- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #41899 üzenetére
stalker, helyess
szerk: nekem a Soc Oblivion Lost menü zenéje az sms hangom a telón:... vagy lassan 2,5 éve? ...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #41897 üzenetére
mutatom a mappámat amiben az életemet tárolom.
Ja igen, metál museumon belül minden metál alfajból egy lemeznyi zene, plusz itt a legtöbb banda összes lemeze megvan.(#41900) - = Zk = -
STALKER gitárzenék kihagyhatatlanok.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #41895 üzenetére
azt olvastam nulera uno... ejjjh, mondom milett veled aztán rájöttem, hogy velem mi lett xDDD
vagy iszok, vagy sex. valami kell. de az a jó, hogy a piának legalább az üvegje visszaváltható.
rock?
kárpátia és rammstein[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #41896 üzenetére
Én azt rock - ként értelmezem, bár lehet nem ugyanazokról beszélünk
Az én kedvenceim(De3.14, Tp, Road, Rómeó vérzik, Kárpátia, Ossian) magyar vonalon.
Külföldi vonalon meg rengeteg van nem írom le.(Gánz en rózisz, Éroszmissz,Rammstejn,Hemmörfall, stb...)pck: nagyon rosszul áll a kopasz stílus. (eláll a fülem), Cod6 ból megvan McTavish? na olyan a hajam. Bár most nem, mer a fodrász messze van én meg nem buszozok. És ujjatlanba se járok, valahogy nem szeretem.
Nekem is megvan az összes album, de ez a szám hiányzik!
Jó zene, köszi!ez is jó: [Pek.]
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #41894 üzenetére
Hammerfall is jó, discography megvan.
Nálam a metál a magyar zenekaroknál kezdődik(L)
HAMMERFALL - Any Means Necessary[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41894 üzenetére
Nem tudom a márkáját sem.
Kb 2x volt a lábamon.A fekete gyakorlóhoz kell egy fekete ujjatlan, kopasz fej és már is te vagy Halász Samu
That's my music:
[link]Mostanába Indie rock, CP, punkrock, metalcore
Jelenlegi mindennapi numero uno:
[link][ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz pckownz #41891 üzenetére
WesTM: persze nem gond, ha megtalálsz...
Most azért nem túrd fel a házad, ha tudod milyen típus linkelj be netről valamilyen képet.(mármint a bakancsról). De majd rádírok hogy mivan ( rád Í Rock) (rádÍRrock, az nem skót rock...)
ha már metál gyerekek: [Metáááálllll]
pck: és ha fekete nato gatyánál kezdődik? az már nem is jó
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #41890 üzenetére
áhh, belefér...
kikell próbálni ezt is. nem férfi aki nem próbálta, ahogy a mondás is tartCSa" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41887 üzenetére
Nemrég költöztünk, és a felesleges cipők zsákba vannak.
Fater már alszik, ezért holnap előkutatom és megmutatom. Csak szólj rám(#41889) westcoastog
Ville Valot részemről kihagyhatónak tekintem, a ránézésre kétséges nemi identitása miatt[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #41885 üzenetére
Him-et kell most love-olnod.
Ł-IceRocK-Ł: Nagyon jó fej. Ugye Pck?
Westc: Nem szeretem ezeket a zenéket. Rock-ból (ne kérdezz azon belül stílust meg minde, nagyon nem vagyok abban otthon.) az amerikai pités zenék jók. De amúgy nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #41887 üzenetére
Én megmaradok a zenei stílustól semleges öltözködésnél, azért amit linkeltem bakancsot farmerral szerintem egész jól állna.
Ja nekem is csak acélbetétes munkás félcipőm van egyelőre..
(#41886) pckownz
nekem ezteccikéskész teccikérteni vagy a vízbül vegyem ki a zoxigént?
(#41890) I'm Jocc
ha már HIM.[ Szerkesztve ]
-
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #41882 üzenetére
Én régóta hallgatom a rockot - metált. De meghallgatok mindent ami megtetszik.
Nekem lassan csak ilyen cuccom van már. Nato nadrág, swat nadrág, acélbetétes fekete cuccok stb...I' m Jocc: akkor jófej lehet a matektanár:
pckownz: azt az amcsis csimmát meglesném, képet nem tudsz róla lökni? használt, új min1.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41864 üzenetére
Nekem még jogsim sincs.
Nincs auto, így még feleslegesnek tartom.Viszont van egy awesome jobbkezem!!
Najó, viccet félretéve, van egy drága nővérem.
(Felejtsd el Zk)ps.:
Fuckyeah, csípős gulyáskrém roxx!!!!edit:
Jajj. Acélbetétes.
Volt 1 breet steelem anno 4-5éve. Aztán lett belőle 2 sima fekete Steel, majd egy Invader.
Ezek előtt volt egy Rangerem, amit sajna nem szerettem hordani, bezzeg mire kinőttem már használni akartam.
Ja meg kaptam valami atombrutál rendőrségi "csimmát" keresztapámtól, supplied from junájtid széccWestC fujj 6soros.
A bakancs 10sornál kezdődik, és terepmintás gatyánál végződik.
Fuckyeah pocc ownz![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #41884 üzenetére
i love him. or her?
(#41886) pckownz
házinyúlra nem durrantok hehh, ezt haverom erősen másképp látja[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41881 üzenetére
Matektanárunknak ugyan ilyen van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #41878 üzenetére
szagra megyek... nem kell engem félteni
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #41881 üzenetére
Minden féle zenét hallgatok, de nagyon el rock/metálosodtam az utóbbi időben, ergo az öltözködésem a szolid vonalat követi még, nagyonsok soros bakancsot nem vennék fel.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #41877 üzenetére
Cuki. Bár sztem a 10 soros szebben mutat. Főleg nyáron kibontva hordva a diszkópicsák pukkasztgatására a legjobb. És úgy szeretem azt
Nekem is steelem van, csak ajánlani tudom
[Ilyenem van ] Bár egy kcsiit kopottabb, szal világosabb, de ímádomEarl 007: legalább tiszta a rádióvétel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #41874 üzenetére
Írunk pck-val egy algoritmust, ami megfejti No-kia pozícióját.
(#41877) westcoastog: Szép bakancs.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #41873 üzenetére
Én ezt a bakancsot néztem ki magamnak.
Ezév őszén/telén ha lesz kes lehet veszek hasonlót.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #41874 üzenetére
chö nem akárkivel merészkedek oda gondoltam h te várni fogsz
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
I'm Jocc
tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #41872 üzenetére
majd megnézem ...
gyüssz a territóriumomba? hehe....amint átléped pest megye határát, biztos megérzem a szagodat
reszkess kocsonya ....megkereslek egy puszi erejéig873:
like...nekem narancs-fekete érpád cimeres bomber dzsekim van, egy szép nagy magyarország cimerrel a tarkóján
kopasz vagyok, 1,85 magas, és 110 kiló...[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz #19617792 #41870 üzenetére
Teljesen egyetértek, és nálunk van bőven belőle.
(de engem valamiért kerülnek, főleg amikor acélbetétessel és katonai nadrággal közlekedek)
Amikor megyek a suli folyosón, úgy nyílik előttem az út , mint Mózes azzal a bizonyos víztömeggel tett( a cigók alatt a cigarettára gondoltam). Semmiféle rasszista tartalom nincs a kijelentésben.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #41865 üzenetére
látnád nagy ádám JZ36-át, BMW E36 karosszáris(üvegszálas) + 2JZ(ha jól emlékszem) motor
holnap irány pest, megyek cuccokért új hátsó ülés sorom is lezs, bár lehet ezt már mondtam
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41868 üzenetére
"Tetves cigók"
És ilyenkor állja meg az ember, hogy ne törjenek fel a rasszista gondolatai, mert még a végén ő lesz büntetve fajgyűlölködésért, nem a familiárisan hiperpigmentált.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
ej, ej... ezt nem vártam tőletek
csak jussak ital közelében.. berényben. kifejtem a nézeteimet868:
azok biza[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szentségtörés hogy nem adják ide! Mit bánom én milyen motorral.
Fájdalmas téma a bringalopás. Ellopták az első komolyabb gépet. Mondjuk az csak 130 e. volt... de akkoris
Tetves cigók[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41864 üzenetére
Én egy 21 éves ladával, meg egy 31 éves romettel űzöm az ipart. Bringám nincs mióta ellopták. Meg hát inkább motorozok.
Zk: Végre egy normális motort is lát az az autó. Azért elég csúnyán túl lendül a bmw fordulatszámmérőn a mutató.
Amúgy én sem szeretem, ha egy autóba típusidegem motort tesznek. Mintha a lelkét vennék el.
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #41865 üzenetére
Szerintem meg szentségtörés a Hondával. Rohadt német. De ebből ne legyen nézeteltérés.
WesTM: "Végre egy normális motort is lát az az autó. Azért elég csúnyán túl lendül a bmw fordulatszámmérőn a mutató."(L)(L)(L)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
most ebben egy japán motor van?...
hát én ezt megölném, vaze szentségtörés amit tett szerencsétlen BMW-vel... rohadt japó" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ahányszor én láttam a sárospataki várat...
Magára a városra már nem nagyon emlékszem.Na az ilyen kölköket nem bírom. Életében nem dolgozott egy percet sem.
Nekem sajna nincs autóm. (jogsim van, de nem jár hozzá autó sajna)
Nekem egy bicóm van csak, és büszke vagyok rá hogy minden fillért becsületes munkával kerestem rá. (éjszakázás, emelőkosaras gépkezeléssel, és villszerrel, fúrással, parkolóépítéssel, metszéssel... , művezetéssel, stb...) . Így nagy nehezen összejött az a 400 valahányezerZk:#41862# : ez atomnagy!!!!!
WesTM#41863#: várjuk az élménybeszámolót[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #41858 üzenetére
...
kb. ez a helyzet.Nem baj, kimegyek vele, aztán megmutatom hogy erős ez még neki...
Zk: Nekem is. De nem baj. Ingyen pereghetek egy e36-al, hülye lennék kihagyni...
I'm Jocc: Hát igen. Ráadásul elég málészájú a srác. Rendes, meg minden, alamuszi, de szerintem nem egy Tomi Makkinen...
MÁS: BMW-Honda Hybrid :: F20C VTEC powered E36
Ezért imádom a japánokat. Mérhetetlenül elmebetegek. Viszont azt a rusnya kurvát honnan szedték, nem igazán értem...
-
- = Zk = -
félisten
Plakát a TV szervízben: 1. A képernyőn ferde csíkok: a szomszédja borotválkozik.
2. Csúnya árnyékot lát: kevesebb alkoholt és több tejet fogyasszon.
3. Kép van, hang nincs: 1921-es némafilmet lát.
4. Nem látja az adást: ellenőrizze, van-e egyá...ltalán televíziója.
5. Nincs kép, csak hang: a készülék mögött ül.
6. Se kép, se hang, pedig a készülék be van kapcsolva: nem a konnektorba van bedugva.
7. Nincs kép, de jó a hang: rádiót hallgat.
8. A kép mozog, de a zenét nem hallani: a mosógép ablakát nézi.
9. A képernyő fehér: tél van a filmben.
10. A műsor rossz és színes: a készülék helyesen üzemeljocc:
pls engem is sajnálj. naaa. köszi..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41850 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
ej ha... erős. nekem legalábbis
-
WesTM
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41855 üzenetére
Szeretettel várunk majd!!
Én ott tanulok tőled nem messze, sárospatakon.
MÁs: Most beszartam. 17 éves haverom hív, hogy menjek már el vele csapatni, mutassam meg neki a dolgot. Inkább beillesztem a szöveget.
"Alexander Kovács január 26., 20:22
Olyan kérdéssel fordulnék hozzád h Berényben vagy valahol lakott területen kívül nem tudsz valami jó csapatós helyet?
Mert leesett a hó aztán kéne keresztelkedni. Legalábbis megmutathatnád hogy kell, mert múltkor láttalak, aztán eléggé érted a dolgot. Mindenképp valami betonos hely kéne ,nem túl szegélyes lehetőség szerint(de az sem baj) a murvás semmiképp nem jó mert a ladát lecseréltem egy E36-ra és le van ültetve +kemény gátlók vannak benne "Jelzem 17 éves gyerek. És nem a munkában megszakadt fajta.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41855 üzenetére
erősen másabb
én szki-ban voltam annyira szerelmes, hogy leforditottam az akkori Rammstein albumok zenéit. nem volt nehéz, németet tanultam 4 évig...
ott is születtek okosságok, de a zeneszeretetem megmaradt feléjük..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #41854 üzenetére
Oké, ha lesz ilyen tali, útbaigazítás kérek majd.
Kálvin térről ez jut eszembe: kiskoromban a Gangsta's Paradise szövege szerintem így volt (Kálvin téri lócán állj, ez lesz majd a peredájsz)
(Been spending most our lives living in the Gangsta's Paradise) ez az eredeti. Kicsit másabb nem?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41853 üzenetére
Kálvin-tér
hogy merre van az arra, berénnyel kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #41852 üzenetére
Milyen téren?
(Kossuth téren? )"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41847 üzenetére
nézd, de itt van Westm mester, útba igazit...
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41847 üzenetére
Nálunk is vannak akik Plants vs Zombies/CS/WoW-os videók/akármivel foglalkoznak, de nekem például többet ér a jövőm, mivel erre szeretném alapozni.
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #41845 üzenetére
magasan!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #41843 üzenetére
Megnézem má gógli mapszon merre van az a berény ( csak ne miki legyen a barátokból )
VV4: egy percet nem láttam belőle (médiaszemétnek tartom)
Mind meg kéne ütni aki bennt van, Stohl - al kezdve
Óvakodj a részeg autóStohl.pckownz: én a matekkal bajban vagyok, de mégis tanulni kell még ezen a szakon is. Középbe programon mindig codoztunk, megcsináltuk a kötelezőt és már kész volt a szerver
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41842 üzenetére
Ahogy Sas Józsi bácsi mondta:
"Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák..."Én a mérnök infón kívül semmit sem tudnék elképzelni.
De leginkább a programozás érdekel. -
- = Zk = -
félisten
az FB-n 10et adtál neki
-
WesTM
őstag
Social network.
Nagyon érdekes gondolatokat vetett fel bennem.
Jah és számomra 11 pontos film.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41840 üzenetére
ha te lennél keleti andi, már rég szúrnám a fosódat. apádéval együtt
ABER! ati-harc? azért az sem lenne jó...
érzésem szerint Jászberényben lenne. ideális, és eddig ott volt.....tegnap elkaptam egy mozzanatot ebből a VV4-ből. épp ergy faszi hivhatta a sunáját, mert megszavazták neki. a közönség ezt szavazta,.....
hm. én erre annyit mondtam anyámnak, hogy ahogy ezt a 2011es brancsot elnézem, én közmunkát szavaztam volna nekik a Duna mentén, a rakparton. sárga mellényben. nesztek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41840 üzenetére
Hallod ombre, mit is tanulsz pontosan és merrefelé?
Amúgy AAF bejövős
Egyik kedvenc számom -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #41839 üzenetére
Jobb egy Ati-arc mint egy Anti-arc. Legfőképp egy anti-ati arc.
Kérdés hogy hol lenne meg mikor. Mert eléggé keleti vagyok. ( na nem úgy persze mint Keleti Andi)"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41837 üzenetére
anyám mondja azt, mostohaöregemre ....
remélem Rád is lehet majd számitani, egy esetleges ATI topik partin....
szeretnék már több ati-arcot megismerni...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #41834 üzenetére
Köszi Improvizálni kellett valamit...
WestC: Az sem rossz.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #41832 üzenetére
LOL : "dzsandzsúlva" na így se hallottam még azt hogy másnap ilyen félkómás vagy.
Az nem lehet semmi amikor ilyen félig néptáncot jársz miközben próbálsz kitapogatni a mosdóba
thx, bár jobb szeretnék 17 lenni. (megint 17 xd) persze a mostani cuccokkal és "élettapasztalattal"
Ezt most küldék nekem is, szerintem érdemes meghallgatni.
[Asszem tudnak valamit ]Itt az IHM féle verzió:
["Ennyi még nem üt ki öcsi"] ha már a piálásnál tartunk " csak a mozgás lesz zombi ugye Zk?És az eredeti: [Volt mozgása a srácnak]
Az egyik közkedvelt feldolgozás, elég hű az eredetihez, de pörgősebb:
[Lájkolom mer gitár van benne]"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #41835 üzenetére
ekkora marharépákat
hát igen, az új kor elismert hülyéi xDD[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
I'm Jocc
tag
Jónapot Urak!
Írtunk egy érdekes magyar dolgozatot ma. Ugye Pck?XD Olyan 0 pontos 1-es lesz mint a ház, de szerintem mindenkinek. Beszterce ostromáról valami hülye röppdolgozat szerűség. Ilyen kérdések: Hogy hívták Pongrácz István lovát? beírtam, hogy Overdose. Meg hogy milyen sérülésbe/betegségbe halt meg. beírtam hogy AIDS meg ilyenek. Áááá akkora hülyeség volt
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41831 üzenetére
ahh, Zk félig bevan "dzsandzsúlva" ... ahogy az lenni szokott
és most józan, kialudta magát stb. képzelheted, mikor a káosz elméletemen agyalok, megváltozott súlyponttal küszködve....de ha 23 vagy, akkor üdv a huszonévesek táborában. igazm én már erősen kifelé vagyok belőle, de még benne vagyok ...
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41826 üzenetére
Akkor a számegyenesen, valahol 10<IceRocK<99 között helyezkedsz el.
Tippelhetek? 23Ha nem, akkor az első kérdésem: prím szám?
Bár egyetemista létedre, 19 lehet kevés lenne, 23-ra rákérdeztem, 29meg sok lenne.Szal, ha nem 23, osztható kettővel?
Ha nem, osztható hárommal? -
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41828 üzenetére
ezek után szinte kötelező megtudnom a korodat....
826:
mih?... még mindig nem érteni[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #41827 üzenetére
Ne máááár. Ez komoly?
"Szemes takarmány lovaknak. Korábban, a 16. századig a cselédségnek járó élelmiszeradagot, porciót jelentette, s általában élelmet is. Abrakolja a lovát.
Valamelyik szláv nyelv obrok szavát vettük át, élelemadag jelentésben."Télleg
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #41826 üzenetére
lovak eszik.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #41825 üzenetére
A kérdésedet illetően a koromról (márhogy mennyi idős vagyok, és nem az égés melléktermékeként létrejött koromról van szó )
kis segítség: felsoroltad hogy hány éve nem rúgtál be, elkezdtél találgatni...
Amúgy mi az az abrak? és mért kell darálni?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41824 üzenetére
miylen választ?...
pillanat, mert közben öcsémmel épp szerkesztgetünk. vagyis tanulunk, mig édesanyák a konyhában a finom és tápláló abrakot darálja nekünk" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41821 üzenetére
" nem szeretném elárulni (két jegyű annynit mondok ) "
szomorú, ám legyen. tiszteletben tartomszerk:
következtetni? én?.. nah, ne viccelj velem[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41821 üzenetére
10?
"és végül az ebből megrajzolt függvényt leelemzem."
Nem-nem, az elemzés előtt az inverzfüggvényét kell venni és azt elemezni.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz pckownz #41818 üzenetére
Pro kontra: lederiválom a kifújt és a beszívott füst mennyiségét, a kapott eredményt átintegrálom, majd hozzáadom a megivott felesek számához, mindezt sorozatban felvezetem, és végül az ebből megrajzolt függvényt leelemzem.
Zk: nem szeretném elárulni (két jegyű annyit mondok )
(a kérdést azért nem értettem, mert összekötötted az idézettel, és azt hittem abból vontál le valamilyen következtetést )
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #41818 üzenetére
igen, igy is lehet nevezni azt, hogy "bevgyok baszva.."
én nem számolok, csinálom. bár már jó régvoltam bebaszva. hm. rámférne már. 4-6 éve talán? jah nem, akkor drogoztam. az más kanyar volt.. akkor csak 2-3 éve
asszem felkeresem Berényi Betyár Bandát, és konzultálok vele/ük(#41819) EarL 007
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41815 üzenetére
De még piálás közbe gyököt vonsz a pezsgős üvegből, majd négyzetre emeled a hangulatodat, és szinusz tétellel számolod a járásod ferdeségét
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41815 üzenetére
igen, vannak ilyen félek irohanásaim
de voltaképp akkor ezekszerint eléglett volna, ha csak a tanulni szót emelem felleges magasságba ...816:
köszi Pck[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41810 üzenetére
Fordítok Zk-ról magyarra.
Mennyi idős vagy?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #41812 üzenetére
Azért kérdezem, mert idéztél, és utána írtad, hogy mennyi idősnek is könyvelhetsz el. Na ezt nem tudom hova rakni
-
törölt tag
válasz westcoastog #41813 üzenetére
4 alapművelet benne van a piálásban. Összeadod mennyi pénz van nálad, vásárláskor kivonod a pia árát, aztán eliszod, majd másnap megnézed mennyi maradt. Megszorzod az üres üvegeket a sör árával, hozzáadod azt, amit még megittatok, aztán az egészet osztod 0-val, mert nem emlékszel semmire.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #41810 üzenetére
nem. én nem tudom, mennyi idős vagy
-
törölt tag
válasz westcoastog #41809 üzenetére
Mikor megszámolod mennyi piát ittál.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #41809 üzenetére
Jó nektek. Mi meg szenvedünk. Na látod ezt én sem tudom hogy hol alkalmazzuk majd... főleg a mi szakunkon, köze nincs hozzá.
Zk: ezt most mért kérded? rosszul fogalmaztam vagy mi?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #41807 üzenetére
Hol alkalmazzák azt a matekot?
Látnád a mi matekóráinkat, a tanárom csak annyit mond nekem hogy itt teljes a sötétség, ergo instant megöl. -
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #41806 üzenetére
idejét nem tudom megmondani, mikor függvényeztem excelben utoljára
de, 5 éve mikor vizsgáztam....azóta nuku excel és társai....
max word. önéletrajz. ennyi.807:
" csak hogy lóf@szt van kedvem tanulni "
téged mennyi idősnek is könyvelhetlek el?[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Pénteken vizsgázok alkalmazott matekból... csak hogy lóf@szt van kedvem tanulni
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #41803 üzenetére
Nővérem is gondolkodik egy ECDL-es vizsgán, mert ha kimegy Svájcba fősulira, oda kell neki. Idegenforgalmi iskolát gondolt magának, az ausztrál is tervben lett volna, de lecsúsztak róla, illetve mocsok drága... Svájciért is kell majd fizetnie, de messze nem annyit, mint az ausztrálra. Mindenképpen külföldön akar tanulni. Konkrétumokat nem tudok.
Anyum is elvégzett valami ECDL-szerűséget, de ma már a felét elfelejtette...
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #41804 üzenetére
igy van....
igy is összetehetem a kezem, hoyg cserélték a 4870-et. az auras végett. ipon is kommentelte az auras blogomat804:
ott a pont mester[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #41802 üzenetére
Csak az a gond hogy egy fillérem sincs még magára a hűtőre sem, meg akkor ugrik neki a gari.
Zk
igazad lehet, ilyen kis összegeket lerakosgatni nembiztos hogy megéri, inkább magamnál tartom ha kell valami megveszem.
(#41806) EarL 007
én meg nem fejezem be az ecdl-t, nem nézem semmibe.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #41802 üzenetére
mikor tegnap voltam melómeghallgatáson, vagyis közvetitőnél, megmutattam a középfokú ecdl papiromat. mondom mért ne, egy középfokú teszt jöhet..
aha. az alapot alig birtam megcsinálni
ugyebár nem gyakoroltam semmit, és elfelejtettem amit megtanultam. kivoltam bukva rendesen...lehet gyakorolni kéne pár ezt azt..hmm802:
+1. like.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #41792 üzenetére
Hát, a C/C++ keresett nyelv, ha emelt szakmait teszel belőle, az szerintem kezdésnek remek lehet. C++-szal kb. bárhova be lehet jutni. Nem mellesleg gyakorlásnak is jó.
Zk: Hát, sajnos ha rövid időre (3-6 hónap) kötné le a pénzét, annak szintén lepkefingnyi kamata van... Nekem is van számlám, legfőképpen az egyetem miatt kellett nyitnom, illetve ha diákszövetkezeten keresztül dolgozok, akkor arra utalják a pénzt.
westcoastog: Emlékszem mondtad, hogy az 5770 rev2 hűtése csöppet zajos, mi volna ha elboltolnád Zk rev3 hűtőjével? Az rámegy a karidra. Láttam egy Sapphire 5770 Vapor-X-en rev3 hűtőt.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #41799 üzenetére
ha lenne fix melód, könnyebb lenne. fix kereset, fix összeg a zsebben.
jó dolog megtakaritani, de amig a pénzmagod csak csurran cseppen, felesleges szerintem. de ez az én meglátásom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest