- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Aktív témák
-
törölt tag
Annak tudnék örülni, IRL Stalkerozni fasza lenne.
Neked is annyi dolgod van, hogy reggel elmenj tanulj, utána horgássz, meg csajozz, bulizz, LADA-val száguldj, etc. Kurva szarul élsz mit ne mondjak... Majd ha nem lesz mit enni akkor mond hogy - végtelen...
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #41198 üzenetére
Letennélek egy hétre ukrajnába mondjuk.
Azért nem tudom az internet, kábeltv, 1-2 autó, gáz, számítógépek, 100.000es mobilok, 2-3 tv minden házban ott van. Akkor mégse élünk olyan szarul nem??? Vagy mégis?
Neked is annyi dolgod van, hogy reggel elmenj tanulj, utána baszogasd egész délután a telefonodat, meg a gép előtt ülj. Kurva szarul élsz mit se mondjak... Majd ha nem lesz mit enni akkor mond hogy - végtelen...
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #41193 üzenetére
nekem is az volt a cél először de nem bántam meg hogy csak erre futotta, tegnap előtt használtam egyet és hát.. az elég lassú volt, meg akijelzője is ... a bladehez képest, ettől függetlenül akinek kell a qwerty , egy jó ki steló
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #41192 üzenetére
Kezdve az életszinvonallal.
EarL
Jó, de itt a mínusz nem ér. Ennek nincs negatív értéke vagy pozitív vagy nulla, mint nálunk[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
törölt tag
válasz westcoastog #41185 üzenetére
Magyarországon nem érhető el a Market fizetős része, amúgy valahogy úgy működhet.
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #41185 üzenetére
sehogy nem tudsz vásárolni magyarországon ez a szolgáltatás még nem elérhető
-
westcoastog
veterán
Meg az andorid marketben hogy lehet vásárolni? veszel valamit aztán lehúzza az egyenlegedből vagy hogy müxik a dolog?
Google nexus one se csúnya, csak drága. -
törölt tag
válasz westcoastog #41180 üzenetére
Egyelőre Chrome nincs Androidra, viszont sok, nagyon jó böngésző van rá, pl Dolphin HD. A gyári valóban nem nagy eresztés, lassúcska, meg buta.
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #41173 üzenetére
pontosan, pl gépnélkül én elvagyok az örökkévalóságig is a blade-el, csak legyen net :d suliban: net, youtube, fórum, msn, játék, dokisikat ha kell tanulni, akkor erről tanulom, e-book, torrent is van, sms, hívás, email : Dminden egyben és ez jó, kis mobiliroda
-
Varoz
addikt
válasz TeeBee73 #41171 üzenetére
Nem, egyáltalán nem. Mindenki másképp csinálja.
Nekem tetszik az, hogy minden benne van egy kütyüben. Nem kell 4 dolgot magammal vinni.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
TeeBee73
veterán
válasz No-kia #41169 üzenetére
Nekem soha nem lesz.
A telefont telefonálni használom, az MP3 lejátszót zenét hallgatni, jegyzetelni meg ott a papír/ceruza, netezni/filmezni a HTPC, játszani meg a "nagygép". Maradi vagyok?[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #41169 üzenetére
De én már előre félek.
Már a múltkor is felmerült valami hülye ötlet.
Csak már nem emlékszek mi volt az és nincs kedvem megkeresni.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
törölt tag
válasz westcoastog #41167 üzenetére
Megfelelő ROM + kernel párossal igen.
-
törölt tag
Nekem is tetszik, mert tényleg jók a telefonjaik (ha tehetném, HTC-t vennék, vagy inkább Google Nexus Onet, az is HTC), de elég drágák és sajnos nem jobbak annyival, mint amennyivel drágábbak. Ez a ZTE Blade meg igazi kakukktojás, kategóriájában minden más Androidos telefont sárba tipor. 512 MB RAM, 800x480-as 3.5"-os kijelző, ilyet felsőbb kategóriákban találni. A 600 MHz-es procija lehet egy kicsit kevés hozzá, de leginkább alap ROM-mal érezhető némi döcögés, főzöttekkel nagyon gyors.
-
Varoz
addikt
Azért írtam a HTC-t mert nekem az tetszik és sejtettem, hogy lesz ellene kifogás.
Tanulság, maradjon csak az ati részben amd.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
TeeBee73
veterán
válasz westcoastog #41158 üzenetére
Nekem a 30.-ik kb. 300k-ba fájt, igaz, 10 napig részegek voltunk.
(1 napra való emlékem nem gyűlt össze azóta. )"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
törölt tag
Mi bajod van vele, az hogy népszerű és sokaknak van, mert remek ár/tudás arányú?
"Ha meg telefon akkor HTC."
Igen, vagy 2x / 3x drágábban és nem tud annyival többet, nem jobb annyival. Azért HTC-nél sem fenékig tejfel minden... Desire-re a Nexus One ROM-jait kell főzni, hogy kijöjjenek rá a frissítések. A Sense szép és jó, tényleg, haveromnak Desire Z van, tényleg remek, de nem éreztem, hogy olyan világmegváltó lenne. A HTC-ből is divatmárka lett...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #41155 üzenetére
Akkor lehet, hogy szoftveres a probléma.
No-kia
ELLENZEM.
Már a könyökömön jön ki a Blade.
Menjetek szépen át a Blade topikba.
Ha meg telefon akkor HTC.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor ott valami bug lehetett.
Te is húzzál Bladet venni.
Szerk: Windows 7 SP1 fent van, simán ment a frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
aztaku. tényleg ati blade topik leszünk ha így haladunk
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #41150 üzenetére
Valami nagy gond lehet a monitorral.
-
pckownz
őstag
Prodigy - Thunder
Így hétvége délután egy kis Serious Sam HD: Then 2nd Encounter mellett nagyon fain -
TeeBee73
veterán
válasz westcoastog #41150 üzenetére
Lehugyoztad a monitort, csak nem emlékszel rá.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #41149 üzenetére
valamiért két sárga csík van a képen felül és baloldalt.
-
westcoastog
veterán
soc complete moddal maxon épphogy megy vagy 30 fps-t, szép.
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #41147 üzenetére
Ez igaz, nem szabad, hogy a jelen rovására menjen.
TeeBee73
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #41142 üzenetére
Én nem ismerem, de ez a zongora játék tetszik nagyon.
Szélsőséges vagy sem, de ez a megoldás. A linkben szereplő cikk meg semmi esetre sem szélsőséges, inkább az egyszerű megoldás.
Lehet rágódásnak is tekinteni, de a nélkül nem lehet dönteni, hogy nem rágódsz.
A múlton való rágódás is kell, mivel tisztában kell lenni a múlttal, mert a nélkül nincs jövő.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
earl: aircrack van androidr? vagyis te találkoztál már vele?
-
törölt tag
válasz westcoastog #41138 üzenetére
Ment pü.
-
Varoz
addikt
Na jó az előző betonszaggató zene után egy lágyabb (nem lightosabb, magyarok vagyunk vagy nem ).
Leander - PianohTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz westcoastog #41133 üzenetére
Azt nem tudom pontosan mikor érhető el hivatalos oldalakon. De wave 1 a magyar nyelvet is tartalmazza. A wave 1 már most is elérhető, ha guglizol.
(#41134) TeeBee73:
(#41136) Varoz: Ezen már nincs mit tesztelni, mert ez a végleges verzió.
(#41138) westcoastog: Elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #41129 üzenetére
Mai napig tartom azt, hogy egy javítócsomagot átlagembernek teljesen felesleges tesztelni.
TeeBee73
Vidd innen azt a hermafrodita majmot. Az emberiség szégyene, justin bieberrel együtt. Meg flurral vagy hogy hívják.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Windows 7 SP1 RTM megjelent.
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #41127 üzenetére
Igazad van, valamit elkúrtam.
De itt egy másik.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #41123 üzenetére
Mondjuk ezzel: Rober Noise & Ploughman - I Know
Öcsém már díjazta amikor beraktam csutkára.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
Tegnapi buli...lájk
136-an voltunk tekintve h nem volt publikus esemény...és titokban volt tartva sokan jöttek el: D
Mai Zene.
laza <3Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #41123 üzenetére
Adjál neki.
Ezért is jó tanyán lakni, azt csinálsz szinte amit akarsz.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #41109 üzenetére
Én felugranék és keresném az asztalomon. Na majd nemsokára
Más: Szomszéd úgy hallgat zenét, hogy remeg a seggem alatt a szék. Szerintem mindjárt kontrázok neki.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
TeeBee73
veterán
válasz westcoastog #41121 üzenetére
Jobb, mint ha megharapott volna.
MOD: (Mondjuk, rászóltam volna: "Ne fogazz!!!")[ Szerkesztve ]
-
-
TeeBee73
veterán
És mit csináltál Wesley Snipes-szal?
MOD: (#41118) Varoz: Úgy látszik, már nem csak az én tököm van tele az utóbbi 20(21) év politikusaival.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
törölt tag
válasz No-kia #41116 üzenetére
Annyi, hogy megfelelő samponnal és szivaccsal át kell sikálni de alaposan, akár kétszer is átmenve rajta. Nővéremnek a Fiestajaban is textil szőnyeg van gyárilag, bár neki ritkán sáros, de így szoktuk neki kimosni. Télire azért tudnám javasolni a peremes gumitálcás szőnyeget, ronda, de télen nagyon hasznos, akár egy-az-egyben ki tudod emelni a sarat.
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #41113 üzenetére
xDD
am skacok, "alu" szőnyeg nagyon pistike tuningféle sztem... de a textil szőnyeg menynire tisztítható ha sáros, havas vagy mittomén milyen lábbal beszálsz a kocsiba?
-
No-kia
addikt
homasita.hu egy nagy 0 kellene akocsiba szőnyeg, elakadásjelző, tisztitószerek meg még pár cucc.. erre lehetetlen belépni a regisztrációval, már vayg a 600. jelszót kérem és semmivel sem enged be
-
Varoz
addikt
Szép jó napot az uraknak!
Amíg nem látom helyileg is a változást addig semmit se ér Orbán és a pereputtya. Amíg ilyen polgármesterek lesznek, mint környékemen addig nem lesz érdemi változás.
Jó elismerem tettek sok mindent, van amit önmaguktól, van amit másoktól (gondolok itt a jobbikra, de ezt egyesek nem akarják elfogadni), de még mindig édes kevés. Itt gyökeresen kéne változtatni az egészen.
Az nem indok, hogy nem lehet egyik napról a másikra, dehogynem csak akarni kéne.
Tudnék írni példát is, csak lehet valakinek nem tetszene és még a végén kiraknának, pedig teljesen korrekt dolgot írnék le. De elég annyi, hogy Weimari köztársaság(a rossz) és ami utána jött(a jó- a javulás.). Csak ez csípte a pénz mögött álló emberek szemét.Orbántól meg tudnék pár dolgot kérdezni. Például, beszéljen csak arról a híveinek, hogy 94-brn vett egy önkormányzati ingatlan bagóért (600ezerért) és 2002-ben eladta jó pénzért(60 millióért). Ez vajon menyire etikus és elfogadható?
Meg vegyük a mostani kormányzás intézkedéseit,
Pl. Minek annyi pénz egy kormány honlaphoz? Lenne annak jobb helye is, mint a zsebük.
Konkrétan 185 millió forint megy el rá. Itt jöhetne az 5-ös lottó reklámja. Mennyi?A médiatörvény szép és jó, ha beválik akkor áldásom rá. De ha arról fog szólni, hogy akik az igazat kimondják azokat takarítják el vele, akkor nem kell, én az igazságot akarom.
Mert maga a törvény jó, csak nincs lefektetve, hogy ki szabja meg, hogy mi tartozik az eltávolítandók közé. Azon fog múlni, hogy mire használják. Mert lehet jó is meg rossz is.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
emo vagy-e?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Azt álmodtam hogy kaptam egy bladet.
-
No-kia
addikt
nah kocsmában tiszteletkör megvolt, tulaj mondta már nem látott hónapok óta, megnősülteme? xD meg h buék , kemény 2 kóla meg sósmogyi lement
-
I'm Jocc
tag
Tényleg, ZK-val mi helyzet? Rég járt erre.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia