Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Varoz
addikt
Benne vagyunk a tévébe, 50 házat öntött el a víz Kondoroson. Fasza.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
Huuha srácok kicsit necces a szitu jöttem egyik barátom szalagavatojara de egyedül kurvaunalmas lesz xD
+ iPhone meruloben(Y) thumps up
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #38694 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #38693 üzenetére
ugye most copacc, ezzel a "leülök és programozgatok" dumával....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #38689 üzenetére
Én péntek-szombat este, ha épp nincs program, leülök egy presszoba, pár tea AND/OR kávé társaságában és programozgatok....
Kikapcsolódásnak megteszi -
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #38691 üzenetére
nah, akkor faxa....
haverok somewhere?...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #38689 üzenetére
csaj lett volna a délutáni program ...
szóval csajozásra nincs szükségem
tesztelni kéne valamit
de nincs semmise -
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #38688 üzenetére
vigyél ki valamilyen számitógépet a hóra, és izzitsd be!..
amúgy másik ötletem a csajozás lenne. a plázák gondolom tömve vannak... mert mért is ne, ugyebár.
ha meg estére kell progi, menj egy pub-ba. beülsz, flash-elsz, majd hazamész. vagy egyedül, há vagy nem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
noh.
egyik munkát elutasitották. de nem adom fel. ment helyette még 3 önéletrajz....
nem szabad feladni ....jah
és a Meki is benevezett 4 melóval, szal ha nagyon nagy gáz van, megyek vissza mekibe ...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Napot!
Egyetértek.
A tököm tele van a sok rövidítéssel.pck
Hát mi felénk inkább csak eső van, hogy rohadna ketté. Már úszik minden, bár ez inkább a falu vezetését minősíti. A hidrofort muszáj lesz ki venni, mert az akna is tele van.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
Ez már súlyos szakmai ártalom. Objektum orientált programozás zárthelyi volt az imént, már készen is vagyunk vele. Majd szerintem este lekörmölöm mi volt a feladat, meg majd a forrást is megmutathatom... Aztán Diszkrét Matematika és Lineáris Algebrából lesz zárthelyi este, utóbbi egy javító lesz, mert múlthéten is volt, csak nemigen készültem rá (pedig tudtam volna az anyagot), meg félholtan másztam be... Ma este fogom javítani. Ez a programozás zárthelyi már végre olyan volt, ami izgalmas volt és volt benne egy-két fejtörő. Egy apróság volt a végén, amire nem jöttem rá, pedig egyszerű lett volna... A diszkért matek zhban meg mátrixok, meg logika, nem sok, felkészültem rá, reméljük megy is...
merazamenőésjellemzőviselkedésstílusanagyonintelligensfelsőoktatásbanrésztvevődiáknálakinektökéleteselképzelésevanavilágműködésérőlésfőabéke.
Vááá. Akkor azt az opcionális tárgyat is mindig kimondanád, hogy:
Matematikai problémák megoldása számítógép algebrai módszerekkel
?[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #38682 üzenetére
Én meg kurvára rühellem ha egyetemista stílusban mindent rövidítenek... merazamenőésjellemzőviselkedésstílusanagyonintelligensfelsőoktatásbanrésztvevődiáknálakinektökéleteselképzelésevanavilágműködésérőlésfőabéke. Szóval micsoda lesz?
Amúgy egy kalappal!!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #38680 üzenetére
OOP zh lesz, mindjárt kezdünk. Aztán este dmla zh, fincsiii.
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38680 üzenetére
Full unalom van....
-
westcoastog
veterán
nincs élet emberek
-
pckownz
őstag
Genya
Mekkora gedva hó van odakint, ehh
...és még mindíg hordja a postás azt a qwa havat -
Varoz
addikt
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #38676 üzenetére
Na most beszéljük meg ki mit visz inni, jojj de lesz berúgás.
-
westcoastog
veterán
Holnap szalagavató.
-
Varoz
addikt
Mit lehet tudni. Lehet megtalálták a csillagkaput.
-
Varoz
addikt
Napot!
Hoppá mi lesz itt.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
+ 20°C A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják!).
+ 15°C A jamaicaiak bekapcsolják a fűtést (persze, ha van nekik).
+ 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtől. Az oroszok a kiskertekben uborkát ültetnek.
+ 5°C Lehelletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot.
+/- 0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sűrübb lesz.
- 5°C A francia autók felmondják a szolgálatot.
- 15°C A norvégek előveszik a pulóverüket.
- 18°C Az oroszok a szezon végén utoljára utaznak a dácsára.
- 20°C Az amerikai autók nem indulnak el.
- 25°C A német autókat nem lehet indítani.
- 35°C A japán autókat nem lehet elindítani.
- 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot.
- 42°C Európában már nem működik a közlekedés. Az oroszok a fagylaltot az utcán eszik.
- 45°C Vannak még görögök?
- 50°C Kamcsatkán a fürdőszobák kisablakát fürdéskor bezárják.
- 60°C A fehér medvék délebbre vonulnak.
- 70°C A pokol is befagyott.
- 75°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldről. Az oroszok felveszik a füles sapkájukat.
- 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyűjüket még a vodka pohárba öntésekor sem.- 114°C A vodka megfagy. Az oroszok totál pipák.
-
nixx-21
őstag
na nekiálltam Dubstep alapot írni.
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #38665 üzenetére
Thaiföldet utálom. Mondjuk a japánoknak is csak az iparát szeretem. Az ilyen vágott szemű pipiket nem szeretem.
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #38662 üzenetére
Én az igazság pártján állok.
Meg engem is nehéz meggyőzi, kivéve persze ha ész érvekkel történik.
Lehet, hogy köztünk világháború lenne.
De egy valami miatt nem történik ez meg. Mind a ketten japán pártiak vagyunk.
NIPPON FOREVER[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #38660 üzenetére
Most vele úgy se tárgyalok, mert egy szemétláda.
Amúgy, meg ami igaz az igaz és kész. Ez van.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Na ma a tényekben láthattunk egy példát miért ne vegyünk suzukit. Egy kamionnak ütközött egy régi swift. Úgy összehajtogatta, mint egy kartondobozt.
westc
De nem mindegy mikor. Amúgy szerintem nem halt meg senki ott, mert a hátulját b.szta szét.
Felénk volt olyan eset, hogy egy zsiguli telibe vert egy ifát oldalról. Az ifa alól kieset a híd. A zsigának az eleje meghorpadt, de ennyi. Ha ott egy suzuki vagy akár egy hasonló kis autó (corsa, twingo és társai) van akkor annak annyi. Na de a zsiga 1-es lemezből van, ott nem spóroltak az anyagból.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #38656 üzenetére
Az.
Nekem is.
Ha már a San Andreas.
Cypress Hill - I Ain't Goin' out Like That
The D.O.C - It's Funky Enough[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #38655 üzenetére
szerintem konzolon minden játéknak gacijó hangulata van, néha úgy érzem szívesebben tolnám boxról.. a leghangulatosabb a medal of honor 1 ps1-en, télen.
(#38654) Varoz
klasszikus
Warren G - This D.J.
sanandreasozni támad kedvem ezektől.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38652 üzenetére
Tekken, DragonBall Budokai, Naruto, Street Fighter....
Konzolon mindnek gecijó hangulata van. -
Varoz
addikt
válasz westcoastog #38653 üzenetére
Én ezekkel szoktam mély ládákat tesztelni:
Náksi Vs Brunner - Sex Club & Friends
Lil Jon & The East Side Boyz - Get Low
Amúgy egy kis zene mára, amit lehet, hogy csak te fogsz értékelni.
Onyx - Slam[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
egy kis beteg zene. mélyláda tesztre jó.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #38650 üzenetére
Lehet. Az már biztos, hogy megvan a hangulatuk ezeknek.
-
pckownz
őstag
Végülis semmi, csak a legtöbb verekedős játék anime alapú, és ezeket hiányolom.
pl PS2 emulátorral nyomtam dragonball-t a gépen, és iszonyat feelingesek ezek a verekedősek.
Multkor narutot nyomattuk havernál, szétvertük egymást, iszonyat elhülyültünk.Tavaly kijött a fos SF IV, hát annál gagyibb verekedős játékot régen láttam
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #38648 üzenetére
A Mortalnak mi köze az anime-khoz?
Nekem nem hiányoznak az anime-k, a Mortal viszont igen.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
Amúgy jó kis Anime game-eket miért szinte csak konzolra készítenek?
Mortal Kombat 4 óta nem láttam normális verekedős játékot pc-n.... -
pckownz
őstag
válasz westcoastog #38645 üzenetére
A havas faszomat azt...
Egész nap esett ageciáldott hó, csak mikor jöttem hazafele, akkor kezdett el esni az aunos esho, és megállás nélkül az esik... -
westcoastog
veterán
havas jónapot. Haver akkor ma behozta a gépét, infón beraktuk ott gameltünk órán.
haver csinálta a szalagavatós videót, de bevitte a gépet a tanár segítségét kérve de a 2 óra alatt nem ért rá.
(#38646) pckownz
itteni helyzet szerint havas.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz nixx-21 #38640 üzenetére
Van itt még min röhögni, haverokkal gyűjtjük a tanárok aranyköpéseit. [link] Én vagyok az a Dávid, aki egyszer mélyen szántó diskurzust folytat GYA-val.
Aztán Vajda tanár úrral a már említett párbeszédem.
Vajda István: Látom már mindenki elfáradt a logaritmikus deriválás finomságaitól, kéne egy kis víz maguknak, hogy felfrissüljenek.
Én: (persze hangosan) Áh, én vizet csak külsőleg alkalmazok.
Vajda István: Ja, hogy magának pálinka kell, mindjárt más.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #38637 üzenetére
Gyakorlati feladat. Múltkori zh-nál a tanár úgy döntött, hogy 40 perc helyett 80 perc legyen rá nem hivatalosan, annyi idő alatt csak az nem írja meg, aki egyáltalán nem tudja. Kb fél óra alatt mindenki kész volt. Én asszem 20 perc alatt megírtam (de két apró hiba belecsúszott, nem vettem észre), időközben egy durva memory leak-be futottam XP alatt. Írom a progit, szorgosan forgatom, tesztelem, aztán egyszer csak a parancssorba kriksz-krakszok, ASCII karakterek jelentek meg elszórva, teleszemetelődött a parancssor, mintha döglött VRAM miatt szemetelne a gép. Közben meg úgy sípolt a gép, mint a vásári malac. Mindenki nézett, hogy WTF? Á, nem történt semmi, csak dolgozok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ilyenkor szoktuk mondani, hogy karácsonyig csak kettőt kell aludni. DMLA 2. zh-t kicsit elszúrtam, 3 pont kellett volna az aláíráshoz, mátrixok, kijelentéslogika, nem nehéz, csak lusta voltam készülni rá. Péntek este javítás, sikerülnie kell, vizsgákat még nem vettem fel, sort kerítek rá. Aztán Péntek reggel OOP zh, az nagyon jó lesz, abstract classok, exception kezelés, virtual methodok, öröklés, stb. fincsi dolgok és tudom is.
-
subaruwrc
félisten
4870 em megint eladó
any1 ? -
Varoz
addikt
Amíg alszol és kelsz addig nincs gond.
De amúgy meg kitartás.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
Reggel 8 óta szopok. Nem kívánom senkinek ezt a 2 hetet... Jövő hét pedig maga a pokol lesz... DE aztán VÉGE! Ma "csak" 12 előadásom volt...
Hogy mikor alszok, és mikor kelek, nem tudom...
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #38629 üzenetére
Te raktad oda mi? Fene a pofádat.
Ma mindenki csak ellenem van.
Mindjárt öngyi leszek.Valóban.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #38627 üzenetére
Meg is sértődök, te sz@rfaszú.
Istenem ilyen embert.
Remélem ma nem alszol nyugodtan.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz I'm Jocc #38621 üzenetére
Nem mennek együtt. Win 7 alatt amúgyis neccesen menne még egy 4350-nel is a HCFX... MS úgy gondolta, hogy ebben nincs jövő...
nixx-21: Egy 5770-hez szinte semmit sem tudna hozzátenni az a kis GPU, inkább remek energiatakarékossági lehetőség lenne, hogy a diszkrét VGA lekapcsolna, ha nem futna semmi, ami nagy erőt igényelne. Idle, meg HD/Flash-nél is még csak az int VGA járna, a nagy VGA meg jöjjön akkor, amikor komoly erő kell. Szép is lenne...
Amúgy a HD4200 egy 3450 egy-az-egyben (40SP). A 4350, 4370, 5450, 5470 már 80 SP-s.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #38623 üzenetére
Varoz és Pck is nemet mondtak.
Ezt úgy írod le, mintha rajtunk múlna.
-
nixx-21
őstag
válasz I'm Jocc #38621 üzenetére
semennyire mivel csak azonos számú SP-s GPU-val müxik együtt az IGP...
HD3450/70
HD4350/4530
HD5450/70ha így lenne már rég munkára fogtma volna a 800MHz-es IGP-met bár nem mintha soakt érnék vele de talán egy kis plusz teljesítméynt hozhatna
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
Earl!
Intéznék hozzád egy kérdést, ha lehet! Ugye ASROCK 880GXH/USB3 lapról van szó. Na most itt van ilyen hogy Hybrid Crossfire. HD4250 az IGP-je, és az egy 5770-el mennyire játszana össze szerinted?[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
westcoastog
veterán
pangás van ma a topikban
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #38615 üzenetére
hát, nekem pont, hoyg ezek közül egyik sincs
-
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #38614 üzenetére
Az is jó, egy Eco80, Pro82, Pro87 táp, azok is nagyon jók és halkak.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #38613 üzenetére
én Enermaxra tenném le a voksomat...
-
pckownz
őstag
4850x2 vagy 6850/70?
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #38606 üzenetére
Sok sikert ombre!
-
westcoastog
veterán
tököm kivan ezzel a wifivel, sógor megint azt mondja hogy szarakodik, nehezen csatlakozik a gépük stb, a franc lehet vele amikor jól van beállítva, nem értem..
lehet hogy a nagy gépet kábelre kötjük, meg mondja hogy lehet majd nekem is kell majd kábelt vennem, mer hogy neki egy csomag 10 méteres benne van 5k-ba, hát micsináljak, nekik kell a net ne én költsek már még, amikor bezzeg megakartam venni 7k-ért a 10dbi-s wifi antennát meg hozzá 6méter kábelt akkor lebeszélt róla hogy majd ő szerezni, tessék most itt vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
akadnak, bár csak neten néztem.
egy agencyhez sem tudtunk bemenni, ahová mentünk volna, zárva volt. majd holnap 2 után.
spanom igérte, megoldunk mindent. holnapra utánnajár ennek-annak. bizom benne!feltételezem vállalni vállalhatok, csak nem akármilyet. nem akárhol
-
törölt tag
Lehet nem tetszik, de szükség lehet rá.
Mostanában én is kicsit szarul vagyok, péntek este már taknyom-nyálam egyben folyt, úgy mentem be zh-ra, mert hátha sikerül, eredmény még nincs. Hétvégén erősen fájt a torkom, ma meg úgy folyt az orrom, mint a Niagara...
Nekem meg 4 fogat húztak, nem viccelek. Felül volt, hogy a szemfogak két sorban nőttek, 2x2 volt egy helyen, abból kellett 1-1-et kihúzni, aztán alul kettőt. Szerencsére még tejfogak voltan akkor, de azért nem volt kellemes.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #38597 üzenetére
Hmm jobbuljál papi!
Earl: Annyira nem tetszik nekem ez, de 1X kell megtanulni.
Zk: A kurva életbe. Ez ergo azt jelenti hogy nem vállalhatsz munkát? Gondolom idő egy tb-t intézni. Meg nem megy az olyan egyszerűen. Bár Magyarországból indulok ki...
Amúgy mik a kilátások munka téren? Gondolom azért azok vannak. -
- = Zk = -
félisten
ok...
Earl:
nah, ezt like-olom .... ez tetszett...hy all
hát egyelőre gáz van
nincs angol TB kártyám, volt górém nem intézett. ergo feketén melóztam neki. ami jó is, meg nem is.
szal valamit ki kell találni, mert max e hét, és elfogyott a pénzem, + haza is kéne küldeni minimum 100k-t...
köcsög török..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest