- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #38296 üzenetére
Tényleg nem rossz, bár hdmi-nek nem sok értelmét látom, eleve baszott drága a kábel, meg mire is használja az ember a hdmi-t?
Earl: hmm ez a 25ös hans g sem lehet rossz, bár vigyáznék vele, nem sok mindent találtam róla a neten...
Itt a fősulin elég sok hanns g van, meglepődve hallottam, hogy elég sok velük a baj. Pedig nálam ez über márkának számított.
Na meg a fujitsu monitorok. Igaz szépek, meg nagyok, de még nem találkoztam olyannal itt a sulin amelyiket ne lenne 2-3 pixel hiba...
-
westcoastog
veterán
egy 500-as vinyó sem ártana, most nézem iponon 10k alatt dobálják őket, jól jönne mert mostanában elkezdtem filmeket töltögetni, most is szedem a prince of persia-t 720p-sen 7giga, alig van már hely a gépemen.
-
törölt tag
Specifikációkat nézve leginkább csak a külsejükben van különbség, esetleg a csatlakozók számában. A panel szerintem ugyanaz lehet mindben. Nekem a BenQ G2420HDBL (ami neked is lesz) és a G2420HDB, illetve a 25"-os Hanns.G HZ251DPB tetszenek legjobban.
-
törölt tag
válasz westcoastog #38292 üzenetére
Majdnem eltaláltam, lényegében csak másképp néz ki a monitor. Ha már LED-es venti, akkor Scythe legyen, ahhoz még potit is adnak és halk és jó.
Bakker, ha már ennyi mindenkinek 22-24" Full HD monitora van/lesz, nekem is kell egy. Jövőre valahogy csak megoldom, ezt a 19" 1440x900-at lassacskán kinövöm.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38292 üzenetére
Nekem is jó lenne egy új monitor, de most karácsonykor már tényleg meg szeretném újítani a gitáromat
-
westcoastog
veterán
BENQ V2220H
minden igényemnek megfelelő. már csak karácsonyig ki kell várni, és reménykedni hogy kapok annyit amennyit kell, a mostanit haver már lestoppolta 15 rongyért, akkor lesz 45-öm, lehet még egy kék ledes ventit is beszerzek azt mehet a gép elejébe[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #38288 üzenetére
Álohá!
Miféle monitor?
Enyémet ma átadták a futárnak. Szerintem holnap otthon van. Sőt lehet már ma vitték. Még nem beszéltem otthoniakkal. Csütörtökön ha minden okés megyek haza, aztán próóóba!
-
westcoastog
veterán
Ja a mai matekdolgozat egyik feladatán borultam, nem pontosak az adatok, nem emlékszem de így volt a szöveg
Bendegúz a 22cm széles kockáját beledobta a 30centi átmérőjű lábasba, mennyit emelkedett a húsleves szintje? XDDD
Bendegúzka nagyon hülye lehet hogy beledobálja a kockát a forró levesbe Nem tudom a tanár honnan szedte ezt a fáradt ökörséget. -
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #38286 üzenetére
Kössz papa Ne akarj.. Akkor jó ha 1 napig beteg vagy, és egész hétre kiírnak...
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
I'm Jocc
tag
Csőőőő Mesterek!
De jó... Belázasodtam, 38,2 fokos lázam van... Egész nap hulla voltam, 8 óra, abból 4 matek... Bear Grylls hozzám képest kutyának a f....
-
I'm Jocc
tag
Csőőőő Mesterek!
De jó... Belázasodtam, 38,2 fokos lázam van... Egész nap hulla voltam, 8 óra, abból 4 matek... Bear Grylls hozzám képest kutyának a f....
-
westcoastog
veterán
na fasza, router ki lesz baszva a folyosóra a falra. kurvajó.
-
pckownz
őstag
bakker de laggos a ph -.-
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Genya, mit találtam
Na meg a P.I.M.P.S crew partyphoto is megvan, ahogy mondta jocc.
[link][ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #38279 üzenetére
Múlt héten hasonlóképp szoptam. Azt mondja a tanár, hogy írni fogunk a szárítókból (munkagép tantárgy). Jó átnézem, minden fasza. Másnap osztja a lapokat, nézem tisztítószerkezetek. Mondom anyád, kurvára nem erről volt szó. Hát próbáltam valamit kiszenvedni, de azért ez rohadt nagy kibaszás.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
Szopás...
Itt sem voltam irodalmon, nem is tudtam róla, de írnom kell... Hát beadtam üresen -
Varoz
addikt
Jó éjt.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
hy all. szitu?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #38274 üzenetére
Lehet elküldöm a 40-es Maxtoromat. Bár féltett kincs, mert még ősrégi Quantum-os.
De még meglátom.Hát sajnos. Hétfőn még a fű se nő.
Jó éjt.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #38272 üzenetére
Én ezt hogyan tudnám megkapni?
Bár egy pár azért megvan.#38274
vagy egy vinyót.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #38270 üzenetére
Hát, hogy vontatott, lassú.
Az a 22 giga érdekelne.Nekem az új albumról a "Nem Félünk" meg az "Olyan Rossz" a kedvenc. (Remélem jól fordítottam )
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
csak az zavar hogy néhány ember igencsak intelligens módon fejti ki a véleményét, és ez hihetetlen, ha valami nem tetszik ne fikázza, az ilyen kommentektől meg egyenesen elborulok hogy: "szar" és ennyi a vélemény. Maradt még a gépen 22giga rapplemez, már mindet rongyosra hallgattam anno.
Nyújtást hogy érted? Bmmeg mennyit változott a hozzáállásom a zenéhez pár év alatt te jó ég, régen only rap a rock szar szinten voltam, most meg húzok a rock felé, de mellette ugyanúgy megy bármiféle stílus, eminemet is szeretem, az új albuma meg egyenesen király.
Wont back down-t meg külön szeretem, ott figyelt a black ops végén.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Egy dal melynek nagyon jót tett, hogy feldolgozták. Alvin és a mókusok - Szeretlek is meg nem is
westc
Én már meguntam az ilyeneket. Csak a maga hülyeségét hajtogatja.
A 2 műfajt elég nehéz összehasonlítani.
Hozzám a Rap közelebb áll. Meg annyi, hogy szerintem az eredetinek egy baja van. Nyújtják mint a rétestésztát. De amúgy nem lenne rossz.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
kicsit felhúztam magam, olvastam a kommentek között, hihetetlen milyen emberek vannak...
egy példa..
Hát mit ne mondjak a rock számomra naon nem zene!!!!! A RAP-nek van értelme. Mondj egy olyan rockert aki a szarból feljutott csúcsra! Sztem nem tudsz de pl. itt van 50 Cent akit inkább tisztelni kéne de ezeket a metál meg ilyenek naon lehet utálni. Ha megkérdeznél egy embert az utcán h mit hallgatna szívesebben rockot vagy rap-et 70% h a rap-et mondja. Ennyit erről
hangyányi értelmi szintnek csíráját sem látom.[ Szerkesztve ]
-
-
Varoz
addikt
Szívesen meghallgatom. Illetve elolvasom.
-
WesTM
őstag
Fáradt vagyok. nagyon. Testileg még csak-csak, de lelkileg teljesen. Megyek aludni, hajnalban kelés, vízválasztó hét előtt állok. Félre kell tenni a gyengeséget, nincs mese.
Ha lesz időm, kiírom magamból a dolog, már nem sokáig tudom tartani.
Jó éjszakát!
-
Varoz
addikt
-
I'm Jocc
tag
-
Varoz
addikt
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #38253 üzenetére
Lehet, hogy gépem ezt sem vinné elXDD
-
Varoz
addikt
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38248 üzenetére
Tegnap meg 13-ért dobtak 4850-et...
-
WesTM
őstag
Mélypont. Fáradt vagyok. Basszus, holnap meg mehetek vissza. NICE.
DE! Mire legközelebb hazajövök, itt lesz a monitor!
-
pckownz
őstag
-
- = Zk = -
félisten
köszönöm a linkeket. perfect ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
Reggelt... Tegnap öltönyös ruhatárazás, meg zenélés.
5kor értem haza bakker, i'm feeling like an undead -
westcoastog
veterán
-
No-kia
addikt
-
Varoz
addikt
Reggelt!
-
emre
veterán
válasz - = Zk = - #38240 üzenetére
remélem nem értettem félre
jesus build my hotrod wodoo people bestial ínvasion city of god
Бони НЕМ[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
- = Zk = -
félisten
szasztok
linkeljetek/mutassatok nekem zenét, ami szerintetek ZÚZÓS... (mármint ha tudjátok, mit jelent a szó)
nah pussz.
-
nixx-21
őstag
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
I'm Jocc
tag
-
westcoastog
veterán
szépestét, 1,5 liter bor után, rendőrök elől, tócsán patakon réten át csurom vizensen meneküléses jóestét
-
I'm Jocc
tag
Na, jó ratyi buli volt este... bementünk 11-kor, fél1-kor meg már a város másik felén sétáltunk.XD De az a része már jó volt, mert ment a hülyeség ezerrel
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
Szép estét!
WesTM
Jó választás.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
-
törölt tag
Egy jöhet nekem is.
Ez a Full HD felbontás szerintem egy kissé elfarkalt, mert szép, hogy 1920 pixel széles, de az arány miatti 1080 pixel magasság kicsit "kevés", 1920x1200 lenne az igazi, mondjuk az Full HD felett van és nem 16:9, de a filmek java úgysem 16:9, hanem 21:9, szóval alul-felül fekete sáv így is, úgy is lenne... Aztán játékoknál, de még inkább netezésnél jól jönne az 1200 vs. 1080 pixel magasság. Csak elég kevés monitor kapható 1920x1200 felbontással és az is elég drága...
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #38228 üzenetére
hát ne is nyírja ki a kártyát meg kapja is meg ami jár neki
bár nem feltétlenül van értelme a több fesznek pl a 6870 1.35v on kimaxolható léggel, 1.39-cel se megy többet -
No-kia
addikt
nah haver hívott hogy levelet szed, nagyon sok van menni kéne melózni 500ft os óra bér, 1-2 ezer ft jól jön most, bár nem a kocsira megy mert nicsn övem, de legalább erre nem kell majd félre tenni
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
subaruwrc
félisten
nem egyszerű buliba vagyok :
-
- = Zk = -
félisten
hello all...
-
westcoastog
veterán
nah Bo kipergetve, hatalmas gamma.
-
törölt tag
válasz westcoastog #38217 üzenetére
Tuti biztos max feszről subaru-t, vagy az 5770-es topikot kérdezd.
-
törölt tag
válasz westcoastog #38217 üzenetére
Szerintem 1.25V-ig gyári hűtéssel elmehetsz, legfeljebb kicsit feljebb kell tekerni a hűtést terheléskor.
"ha sokat használom húzva akkor nem bírja azt az órajelet, lejjebb kell venni stb, ettől félek"
Jogos a degradációtól való félelem, de ehhez két dolog kell, eszetlen túlfeszelés (a hosszútávon biztonságos felett jóval) és húzás, illetve nem megfelelő hűtés. Jelen esetben leginkább egy könnyen elérhető maxot keresel gondolom, hogy megnézd mennyit dob az eredményeken. Ez még nem fogja a karit meghatni, mivel rövid időre menne "kimaxolva". A gyári hűtés is többnyire megfelelő az "egyszerű" tuninghoz, legfeljebb terheléskor zajos lesz picit. Bár WesTM-nek a 3850-e már jó ideje megy voltmoddolva, abszolút maxon és kutyabaja. Ha nincs eszetlenül megfeszelve és jól van hűtve, akkor sok gond nem nagyon lehet.
"ettől félek, meg nem tudom meddig mehetek el feszben ami még egészséges"
Szerintem 1.25V még belefér.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #38216 üzenetére
Csak mert nem akarom hogy ha sokat használom húzva akkor nem bírja azt az órajelet, lejjebb kell venni stb, ettől félek, meg nem tudom meddig mehetek el feszben ami még egészséges, na meg csak arra vagyok kíváncsi hogy a min fps-ek mennyit nőnek mondjuk 950-re húzva, ha csak alig akkor nem sok értelme lenne a tuningnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #38215 üzenetére
Áhh, legfeljebb lefagy, ennyi. Egy kis tuningtól még nem fő meg.
-
Varoz
addikt
Szép estét!
subaru
-
törölt tag
válasz westcoastog #38211 üzenetére
Nem lehet, hogy az 1300 MHz RAM sok? Vedd alapra és először a GPU végét keresd meg. Utána mehet a RAM is.
-
Bluegene
addikt
hi srácok, közületek ki szokott E Bay-ezni?
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
westcoastog
veterán
hm, 960/1300-on 1,2 volttal fagyi van, nem piszkálom inkább.
-
westcoastog
veterán
na megvolt a szmók is, jó stresszoldó
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38206 üzenetére
Látom nem esik le
-
I'm Jocc
tag
Na, kipucoltam a billentyűzetet. Most szép tiszta Kiszedtem a gombokat, meg minden. Elvoltam vele
Este meg lehet piálunk aztán megyünk buliba, úgyhogy jólesz talánNever give up, NEVER BACK DOWN!
-
törölt tag
válasz pckownz #38204 üzenetére
Csak sajnos az iskolák nem mindig nyújtanak gyakorlat szerzésre lehetőséget, és nem mindig megoldható, hogy friss diplomásnak legyen kapásból gyakorlata. Lassan (vagy már az is) az IT-s szakok kezdenek divatszakokká lenni, mint a pénzügy, számvitel, marketing, kommunikáció, stb... Én speciel szeretném és akarom is érteni a szakmát, mivel már "ősidők" óta ez érdekel, ebben tudom magam elképzelni.
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38203 üzenetére
Pocilin megteszi?
EarL, inkább legyek "túlképzett" diplomával a kezemben, mint hogy lófaszról se legyen papirom és menyjek el minimál bérért éjszakásba gyártószalag mellé...
Na meg hát, ne mondja nekem senki sem, hogy aki tényleg érti és szereti a szakmát, az diploma mellett nem tud gyakorlatot szerezni rá, ráadásul mérnöki szakmáknál...
Az a baj, hogy annyi sok hülye ember diplomázik meg érettségizik, hogy lassan már tényleg szarba sem veszik... -
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #38201 üzenetére
sex.
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia