Aktív témák
-
pckownz
őstag
EarL, figyeld milyen kiírást találtam facebookon: (kiscsaj kérdőives hülyeségeket akarta beoltani)
Van most valami kapcsolatod? : van persze, az ADSL-nélBehugyozok geci
-
WesTM
őstag
válasz I'm Jocc #41095 üzenetére
Hát figyelj. Nem tudom mi a bajod a mostanival. Eddig azzal basztak ki akik megérdemelték. Az hogy csökken a fizetés. Igen. Anyum se kapott még a hónapra fizut. Nem egyszerű tény. Ahogy azt sem vágom 1998-2002 ig mi bajod volt. Csak már kurvára nem emlékszik senki akkor ugyan ez volt a helyzet. Egy döglött országot hozta 4 év alatt NULLÁRA. És akkor is a kibaszott balosok miatt szívtunk. Most megint megkapták ezt a feladatot, sőt sokkal keményebb a helyzet, és akkor fél év után vergődik mindenki. Anno azzal indokoltak, hogy 4 év alatt nem történt semmi. Nem a faszt nem. Aki akart haladt, aki nem az meg akkor is sírt, mint a fürdős kurva. Aztán 8 év alatt bebizonyította a nagy többség... Gratulálok. Annak a levét fogjuk még inni egy darabig.
Ezt a "ellopnak mindent" dumát én nem tudom elfogadni. Ez is tipikus magyar virtus. Sírni mi tudunk a legjobban a világon, tenni valamit a legkevésbé. Az elmúlt 20 évet el kéne felejteni. Csak sajnos pont az elmúlt 20 év nevelt ki egy korcs generációt, aminek szívni fogjuk még a levét elég keményen. Dolgozni senki sem akar... Viszont nagy autót mindenki. Most fülünket farkunkat össze kell húzni. Ha most nem tesszük meg, többet nem lesz rá alkalmunk, mert lehúzhatjuk a rolót. És ezt megint nem 60% akarja megérteni, aki megszavazta a mostani kormányt, hanem a maradék segg hülye nem egész 40, aki nem érti meg mi a helyzet most.
Soha nem is fogunk semmire eljutni. Közreműködésre képtelenek vagyunk, összefogásra képtelenek vagyunk.
Nem tudom láttátok e ma a híradót, ahol a undorító sikkasztó vezérünk elég nagy gyomrost visz be a hiperpigmentáltaknak. Gyakorlatilag ha nem dolgoznak, éhen fognak rohadni.Jah csak hogy ezzel senki nem foglalkozik, majd jön a "óhh persze nem lesz ebből semmi..." szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
Együtt kell működni az tény. Csak én rühellem ezt az egész vezetést ami ebben az országban van, tökmindegy ki van hatalmon... Ahhoz képest hogy emelkednek a bérek, őseimnek csökkent. Én is azt akarom hogy jó világ legyen már, és szerintem mi beletartozunk abba a generációba, akik ezért tehetnek. Csak mááá legyen valami, mert egyenlőre utálok itt élni, és ez így nemjó, nagyon nem.
Médiatörvényről: nem tudom részleteiben a dolgot. De így írtad hogy napiszar és társai.. Szerintem nem ezek az ország legnagyobb gondjai, hogy velük kéne most foglalkozni. Tény hogy ocsmány, de nem érdekel, nem nézem. TV műsor fos, tv-t se nézek.
Én egyelnőre így látom.u.i.: Szerintem itt az lenne a megoldás, ha teljesen új vezetés lenne, ezektől teljesen függetlenül. És ebbe mindenkit beleértek.
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #41091 üzenetére
westcoastog: És ezt főleg minden magyarnak a fejébe kéne beleverni. Nem jajgatni, hogy megint szorosabb a gatya, hanem közreműködni, mert mi csináltuk a szart, együtt kell kimászni belőle. Lehet ma ránkesik a drága benzin stb., de "holnap" talán újra normálisan élhetünk. NE legyünk a 8 millió hülye országa...
A médiatörvényről pedig csak azok hápognak, akiknek fingja sincs az egészről, csak végre vereti a nyálát. Vagy baj, hogy az ilyen napiszar jellegű undorító ocsmányságoknak a körmére lesz nézve? Szerintem kurvára nem. De majd meglátjátok.
A nyugdíjpénztár megint csak a hülye nem érti. Majd akkor néznek nagyot a magánpénztárosok, mikor magánpénztárnak el kell számolni a bent levő ~2500milliárd forinttal. Ahha. Szerintetek meg a pénztáraknál lesz. Nem akarják felfogni, hogy a jelenlegi kormány, pláne most hogy soros elnökség a kezünkben, nem teheti meg hogy átbassza a népet. Ez majd valahol a mi érdekünk lesz. DE A HÜLYE MAGYARNAK NEM! Nem hogy nem fogják tudni kifizetni a pénztárak, de aki marad még az se fog lófaszt se kapni, mert 20-30 X év alatt ezek a pénztárak már sehol nem lesznek. DE akkorismagánnyugdíjpénztármertDE.
DE verje a hülye magyar a nyálát, hisz mindent jobban tud. Ja az elmúlt 20 évben ez így volt, meg is lehet nézni hova jutottunk. Szóval annyit mondok aki háborog, fogja be a pici pofáját. És majd 4 év múlva ESETLEG kinyithatja. DE fél év után KUSS van!
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #41073 üzenetére
Hagyd az ilyet a csudába...
Olvassátok el, megéri:
Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne.Végül úgy döntött, hogy - bár hiába szereti a csacsit, és nem bírna létezni nélküle - AZ állat már öreg...... és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni a szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba.A szamár megértette, MI történik és először rémisztően üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott.
Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba.
Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet, és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott.
Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre,ha nem temeted el magadban.
BÁRMILYEN PROBLÉMÁBÓL VAN KIÚT,HA NEM ADOD FEL!!!
Rázd meg magad és lépj egyet feljebb,és boldog leszel -
I'm Jocc
tag
Earl, Nokia: Megöltök Már rég itt lenne a teló ha a trémobájl nem lenne trééééééé...
WesTM: Ez jó. Röviden: Soha ne add fel.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
amúg yszolid használattal nálam sem merül olyan gyorsan a bldae, reggel óta elég jól bírja, pedig netezgettem néha, meg telefonáltam is vele csak csínján kell bánni vele
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
westcoastog
veterán
Disznó hogy megeszi a trabantot.
-
pckownz
őstag
Baaazzdmeg
Meglátom ezt a hűtőt, és olyan érzésem támad bakker... Kb ilyet érezhet Zk Nokia irányában.
Legszívesebben földhöz `sznám, k.igényesen 2-137-szer ráugranék majd egy kalapáccsal addig ütném amíg a részecskéi meg nem görbítik a teret.
Jól esett ezt most leírni. -
törölt tag
válasz #19617792 #41068 üzenetére
Fejlemény: Eddigi mailek alapján legalább 5-10 scriptelőről tudunk (mások meg 30-ról szólnak). A scriptjeik hatásosak voltak, pillanatok alatt DDoS-szal megrokkantották az egész hóbelevancot. És úgy tűnik néhány scriptelő lebukott a levlistán... Kicsapatnám őket a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Sztori:
Kiscsaj, közel áll hozzám, 1x már próbált öngyilkos lenni de fail, tegnap este fenyegetőzött vele, hogy megint megteszi, ma nincs suliban, teló le se szarva.
Aztán a végén kiderült, hogy nincs semmi baja, mert megint nem jött össze neki. De itt be is fejeztem vele minden kapcsolatomat... -
-
westcoastog
veterán
Nah kövezzetek meg de még csak most fogom megnézni a macskajajt.
-
törölt tag
Bazdmeg, idén volt néhány kretén, akik szét scriptelték a Neptunt, hogy mindent fel tudjanak venni. Volt, aki 71 kreditnyi tárgyat vett fel, ami abszurd, mert meg nem tudná csinálni, ütközések is vannak, csak azért, hogy másnak le tudja passzolni, jó páran ráengedték a scripteket és kinyírták az egészet a francba és a HÖK úgy döntött, sztornó, törlik az eddigieket... Kurva jó, megint elbaszhatok egy félnapot, mire megcsinálom, és talán még szarabb helyekre jutok be.
-
WesTM
őstag
Napot!!!
Engedély a zsebemben, tó félig kiolvadva, cuccokat nagyrészt megvettem ma, -40.000 local credit... :S És még kosarakat meg se vettem. Na de üsse kő, széthorgászom az agyam az elkövetkező 2 hétben!
pckownz: Mi törpént mesélj?!!!
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Mondjatok valami jó hírt
Padlón vagyok most lelkileg, ráadásul barátnő-jelölt sem ér rá beszélgetni egyet... -
No-kia
addikt
nah laza nap a mai nagyon...félévzárás, semmi feladat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Óóóó jeeeee, tárgyfelvétel... Amint 8:00-t ütött az óra, azóta halott az egész Neptun, BME-s bölcsészmérnökök kiváló munkáját üdvözölhetjük...
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #41059 üzenetére
Én nem,
de most száraz évszak van, mint Zk-nál. De már unom.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #41057 üzenetére
najó egyel is beérem, de most azonnal, vagy a héten.
nőt is csak képen láttam még. -
Varoz
addikt
válasz No-kia #41055 üzenetére
Hát én 3 csajjal nem a családias hangulatot keresném.
Az előbb elképzeltem, hogy Zk van a helyedben.
westcoastog
Én eggyel is, csak az most legyen.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
Van 3 csaj akik nem fertek be koliba, nekik fizet a suli az albit, egy kis pinceben van, de bulizni jo, ebben az evben lettem joba ezzel a tarsasaggal, de azert en ennyire romlott nem vagyok mint ok, de fenntartasokkalazert elvoltam/ vagyok veluk, csak ugye ha ott vagok ott vagy dori melett alszok, akivel most nem vok joban, vagy foldon..de ott meg ose kellett esdif, de lassan eljon ez z ido asszem, csak most utannam egyre tobb haverom jon ide, meg lesz joban az ottaniakkal esigy mar nem olyan "csaladias " a hangulat sajnis
-
pckownz
őstag
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #41052 üzenetére
Ő én itt maradtam le: e a foldon nem akartam aludni az albiba ,(ugye ott tobb csaj lakik, tobbivel joba vok, okse tudjak mi baj)
Több csajjal vagy egy albiban? Szégyelld magad!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
Marmint vmiert nem ugy beszelgettunk mint eddig, ha mondjuk hujulni akartam, akkor partogott hogy hadjam, aztan meguntam h ilyen, besertodtem, de a foldon nem akartam aludni az albiba ,(ugye ott tobb csaj lakik, tobbivel joba vok, okse tudjak mi baj) meg ugye nem is vagyunk egyutt, csak joban voltunk, mondtan hogy itt alszok kusbanleszek... ennyi a tortenet . Csak az okot nem ertem, bar lehet csak ilyen, mar kb 2 hete folyamatosan isznak ottxd de most legalabb nem visz minden bulibol mast haza
-
Varoz
addikt
A bableves már csak ilyen. Meg a szilva.
Néha nálam is bevillan a geiger számláló. Bár nem mindig tudom az alapanyagot.EarL
Elolvastam a roma nős cikket a kedvedért. Tetszett, de komolyan. Szerintem jó, bár egyvalamivel nem értek egyet. Ez nem azon múlt, hogy roma-e vagy sem. Egyszerűen azon, hogy hülye-e vagy sem.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #41045 üzenetére
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNN? Ki van csukva.
kedden még egyutt aludtunk, de mar akkor se beszultunk,
Hát ez elég baj. Te nem beszéltél vele vagy ő veled?
Meg ha már beszélni se tudtok egymással akkor ott nagy a gond.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz No-kia #41045 üzenetére
Az alphak egyes újabb verziói leginkább bugfixekre gyúr rá. Pl alpha4-en a stock képernyőzár nem működött, mert összeakadt a PIN kód ellenőrzéssel... Ellenben már az is elég gyors. Gombok háttérvilágítása, fényerőszabályzás nem működik, ahogy a gyári Androidos rádió sem. Alpha6-ban a rádió kivételével már mind javult. De mellette még gyorsult is, érezhetően.
-
törölt tag
válasz westcoastog #41044 üzenetére
Én bírnék, igaz szeretek blogokat olvasni, sok érdekességre lehet bukkanni. Tapasztalatok, történetek, mind jók. De pl a két linkelt firkálás mi a fene? Hogy kerülhetett fel ide? guga, Vakegérke, Gradilaci, csak három példa, akiknek az írásait mindig szeretem olvasni.
-
No-kia
addikt
+1, én is ezert szeretem/hasznalom a logoutot
Szióka, hallom hiányoltál , gondoltam teszek egy tisztelet kört
Earl: de telorol vok, aztan mar 300mb net elment a havi 500ból xD tényleg gyorsabb a 6, érezhetöen?
Hogy necsak kockulas menjen, a csajjal valahogy kurva rosszba lettem a heten, okát nem tudom, nem is beszelunk,, kedden még egyutt aludtunk, de mar akkor se beszultunk, megse mertem szolalni hogy nehogy geszekedes leegyen belole ,azota nem is beszeltunk, leszarom ha igy is marad, csak az okat tudnam, meg a tartozasat adja meg xD
-
-
törölt tag
Pont ez a bajom vele. Amennyiben mindig minőségi, tartalmas írások kerülnének ki bármilyen témában, akkor nem volna bajom vele. Egyre több a faszság a Logouton. Ez mi a fészkes fenét keres a főoldalon? És ez? Mik ezek? Hogy gondolta komolyan, hogy ekkora gyökérségeket publikáljon valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #41040 üzenetére
És mi is a Logout?
Egy blogokkal teli oldal, ami mindenről szól ami csak létezik. Pont ezért jó, mert színesíti a PH-t. Nem csak tömény Számtech megy.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Én elhatárolódom.
EarL
Hát ez inkább Logout.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #41028 üzenetére
Mi van? Már a konzervdoboz fel se mer jönni a PH-ra?
-
I'm Jocc
tag
Earl, Nokiával beszélek msn, aztán azt kéri, hogy mesélj az alpha 6 és alpha 4 összehasonlításáról, gyorsaságáról meg ilyenekről.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #41015 üzenetére
Hát én se adnék pénz érte.
Néztem ma a hülye boltban egy Ideapadot, asszem pont az 560-ast. Hát nem nagy eresztés.
Volt ott vagy 20 laptop, de kb. 2-3 ami ért valamit.killer1203
Nem lehet, hanem biztos.[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
No-kia vezetési képességeiről a google is tud. 1. és 4. kép.
-
killer1203
senior tag
Értem, elösször akkor antennaszár cserét megpróbálom hátha jobb lesz a vétel, bár valszeg tetőkárpitot igyis úgyis le kell szedni mert a műanyag tönkbe megfordul a csavar feje. Meg megnézem akkor ha földelem valahova milyen lesz, lehet csak tényleg erősitem a jelet ahogy te mondod.
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
WesTM
őstag
válasz killer1203 #41023 üzenetére
Hali!!!
Szerintem semmi ilyenről nincs szó, egyszerűen te is antennaként kezdesz működni ahogy hozzáérsz. Pl. sima kis rádión is ha rossz a vétel, valamihez hozzányomjuk, vagy megfogjuk az antennát, sokkal jobb lesz!
[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
Szasztok!
Ez nagyon nem ide tartozik Szóval az autón az antenna szárba elvan törve az az üvegszálas pálca, ezzel nincs is gond szereztem egy másikat, ma próbálnám leszedni rádió ment a kocsiba elég szarul fogja néha a rádióadást de ahogy hozzáértem az antenna fém részéhez egyből tisztán szólt, nem lenne leföldelve vagy mi lehet a gond?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
törölt tag
válasz westcoastog #41021 üzenetére
Maga a gép 3 kiló legalább... a többi cucc is van vagy 1 kiló. Aztán kipróbálsz mondjuk egy 1.5-2 kilós gépet és érezni fogod a különbséget. Egy haverom azért is adta el egyébként nem rossz 15"-os gépét, mert nagy volt és nehéz, vett egy 14"-eset és az majd' fél kg-mal könnyebb...
-
törölt tag
válasz westcoastog #41018 üzenetére
Ha alkalmanként nem játszanék egy-két "régi" játékkal, akkor már a 4830 is repült volna a fenébe, meg talán a Windows is. Ha lenne egy notim, arra már szerintem Linux kerülne csak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #41018 üzenetére
15"-os nehéz dögöt azért nem jó cipelni, ha már noti.
Notin játszani meg hát szerintem nem túl bölcs dolog. Nekem mondjuk egyelőre nem is kellene noti, de ha lenne pénzem asztali gép mellé egy 12-13" gép, int VGA-val jöhetne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #41015 üzenetére
Én meg nem, sőt, adnám is el.
"kezemet nem süti le"
Nagy GPU-val bizony lesüti nyáron. Notiba legfeljebb valami kis GPU való, ami nem fűt. Notin gamelni amúgy sem látom értelmét.
-
nixx-21
őstag
spanomé...
Lenovo Y560 Core i5 450M+HD5730+6giga ramAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
válasz nixx-21 #41010 üzenetére
Azonnali VGA-s kérdések órája, Afterburner = updated Rivatuner. Rivatunerben a device ID beadagolós módszer sem megy? ATT? Atitool? GPUTool?
-
nixx-21
őstag
srácok mondjatok már lécci egy tuning programot amivel meg tudom hajtani a mobil HD5730-at...mert MSi afterburner nem érzi, rivatuner sem, EVGA percision meg érthető h nem
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #41006 üzenetére
Ez igen, szombaton nincs nyitva a bolt ahol átvennék szervízre, ilyen szopoágra is csak én kerülhetek, zsír.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #41005 üzenetére
semmi egyenlőre.
nekem meg calm down, mindig előbb cselekszek mint gondolkodok.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán