Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #12096 üzenetére
2010Q1-ben oda fognak jönni először a 32nanós CPUk...ami azért nem elhanyagolható tény....de majd még meglássuk mennyi pénzem lesz rá meg h mikro fogom venni... AMD-ben is gondolkozom...meg ugye bele kéne férjen egy 5850-es is
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #12096 üzenetére
jókat nevetek a markomba, mikor az i7 fanok lehordják az AMD tulajokat, merthogy milyen retek. meghogy az AMD nemtud ellenfelet az i7-nek.. blabla..
dehogynem tud. direkt nem csinál. nem éri meg neki. ennyi. mertha csinálna, picivel gyengébbet, akkor lejjebb kéne vinnie az i7 árakat az intel uralja az absz csúcskategóriát. nem kis árral. de ez a veszte, hacsak...
az AMD bőven elcsemegézget az alsó osztályból is lehet szidni az AMD-t de g...i okosan nyomják, valljuk be
azért az i7 fanok is örülnének ha lenne ellenfelük, mert ugyebár akkor árcsökkentés is belépne hozzájuk. azonnal" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12095 üzenetére
ahh, köszönöm
nokia: jólenne jotyúb is, de nekem a FULL kell
earl: igyvan baki az a platform sztem...erősen sztem
nokia: gondolod? mivan ha ittis elköveti az AMD azt amit AM2-vel?
lehet lesz AM3-> AM3+ ->AM4.. mértne? megtehetné. de egyelőre ők nem nagyon teregetnek platformváltásról[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12093 üzenetére
ahogy gondolod....nállam a kapu nyitva áll h visszavehesd
ha Core i5-re válok(mert tervezem) akkor úgyis el kell adjamAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #12089 üzenetére
miért? kedvedben akartam járni, megtaláltam neked, erre beszólsz
jah hogy nem jutubos szar minőség kell?sry
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12092 üzenetére
igen, bánom. bitang jó ramok voltak.
de nem veszem vissza köszönöm (a modulpárok miatt)
ha lecserélem a gíleket, akkor is maradok a 2X2GB kitnél. crucial persz alap
vagy +4GB geil. passz...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12091 üzenetére
jól látom egyik RAM hírnél h bánod h eladtad a Crucial RAM-jaidat?
tőlem visszaveheted ha kell......
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12090 üzenetére
idővel megérkezik nyughass....
ctrl+alt+cipőtalp" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12089 üzenetére
közelhajoltam nem történt semmi.... valamit elbasztál.... de ezt már tőled megszoktuk ZK papi
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12087 üzenetére
hajolj picit közelebb a monitorhoz...még..még. jó. maradj így.
tesséknokia: gratulálok. fesd szőkére
-
No-kia
addikt
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12086 üzenetére
ígyvan fül befog, száj alaphelyzetben és beáll a sarokbaaa!!!!!
-
- = Zk = -
félisten
nah tessék. két ......től is megkaptam a fricskát
szééépenvagyunk, mondhatom...(igyvan bence, a világ, és lakói különbözőek)
de nokia. hamár neked tetszik, akkor nemlehetne olyat is linkelni, ami nekem is tetszik? vagy én addig fogjam be a fülem?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #12083 üzenetére
jók azok, csak linkelgessenek, nekem tetszik mind
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12083 üzenetére
senki sem egyforma papi
én mg a te zenédtől vagyok amugy rosszul el nem tudom képzelni h lehet elviselni cucc nélkülAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12082 üzenetére
nem szedtem semmit, csak tod vannak néha ilyen nyeletlen kedvenceim...
néha kell a lágy zene nekemis.
de amiket itt folyamatosan linkelgettek mixek, hát attól rosszul vagyok, komolyan mondom[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12081 üzenetére
hopppppáá petikémm.... mi ez a zene ez full RIOs muzsika mit szedtél be?
mellesleg ha már Inna akkor már az ujabb love című zene [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12077 üzenetére
nokia: oksa. ha temondod
benszii: nagy igazság
éshamár zene. lágy, de szeretem. [link]péter te nagyon hülye vagy ez már fájt. bazmeg
ennyire mért kell örülni egy pákának.
hozzak fasza kis német kórpálcát? csak sajnos páramentes dobozban kell tartanunk. mikor megtudtam az árát, majdnem lenyultam..[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
akivel voltam pesten ő is megfázott, bár nem anynira mint én, app-okat raktam a G1-ére, ebben a rendszerben avan a jövő az már fiksz, kellegy androidos teló, pl hero
-
WesTM
őstag
Álohááá uraim!!!
Olyan fasza forrasztópákát hozott apu, hogy mindjárt megyek, leülök a lócára, és nekiállok rv870et forrasztgatni intim betétből!!!
Na jó csak TDu-zok egyet.
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #12074 üzenetére
hát annyira nem úrva, de a telóm, meg a sok banda a várótermekbe...
anyum a volánnál pénztáros és egésznap őket kell néznie
nincsenek rokonaik, mondom össz vissz 4 ember, jah meg 2 kisfiú, de azokkal megitn semmi gond[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #12073 üzenetére
az nem baj, hogy nemcsinálnak semmit. de gondolom rokonaik vannak ami azért nem mind1....
eger? nemis hallottam a szennyeződéséről. ennyire dúrva? tán 10 éve voltam ott....hmm
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #12071 üzenetére
szerencsém van, a faluban 2 cigány család van, az egyik egy idős házaspár, egész nap otthon, a másik meg egy fiú és a beteg apja, aki egész nap egyhelyben áll és nem csinál semmit, nem beszél , nem mozog csak áll, szval itt ezzel nincsenek gondok, bár egerben már más a helyzet
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12071 üzenetére
nyugi pesten is eltünt már a 8. ker
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #12070 üzenetére
énsem fogok légy nyugodt.
de tudod, sztem a vidéket a c...nyok kifogják irtani szépen csöndben(vagyis benépesítik). HA nem teszünk ellene rövid határidőn belül...
ilyen alapon akkor nekem van 40 évem, de neked viszont nincs
nemond, h nincs igazam072: annyira azért nem, mint ahogyan pár falucska
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #12068 üzenetére
nem rossz, de itt meg nem halsz meg 40 évmúlva széndioxid mérgezéstől
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12068 üzenetére
nállam még pancsikolnak is a medencébe
-
- = Zk = -
félisten
balfaszok
067:
itt ,a Fővárosban napsütés, hullahoppozó pom-pom lányok, stb stb. ez a Főváros Egyik szépsége069: amit biztos jónéven vesz a bnőd, ugye? na haggyukmár ibolykát
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
ajja nagyon dörög, lehetáramtalanítás lesz
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12064 üzenetére
xDXDXDXD halod ugyanolyan kedvem van mint tegnap este....valmaiért elbaszhatatlan a jókedvem....
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12063 üzenetére
nekiszaladsz az öklömnek....és a térdemet is lefogod orrolni
csak próbálkozz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12062 üzenetére
de azt nem mondtam h Nokiát fojtjuk bele az is emglehet h téged hamár nem élsztünk urja akkor ne veszítsünk nagy értéket xDXD
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12061 üzenetére
..de víz is legyen benne!
legalábbis jó, ha van" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12060 üzenetére
persze,persze csak a körben szereplők közül......mondjuk valakit megfojtanak valami vízbe és meghet az ujraélesztés No-kia hozz egy vödröt vazzeee!!!!
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #12059 üzenetére
igen, de nem akármilyen új élet
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12056 üzenetére
így van! és a kört csak egy új élet szakíthatja meg......
na jolvan elég lesz a végső állomásból
-
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #12055 üzenetére
rendben, hogy kijátszod a halált, de a kör az csak kör. nefeledd
mikor irtad, hogy böteg vagyol, azthittem megártott a "nagyvárosi" levegő" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #12050 üzenetére
hazafelé a busz végében középen ültem és nyitva volt a tetőn a szellőző, vagy itt
vagy pedig hazafelé jövetelkor a hidegben(pólóban)Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #12049 üzenetére
ezalatt azt érted, hoyg itt fent BP-en fáztál meg?
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #12048 üzenetére
ahham, így már értem
kurvára megfáztam tegnap
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
válasz westcoastog #12045 üzenetére
Jó reggelt! Ilyenkor keltél?
-
westcoastog
veterán
Guten morgen
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #12039 üzenetére
ez mit jelent? ennyire még nem vágom a németet
-
westcoastog
veterán
mentem jó8!
-
nixx-21
őstag
nincs kedvem aludni.... és nem megyek bulizni.... ehhjjjj máááááááááár
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #12038 üzenetére
szasz
jah és persze Herzlichen Glückwunsch így a végére
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Gute Nacht!
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12035 üzenetére
nem élek ienekkel csak most oan jó kedvem van mintha cuccoztam volna de törhetetlen kibaszott jókedv
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #12026 üzenetére
az árkádnál levő jó csajokban igazat adok. arra járok haza, eszméletlenek
west: ha minden jólmegy, akkor énmár rég kint leszek nagyon remélem. teszek is érte keményen! de ha kijutok, max nyár elejére jövök csak haza, aztán vissza. de ezmég a jövő zenéje. reménykedem, hoyg az interjú sikeres legyen
kiváncsi vagyok a kinti sztech árakra...nixx: mond, Bence! nem figyeltem! ismételd kérlek, elbambultam éppen...
mire kérsz meg és kit? hátha tudok segíteni[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #12033 üzenetére
zene csutkára és táncolj....hiddel 10* jobb kedved lesz legalábbis belőelm ezt hozz a ki a zene és a felszabadult tánc x) xD
főleg az a tudtad h még az is lehet h ma este megyek bulizni....
bazzeg srácok nem lehet ien j kedvem.... ez már büntetendő.... szólok valakinek h basszon pofán xD
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #12031 üzenetére
kérdezd meg tőle h mit szív mer tén is kérek (ja amugy nem élek ienekkel de msot valahogy nagyon durván jó a kedv )
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #12029 üzenetére
pénzmag???? elülteted és pénzfád nő vazze??? én iss!!!
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12025 üzenetére
igen, a hangulat, ezért imádom a stalkert de azért lebutított receteleppel sem szeretek játszani.. de majd decemberben
(#12027) No-kia : hát lehet nálam kifog maradni a füles,( na jó van most is, 2000forintos tescos ) ha van nagyobb pénzmagom, akkor a gépbe invesztálom, teljesítmény mindenek felett, minél kisebb pénzből[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
srácok bazdmeg látnátok h elbulizok (alapozok) magamba.....xDXD
vároma z infoth msot este megyke a rioba vagy sem de már oan szinten buliz ok h OMG:?D:: és még nem is itam huuhuu mi lesz ha legurul 3-4 deci pálesz
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #12024 üzenetére
huh, mediamarktba hallgattam a sennheiser füleseket, hát kicsit jobbak mint az itthoniak, csak hangerő hiányzott, de minőséh 5*-ös
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #12023 üzenetére
hát nézd meg az egrit , westend re hirtelen nem emlékszem, rég voltam, de árkád, aréna nagyon jó(főleg aréna) sok csaj, sok JÓ csaj, rengeteg féle bolt, deszkás boltok, itt ilyenről csak álmodni lehet
west: már holnap vége is
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #12024 üzenetére
igen, nem olyan.
de a lényeg a hangulat.
de ha még emlékszel holvan a Picasa albumom, less be. csináltam képeket a stalkerekről
SoC 2009, CS trader mod stb..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12023 üzenetére
én is azon gondolkodok, hogy valami jó kis fülest beszerezni és azon gamelni, na meg 1 nagyobb monitor kis monitoron, butított grafikán gondolom mégsem az mind full, mondjuk örülök hogy így bírja a 3850
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #12020 üzenetére
nagyonjó, nekem elhiheted.
korom sötétben, absz full extrán a gém, épphogy halk lámpa világít mögötted, 5.1. (80centisek a falaink, ugyhogy semmi nem hallatszik ki). vagy fejhallgató.....
fosatósnokia: nekem az itteni plázák nem jönnek be max Duna Pláza... de a westend-től feláll a hátamon a szőr. 4emeletes, és emeletenkén 8! ugyanolyan bolt...áhh
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
jó volt pesten, bár a BNV kicsit uncsi volt, aztán vagy 1 órát mászkáltunk a napon míg eltaláltunk az IMAX-ig, aztán teljesárú jegyet kellett venni, mert csak így engedtek be, de a film nekem tetszett, főleg a 3D lehet pár hét múlva ismét megyünk, hátha lesz vmi jó film, meg ott plázáák teljesen másak mint egerben, nagyobb választék, több ember, sokkkal jobb
meg már pest főbb részeit legalább ismerem is hazafelé meg az első buszpihenőnél irány a kocsma, lol voltNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12019 üzenetére
tényleg, legnagyobb fokozaton nyomni a cs-t nem lehet rosz
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #12018 üzenetére
1280at vinnie kéne
nálam nemtom miben megy...fullhd. asszem..vagy nem, nemtom
a zati logó ottvolt, csak az nV lekerült de a dobozon ott virított
én a 04-es pecsel nyomom....eztokés EARL
nálam stalker téren az (stalker SoC) Oblivion Lost mod 2.2 ba**ta ki a biztosítékot. naggyon brutális...
extrém fokozaton garantált a szívroham, vagy a bekaksi[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
te zk, mint 4870 tulaj, mit várhatok 1 512-es 4870től cs-alatt? 1280ban, kimaxolva fog menni?
dx10,1 aa, stb? jah és ahogy néztem az új patchel bekerült a játék elején lévő logók közé az atis logó vagy már ottvolt? nem néztem végig régebben[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #12014 üzenetére
Ja igen, a kívánságteljesítő a SoC-ban van. Szerintem is remek a CS szinkronhangja, ukrán akcentus tetszik benne.
-
westcoastog
veterán
nah rakom felfele a cs-t 1szerűen nem bírom ki nélküle és már van az 1.5.10-hez cR@ck
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12014 üzenetére
hát nem tom de valahogy szívesen kipróbálnám ukrán nyelvvel is
nekem is díszdobozos kell, ilyen biszbaszbronz editionokat nem szeretem -
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #12013 üzenetére
nézz be CS topicba, majd keress, szűrj. én linkeltem pl a war mod-ot.....már nemtom merre van topicon belül keress rá a modokra szvsz
sztem nagyon fless a magyar szinkron. elsőnek úgykell, aztán az angol. sztem legalábbis....
nekem márcsak a SoC kéne de a stalker és a carbon díszdobozos alap a két kedvenc
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #12010 üzenetére
nah így már kerek, az volt a baj hogy én marha nem mentem el medkit gyüjtő körútra a vég előtt..
(#12011) - = Zk = -: legalább már vizuálisan is van elképzelésem a dologról
tudsz esetleg valami modot akkor a cs-hez?
meg esküszöm, ha lesz annyi kessem, és kint lesz a cop is, meg fogom fenni eredetiben, ezeknek ott kell lenniük a polcon
én nem tudom elképzelni ezt a játékot magyar hanggal..
amúgy a cs-nél a magyar verziónál választható a szinkron?
aszonyga a gyerek a videó alá: crap game crap ending... lol
mondjuk az tényleg elég béna volt a videóban hogy strelok áll mint f..sz a lagziban...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #12011 üzenetére
de nem. a cs-nek csak egy vége van. nincs kivánság teljesítő
itt a példa. magyar, de picit ratyi a hang.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #12008 üzenetére
naggyából ez a vége![link]
vagyishoyg ez, itt nincs több alternatíva. tudtommal....
demajd a COPearl: a franc. akkor nekem false endingem volt minda 7X....
nah kezdhetem előről[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #12008 üzenetére
Utolsó küldetésnél az erőműhöz igyekszik Sztrelok, hogy elérhesse a kívánságteljesítőt, de erős pszichikus védelme van, ezért Lebegyev ad egy nagyon erős fegyvert, le kell gyengítened Sztrelok védelmét, ha megvan, utána megölheted, de közben belefuthatsz téranomáliákba, amiktől közelebb kerülhetsz, közben mindenki le akar lőni, szóval jó fegyver kell, tonnányi lőszerrel, medikittel. Utána be kell menni az erőműbe, eljutni a kívánságteljesítőhöz, ennyi a vége. Az outroból megtudjuk, hogy honnan is kezdődik a ShoC, kik is vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #12007 üzenetére
Mondhatni én is megveszem, csak ingyen. Minden nagyobb főiskola és egyetem informatikusszak számára biztosítja a MS az MSDN-t, letölthetik és a megszabott kereteken belül használhatják teljes értékűen a szoftvereket, még a főiskolából kikerülés után is.
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #12007 üzenetére
látom valami warfractionnal nyomod a cs-t, milyen mod is az? jah meg annyit elmondanál hogy a cs végén az erőműnél mi van? mármint hogyan fejeződik be a game, nem tudtam végig vinni, nekem balfasznak nemvolt medkitem meg semmim, nem tudtam az utolsó részt megcsinálni..
(#12009) EarL 007: ilyenkor de lennék én is főiskolás[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #12004 üzenetére
áhh
a hangja faxántos... de maradok a bence logáutjában leirtaknál corvette, ford gt, saleen hangokearl: én szeretném megvenni. megérdemli, hogy megvegyem. örülök, h anno a vistát nem vettem meg...huhh
benszii: kimarad
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #12003 üzenetére
nézd végig és nézd mit csinált a tömeg
-
törölt tag
MSDN-ről a Windows 7 Professional, MSDN/Technet reggel rendelkezőknek már elérhető a Windows 7 végleges változata (asszem bármelyik), BMF-en az angol Professional elérhető + MUI pack (csak éppen az Enterprise és az Ultimate tudja a nyelvváltást, a Pro nem, kicsit buherálni kell). Wikipedia.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
én is imádom a suprát, a hangja, az valami fantasztikus, de mivel nekem alternatívaként olcsó de jó autó kell, meg akadt a szemem a mustangon
egyetemi msdnaa-s regisztrációja van, de jó az ilyen embereknek, én meg itt copok, nemsoká lejár a win7-em azt ha addig nincs normális rege.. izé ezt inkább 1más közt
jah nézd meg, ezis milyen szépen énekel[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #11998 üzenetére
én most itt tartok per pillsupra
#02: benszii? ez mia wtf?
12000: honnan csorog a micsoda?...W7-ből va nPro?....hol is?.....
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest