-ben is van. Bár biztos nem könnyűűű
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39341 üzenetére
tudom mester, azért tettem offba, mosollyal a véégén
-
I'm Jocc
tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39339 üzenetére
nem is azért vagyunk ebben a topikban
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #39338 üzenetére
Asszem zenében nem vág össze az ízlésünk
-
I'm Jocc
tag
Részemről egy kis mai zene Szerintem nagyon nagy.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #39335 üzenetére
picsába, hogy ezt az Antheme-et mennyi idő óta keresem.. rohadj meg, de köszönöm
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #39334 üzenetére
Pistike levelet ír Jézuskánakedves Jézuska!Idén nagyon jó gyerek voltam..elgondolkodik:Ááá..Ez nem lesz jó, Jézuska úgyse hiszi el,kezdi újbóledves Jézuska!Idén csak kicsit voltam rossz de a maradék időben jó voltam,újra elgondolkodik:Ezt se fogja elhinni,fenébe.Elege lesz lekapja a falról Szűzanya képét,beteszi a táskájába becipzározza,majd újból írni kezd:Jézuska!Fogvatartom anyádat!Következőek a követeléseim..
-
- = Zk = -
félisten
Az apuka bemegy a gyerekszobába, és látja, hogy a kisfia dühösen járkál a szobájában:
- Mi baj van, kisfiam?
- Nem jövök ki a feleségeddel!Sterbinszky Úrnak is van humora from FB.
szerk:
egy kis "zúzás" tőlem. ime egy részlet, miért is szeretem a holland HC-t ...
Negative A & Counterfeit - Present Danger[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #39330 üzenetére
Ahoj!
-
- = Zk = -
félisten
Adj Isten.....
aki gyászol, annak: részvétem
aki meg csak itt van, annak : hay!
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #39328 üzenetére
A matek fölösleges?
Így legyél te informatikus -
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #39324 üzenetére
Jó nektek... Addig pihenj helyettem is
-
I'm Jocc
tag
válasz pckownz #39318 üzenetére
Hát legalább visszavettél normális szintre, mert azért egy pofa sörbe még mindig benne vagy! Téliszünetbe valamikor egy sörözés? Vagy egy fifázós sörözés?
Fuck... Erre a két napra szünet előtt még egy irodalom témazáró, meg egy töri felelés...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #39321 üzenetére
de még haverom kutyája is aki már velük volt kb 13 éve.
Jól indul a napom, két szeretett állat is bevégezte....[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
megdöglött a macskám.
-
westcoastog
veterán
júj a csudijó tudatlan állapotú részegség. többet berúgni sem akarok.
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #39318 üzenetére
én utóljára márciusban estem át, de akkor nagyon.. azóta is voltak nagy berúgások, de nem annyira.... engem az zavar, hogy ha nem is rúgok be nagyon, akkor is sok mindent elfelejtek...mondják h nem is néztem ki úgy mint aki ivott aztán semmi se rémlik ez kb 1 éve van így
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
nah kezdődik, zsa fodrászhoz jó lenne szerezni gombavatóra egy kocsit...nekelljen buszozgtani
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
kezded élni az Életed Péterem.
Kezdesz felnőni ...másképp látsz, érzel dolgokat. másképp próbálsz cselekedni, stb.jó8 nektek is ...
-
WesTM
őstag
válasz I'm Jocc #39310 üzenetére
Jóéjt neked is!!!
Varoz:
Nagyon nagy varázsa van a vonatoknak. Imádom az összeset. Na jó, ha heti 400km-t kell lehúzni rajta nyomorogva, kissé unalmas, de maga a hangulat isteni. Mennyit játszottam a microsoft train simulatorral jóég. Teli Magyar pályákkal, Magyar vonatokkal. Ha megfizetnék őket, simán elmennék mozdonyvezetőnek. Csak sajnos mindenhol ott a HA...Én is elköszönök, alszok már, ha tegnap éjjel nem sikerült... Reggelre meg itt a nagy hó, és pont holnap megyünk a temetésre Mezőcsátra... Az se itt van... Édes istenem ötödik temetésem 2 hónap alatt. Nagyon hamar el akarom felejteni ezt az évet. Ma délelőtt csak úgy spontán elsírtam magam lent mikor nem volt itthon senki. Sírni nem szégyen. Vagyis nem tudom közel 20 évesen minek számít. Csak igazából foggggalmam nincs már hogy miért is. Annyira labilisnak érzem magam már mint az állat. Mikor már apu kérdezi hogy valami baj van akkor én is meglepődök. Ennyire látszik rajtam? Áhh csak nem aludtam. Ritka az mikor lefekszek, álmos vagyok, de annyira pörög az agyam, hogy képtelen vagyok aludni. Mint tegnap éjjel. Remélem semmi rossz nem történik már, ezeket se nagyon tudom már hova tenni. Próbálom lenyelni az egészet, csak hát na... Idén szilveszterkor nem fogom tudni azt mondani, hogy még ilyen legalább 100-at. Ritka eset mikor le se bírom írni mit érzek. Valahogy senkire nem tudok odafigyelni, magamra sem, egyik nap a másik után, csak a rossz hírek, de tényleg semmi jó. Erre rásegít a tél, ami minden évben depresszióssá tesz. Azt már látom jövőre nagyon sok mindenen változtatnom kell, és most nem a tanulásról van szó, mert tényleg mindent megtettem, és lett is értelme.
Azt mondták 2012 nem világvége lesz. Pont fordítva. Egyszerűen a föld egy olyan rezgésállapotba került, mikor mindenki feszült, háborúk-válságok, katasztrófák stb. történik. Attól az ominózus naptól pedig újra visszaáll a rend, béke. Hát nagyon remélem. Belegondoltatok már ebbe az évbe? Történt e valami jó dolog? Én még soha nem láttam ennyire kilátástalannak a világot. És ehhez a politikának nincs köze. Sajnos a felhalmozott adósságot más úton nem lehet visszatörleszteni, ezt le kell nyelni. De amúgy itthon. Árvizek, katasztrófák, morális légkör soha nem látott mélységben, egymást tapossuk, megkaptam még ezt a pár halálesetet is, valahogy semmi okom rá hogy pozitív legyek, akármennyire is próbálom. Valami megint megváltoztatott, kifelé nem tudok olyan lenni amilyen amúgy a megszokott. Pedig elhihetitek nagyon erőlködök. Kicsit egyedül érzem magam. Talán ez a legjobb szó. Jól elvagyok magamnak, egy héten 1X találkozok barátokkal, kis buli, és utána meg szürkeség. Ez annyira nem én vagyok. Csak nincs okom jókedvűnek lenni. Ezt a telet éljem túl, tavasszal új életet kell kezdenem. Nagy szavak, de soha nem voltam még ilyen mélyen lelkileg. Úgy isten igazából kiállnék most egy nagy mező közepére, és káromkodnék egy olyan betyárosat, amilyet még a kocsis sem tud. Most egy fejkiszellőztetés kevés lenne. Egyszer fent, egyszer lent. Bár mintha ezt nem is olyan rég írtam volna, hogy ennél lejjebb nincs. Hát van. Most megéltem.
Na nem traktállak titeket a hülyeségeimmel tovább, megyek szundizok egyet 7ig.
Nyugodalmas Jó Éjszakát!
-
- = Zk = -
félisten
jjjaa, bocsáss meg. tudatlan voltam ....
-
- = Zk = -
félisten
hogy hogy Z mester? hogy hogy csak volt?
vagy vanm vagy nincs, nem?..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Szeretem én is a vonatokat. Hát a videó sajnos igaz, hogy mi a teljes ok, azt nem tudom.
Általános iskola felső tagozatában mindig vonattal mentünk az osztálykirándulásokra. A kis piroskával.
Ha már Kondoros: Melis György - Kondorosi csárda mellett
Nekem rokonom is volt.Zk
Azért csak volt, mert már nem lehet közöttünk.
Szerintem fent is csak énekel.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #39305 üzenetére
Csak én nem szeretek másnapos lenni meg hányni meg ilyenek.
Szerintem senki, csak úgy néz ki nehéz megmaradni a határ eme felén.
Én a te nézetedet gyarapítom, sosem voltam még részeg.
Bár néha azt érzem kellene.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39305 üzenetére
..
annak is van határa. lehet valaki pocsolya részeg, és tud magáról (Y)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #39304 üzenetére
Nem azt mondtam, néha belefér. Csak én nem szeretek másnapos lenni meg hányni meg ilyenek. Amíg vicces a dolog, elfekszek-felkelek, röhögök, jól érezzük magunkat, addig tetszik. Én nem akarok mattrészeg lenni, nem tudom, bennem ez így van valamiért.
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #39301 üzenetére
apám mondta mindég: fiam, a félberúgás kidobott pénz!
alkoholista az öreg, de ezt már mondtam...
néha nem árt pocsolyának lenni. persze kell tisztitó spicces kúr(v)át is tartani...
de pl rám már rámférne az a gecinagy buli...
kezdek kifutni az időből...péterem
volt family guy star wars?...[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #39299 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá én is. Bár az első nem tetszett... Alapból nem szeretem a Star Wars-t, aztán így nem tudom. De ahogy néztme ennek az előzetesét, brutális lesz!
Jocc: Utólag én is mindig megfogadom, mert szenvedek mint az állat, de évente vagy 2X sikerül a dolog.
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #39290 üzenetére
Az nem jó ha satu részeg vagy... Szerintem semmi értelme Jó legyen a hangulat, aztán kész. Én piától még sose hánytam vagy ilyesmi. Elfekvő azért már voltam
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest