Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Reggelt.
-
subaruwrc
félisten
mondtam már hogy megdöglött az 1000-es corsair tápom ?
akkor mondom
két hét múlva / másfél / kapom helyette a cserét , ami lehet egy AX850 lesz -
törölt tag
-
törölt tag
válasz #19617792 #41391 üzenetére
Viszont belenyúltam ebbe az Edimaxba, mert ami nekem van, az BR-6524n, 100 mbites LAN-nal, nincs OpenWRT / DDWRT rá, ellenben a gigabites tesójára (BR-6574n) van, méghozzá nagyon jók. Fel lehet imádkozni TFTP-vel erre is, de akkor a LAN nem megy, nincs benne driver.
WRT54GL azért is ütős cucc, mert tudtommal USB kivezetés is van a NYÁK-on, de alapból nem támogatja azt, megfelelő fw-rel, plusz ráforrasztott USB-vel megy, mint a szél. Asszem Dani haveromnak is így megy. Neki pesten, albiba TP-Link WR340GD van, mert occó volt, én ajánlottam neki és nem lőtt mellé vele. 24/7-ben megy, megállás nélkül, szinte mindig lóg rajta egy laptop wifin, töltenek ezerrel, stb. és zokszó nélkül megy és csak langyos.
Szerk: Hmm, most olvasgatom, lehet DDWRT az én Edimaxomra is, működő LAN-nal. Nem bírom ki, hogy ne nézzek utána... Szegény Edimax, lehet eddig bírta gyári állapotban. Teló is egy hétig volt gyári állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én ha a 4830-at cserélem, akkor is leginkább a fogyasztás csökkentése miatt tenném. 5750 passzív, 5770, stb...
"Meghalt a rakás szar edimax routerem is, azt is venni kell előbb utóbb, majd felesbe megegyezek a szülőkkel. Bár engem eddig se érdekelt, a wi-fi végett lenne fontos, akár nyáron az udvaron is tudnék netezni."
TP-Link WR340GD, olcsó és ennyiért nagyon jó. Vagy Linksys WRT54GL, az agyonmoddolható Linuxos csoda. Én az n-es Edimaxomat már az utca végéről látom telóval, de nem igazán tud csatlakozni ott, nem elég erős a jel. Viszont 2-4 (kertes) ház távolságra már netezni is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #41388 üzenetére
Earl: Hát ki fog derülni. Grafikában nem nagyon szeretnék kompromisszumot kötni. Max. majd szépen lassan összespórolgatok valami kártyát. Jön a nyár, gép be se lesz kapcsolva, inkább pecára, bulira, motorra költöm. Meglátjuk még. A pénztárca vastagsága szabja meg mihez lesz kedvem. Meghalt a rakás szar edimax routerem is, azt is venni kell előbb utóbb, majd felesbe megegyezek a szülőkkel. Bár engem eddig se érdekelt, a wi-fi végett lenne fontos, akár nyáron az udvaron is tudnék netezni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TeeBee73 #41386 üzenetére
Azt szerintem a 350APN bírta volna még, mivel a Prime+Furmark magasabb terhelés, mint amit valaha elérne a gép.
(#41387) WesTM: Ha nem fogy el 12V-on, vagy nem szárad ki a kondi. Én sem teljesítménynövelés okán költenék a gépre, hanem hogy a gép neve kuss legyen. És ebben nem kötök kompromisszumot, ha megszakadok is, de Antec P183 ház + hangszigetelés.
Amúgy, hogy mire elég a 3850 Full HD-ban, játéktól függ... Egyébként nem fog annyira durván jelentkezni a memória szegénység, mint anno 8800GT 256MB-nél, ahol szabályosan beszakadt az fps. Ha már 5770 is bőven elég, akkor sokkal több már nem kell, pláne, hogy még mindig a konzolok a fő fejlesztési irány, emiatt a gépigény jó esetben nem nő nagymértékben. Ez látható is, mert az elmúlt években nem nőtt olyan rohamosan minden játék gépigénye. 6850, 5850, 6870 jó társad lenne szerintem. Nekem a 4830 még alapon is elég (megkockáztatom, Full HD-n is bírná valamelyest, ha le kell venni a grafból, akkor leveszek, ha a játékot csak a graf teszi jóvá, az már nem igazán játék... csak techdemo), csak kell rá egy AC S1.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
támogatom a leutazásomat. pláne ha visszavesznek régi melóhelyemre...
vagy ha egyáltalán felvesznek bárhova.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #41380 üzenetére
Lehet, de ez a táp ki fog szolgálni még szerintem ha 4mag lesz akkor is.
Zk:
Ha simán postával küldöm, is annyi mintha elvinném. Majd kitaláljuk hogy legyen, legjobb lenne hu tudnánk találkozni. A legeslegjobb ha le tudnál jön, és be is basznánk rendesen! Ránk férne!Más: Na most derül ki mire lesz elég a 3850 az új monitorral. Félek nem sokra. Bár ha jobban belegondolok 1650ben szerintem mennie kell neki elég faszán. Az meg bőven elég lesz egyelőre. Csak ott már ki fog futni a 256 memóból. Ha úgy alakul, hogy 2. félévre is megkapom a szoc. ösztöndíjat, ne adj' isten a tanulmányi is összejön, eladom a 3850-et, és veszek egy 6870-et, vagy 5870-et. Addig még megy is lejjebb az áruk, 3850-et is el tudom passzolni jó áron, és akkor nem vészes pénzből tudok venni egy másikat. Bár lehet beleszarok, és marad minden. Majd meglátom még. Lehet elég lesz egy 5770 is. Majd kiderül. Nem akarok gépre költeni.
-
TeeBee73
veterán
válasz #19617792 #41379 üzenetére
Egyik cimborám még az ősszel áthozta a fogyasztásmérőjét+egy VX450-et, mert a mostani konfigot az előző 350APN-re már nem mertem rábízni. Furmark+Prime95 alatt kért a konnektor felől 318W-ot. (Pedig akkor még nem is volt a proci alulfeszelve.)
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
törölt tag
Blade r11 ("alpha11") ROM feltéve. Egyre jobb lesz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #41381 üzenetére
ami még érkezik kinából:
-usb to ps/2 konverter.,
-olvadóbizti az 5.1-hez,
-220as EU kábel a laptop adapteréhez,
-mini 4 portos usb hub,
-és egy usb to lpt port átalakitó a nyomtatóhoz ...
cakkum pakk 5,40 font. postával meg mindennel... ebből 4 már "hajón" van az ebay szerint
ami maradt az angol kártyámon, a seggére verek ...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
hmm. annyira nem akarlak költségekbe verni.
járj utánna pls, menniy lenne felpostázni .... aztán konzultálunk bővebben..
lehet én megyek le, passz (L)[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
"Tehát BŐVEN elég lenne még egy 300as táp is akár. "
Tessék, íme a bizonyíték, hogy nem kell 1000W-os táp minden szirszarhoz. Nekem gecire alul van feszelve minden, a tápom nem 80 Plusos, de közel jár hozzá, én is lemérném. Már csak röhögök azokon a hülyéken, akik túlméretezik minden apró kis konfighoz is a tápot. Ha egy normális érvvel meg tudja indokolni (pl nagy táp, kis gép = kis terhelés a tápnak, kuss üzem, vagy tervben van nagyobb VGA, stb.), akkor egy szavam sincs, de ez ritka.
"Furmarkot direkt kihagyom, mert egy faszság az egész."
Stabilitástesztre ökörség, viszont fogyasztás és hűtés szempontjából annyira azért nem. Mivel jobban terhel, mint bármi más így egy kicsit túlméretezzük a hűtést, tápot és így tényleg elbírja, nem koppon fog dolgozni a történet.
Mert előfordulhat olyan eset is, hogy:
"GTA IV cpu 3.5 @1.4V, vga 960/1250: 250-255W tehát itt már kajálgat."
Állapotnál többet eszik, ritka, de nem elképzelhetetlen. Jelen esetben Furmarkkal sem lenne sokkal több, de legalább tudjuk, hogy mit nem fog elérni a gép.
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #41377 üzenetére
Adjon isten!!!
Hát van 1200 forintom...
Lehet egyszerűbb lenne, ha felvinném vonattal, mert azzal 1200 forintból oda-vissza fel tudok menni. Szerinted? Posta nem tudom mennyi lenne.Earl: Pont azért nem néztem meg. Soha az életbe nem használom a furmarkot. Amúgy meg 400-as tápom kényelmesen elbírja az egészet. Most az érdekelt, hogy ha megy a gép mennyit eszik.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
a fac kivan...
vállból, lazán. hetykén.... csak úgy.
péterem, mennyire vagy pénzel eleresztve? feltudod nekem postázni a 5770emet?...:.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Na megnéztem mennyit eszik a szörny.
Ha ki van kapcsolva minden, monitor+tv készenlétben+modem is megy akkor 1-2W között ugrál.
Gép idle, monitor megy, tv készenlét: 126W
Gép idle, monitor megy, tv megy: 155W
GTA IV cpu 3.5 @1.4V, vga 960/1250: 250-255W tehát itt már kajálgat.Ha számolunk a táp hatásfokával (~75%), idle monitor nélkül 83W, Terhelve monitor nélkül, nagyjából 173W körül eszik a gép, és MINDEN hardware elem maximumra van húzva. Tehát BŐVEN elég lenne még egy 300as táp is akár.
Furmarkot direkt kihagyom, mert egy faszság az egész.
A noti idle 16-21W ot eszik, kikapcsolva 8W-ot (ez elég sok), colin 2005 alatt 39-41W-ot.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Jogos az ha kivétel nélkül minden rendőrt utálhatunk? Nem hinném hogy sok kivétel van..
más: fallout 3 életem másik nagy játéka, 250-300 órát minimum belefogok tenni. -
Varoz
addikt
válasz pckownz #41372 üzenetére
Vissza mennyé!
westcoastog
Nem merek nyilatkozni. Túl objektív lennék.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #41370 üzenetére
Engedélyt megadom. Pihenj katona.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Engedélyt kérek csatlakozni a klubhoz.
(egy vtx 5670 enem van, régen egy asus x1300 am volt)"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Varoz
addikt
Az a baj mindegyik okosabb mindenkinél, a nevüket meg 3X nem tudnák leírni hiba nélkül...
Tanúsítom, olyan macskakaparást csinált a helyszínelő rendőr közül az egyik. Ugye irkálta össze a nyomokról a leírás. Elszörnyedtem.A trafival nekem nincs bajom, rendet is kell tenni az utakon.
Ez egy nagyon érdekes dolog, mert a gyorshajtás egyén függő is. Mert apám is bármikor tud nagyon gyorsan menni és még se okoz balesetet, mert nagyon jó sofőr. De aki fasz annak meg tök mindegy.
Ha mindenki betartaná a sebesség határokat akkor A-ból B-be eljutni rengeteg idő lenne. Könyörgöm XXI. századot írunk, nehogy már annyi legyen az utazási idő, mint lovaskocsival.
2 éve is karácsonykor elmentünk tesómékhoz fehérvárra. 3 óra volt az út. Egy faluban volt egy eldugott trafi, 30k. Nem elég, hogy kurva sok idő eljutni oda, még meg is basznak.Fateromnak lévén taxis volt, utána terített, arasznyi vastag dossziéja van, esett már be ő is 170el faluba, de hát megesik az ilyen...
Ismerős a helyzet, csak apám mentősként szedte a figyelmeztetéseket, meg mondták neki, hogy nagyon hajtja a kocsit. (Egy mentőt? Könyörgöm) Annyit mondott apám, hogy ok, de akkor feleljenek a betegekért, mert ő nem fog.
Továbbra is gyűjtötte a figyelmeztetéseket.
Békéscsaba-Pest Nisa-val (ala Rakéta ) 1:41[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
A rendőr az elmúlt 20 évben egy faszkalap álatfajjá változott. Sajnos meg kell tanulni kezelni őket is...
Amíg 0 a hivatástudat, addig itt SE várjunk javulást. Nekem mondhatna bármit a felettesem, ha nem tetszik... Olyat se hallottam még hogy rendőrt kirúgtak, mert igazságos volt véletlen. Elég sokszor volt már kontaktom rendőrökkel, fasszopó az összes akivel találkoztam eddig. Az a baj mindegyik okosabb mindenkinél, a nevüket meg 3X nem tudnák leírni hiba nélkül...
Ne aggódj, azt tudják baszogatni, aki olcsóbb autóval jár, vagy nem csúsztatja a pénzt...
Jocc: A trafival nekem nincs bajom, rendet is kell tenni az utakon. Sok száguldozó faszfej, aki már életével is játszik igen is fizessen. Na mondjuk a köcsög helyre berakott trafikra haragszom én is. Pl. kátyús főúton 90es tempónál végigpakolják 60as táblával, vagy bevezető 2X2 sávon ahol senki nem 50el megy, beállnak, de meg lehet találni mindenhol azt a tempót amivel nem basznak meg.
Fateromnak lévén taxis volt, utána terített, arasznyi vastag dossziéja van, esett már be ő is 170el faluba, de hát megesik az ilyen... A rendőr is csak annyit mondott öné a nap rekordja.
Viszont volt olyan is, hogy pattogtak a motorháztetőről a cigányok... Birom mikor tavon volt kollegája meséli ezeket.Vagy anno a taxisblokád. Berénnyel zárták le az egész alföldet, mert pestet berény köti össze, faterom meg a gyönyösi úton volt blokád parancsnok. Jajj de fasza idők lehettek azok. Akkor még lehetett zsivány az ember. Kapott is érte az országban pár ember fél év felfüggesztettet, fatert is beleértve, de akkor hősök voltak ők. Vitték nekik a városból ismeretlenek a kaját-piát, fát stb.
Ha meg geciskedik a rendőr, nyugodtan meg lehet kérdezni, mire fel csinálja, ha minden rendben van, ő sért törvényt. Ennyi. Sok fakabát azt hiszi, hogy bármit megtehet. Dehogy is. Divat félni tőlük, miközben semmivel sem előrébb valók mint bárki más. Csak okosnak hiszik magukat...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #41362 üzenetére
Nálunk ilyen esetekben szállóige az, hogy Vargák vagyunk.
Tesómnak egyszer 40 ezer forint számla tartozása volt és hajnali egykor (még én szóltam anyámnak, hogy jött valaki, voltam vagy 7 éves, jól esett mit ne mondjak) jött ki a helyi köcsög rendőr és bevitték a börtönbe. Ha nem szól a rabőr, hogy ha befizeti akkor semmi, sincs. Akkor bent marad 180 napra. Így gyorsan kifizettük és kijött.
Apámat megállította ugyanez a rendőr egyszer traktorral, szezonban, mert nem égett az egyik helyzetjelzője. Apám volt olyan hülye (túl becsületes), hogy elárulta, hogy ivott aznap egy sört. Jött a szonda, semmi, még kétszer semmi. Bevitték úgy, hogy nem szólhatott senkinek és ott kellett hagynia a traktort (amit nem lehetett bezárni, egyéb okok miatt).
Vérvétel semmi, Mégis 60 ezerre baszták meg és 3 hónapra bevonták a jogsiát, szezonban amikor neki az jelenti a kenyeret.Ezek után szerinted várjak jogszerű intézkedést.
Mikor öcsém bringáját ellopták, saját szakállra lett kinyomozva, sőt még tettlegesség is volt a mi részünkről, amihez marhára nem lett volna jogunk, aztán még sem történt semmi.
Lásd eme hsz-em.
De amúgy tesóm azt mondta, hogy vár egy kicsit, addig gondolkozik, hogy mégis mi legyen. Aztán cselekszik.Ha annyira biztosak vagytok a dolgotokban, akkor nyugodtan szerezzétek vissza, ami a tiétek. Ha bizonyítani tudjátok, hogy a laptop ami nála van a tiétek, akár még házkutatást is kérhettek.
100%. Tudjuk (mindig többes számban beszélek, de tesóm tudja ) bizonyítani, megvan minden sorozat szám, plusz saját jelölés az alaplapokon (többnyire a garancia miatt amit tesóm vállal).
Elméletileg az lett kérve és semmi.A rendőrökre ne számíts.
Tudom, hogy nem lehet.
De ha rájuk nem akkor kire? Meg miét veszik fel a fizetést, milyen jogon?
Ez nem változott az utóbbi időben, akkor miben új most a kormány vagy bármelyik eddigi?[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
Ezt mondom én is... Rendőr mit csinál? Traffipax aztán hello... Mert abból van bevétel. Most megint vesznek 200 traffipaxot... Erre van pénz, de mi lenne, ha olyan rendszerre ruházna be, ami a lopott autókat találja meg nagy hatékonysággal? TV-ben szokták is mutatni, egy öreg figura csinálja. De abból nincs bevétel, az nem ízlik nekik. Ott rohadjanak meg ahol vannak.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #41354 üzenetére
Adjon isten!!!
Zk barátom!!: Ahol tudunk segítünk!
Varoz: Ha most lenne egy kis eszetek, elmennétek, találka valahol az illetővel, diktafon a zsebbe, megkérdezni honnan van stb. Utána mondani neki, hogy a laptop bizonyíthatóan a tietek volt, és ellopták, valami reakció lenne. 1. Vagy tagadna mindent a fószer, 2. próbálna lekenyerezni.
Saját szakállra nyomozásért meg nem csinálhatnak veletek addig semmit, még tettlegességet, illetve személyiségi jogok megsértését (gondolok itt magántulajdonukra behatolás) nem követitek el. Szóval a rendőr faszságot mondott. A magyar rendőrök pedig lófaszt se érnek. Ha akarna segítene. Ők szépen ledolgozzák az a pár évet, lehetőleg hogy semmit ne kelljen csinálni, utána életük végéig élnek a mi pénzünkből, mint nyugdíjas. Nincs hivatástudat ennyi. Ezt nektek kell megoldani, ne is számítsatok senkire.
Mikor öcsém bringáját ellopták, saját szakállra lett kinyomozva, sőt még tettlegesség is volt a mi részünkről, amihez marhára nem lett volna jogunk, aztán még sem történt semmi, sőt huszon egynéhány bringa volt ott ahol ez.
Ha annyira biztosak vagytok a dolgotokban, akkor nyugodtan szerezzétek vissza, ami a tiétek. Ha bizonyítani tudjátok, hogy a laptop ami nála van a tiétek, akár még házkutatást is kérhettek. A rendőrt is fel lehet jelenteni, semmivel sincs több joga mint neked, pláne ha klasszikus szarházi rendőr.
Tényleg menj a jobbikhoz. Csak nehogy arcra essél majd. Én tényleg kívánom hogy sikerüljön visszaszerezni mindent, de álomvilágban vagytok. Ha magad nem jártok utána, akkor más nem fog. A rendőrökre ne számíts.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Figyelj, lebeszélsz egy találkát a kötsöggel, amíg beszélgettek addig valami ismerősöd odaszalad, kitépi a kötsög kezéből a cuccot és elrohan vele mintha ellopná, aztán jól megveritek a rohadékot. Beszélj valakivel aki tud ügyet csinálni ebből a viccből, mert mi az hogy nem szerezheted vissza a cuccaid, valamit tegyél.
Legszívesebben felkeresném a családját annak aki kirabolt, aztán lenne ihaj.
Mikor lesz már népfelkelés?...[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #41360 üzenetére
Hát az a baj, hogy apámból kiindulva tudom, hogy minket viszont tényleg bevinnének. Miért? Mert becsületesek vagyunk, ez van.
Hidd el én a helyetekben balhét csinálnék, hangot adnék a dolognak.
Gondolkoztam, hogy el kéne menni valamelyik minisztériumba vagy Orbánhoz. De jobb ötletem támadt, Jobbik.Ja és akkor ezek után elhiggyem amit állítanak a szombat éjszakáról?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Visszaveszed amit elloptak és még be is kasztliznak érte? Hát a büdös tróger ganyé anyjuk pitsáját azt.
Én már csak azért is saját magamnak visszavenném, szarnám le a hatóságot mert nem érnek semmit.
Lebeszélni egy találkát azzal a genyoval aki árulja a lapost, aztán szépen elvenni tőle a helyszínen, meg jól agyonverni. Hidd el én a helyetekben balhét csinálnék, hangot adnék a dolognak.
Jól felcsesztem magam most megint, nem hiszem el mi van itt.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #41358 üzenetére
Hát azért ez már mindennek a teteje. Nem elég, hogy szart se csinálnak,de még mi se harcolhatunk azért ami a miénk.
-
I'm Jocc
tag
Én ezt mondtam, hogy rendőrökre ne számíts... Azért vicc, hogy titeket károsítanak meg, meg még a végén titeket is büntetnek meg, azért, mert harcolsz valamiért, ami a tiéd.
Ennyi erővel elmegyek lopni, meggazdagszok aztán jólvan, még a törvény is véd...Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
Varoz
addikt
Hát, barátom ez sajnálatos. De kívánom a legjobbakat.
Tesóm ügye:
Ugye leadtuk volt a drótot, hogy árulják a laptopot. A rendőrök nem csinálnak semmit, tesómnak meg mondták, hogy ne dolgozzon a saját szakállára, mert 10 évet is kaphat.
Szép új világ.
Ilyenkor mit lehet tenni? Leköpni Orbánt?hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
Üdv itthon, reméljük itt már lesz normális munkád.
-
I'm Jocc
tag
Üdv. itthon és a legjobbakat mester!
-
- = Zk = -
félisten
Reggelt..
kezdem az elején:
hazajöttem. múlt hét pénteken hazarepültem. beszoptam. elbasztam. ennyi. megpróbálok idehaza valamit. holnap megyek a munkaügyi hivatalba. persze a külföldi munkalehetőségem nem úszott el, csak tolódik. nem adjuk fel.
nagyon hajtok most, hogy visszaszerezzem régi magyar melómat a vizműveknél. de persze amit adnak, kapok.
eléggé le vagyok sújtva, de idehaza is remélem a legjobbakat....riszpekt
-
No-kia
addikt
nah megjött a géptető meg a zárhíd, totálkáros mindkettő . szval kasztnisom átse vette. mondta hogy ennél még a mostanit is jobbra megtudja csinálni...
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #41349 üzenetére
Nagyon komoly!
Na urak, megyek nézek még kis pecatv-t aztán alvás.
Jó éjszakát!!!
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #41347 üzenetére
Jóisten! Az komoly. Zsírt enni pia ellen Nekem olyankor már mindegy szokott lenni...
-
WesTM
őstag
Anya 1jén küldött sms-t: B.Ú.É.K.! Másnap telóban olvasom: válasz: ok
Nemtudom de már fekszem a röhögéstől De jól esik most istenem! -
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #41334 üzenetére
Az is jó, de én tágabbra tervezem
WesTM:
Earl: Szép cucc, tuti jó is. Sok sikert hozzá.
-
WesTM
őstag
- Rád gondolok! Hiányzol!!!
- Te is Drágám! Merre vagy?
- Paprika pálinkát fosok a retyón itthon!
- Kurva romantikus tudsz lenni!
- akkor paprika pálinkát fosok a naplementében... -
törölt tag
válasz westcoastog #41338 üzenetére
Hát, addig mindenképp érdemes cserélgetni néhány napos időközönként a ROM-okat, amíg megtalálod a számodra legjobbat. Minden ROM-hoz le szokták írni, hogy mit tud, miket változtattak rajta, miket javítottak az előzőkhöz képest, illetve lehet-e valamilyen bug. A legtöbbje nem sokban tér el egy alap Androidtól, leszámítva, hogy általában "kiherélik" (azaz sok gyári appot kiszednek belőle, de utólag egyszerűen pótolható). Maga az Android 2.2 már eleve sokkal gyorsabb, mint az alap, gyári 2.1, erre rájön, hogy sokszor újraépítik a ROM-ot, optimalizálják őket, amennyire tudják. A gyári állapothoz képest mindegyik sokkal gyorsabb. HWUI az legtöbbször alap, ezt is ki szokták emelni. Ezek már eleve eléggé komolyan moddolva vannak, mert legtöbbször kínai, meg japán alapokra épülnek a ROM-ok, amik EU-s Bladeken aligha indulnának el, vagy ha el is indulnának, nem igazán tudnánk őket használni. Alapból ugyanúgy néznek ki, mint a gyáriak, nem a csicsára helyezik a hangsúlyt, hanem a működésre, stabilitásra.
Nemrég jött ki egy újabb hivatalos 2.2 Bladere, kínában, ez például már gyári állapotában is gyorsabb, mint az eddigi főzöttek. Szóval a hivatalostól nem kell tartani, gyors lesz az is, max ebből is lesznek főzöttek.
Amúgy sajnos a telefon zenére nem a legjobb, a hangminőség az oké, de kicsit halk a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #41337 üzenetére
csak azon gondolkodom egy ilyen androidos telefon kapcsán, hogy szinte hetente jönnek az újabbnál újabb romok, érdeme se cserélgetni stb, egy olyan rom kell ami nem tér el nagyon az alap androidtól, optimalizálva van, meg a hwgui bevan kapcsolva, agyonmoddolt cucc nem kéne. A hivatalos romtól meg azért tartok, enhogy olyan legyen mint a 2.1, nem smooth.
Jut eszembe, ha meg veszem valamikor adjisten, lehet hozzá vennem egy új fülest, minimum cx300[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz I'm Jocc #41333 üzenetére
Én születésnapomra egy Antec P183-mal (illetve a további szükséges cuccokkal együtt) szeretném magamat meglepni, saját munka eredményeként, nem lesz egyszerű menet. Ez a kedvenc házam, nagyon tetszik, bár "kicsit" drága ház...
westcoastog: Na az szuper! A Blade-del abszolút jól jársz, hamarosan érkezik rá a hivatalos 2.2 is (A T-től ez néhány hónapot igénybe vehet, de a főzöttek attól még jönnek. ), ezt egy jó darabig nem kell cserélni, mert kb. mindent tud.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
anyámnak említettem a telefont, csodák csodájára nem úgy nézett ki mintha ellenezte volna.
(#41337) EarL 007
remélem majd sikerül olyan telót vennem amit nem szeretnék lecserélni, fél-1 év után..
A szülinapi kest elfogom tenni, aztán addig kitudja milyen telóra lesz még pénzem..[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #41332 üzenetére
Nekem születésnap: aug. 21... Nyarat nem akarom itthon tölteni, úgy tervezem, hogy haverok, buli stb. Csak egyenlőre tudnám miből. Mindegy, állok elébe. Most kell kiélni magad, nem 40 évesen. Valamit kell mesélni a gyerekeknek/unokáknak
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #41325 üzenetére
Hát bazd... én gyűjtök. Több mint 2 hónapja(!!! ) nem voltam buliba, csak szilveszterkor ittam haverral. Boltba se járok, suliba se büfézek. Viszek reggel szenyát aztán kész meg ilyenek. Ha most megveszem a telót, kurva sok böjt áll előttem.
-
törölt tag
válasz pckownz #41320 üzenetére
Baszki, ha így folytatjuk, akkor 50k hsz simán meglesz.
Amúgy iKrumplishal.
-
Undoroid
őstag
Szia WesTM Barátom!
Tudod, hogy az egészben mi a legnagyobb ki@ß{}ás?Ha netán nyernél egy nagyobb pénzösszeget és az egész hátralékodat ki szeretnéd fizetni egyben,akkor arra persze nincs semmi lehetőség! Gyomorforgató vagy inkább...
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #41311 üzenetére
Én szoktam..pl egy sapkát..esetleg kaját, ha pont nincs nálam kes. azért vannak a jóbarátok.. xd bar ez azert nem egy kocsi szintü. Meg ha veszel egy tvt 100k =10*10k az tuti nem valtozik, ergo bevallalhato. Vagyis ami nem olyan rizikos
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #41302 üzenetére
Hát nekem is kár volt számolgatni.
ilyenkor gondolkodok azon, velünk mi lesz? Valahogy azért nekünk is el kell indulni, és a szülők nem tudnak 10 milliókkal, sőt még 1millióval sem tolni, mert meg vannak fojtva... Érdekes menet lesz ez még...
Earl: Persze az OTP egyből nyomja a papírokat hogy futamidő hosszabbítás, meg kutyalófasz. Persze, hogy 30 évig fizesd a szart... Hát igen.
Remélem idővel megjátszák azt, amit már 1-2 országban megcsináltak régebben, hogy a kezdeti felvett pénzhez mérik majd a betörlesztett mennyiséget, legyen szó akármilyen árfolyamról, és utána ahhoz szablyák meg a törlesztőt. Az nagyon sokat segítene.ezeknek a provident, meg stb. gyorSHITeleknek is érdemes utána számolni. Ott is 100+%-os kamatok jönnek ki... Ez pedig csúnyán uzsora kamat.
Azért mondom, vannak itt gondok, most össze kell itthon is húzni magunkat. Meg hát bemenni az OTP-hez aztán megkérdezni hogy kiafaszomazarubintréka...
EarL: hát igen. Itt majd még az lesz érdekes, ha netalán sikerülne hamar váltani euróra. Az még megkavarhatja a lapokat.
Aláírásodon meg felröhögtem!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi 7 éve vettünk fel 4 milliót szintén építkezésre. Jobb, ha meg sem kérdezem, hogy milyen alapú a hitel, illetve mennyi van még hátra... Bátyámnak a kocsi svájci frank alapú hitelre lett véve, eleinte nagyon faintos volt, 32k törlesztő, most meg 48k... Apámnak is svájci frank alapú hitelen van a kocsi, de szerencséjére fix törlesztő, bár, pár évvel kitolódik így, mire kifizeti... Régen még jó volt a svájci frank, csak persze a válság, meg a kegyetlenül bitang pusztulatosan fostos magyar forintnak köszönhetően mindenki szív, mint a torkos borz, kivéve, ha nem magyar forint alapú a hitel, ott némileg kevesebb a szopás.
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #41299 üzenetére
Mi is már csak kínunkban...
No-kia: Ez az 5 éve még szuper svájci frank hitel. Ami tényleg jó volt akkor. Csak éppen beleszart a levesbe a "válságnak" nevezett faszság. Istenem ha akkor nem kalkulálnak bele apuék még tartalékot, bele se merek gondolni most mi lenne. Szerintem cuccolnánk fel a 10.-re. És egy élet munkájával ér most a ház 21 milliót... És aztán ha valami 5 milla nem egy olyan nagy összeg... És mi lett belőle? Majdnem eldobtam a számológépet mikor megláttam. Lenne jobb helye is annak a havi 50nek...
Be kell menni a bankba konzultálni mert ez így nem mehet tovább...
mod.: Hát attól függ, ha jönnek és kötelező elkölteni a pénzt, mert ellenőrzik, akkor pánik. ha nem, akkor azonnal tegyétek el, és ne nyúljatok hozzá.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...