- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #38082 üzenetére
fosfosfosfosfosfosfos
-
törölt tag
válasz westcoastog #38097 üzenetére
Viszont semmi egyéb szünet nincs, na jó a karácsonyi szünet is van még, de az is csak néhány napos.
-
törölt tag
(#38095) westcoastog: Szép napot! Hál' istennek, nekünk Szerdától Péntekig rektori szünet van, utána zh özön...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
szépnapot..
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #38060 üzenetére
Ami az Everesttel kiolvasol, azzal működik a Windows is, azzal lett telepítve, szóval mennie kell. Legfeljebb mindkettőt, ami láttál kipróbálod.
(#38059) westcoastog: Meglessük.
(#38076) Zk: Ja, mondják, járt utat járatlanra ne cserélj. Viszont mondhatni az élet egy nagy póker játszma, ha nem blöffölsz, nem nyerhetsz.
(#38086) westcoastog: Már a Burnoutban is kb így lehetett nagy tempóval kanyarodni, de jól néz ki a játék, ma én is meglesem.
(#38093) WesTM: Na menjél má' valahova, karácsonyi pénzek, betojok.
Más: Tegnap megejtettük a Korsóavató Szakestet, megválasztottuk a diák elnököt arra az estére, az idén végző Zeusz volt, hát nagy figura az tuti (mondjuk nagyon sokat tett a hallgatókért). Aztán LAJ lett a konzekvencia, meg Atis az etalon részeg. Nagy poén volt. Elnökünk tartott beszédeket, aztán ha kérdés volt, akkor a konzekvencia levonta. Aztán időközönként csekkolták az etalon részeget, hogy el tudja-e mondani a szövegét, ha nem, vége a bulinak, de mindig tudta. Megkaptuk a korsónkat, majd lesz róla kép is. Aztán táncbemutatók voltak, meg GT videó. 200 Ft volt egy korsó sör, kicsit adtam a májnak.
nixx-21: Ide nem akartok hozni néhány jó cuccot?
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Reggelt!
Megyek dolgozni, próbatanítást veszünk 2 kameraállásból, összelőtt hanggal, utána azonnal rohanok a vonathoz, megyek be Miskolcra, végigjárom az üzleteket. Szét nézek a monitorok, hangrendszerek világában kicsit, mai napot erre szánom.
Beszarok ezen a sulin! Kapunk Karácsonyi pénzt, nem is keveset. Egyre jobban bírom a helyet! Jól fog jönni!
-
nixx-21
őstag
anyum uj géppel állított haza....
Fujitsu Lifebook TH700
Aegon-tól kapta érintő képernyős Core i3-as cucc nagyon komolyság megfogott az értinőképernyő világa..Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #38090 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
remélem Életem ....
csak a kérdés, mikor jutok el berénybe ismét (L)westc:
a hepp kedvéért rálesek, de annyira nem fog a szivemhez nőni, mint a korábbi részek némelyike..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #38087 üzenetére
Hidd el, legközelebb ha jössz HAZA Berénybe, egy jót fogunk nevetni az egészen! Én biztos vagyok benne! (L)
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #38087 üzenetére
szerintem nem érdemes kihagyni, egy próbát megér. végülis ez csak egy árkád szórakozás, de azért ezt a driftet kicsit sokallom, ejnye criterion.
-
- = Zk = -
félisten
remélem péterem, remélem.
rám férne már, hogy valahogy sinre tegyem az életemet. vagy legalábbis kéne valami jel, hogy arrafelé haladok.westc:
" nagy sebességgel kanyarodni jóformán csak driftelve lehet.."
hát, szerintem én akkor ezt az nfst kihagyom...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #38083 üzenetére
50 környékén maxon, kapott 2x aa-t driverből, msot már jó, tetszik a játék, egyetlen számomra nagy negatívum hogy nagy sebességgel kanyarodni jóformán csak driftelve lehet..
hangulatban is ott van, hozza a hot pursuit 2 élményét is nekem, eltalálták ezt a játékot úgyérzem. Holnap harry potter. codot végigkéne már tolni lassan.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #38074 üzenetére
A büdös kurva életbe!
Barátom menni fog az! Valaminek csak össze kell jönni.
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38082 üzenetére
Hany fps-en megy nalad?
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #38079 üzenetére
annyira valahoyg azért inkább nem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
Gyerekek.. fáj mindenem.. fociztunk egyet, tönkrementem Tesin futtattak minket, és rájöttem hogy sz*rrá ment az állóképességem Kéne valami edzést beiktatnom, csak sok órám van, aztán a végére már nincs erőm/kedvem bemenni Lehet valami újévi fogadalomba belerakom, hogy edzésre kell járnom Amúgy látom mindenki be van kockulva Én meg nem, na? Nem is erőltetem már a játékokat ezen a szaron.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #38078 üzenetére
Anglia topikban esetleg ha kérdeznél nem e tud valaki valami melót?
más:23perc és mehet a menet..
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #38077 üzenetére
küzdök az új melóért. remélem meg lesz a gyümölcse.
de a legjobb az lenne, ha néha kapnék valami jelet, amiből tudom merre meddig. hány a méter. hmm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #38076 üzenetére
az egész élet egy nagy küzdelem, küzdés nélkül nincs semmi, de néha még azzal se.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #38075 üzenetére
hát igen.
léptem, cselekedtem. igaz van még egy hetem, remélem a legjobbakat.
szokták volt mondani, biztosat a bizonytalanért.. nah hát én ezt felrúgtam.
reménykedem azért na...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #38074 üzenetére
hajjaj ember szorítunk hogy összejöjjön már végre egy meló.
megtetted a lépést, nem lehetett tudni hogy jól döntesz e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #38073 üzenetére
annyi, hogy a tesco visszalépett a friss húsok elől.
kidobtak munkalehetőséget 1,5 napra. remek copatás. tárgyaltam agencyvel is, de ők meg nem kötnek szerződést, ha nem vagyok otthon.
ehe mondom....
egyelőre felelőtlen döntés volt amit tettem, de remélem és bizom spanomba, hogy kitalál valamit. lehet itt is maradhatnék még, passz. ezt nem tudom.nah ez az én formám emberek, ez a kurva szerencsétlenség
ha lépni szeretnék, mindig ez van. elesem. nem kicsit. nagyot. igaz 1 hetem van még, de akkor is.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #38071 üzenetére
kollega gépén. mi nem kóser a melóval?
-
- = Zk = -
félisten
jah
meséltem, hogy dobbantok innen. megyek át spanhoz. nah most hivott, nem okés a meló. tehát ezt (is) bebuktam. de azt igérte, alkot valamit. holnapig felhiv.
hát remélem, mert befosok" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #38070 üzenetére
az enyémen? vagy az övén?....
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #38069 üzenetére
szerintem elfog rajta futni 1024 medium-on.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #38068 üzenetére
pff. én sehol nem vagyok
kolegám x3as hd 5450esemachienes laptopján majd meglessük mi lesz.
az enyémen felejtős:S" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38065 üzenetére
Zsirsag. NFS:HP
Bakker, Carbon feeling HP2 kontosben
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38059 üzenetére
Sot, lassan megtorik a "jeg" a HAWX2-n is
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #38062 üzenetére
a matricán lévő serialnak egyeznie kell a beírttal? Régen mintha hallottam volna olyat is hogy az nem a win serialja, bár lehet jó nagy hülyeség volt, sőt. Nem adtak a géphez egy recovery lemezt? Elméletileg a gyártó csinál egy teljes mentést az rendszerről, amivel ha gond van a recovery lemezzel vissza lehet húzni gyári állapotba. De majd jönnek és kijavítanak ha hülyeséget beszélek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #38061 üzenetére
igen
de meglestem a laptop alján a kódot, és nem egyezik azzal amit az everest kiolvas.
a hpnál is átment az eredetiség vizsgán, meg az msnél is. szal nem értem.
de pl ha újrateszem a rendszert, honnan szedjek kódot? mert ugyebár ami a matricán van, nem kóser...
irtam az eladónak, egyelőre nem válaszolt." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #38060 üzenetére
miből gondolod hogy nem lenne eredeti? oprendszerrel együtt vetted a laptopot?
-
- = Zk = -
félisten
hogyan tudom leellenőrizni, hogy amit a gépből kiolvasok termék kulcsot, az eredeti-é?
pl kiolvasom everestel a W7em termék kulcsát, de nem vagyok biztos abban, hogy az eredeti. az ms eredetinek véli. krekkre utalo nyomot nem látok...
esetleg vegyem fel a kapcsolatot a HPval? vagy az MS supportnak sirjak?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
új nfs, harry potter 7, lesz mivel játszani nemsoká.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
(#38044) nixx-21
ezt én is kihagyom, csak gondoltam szólok hogy van.
(#38050) pckownz
xd -
No-kia
addikt
válasz #19617792 #38054 üzenetére
verhetetlen, dell 90K ért adja ugyanezt a telót :d kijelző fenomenális, 2.2 vel tökéletes lesz a sebesség,(mármost is van rá(modaco r3 rom nagyon jó, keress rá)) kis proci tuning belefér :d 3d gyorsító is van, igen gyanús a bevezető ár, én is telefonálok hoyg a héten megveheseem a haveromtól kunyizok 2 ezret aztán jövhéten megadom(ugyekezdőrészlet). Minden megy rajta, kamera azért elég gyér, nahde mindig a Pana TZ6-al járok,ez nem gond
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
válasz #19617792 #38053 üzenetére
Gyanús egy kicsit, 36k-ért ez túlságosan is jó. Szerintem csak akciós nyitó ár ennyi. Mindenesetre nagyon komoly, elvileg 2.2 is van/lesz rá hamarosan, a kijelzője durva. Youtube-os reviewek alapján egy picit darabosnak tűnnek az animációk, de gyorsnak látom a készüléket, 800x480-as AMOLED kijelzője kicsit komoly, meghajtani sem kis meló. Ennyiért verhetetlen. T-nél az Optimus is ~38-40k, de most a ZTE jobb.
-
törölt tag
válasz No-kia #38049 üzenetére
Megkukkantom.
Androidos, akkor rossz nem lehet. Aztabüdös milyen kijelzője van (800x480, AMOLED), T-nél Dominoban ~36k, asszem egy verhetetlen vétel? 512MB RAM, a 600-as proci nem csúcs, de ennyiért, ilyen egyéb tulajdonságok mellett még ez is jó. Asszem megvan mi kell de most azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #38050 üzenetére
Bazmeg, és én vagyok a kocka.
(#38033) westcoastog: Érdekes, szerintem ugyanazon ok miatt lehet ez, mint pl HD5-knél az, ha CCC-ben húzod és letilt az alsó órajelkapu, mert esetenként instabil lehetett a rendszer valakiknél. Mondjuk az APS nem hiszem, hogy olyan nagyon tudná csökkenteni a fogyasztást... Kíváncsi vagyok a BIOS mit vesz tuningnak, csak az órajelek emelését, vagy az alapértékek fixálását is.
-
-
pckownz
őstag
Bakker...
Azt almodtam kaptam egy GTX460 HAWK editiont es fizikaztatni raktam be a gepbe....
<3 4850 -
No-kia
addikt
Earl : tmobilnál nézegesd a ZTE Blade-t. Ígéretes,nálam ő a befutó, történjen bármi is
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #38047 üzenetére
Eselytelen
-
- = Zk = -
félisten
estét, aki még lézeng errefelé
-
subaruwrc
félisten
gyk: alul a videó vége
-
Varoz
addikt
Elteszem magam.
Jó éjszakát!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #38033 üzenetére
na akkor én azt nem fogom felrakni...nekem ez így bőúven jó nincs hiba a BIOS.ban szal én nem frissítek...
na fress rendszer fetnvan minden adatommal... 800giga adatoknak amradék rendszernek..
furcsa h telepítésnél nem kell átírogatni hova telepítek csak DIRR
amugyerősen közeleg a monszun időszak számomra van egy oylan érzésem a mostani tali után ami A csajjal volt: DDD
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #38041 üzenetére
Ááá, megtaláltam az egyik lemezemen. Tuning Car Studio.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #38039 üzenetére
joccakát
nekem 1,5 órán belül kezdődik az Élet ....
-
Varoz
addikt
Tud valaki egy jó kis progit, virtuális autó tuningra?
westc
De nekem olyan kéne amiben a legegyszerűbben tudnék tuningolni. Volt nekem is egy ilyen progim, csak nem találom. Lehetett benne kész felniket cserélni, meg átfesteni úgy, hogy az autó kiálló részei, meg az árnyalatok megmaradtak stb.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #38038 üzenetére
Na, én megyek, mert a csúnya bácsik azt mondták, ha nem tolom el a bringám, kirugdossák a küllőimet... Nyugodalmas Jóéjszakát!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #38037 üzenetére
szüretelni? az jó dolog. mindig más földjén turkálni
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #38036 üzenetére
Csaj ügyben nálam is szarba van a haza... De majd lesz valahogy, és reméljük beköszönt a monszun évszak
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #38035 üzenetére
mondod nekem, aki már lassan 2! éve sivatagi létben él
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #38034 üzenetére
Hát száraz évszak van, úgyhogy valamit jó lenne alkotni
-
- = Zk = -
félisten
kanos kiskakaska
-
westcoastog
veterán
Earl, nixx, s6-os bios, csak nem értem ezt minek kell.
- Disable APS function during OverClock.
Miért kell az energiatakarékosságot kikapcsolni oc alatt..
(#38032) I'm Jocc
XDDDDD jooj, írjál rám msn-en, bár én is ugynaúgy írhatnék, valami agymenést jóvolna olvasni.[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
Megalkottam a legújabb játékot, amit szívesen végigvinnék most Rendszer meg van hozzá, csak magához a játékhoz kéne hozzájutnom. A neve: Call of punci: modern sexfare 2 ááááá gyerekek a fáradtság beszél belőlemXDDD
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #38028 üzenetére
én beleszerettem a WD greenembe. megint venni szeretnék egyet, a háttértárolásnak.
mert ez a pici 250es hamar megtelik ám ... ezzel azzal" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #38027 üzenetére
Me Too Brother!!! (L)
-
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
Hát remélem én is.
Zk barátom: Amerika? Nem akarlak lebeszélni, de az már extrém messze van.
Lehet nehéz lesz, mikor kimentél is azt mondtuk, hogy valahogy túl kell élni, ahhoz képest azért ki lehetett bírni. Bár innen könnyen mondom. Új munka, új hely, új lehetőségek. Lehet pont ez kell a nagy dobbanáshoz. Te megadod a lehetőséget magadnak. A múlton meg ne gondolkozz, a jelenre, és jövőre kell odafigyelni, a múlton változtatni már nem sokat lehet.Azt pedig tudod, hogy amiben csak lehet segítünk, akármiről legyen szó! (L)
Nixx bácsi: Miféle vinyó is pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Kúszik fel a rendszer az új vinyora ^^
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #38020 üzenetére
ohh, ez kedves ....
westm:
remélem Péterem. rám férne, meg anyáméknak is illő lenne segitenem odahaza. mert amit hazaküldözgetek, az egyelőre elemózsia. az otthoni árak miatt...
nehéz év végém lesz, de vállalom. majdnem 7 évet elbasztam odahaza egy zs.dó cégnél...
pedig ha szakközép után azonnal kijövök, nem itt tartanék. de most ittvagyok. ebből kell gazdálkodnom.apropó, valaki tud valamit arról, hogy és miként lehet kimenni amerikába nyelvet tanulni? pl egy magyar kontakt érdekelne.... agency pl...
jah, jött egy új kolega. 21! éves... ehe mondom....ilyenkor mindig eszembejut, mit csináltam én 21 évesen odahaza. hmm.
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #38018 üzenetére
Bienvenida a mi amigo.
WesTM
Egyértelmű.
De biztos vagyok benne, hogy jól fogsz dönteni.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #38016 üzenetére
Egy egész ATI topik szorít érted...
-
WesTM
őstag
Héten bemegyek mickolcra, végigjárom az üzleteket, élőben szeretnék látni egy ilyen 24-es szörnyeteget. Most a lehető legjobbat szeretném venni, elég sok évre szól egy ilyen. Legalábbis nálam.
Vannak ám nagyon csábító ajánlatok a használtpiacon is. Ki kell fogni.
ZK (L): Mindenről tudni akarok! Ahogy elnézem, most tényleg lapot kértél, össze fog jönni, e végett ne izgulj egy másodpercet sem. Sokkal nagyobb gondokat megoldottál már, figyeld meg hogy jó lesz. Tudod aki mer, az nyer!
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #38016 üzenetére
Sok szerencsét, komám!
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #38013 üzenetére
értem, köszönöm ....
westm:
holnaptól számitva egy hét maradt. vagyis jövőhét kedden reggel 6kor utazom. elméletileg angol spanom levisz kocsival. remélem sikerül.
eredetileg szerda lett volna, de fülműtéte lesz. igy kedd hajnal lett belőle. pedig még pihizni akartam kedden, de nem jött össze. na bumm.
majd még a szállással kapcsolatban intézek valamit. mert meló elméletileg van. most van felvétel ezerrel, állitolag.
kiderül
netem nem biztos, hoyg lesz az első pár hónapban. tán jövőre. max bekockulok egy mekibe vagy else
vagy az angol tmobilommal alkotok valamit...remélem szerencsés leszek. rám fér, amilyen szerencsétlen formám van
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #38010 üzenetére
Igen és most élőzenekaros.
Látom már innen is elkapta pár ember a vírust a Facebook-on.
Sikeresnek érzem a küldetést és csak terjed és terjed, mint a nátha.WesTM
Szerintem bármelyik BenQ jó választás lesz.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #38012 üzenetére
Szia Zk Barátom! (L)
Igaz, nem tudom még a történetet, de meddig is dolgozol ott, ahol most?
Képzeld, egyre inkább úgy tűnik, hogy benq monitor lesz. Pénz már a kezemben van, december első hetéig keresem a legjobb vételt. Ha holnap találok, akkor holnap veszem meg. Mondjuk pénteken még be akarok menni Miskolcra szétnézni. Jövő szombaton meg megyek pestre, még lehet azt is megvárom.
más: Mélydepis szarkedv ragadt rám, nem jó.
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #38012 üzenetére
Megbízhatóak, defragot el kell felejteni rajtuk, mert azt nem szeretik, meg értelme sincs. Lapozófájl maradhat rajta, mert kellő RAM-mal úgy is ritkán ír bele, de vannak progik, amelyek lapozófájl nélkül el sem indulnak. Előbb adod el (vagy növöd ki rajta a helyet), minthogy a használattól tönkremenne. SSD-re csak rendszert, meg fontos progikat érdemes rakni, erre elég a hely rajta.
-
- = Zk = -
félisten
gondolkodtam valami SSDn, de majd ha meglesz az 1terrás WD. amit usbre kötök...
mennyire megbizhatok ezek a kütyük manapság?jah, górém ellépett. előbb. remélem nem jön vissza, csak szerdán. vendéget sem szeretnék bent látni....
dreams again" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
indulok a vinyóért. nézek gyorsan most egy HDTune- h mennyi elsz a változás majd..
-
- = Zk = -
félisten
szasztok...
ennyi mára ....
lófac sincs itt....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Jó éjszakát!
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #38006 üzenetére
Támad a kurv@nyj2t.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
na megyek, pizsamaosztás van. felkészülni, támad a hétfőő, jó8.
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #38003 üzenetére
Egyszerűen jól jött ki. Tetszik és kész
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.