Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #26897 üzenetére
Jujj, de befostam mikor a menüzenét meghallottam. Nameg a gém
Imádom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #26896 üzenetére
És ne felejtsük el a STALKER SoC-t Oblivion Lost moddal, ugye?.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Hát sajna nem
Autóverseny, lövöldözős. Ez a kettő
Nfs, mohSzerk. Úgy ám earl. Igaz én balga
Szía péterem
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz westcoastog #26892 üzenetére
Hát az élet, lőszer, meg körözési csillagok színe hát enyhén szólva nem jött be. A Sims még az, amitől rókázok... Anno a Soldatot mennyit nyomtam, kis játék, de nagy feeling.
WesTM: Jó'ccakát!
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #26890 üzenetére
úgy látom neked nem jönnek be a gta-k, a vice city volt az első játék az első gépemen, imádom, a mai napig, nagyon sok órát belefeccöltem, volt hogy játszhatatlanra modoltam, stuntoltunk benne, stb, nagy élmény nekem, életem egyik nagy játéka.
(#26891) EarL 007
buzis színvilág? holélszte?
nagyon is egybe van az a játék.
(#26893) WesTM
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #26890 üzenetére
Látom, nem kedveled a GTA-kat. GTA 3 nekem tetszett, Vice City a buzis színvilága miatt nem, San Andreas-szal sokat ökörködtem, 4-gyel még nem is próbáltam, 4 magos proci kéne hozzá.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #26888 üzenetére
Eh. Nekem a gta 4 max 1,5 nap volt. Meguntam.
Vice? Feltettem, honosítottam, belőttem a felbontást perfectre, majd 23 perc után del." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz westcoastog #26888 üzenetére
Repült egy pü.
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #26886 üzenetére
mégse vice-ozok, nem találok működő nocd krekket, a play cd meg tiszta karcos és nemjó, szaggatott a gém.
-
subaruwrc
félisten
na akkor a hajrá.
utána jöhet minden más
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #26885 üzenetére
Add el a fél karodat. Küld ki a pénzt nekem, ebayről kapsz egyet. Jó?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
nah asszem megyek retrózok vice city-vel
(#26883) Varoz
nekem csak a színvilága nem jön be, de egy 890gx extreme 3-ért a fél karomat is.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #26882 üzenetére
Korrekt, jól pötyögsz. Teszem, mit megkell tennem. Ennyi
Ne nevess, ferrarit azóta sem látom itt. Bár éli a ph-s életet. Taliztam vele vmelyík fórumban.Péterem
Hát, az a szilveszter nem lesz megvalósitható szvsz.
Hibátlan a 4870, aláírom. De te tudod a legjobban, mennyire ragaszkodtam az x2mért. De veszek egyet. A doboza odahaza pang üresen, kettő: emléknek. Dísznek.Varoz
+1.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Nekem is volt egy pár és csak szívtam velük. Jó ez most egy kicsit katt-os, de másnak azért szoktam ajánlani az asrockot, de én nem fogok venni soha az életben. Nem mondom azt, hogy sz.r, de nekem akkor se kéne.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #26880 üzenetére
Hát, gondolom. Nővéremnek sem egyszerű odakint, hajókon kevesebb utas van, kevesebb meló (de még mindig derékleszaggató) van, fizetés nagy részét a borravaló tenné ki, fizetni kell csomó mindent, stb. Bár emellett élvezi, hogy gyakorlatilag az egész világot bejárja.
"A "teszem, mi tőlem kitelik" elvet élem régóta."
Ha meg valami nem sikerül, nem szólhatnak (bárki) be azért, mert lófaszt se csináltál, mert azért csak látszik, hogy dolgozol, teszed, ami tőled telik.
"Ferrarival úgy elkúrtuk, h a gyúrcsány csak kamillázot, mint hal a szatyorban"
Ez nagyon nagy! 10 pontos aranyköpés!
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #26880 üzenetére
Én/Mi veled vagyunk, ezt tudod. (L) Akármilyen nehéz is a helyzet! Együtt kezdtük az évet, tettünk fogadalmakat, remélem össze is jön, aztán idén szilveszterkor folytatjuk!
X2-nek béke poraira... De lett helyette fasza 4870!
Earl: Majd összerakunk valamit!
Búcsúzás előtt még tolok egy kis Assassins Creed 2-t, meg bekészülök a GTA kiegekkel is.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #26878 üzenetére
No para. Ezek nem itteni gondok, hanem hazulról ideszállított. Ha ezek nem lennének/lesznek, könnyebb lesz. Remélem
Péterem
Ilyenekben én sose éltettem magam. A "teszem, mi tőlem kitelik" elvet élem régóta.
Lsd 3870x2. Reméltem h jó lesz, de nem. Ferrarival úgy elkúrtuk, h a gyúrcsány csak kamillázot, mint hal a szatyorban." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #26877 üzenetére
Nem gyenge...
Na de az éltessen, hogy előbb-utóbb beérik a gyümölcs! (L)
Earl: Egy Tiesto fejjel meg lennék elégedve, esetleg Felipe Massa, vagy Schumi.
A szalacsi fejen felröhögtem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Közösséginél 4x szorzó. Az eddigi arcképek. Milyen ötleted van?
Nálunk semmi poénos show nem volt, csak a szokásos menet. Nem is engedték volna, hogy valamit kitaláljunk. Ripsz-ropsz elmegy az a 3 nap. Érettségi, szóbeli meg kutyafüle, nekem is meglett legalább hármas eredményekkel, pedig csak infóból, angolból voltam igazán jó. Matek tűrhetőre sikeredett.
(#26879): Nem aprózod el, Tiësto fej egyből. Majd heggeszthetünk valamit, akár én, akár az Arcképgyárosok.
Zk: Hát, azt hittem, hogy ennél azért könnyebb lesz odakint. De ahogy látom ott sem fenékig tejfel az élet.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
a kiutazás költsége. 3x80k huf. Plusz az otthoni költségek ugyebár
Nameg a hazautalás költsége, ami £20 per utalás. Én átlagban hetente utalok. De nem panaszkohatom. Asszem. Egyelőre amit keresek pénzt, nem magamra költöm. Picit sz.ar, mert már negyed éve itt hajtok
Épphogy tudtam venni egy £7os, 2számmal nagyobb farmert. Górén kitaposott 46,5es cipőjét hordom. Szerencsére kaját hetente max 1x kell vennem.
Kemény. Még nekem is. Pedig én aztán vagyok egy forma ilyen szempontból." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #26875 üzenetére
De ez ha nem szakmaiban csinálom akkor 2X 184 ugye?
Nekiállhatok lassan gondolkodni, milyen avatarom legyen. Valami ötleteset/maradandót akarok. Legalábbis olyat, ami kicsit én vagyok. Ötletem már van, azt lenne jó tudni, van e már ilyen fej... (Jen-Hsun Huang az nvidia vezére)
vicc volt
MÁS: Bolondballagáson beöltözünk a jég veledből az első jamaicai bobcsapatnak, már a bob is megvan, gyerek fürdőkádból lesz csinálva, azt hiszem az idei év nagy számai mi leszünk. Basszameg most kezd leesni hogy lényegében 3 nap van hátra a középsuliból. Jövő héten már úgy sem tanulunk.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #26872 üzenetére
Úgy legyen drága Barátom!
Gatyaszorítás? Ez mit jelent? Mire kell ennyire spórolni? Kiutazás, ottlét költségei?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bizony, tudom tanusítani. Megnéztem jó pár ASRock BIOS-t (kézikönyvből, elég részletesen leírják) és még a legegyszerűbb lapjaik esetén is rengeteg beállítási lehetőség van procira, RAM-ra, hűtésre egyaránt. Némelyik fapados ASUS lap esetén komoly kiherélés van BIOS szinten (meg minőségben is), míg ASRock-nál még az alig 12k-s lapjaiknak is profi BIOS-a van és a minőség teljesen rendben van. Nincs semmi parasztvakító hülyeség rajta, csak az, ami kell és az legalább jól meg van csinálva rajtuk.
Nekem még megvan a régi ASRock P4I65GV lap (bátyám gépében), buta mint a kő, egyszerű, mint a faék, de nagyon stabil, megbízható.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
hát életem, mint mindíg biza igazad van most is
De hogy mi valósul meg itteni álmodozásomból, jövőre kiderül
Még 1,5 hónap gatyaszorítás van. Az fix." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #26870 üzenetére
Én lehet várnék egyelőre azzal a 6 maggal. Lesz az még olcsóbb is. Szerintem a 940-ed is bőven-bőven elég a 4870 alá!
-
- = Zk = -
félisten
hát ha szétnézel ebayen van olcsóbban is.
Egyelőre az 1055T kerül ca £240. Ha azt nézem, heti £150 a keresetem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Én használtam pár asrock lapot, még a 775 elején, volt hybrid lapom is, más gyártó örülne szerintem, ha olyan jó, és megbízható lapokat tudna mostanában gyártani mint az asrock lapok. Baj 1 szál sincs velük, minőségben is előre törtek, és ami régen hátrányuk volt, azaz a tuning, most már előny, hiszen kevesen adnak olyan részletesen állítható biossal lapokat mint az asrock.
Mint anno a renault reklámban:
Ideje másképp gondolni az asrockra. Le merem fogadni, ha giga, vagy msi netalán EVGA matricával jönnének, mindenki meg lenne bolondulva értük.
Earl: Kíváncsi lennék az áraira.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Találtam egy kollégát, aki tud kisker ár alatt, papíros garival, procikat beszerezni. Na itt érdemes lesz körbenézni, lehet, hogy brutál jó áron tud beszerezni jobbnál jobb procikat.
A fentebb linkelt ASRock lapok nagyon "csábítanak" LGA1156 felé, ha lenne pénzem, ritka nehezen tudnék dönteni.
AMD pro:
- Ha AM2+, DDR2 lapot választanék az olcsóbb lenne, mert a meglévő DDR2 RAM-jaimat tudnám használni. Mivel adott a lehetőség, ezért AM3/DDR3 helyett ezt, rövidtávon.
- AMD-m még nem volt, kipróbálnám.
- Phenom II procik elég jó teljesítményt nyújtanak, bár tuning potenciáljuk gyengébb a rivális i3, i5 procikhoz képest, de ez nálam nem elsődleges, mivel számomra még alapon is elégnek bizonyulnának.
Megfelelő lap esetén akár tuning mellett is menne a CnQ, ami azért nem rossz.
AMD kontra:
- Kicsit magasabb fogyasztás.
- Hűtőcserével járna, bár ez legyen a legnagyobb gond.Intel pro:
- Adott esetben a meglévő hűtő is felhasználható és a Freezer 7 Pro elég egy i3-ra is, akár tuning mellett is.
- Alacsonyabb fogyasztás, hatékonyabb energiagazdálkodási funkciók, ami miatt kisebb a hőtermelés (egyszerűbb hűteni), ami végülis jobban illeszkedne azon elképzelésemhez, hogy erős és néma legyen a gép.
- Adott esetben az alaplap egy árban lenne AMD-s társával.
- Egy Phenom II X4-hez képest olcsóbb az i3-530, sőt a hardveraprón lehet i3-540 OEM-et kapni, az 530-nál olcsóbban.
Intel kontra:
- DDR3 kötelező jellegű, ami megdobja az árat.
- Egy igazán jó lap elég drága hozzá.Na, kb így szoktam végigzongorázni a lehetőségeket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Asszem max 2400 rpm-mel megy a venti rajta és az minden, csak nem halk. Akármilyen ventiről is legyen szó, 2400 rpm soha nem lesz halk. 400 rpm, na az tényleg halk.
Biostar is csecse lapokat csinál, de az ASRock-nál ott a régi hűtő rögzítés lehetősége, ami azért meggondolandó, mert így a már meglévő jó hűtőt nem kell cserélni és talán az ASRock még olcsóbb is, mint a Biostar. Emellett az MSI is még nagyon jó, ott az APS (Active Phase Switching) ami hasznos, mert idle lekapcsolja a fázisokat, ami megintcsak spórol néhány W-ot, idle állapotban, ezt kombinálva a C-states-szel, elég komoly üresjárati fogyasztáscsökkenést lehet elérni, szerintem simán összehozható egy <70W (konnektorból mért) készenléti fogyasztás, na ez engem is csábít, mivel így könnyebb némán hűteni.
Bár nálam a néma ott kezdődik, hogy 12-14 cm venti <800 rpm.
Valahogy nem lepett meg, hogy a Zosma (Zosma = Thuban, négy maggal) magos Phenom II X4 9xxT prociknál is lehet majd magokat feloldani. Ennél már csak az lenne a durvább, ha Thuban lapkára épülve lenne X2 is, X2 -> X6 moddal.
Ehhez szerintem még 890GX-es lap sem kell, ha lesz 880G, 870 chipset, akkor megfelelő déli híddal, BIOS-szal azoknál is tuti menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #26864 üzenetére
Most 42k körül mozognak a 965-k.
Az a jelenlegi 300-as font-forint árfolyamon kb.140 font.
Earl #867: Tudod, hogy engem nem zavar a hang. Nekem ami hangos volt, az a gyári intel hűtő. Na az hangos volt. Ahhhoz képest ez elszívja a hangot. Amúgy valóban 2400at forog max.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #26861 üzenetére
Szerintem max ventin sem hangos. Hallatszik a hangja, de hangosnak nem mondanám. Folyamatosan úgy járatom, csak éjjeli letöltéskor tekerem le, mert igényli így feszelve a proci a hűtést.
Lényeg a lényeg, ezért az árért ténylegesen ajándék, ha nem tuningolnám ennyire durván a procit, vagy egy e8400 lenne, ami nem egészen ilyen feszen, és hőtermeléssel dolgozna, szerintem teljesen némán behűtené még 4ghz-en is.Jó hűtő szó-szó.
I3- vagy I5 ha összejönne vagy asrock, vagy egy fasza BIOSTAR lapot tennék alá. Jelenleg ez a két legszimpatikusabb márka.
A GlobalFoundries készíti az AMD nextgen GPU-it
Jó lenne tudni az árát, lehet hogy jó dolog készül!
ZK: (L)(L) Nemsoká érettségi Cimborám! Utána úgy berúgok mint az állat, fekve hányok, úszva hányok, futva hányok, sakkozva hányok és készülés ezerrel a szóbelire, ami után megint kotta.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #26859 üzenetére
asrock? Hm. Számomra no name
Elég az x4 is. 965be. De odahaza akartam venni 965öt, kijöttem. És voilá. Ha okosan keverem az angol fontot, akkor lehet egy 6 magosom. Idekintről.
Az azért nem mind1 nekemMennyit kóstál egy 965be odahaza?
Westm
Hello my best friend" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
Teljesen működőképes megoldás ez az NF3-as lap, mert IMC a prociban van így DDR2-t kezel a lap, az AGP vezérlő meg a chipsetben van, elkülönülnek, hivatalosan nem támogatja az NF3 a Phenom II-t, de ASRock megoldotta és jól megy benne. Ők az egyes chipsetek lehetőségeit szeretik kihasználni. Van olyan AM3-as lapjuk és Intel 775 P45 lapjuk, amin van DDR2 és DDR3 egyszerre, AMD-nél az IMC miatt van erre lehetőség, Intel P45-nél azért mert az MCH erre ad lehetőséget, szimultán nem megy egyiknél sem, külön-külön meg igen. Csak jó BIOS kell és megy. ASRock BIOS szinten is belehúzott rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #26859 üzenetére
Nem tudom, én nem csípem az ilyen öszvér megoldásokat. Főleg amikor van rajta mondjuk agp meg pci expressz is meg egyéb ilyen összehegesztett dolgok. Meg amikor csinálnak ilyen átalakítót a proci foglalathoz, hogy az új proci menjen a régi foglalatban.
Az asrockot meg amúgy is rühellem, nem tartom semmire sem és az ellenkezőjéről senki se tud meggyőzni. Bár talán még mindig jobb, mint az asus túl árazott csodái. (Mellesleg azt is utálom)
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
"a dupla annyiba kerülőket is veri"
Ha maxon pörög a ventije akkor persze, de akkor kb traktor hangja van. Azért egy 212 Plus-t, vagy Freezer Xtreme csak jobb nála, van némi méretkülönbség. Ezért az árért viszont ajándék ez hűtő, bár csak egy foglalathoz való rögzítő jár hozzá, míg a TX3, Freezer 7 Pro rev2 multiplatformos. Ezért javaslom neked, ha i3-ra váltasz, akkor egy jó ASRock lap inkább, mert azoknál rá tudod tenni a meglévő EKL hűtőt is (mivel azokon a lapokon ott van a 775-s hűtő rögzítési helyei is). ASRock H55M, H55M Pro, H55 Pro, P55M Pro, P55DE3, P55 Pro.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #26825 üzenetére
Sziasztok!
Grat a procihoz papi! Aztán adjad neki!
Zk:Szia Cimbi!
Earl: Tényleg tökéletesen meg vagyok elégedve az EKL hűtővel, TX2-3at, illetve freezer pro-t a felhasználók szerint veri, és tényleg én sem szólhatok rá egy rossz szót sem, ha a kazán procimat le tudja hűteni. Jah és annyi pénzért pedgi képtelenség jobbat találni, a dupla annyiba kerülőket is veri!
MAI ZENE: Calvin Harris - You Used to Hold Me
Egész nap ezt toltam. Imádom!
MÁS: Exem bejelölt facebookon, meggondolom, hogy visszaigazoljam e. Szeptember óta nem kommunikáltam vele, pedig 1 suliba járunk, minden nap találkozunk, még egy szia se volt. Bekaphatja a faszomat igazán. Szerintem pár napiig pihentetem... Lényegében nem ismerem. Bár ha jobban belegondolok, sosem ismertem igazán.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #26856 üzenetére
Szerintem az ASRock az egyik legjobb CPU Support terén, viszonylag gyakran adnak ki új bios-t, sőt van olyan AM2-es lapjuk, ami nForce 3 chipsetes, AGP-s és mégis megy benne Phenom II (akár még a 965BE is). ASRock AM2NF3-VSTA, az említett lap. BTW why X6 is so important for ya? X4 már nem is elég? Neked semmi sem elég.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #26855 üzenetére
remélem én is ilyen nagy mázlista leszek 6 mag terén.
Egyelőre a gigabyte nem erölködik." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #26852 üzenetére
Kössze maestro!
-
törölt tag
válasz westcoastog #26851 üzenetére
A CCC minimum a .NET Framework 2.0-t igényli. Mivel XP-ben csak az 1.0 van ezért nem megy alapból. A Windows 7-ben már a 3.5 SP1 van, ott ezért nem kell.
-
westcoastog
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #26845 üzenetére
oh. Hát, Kívánom, hogy te se csalódja benne. Ahogy én sem
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #26847 üzenetére
Igen, ez az EKL a legjobb választás, csak állítólag már nem gyártják így vészesen fogy. Pedig én is ilyet akarok a Phenom II a nyáron vételezni.
-
törölt tag
válasz pckownz #26845 üzenetére
TX3, Freezer 7 Pro kategóriájában van még egy nagyon jó hűtő, az EKL Cold Tower (WesTM-nek is ez van LGA775-ös kivitelben), EKL Cold Tower (AM2, AM3), csak nem tudom, hogy az ár nettó, vagy bruttó. Ha nettó lenne, akkor 25%-os tréfával számolva 4000 Ft, ennyiért is remek vétel, ha meg bruttó a 3200 Ft, akkor verhetetlen ajánlat.
Más: Reggel kitakarítottam a gépet és megnéztem a tápom ventijét, valóban Yate Loon D12SH-12 van benne, ami lehet, hogy nem is ~2.4V-ról indul, hanem ~1.9V-ról. Teszt. Aztán megnéztem, hogy a Freezer 7 Pro elindul-e 5V-ról és megy nagyon szépen! Bár nem túl sok levegőt szállít. Kb 400-600 fordulatszámon járhat ilyenkor.
Varoz: Azt nem tudom, hogy gyártják-e még, vagy sem, de nagyon jó hűtő.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
nah vagyok, dübörög a pokolgép, este vice city-zek.
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #26843 üzenetére
Ahogyan EarL is mondta, viszonylag olcsón megúsztam. 2GiB DDR2 800-at eladtam helyi átvétellel 8k-ba. Ebből 2k megmaradt, 2,5k IPON futárra ment el. A procim egyre jobban szenvedett egyre kisebb tuning alatt. Ez a lap faintos. A proci alapból gyorsabb mint az E6400-am vége volt (2,8GHz), ráadásul 2mag pluszba. Lap 3év, proci 1 év gari.
EarL, köszi a "bibliát". A CM Hyper TX3-mat nézegettem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #26842 üzenetére
GPU Score nem függ a procitól, viszont játékoknál (már amelyik profitál a 4 magból) sokat jelent majd. Mit is meséltem msn-en? Nem emlékszem rá... Vagy arra gondolsz, hogy valamilyen perselybe bedobálsz mondjuk fém kétszázasokat és abból jön össze a pénz? Ha nem extrém tuningolsz, nagy feszekkel, akkor nem szükséges nagyon nagy hűtő. Pl egy CM Hyper TX3 szerintem megteszi, vagy esetleg a CM Hyper 212 Plus. AC-ból Freezer 64 Pro, Freezer 7 Pro rev2, vagy Freezer Xtreme rev2. BIOS valóban fura lehet, Oliverda AMD-s bibliája segíthet.
Zk: Hát, egyrészt a plusz teljesítmény miatt, másrészt már lejárt a garancia a régi vasakról és volt néhány gondja velük, nem bírta már úgy a tuningot, mint az elején, mikor vette. Meg szerintem viszonylag olcsón megoldotta az új konfigot.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #26842 üzenetére
ő, mi is volt az előzmény? Mért váltottunk amd-re?
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #26841 üzenetére
Szóval akkor a GPU score nem függ a procimtól?
Nem gondoltam volna, hogy még az a +25MHz is ~200pontot ad.
Amit meséltél MSN-en módszert a megtakarításra, bevezettem én is. Először egy becsületes hűtő lesz belőle, később +RAM. Amig meg nincs hűtő, addig ismerkedek az AMD-vel. Néztem a biost, elég fura intel után... -
törölt tag
válasz pckownz #26838 üzenetére
A GTA 4, meg az Unreal Engine 3 motorra épülő játékok (UT3, Mirror's Edge, Bioshock, Rainbow Six Vegas) profitálnak belőle sokat. Amúgy a lapodnak van topikja: ASRock A770DE+
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #26830 üzenetére
ink no comnent
-
pckownz
őstag
Clear Sky szereti a 4magot? Mert pl Crysis-ban nem vettem észre különbséget. Mindjárt meglesem Metrot meg CS-t.
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #26833 üzenetére
Szarvas
De amúgy nagyon köszönöm haveromnak hogy nem maradok gép nélkül, megyek újra pattintom, apropó, rádugom a satás vinyómat, mivel azon is c-d-e partíciók vannak, és ha átnevezi ez a cucc, akkor majd később gondolom visszatudom gond nélkül állítani a meghajtó betűjeleket.. -
törölt tag
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #26830 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Köszi köszi
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
Nem tudom láttátok-e, de nekem nagyon megtetszett. Azért ilyenkor belegondol az ember, hogy mennyi mindent adtunk a világnak.
Cserébe meg mit kaptunk?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #26821 üzenetére
tanulok...
máj 12 után nitrozok egy i7-et.
-
- = Zk = -
félisten
kissé nagy a pangás. Why?
-
nixx-21
őstag
halihó skacok
Vááá srácok holnap szülinap
atomjokedv tul vagyok a matek dogán
segítettem évfolyamtársamnak kémából tegnap elmagyaráztam mindent ma vett nekem 2 tábla milkacsokit
szal méginkább jókedvem van[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
köszi earl.
Hazamek ezt is kipróbálomIgen, set kaptam. Silent efficiency. Picivel gyengébb mint a toxic.
-
westcoastog
veterán
Nah lépek jó8!
-
westcoastog
veterán
Legyen má vége ennek a borzalmas győzikének, oszt jöjjön a sóder klub.
nah 11kor szedem szét a gépet, remélhetőleg utoljára találkozok az alaplapommal.. -
törölt tag
válasz westcoastog #26814 üzenetére
Ha tudnék mit hozzászólni, nem pangana.
-
westcoastog
veterán
na ne hagyjátok pangani a topikot emberek
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #26799 üzenetére
Sejtettem.
westcoastog
Én a ramjaimmal vagyok így. Nálam valami miatt nem megy rendesen. De gariztatni nem tudom, mert nekik meg jó.
Majd valószínűleg becserélem, kis ráfizetéssel. Csak legyen jó.Jó hosszú volt a napom, pedig csak egy program volt, de az elég is. Ma volt a temetés.
Ez volt az első, hogy nem bírtam ki könnyek nélkül. Nehéz, időbe telik mire helyre áll a rend. Bár teljesen sose fog.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #26807 üzenetére
Nem Toxicot kapott, hanem sima SE-t.
Zk: Pardon, my bad.
Egyszerű a megoldás, veszel 2 db sima 4 pines hosszabbítót (1 a hosszabbításra, 1 meg a "műtéthez"), a kari gyári venti csatlakozóját leszeded, kicseréled egy normál csatira (olyanra, mint egy normál 4 pines PWM ventijé), így bármilyen hosszabbítóra ráköthető a venti, így az előlapi panelra is.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Nem igaz hogy a 3. garifutár megrendelésre sem jön meg a visszaigazoló mail.
Am hol van mindenki?Szerk: megjött a mail, már csak ki kéne nyomtatni valahol, bezzeg ilyenkor nincs tinta ebben a szarban.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Kíváncsi vagyok mikor jön a visszaigazoló email, ki is kell nyomtatni..
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #26806 üzenetére
Tapasztalatok az ipon computerrel topik.
Kérdeztem őt hogy ott dolgozik e, és azt írta igen, most megkérdeztem tőle hogy ő e az illető. Meg majd megfogom kérdezni hogy ráfizetéssel kaphatnék e nagyobb lapot ha csere van, mert a levélben nem volt ugye kifejtve.
Igen ő az, az adatlapján is rajta van.
Nem vaporx-et, de toxicot kaptál és nem 3870x2-t![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #26805 üzenetére
nah azt nemtudom, hogy ő az é. Ezt a nicket honnan szedted?
Drukkolok. De annó enis reménykedtem, hogy vapor xet kapok. Oszt nem
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #26804 üzenetére
Ő HUNIrepa?
Köszi, azért drukkolj hogy legyen valami baja és megkapjam ezt.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #26799 üzenetére
hm. Értem. Valszeg majd egy 4 tűst fogok felheggeszteni. Vagy hagyom
Köszőntem...
Szerk. Ember. Tudod milyen telón élni. Szanaszét szántottam szerencsétlen telóm plexijétWestc
Répa úr is jó gyerek. Sztem
Drukkolok.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Csak azt nem tudom hogy a garanciafutárnál a számlaszámhoz mit írjak, mert a lapon csak az ipon bankszámla száma ban ott.
-
westcoastog
veterán
T.Vásárló !
Ilyen hibával mi még nem találkoztunk ,de ha szeretné bevizsgáljuk az alaplapot és ha valamilyen hibát találunk rajta kicseréljük.
--
Tisztelettel:
Répás Tamás
iPon Computer Kft.Akkor hajrá, megrendelem a garancia futárt és megnézik.
Imádkozzatok hogy legyen valami nyűgje. -
törölt tag
válasz - = Zk = - #26796 üzenetére
Egy kis kutatással Te is megtaláltad volna: Fél tucat Radeon HD 4870
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest