Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #49881 üzenetére
és téényleg!
pedig sokszor onnan "tárcsáztam"...hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz pckownz #49834 üzenetére
Van benne valami.
Am nemtudom a bfbc2 egy akkora hányinger hogy nem igaz. Az egész kép furcsa, rángatózik, nem lehet rednesen célozni, a grafika szerintem nulla, az ai szintén, a történet meg a béka segge alatt van. De pár órát megért hogy végigtoljam, többet nem.Ja am, napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #49836 üzenetére
nekem bejön...
csak szar, hogy Cod+MOH+Cry1+2 is van a gépen. a történetszál 7végénként kicsit katartikus, de majd fejben lefocizom ..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #49734 üzenetére
hm..egy 1 terás vinyót luxus 30GB + maradékként használni szvsz
earl:
lehet visszakapcsolom. de ha sikerül olcsón ramot szerezni, akkor miért ne? ...ha nyerek vele, akkor lesz.rom a lapozófájlt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #49490 üzenetére
ott volt a gólyatáborunk anno őpont akkr volt az a nagy vihar ami hozzámbaszott egy nagy szemeteskukát.... pesten meg az aug20-ai ünnepet tette tönkre.
nekem a házat kéne kitakarítani, domii kitalálta h ma lejön úgyérzem ő se sokáig lesz együtt a mostani pasijával
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #49388 üzenetére
Akkor veled is sokra mentem.
IceRock
Kurva jók ezek a videók.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #49160 üzenetére
itt az új quest : ne ülj a gépelőtt, reggel is elmondja h nem a géppel kezdünk, felállít és ideül farmozni aynum laptoppal is megmondja h mikor hagyjam abba tuti hogy eg ypárnapos nem itthon alvás lesz a jutalom nincs nekem ehhez türelmem
-
törölt tag
válasz pckownz #49053 üzenetére
Nem biztos, hogy a BME a legjobb minden szempontból, a ponthatár és a neve ellenére. Pl. GDF is jó suli csak nincs hypeolva, de az Óbudai Egyetem már valamelyest híresebb, de még ez sincs agyonhypeolva... Aminek speciel örülök. Amúgy a BME-sek szeretnek mindenkit lenézni, aki nem oda jár, holott gőzük sincs más suliról. Ilyen emberekkel is összefutottam már, persze sulinkon kívül. Ha nagyon akartam volna, én is BME-re gyúrhattam volna középsuliban, de nem tettem, mert BME-t nem akartam...
Az oké, hogy szeretsz infot tanulni, de azt nagyon magas szinten megteheted BME-n kívül is.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #49008 üzenetére
BME-ről én sem hallottam sok jót. Ott vagy tanulsz, és meghalsz vagy kivágnak. Az arany középutat meg kell találni, tehát a buli, egyetemi élet, és a tanulás között jó ha van egy kis egyensúly. Ha ez nincs utálni fogod az egészet. Nekem jó, mer tmég határon, de azért jut néha idő arra, hogy éljük azt az életet amit ilyenkor kell. A BME-n ezt csak fizetős szolgáltatáson kapod meg. Most azt mondom Óbudai egyetem, esetleg Gábor Dénes, de az meg nem "celeb" hely.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #49008 üzenetére
Itthon ne akarj dolgozni, nem fizetik meg. Sőt inkább úgy mondom: még a gondolat se legyen a fejedben, hogy itthon akarsz dolgozni. Ha már megszenvedsz a diplomáért és tisztesen tanulsz, tudást szerzel, akkor ne szúrják ki a szemed a szaros magyar fizukkal... hiába szép szakma, meg aránylag jó a fizetés, de többet érdemel.
"ha a processzorlábak hőtágulását kell latinul megtanulnom, nekem az is oké. Mert szeretem, érdekel."
Nekem is oké, én is megtanulom, mert érdekel, de nem akarok zombi lenni... Ott nagyon rámennek az elméletre és emiatt leszel zombi, mert irgalmatlan mennyiségű anyagot kell beseggelned, aminek a felét soha az életben nem fogod használni, és lesz közöttük olyan is, ami nem fog érdekelni. Nálunk is vannak felesleges anyagok, amik nem érdekelnek, de messze nem annyi, mint BME-n. Amúgy ismerek pár embert, aki BME-ről jött át és ez alapján mondom, mert meséltek bőszen.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz pckownz #48911 üzenetére
Anélkül írtam meg az egészet.
(Nem vagánykodás, tény )No-kia: Ha nem indul, akkor hívni kell a bikát.
No-kia2: Nekem anélkül is meg volt.
A hosszú levélre is max. pontot kaptam, pedig 110 szónak kellett volna, én meg alig tudtam megállni 185-nél.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #48907 üzenetére
jólvan de szeretem az ilyet magamnak intézni ők nekem csak azért kellenek hoyg amit akarok azt tartsanak a raktárban
ez de keményNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #48714 üzenetére
aha..
...én öltözök, és megyek melózni....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
koshmar
addikt
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #48567 üzenetére
Értem. Azt megtudhatom nagyjából, hogy mégis mi történt?
Mert most már csak azt nem értem, hogy mégis mit tett a srác.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz pckownz #48591 üzenetére
Debian az Ubuntu alapja, kevésbé user-friendly, illetve stabil, mint a beton. Fedora, Mandriva RPM disztribek, valamelyest picikét stabilabbak, mint az Ubuntu. De az Ubuntu is megfelelő a célra, talán annak van a legjobb community supportja.
(#48593) Zk: Az NFSHP-től örökre elmegy a kedved minden NFS-től.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #48452 üzenetére
kedve válogatja bezezg amiko rvan barátja akkor nem kell 2 szer mondani neki semmit
nah megvolt a szerenád tegnap, közben mennem ekllett haveormért hoyg beérjen, gyorsasági szakasz és időben beértóünk OFŐ-höz : d aztán hajnali 4-6 ig buli, de én 4 kor eljöttem mert józanol nem volt akkora buli a sok ittast pűátyolgatni
u.i: utálok itthon lenni, mindenki ordibál mindenkivel, kb 3 napja nem ettem étvágyam sincs, szar itthon
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
-
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #48308 üzenetére
maj holnap sort kerítek rá
varoz: bármelyik autóban megtudsz hallni, ezzel nem védem a suzukit,tudom milyen gyér ,csak jeleztem, nah elteszem magam sulira, első kettő lyukas de dominika elvisz kosit mosni, legalábbnemkellbuszoznom csak a félutat
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #48185 üzenetére
Hú, ne is mondd.
Tibii91
Hát nagyot tévedtél. Ő inkább kevesebb, főleg agyilag.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
koshmar
addikt
-
I'm Jocc
tag
válasz pckownz #48127 üzenetére
Legkisebb gondom is nagyobb ennél. Úgyhogy pont leszarom, hogy ki mit mond róla. Nekünk tökéletes, 1.3 92 ló, megy az rendesen. Akinek nem tetszik, az vegyen mást, ott a lehetőség. Vegyen mondjuk citroent, vagy valami másik franciát, és akkor megtudja, milyen kukoricán térdelve szopni egy négert. Na csőő. Bocs ezért a hangnemért, senkinek nem szántam, nem vagyok túl jó passzban.
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
törölt tag
válasz pckownz #48106 üzenetére
VAIO, neee fájdítsd a szívemet, suliban néha összefutok egy-egy Sony VAIO netbookkal, meg rendes notival, aztán néha csak azért megyek be a Media Marktba, hogy VAIO-t tapogassak, hát azok valami meseszép gépek!
"illetve egy Linux alapú webserver gépet szép kis backend-nek."
Ilyenen én is gondolkoztam már, mert amint 1-nél több gép van a háztartásban akkor minden gépen minden van össze-vissza, redundánsan, egy szerver kell ahhoz, ha valamennyire rendet akarok tartani...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest