Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz No-kia #49905 üzenetére
A TouchWizet ahogy lehet takarítanám le róla.
(#49897) westcoastog: Kérni kell és zárják a régi, ill. nyitnak újat.
Más: Tegnap fel akartam tenni a hivatalos T-s 2.2 updatet (gen2-esít is), 98%-nál elszállt a folyamat, brickelte a telefont úgy, hogy még DFU (download) módba sem tudott bekapcsolni, így menthetetlen volt, maximum JTAG-gel közvetlenül a NAND-ba írással meg lehetett volna menteni, de eszközöm nincs hozzá, ill. ahhoz tudni kéne, hogy lehet-e közvetlenül JTAG-elni a telefont. Ma voltam T-nél, kicserélték, gen2-es, Android 2.2-es. Na innentől kezdve ha firmware update-tel is jár a hivatalos frissítés, akkor azt T-nél csináltatom meg...
(#49896) Zk: Nincs különösebb gebasz, ez emulátor, ilyenkor komplett hardverkörnyezetet utasításkészletekkel, mindennel együtt emulálnia kell a CPU-nak. Az emuláció mindig is nagyságrendekkel lassabb, mint a virtualizálás.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #49867 üzenetére
kezdelek egyre jobban meglájkolni
(#49869) No-kia
.. .de azért egy ZAKÓT még kapsz. mert sosem felejtek. ennyi[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #49712 üzenetére
Bameg, legalább ezt fordítsd le: kertészént
Ezt ha meggebedek se tudom értelmezni.
Vazze. Én azt hittem valami részletenként vagy ilyesmi.Zk
Érdekes, nekem a 2 is elég, bár csak éppen.
Egyszer azért kifogyott. Na igen, a Mafia 2 + 76 megnyitott oldal a firefoxban felzabálta az egészet.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #49693 üzenetére
Egyszer kipróbáljuk a Sierrával, csak arányaihoz mérten kisebbel.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #49683 üzenetére
Pedig lehetséges. Nekem részben szakmámba vág.
Az a kötél meg két acélsodrony, ami meg megint csak bírja a strapát.
Jó amikor levitték a bankot az már meredek volt.
De a többi bőven hihető.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #49675 üzenetére
Szerintem meg nem volt vészes.
Az előzetesben úgy tűnt, mert ott össze volt vágva, de a filmben nem volt vészes. A hihető határán volt.
Közel 1000 paci vonszolta azt a széfet. Nehogy már ne vigye el.
Meg a Charger van vagy 20 mázsa.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #49622 üzenetére
Jájá.
Mert ugye 6 ökrök vagyunk, de féleszűek is egyben.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #49568 üzenetére
annyira nem, csak nem van kedvem iderohangálni. ennyi. pár sorocskával feljebb leírtam szebben
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TeeBee73
veterán
válasz No-kia #49588 üzenetére
Nekem sem tetszik, csak mutattam, hogy a Viper sem kamion.
Jobban szeretem, ha így várnak itthon:MOD: westcoastog: "Én nem értem mi jó van a minél nagyobb mellekben"... Hát nem voltál gyerek?
Nagy csöcs=szünetmentes táp![ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz No-kia #49518 üzenetére
Az enyém van hogy 160 al kezd be. usb2.0. feléig elér addigra lecsökken 30 ra, és azt tartja a végéig. ez azt hiszem az xfastusb progiank köszönhető. asrock feature.
Earl: kezdjünk az alapokkal mi?
Varoz: az én asztalomon is mindig rumli van
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Varoz
addikt
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #49360 üzenetére
Én meg a gofris előtt nyomom be a gofrit meg a monstert és közben netezek wifin.
-
westcoastog
veterán
-
törölt tag
válasz No-kia #49231 üzenetére
Van azért annyira intelligens az akksi elektronikája, hogy ne hagyja magát ész nélkül tölteni. Ha fullon van, akkor egy darabig nem is enged tölteni (amíg adott szintre nem merül), csak úgy néz ki, mintha töltene, mert be van dugva. A töltőkábel világító vége meg nagyon ötletes és praktikus, és hátul van, nem égeti a szemed, meg nem is erős a fénye, csak szolidan világít.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz No-kia #49229 üzenetére
#1 Javaslat: Mivel Synaptics-os touchpadje van, ezért az a beépített Windows driverrel művelhet fura dolgokat, Dell oldaláról megfelelő driver letölthető és akár dual-touch-ot is tud.
#2 Javaslat: Alapból a funkció billentyűk (F1, F2...) alapértelmezett funkciója a multimédiás funkciók, Fn-t kell nyomni ahhoz, hogy az eredeti funkcióját kapd (eredeti F1 = Fn + F1), ez BIOS-ban átállítható, nem tudom miért így lőtték be alapból.(#49225) westcoastog: Ez a Dell i3-380M (vagy i5-480M) + 4GB RAM + ATI 5650 kiosztásban engem is megfogott, mert nagyon jó gép, és én is simán elfogadnám, használnám az asztali gépem helyett, ami azért nagy szó. Igaz, a monitoromat, billt és egeret rákötném itthon (mondjuk az egér az nonstop nálam lenne a notival együtt), hogy kényelmesebb legyen.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz No-kia #49196 üzenetére
Én most egy ilyen egeret fogok venni, me' laptophoz csak dukálna már valami vezeték nélküli darab.
Csendes, könnyű, 2.4 Ghz-es vezeték nélküli tetynológia.
Két Duracell AA elem kell bele, 15 hónapig bírják. (Sőt, egy Youtube-os ürgénél még 19-et is kibírtak)
Most egy Gigabyte van, de az vezetékes, és szar.westcoastag: Remélem nekem is az lesz, mert akkora a router is ott fogom venni.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest