Hirdetés
Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #24299 üzenetére
Helyes, szeretettel várjuk.
Kezd már engem is idegesíteni a szárazidőszak.
De dolgozom a projecten.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
Mértnem hajol közelebb ha nem látja?
Kép lex. Pláne nyáráról." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #24297 üzenetére
Miért? Hazudni nem fogok, nokianak tényleg homályos a bill.
Képet meg csak kapunk előbb vagy utóbb.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
Nah. Puhányok!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #24295 üzenetére
Mondja vki h nincs igazam. Délelött earl kapta az osztást.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #24294 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #24293 üzenetére
Homályos lenne, mint nokiának a magyar qwerty billentyűzet.
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #24292 üzenetére
jöhet egy közeltávoli kép is, legalább fogalmunk legyen róla
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #24290 üzenetére
A kamera kevés. Fent van egy 7mpixeles, 14x zoómos canon camera.
Bitang képeket csinál. A teló is jó, közelről. Leginkább." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #24290 üzenetére
Szerintem egy nagy osztást (vagy oltást) akart írni, csak rájött, hogy hosszú lenne telón keresztül megírni.
Na most mellé lőttem.
Úgy tűnik itt most képről van szó.
(lemaradtam a pírított ribancnál )[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #24289 üzenetére
kevés a telód hozzá?
-
- = Zk = -
félisten
Ink azt vallom.
Döntéseket hozni, és nem nézni vissza!Bence.
Egyelőre kimarad.
Telóm ehez kevés volt[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24261 üzenetére
mily megtisztelő megszólítás
kiváncsian várom a hölgyikét aki ennyire meg le fog sokkolni
PíííT h mi a fórumon sose futunk össze pont váltásban vagyunk egymás mellett
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #24286 üzenetére
Ami nem öl meg, az megerősít.
WesTM
Viszont![ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
Cup!
Varoz.
Naigen. Ez előfordul sajnos." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #24280 üzenetére
Én még nem találtam meg, de van egy pár aki nem áll messze. Én legalábbis barátaimnak tartom őket, nem csak haveroknak.
Bár most az egyik legjobb barátomról derült ki, hogy amikor kéne nem lehet rá számítani. És inkább csak haver, mint barát. Valahogy sejtettem is, hogy ez lesz, ismerve őt.
De az ilyen barát nem is kell. Illetve akkor nem is igazán barát.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #24283 üzenetére
Nagy ölelés innen a Jászság szívéből! Ha van valami Papi sikíts!!!
Legények megyek passzív 8 órára, megtámogatom az ágyat, el ne szálljon!
Jó éjszakát legények!!!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Hátmég én!
Westm.
Kiss from england.Szitu. Idejön a kiscsaj, tanitsuk meg magyarul. Elsö gondolatom, a "b.sszál meg" kombó volt. Jaj nekem
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Nem vagyok itt egy óráig, aztán már máshol jár a téma!
Zk Barátom! (L)(L)(L)
Varoz: Az a sor engem is megfogott!
Srácok mikor jött ki a Bioshock 2? Mert rohadtul lemaradtam róla. Be kell szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Azt tudom illetve rájöttem. Örülök ennek.
-
- = Zk = -
félisten
Ez az ember westm. Számomra.
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #24278 üzenetére
Egy igaz barát többet ér mindennél.
Hogy idézzem fankát:
"Egyetlen dolog van ami tényleg ér karátot,
ha úgy mész az úton, hogy tényleg van barátod."[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #24276 üzenetére
Az már biztos, legalábbis arra kellene törekednünk.
Ahogy fanka testvér című számában is."Bár sry. Én westmet lávolom."
Na igen, a több nejűség tiltott, de még attól testvérek lehetünk.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Magyar magyart szeret. Legjobb
Bár sry. Én westmet lávolom.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #24273 üzenetére
Hát a kirohanásaidra túl sok kommentárt nem tudok fűzni.
Köszönöm szépen én is szeretlek.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #24272 üzenetére
A rák belétek. Itt vok, erre kussoltok!
Piszok banda....Varoz
Nah, énmeg erre a mondatra nem tok mit mondani.
Jah de. Sz.rjál SÜN-t.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Nah, ilyenkor nem elég a telóm fényképezője
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #24268 üzenetére
Visszamenjé!!!
Amúgy nagyon jó lett az új FankaDeli album, már a címe is árulkodó: Magyarok Nyilai
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #24265 üzenetére
Igy van.
( )
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #24264 üzenetére
Mit szeretnél?
EarL
Azt én is. Megosztoznánk rajta.
A fenének szerkesztetted.
Na most már elég lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24264 üzenetére
Itt.
-
- = Zk = -
félisten
Delete pls!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Hol a hola vagytok?
Varoz
Ha erre válaszolok, bezárják a topikot örökre, minket meg elküldenek sóbányába 30 évre gályázni.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
áá ez nemigaz hogy szaggat a cs source még mindig
nem lehet hogy a 10.2es cata miatt?[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Örülök neki.
Amilyen örömmel írsz róla, még megszeretem a végén.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #24259 üzenetére
Nagy a hajtás. Csitt.
Ha sikerül mutatok olyan lánykát, azonnal bepisilsz, mini don juan! )Earl
Köszi." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24258 üzenetére
Ha elírja a mailjét, akkor a RI/OS új jelszót küld a mailre, hogy megerősítse a változtatást. Azzal, hogy ő elbarmolta a címet, így rossz címre ment a megerősítő mail, a jelszóval és nem tud belépni...
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24258 üzenetére
leírta... mister read-only (mégha telefonról vagy akkoris)
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24256 üzenetére
Az mit takar?
Péterem (L)
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24255 üzenetére
Nem, csak elbarmolta mailjét.
-
- = Zk = -
félisten
Varoz
Up.Nokia.
Kiraktak?Péterem puxa
-
Varoz
addikt
Na ez jó hír. Lehet horgászni ezerrel, jó is a szabadban lenni.
Zk
Látom díjazod az ötletemet.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Na beestem ide is. Úgy tűnik véget ért a családi betegség. Fater és én 5-5 kiló mínusszal zártunk, szétbasz az ideg nagy nehezen felszedem magam, erre 4 nap alatt kifosom. Na nembaj.
Délután 4000km-es szél fújt, de nem érdekelt Terjéki barátommal megindultunk a tó irányába, és az a vicc hogy szarrá fogtuk magunkat. Dévérek, kárászok nagyon szépek jöttek.
Hét végére akár 20 fok is lehet, azt hiszem gépet bevágom a sarokba, irány a szabad!
[ Szerkesztve ]
-
tomeezjee
csendes tag
nah rendeltem egy gépet havernak, E3300,2GB,500GB, Sapphire 5670 , Gb 460w
Eric Destler | D and G | - The Game (Remix for Badura) MySweetNight adta... volna ha.... de nem volt rosz
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #24242 üzenetére
Március 15-e alkalmából kiraktam a zászlót.Itt egy kép róla. Szerintem kint is hagyom most már.
-
nixx-21
őstag
-
Varoz
addikt
válasz tomeezjee #24244 üzenetére
Mondom én. Valami még rémlik is, mert régen láttam én ezeket.
westcoastog
Hát igen, az volt. Bár én nem szeretem friderikuszt, de a show tényleg jó volt.[ Szerkesztve ]
-
tomeezjee
csendes tag
válasz pckownz #24245 üzenetére
hát nah, nem tudom meghazzudtolni magam am a tegnapi zenét amit linkeltem , már vagy 6 óráája hallgatom, de nem feltétlenükl pozitív érzéseket vált ki de nagyon jó
Eric Destler | D and G | - The Game (Remix for Badura) MySweetNight adta... volna ha.... de nem volt rosz
-
tomeezjee
csendes tag
válasz - = Zk = - #24242 üzenetére
varoz: nah ez anem mindegy, szép belépés[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Most nézegetem youtube-on a friderikusz show-t. Azért volt egy színvonala, amikor ilyen vendégek voltak, hogy Jean-Claude Van Damme, Bud Spencer, Antinio Banderas. Jean-Claude Van Damme-nak azért volt egy belépője, majd lessétek meg szerintem. Itt van. A végén még beállt betyárnak is.
Ez a kis kékség akkor No-kia dupla regje?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz tomeezjee #24240 üzenetére
Aztmondja én. Ökörje.
Mintha telóban mondanád, h itt vagyok!;W
Pf." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tomeezjee
csendes tag
válasz pckownz #24235 üzenetére
én vagyok remélem fórumozhatok adig míg megoldjuk a problémát
én is 2010 es office-el nyomulokha látja ezt egy modi akkor jelezzen:
ha törli: akk nem fórumozok, de ban-t létszi ne adjatok, mert vhogy tudnom kell a fejleményekről a No-kia ügyben
ha nem, akkor fórumozokEal: törölték mert káromkodtam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #24237 üzenetére
Érdekes, mert elvileg még a végleges sincs kész, pláne nem küldhetik az OEM-eknek. Amúgy a Blue Edition nem gémer edisön Office, állítólag original, az OEM-eknek szánt Office csak nem kell aktiválni.
Office 2007:
"Blue Edition"
In mid-2007, a cracking group released an "Office 2007 Enterprise Blue Edition", which has since circulated on the internet. The group claims it to be an edition available only to original equipment manufacturers. The package contains all component software except Accounting Express and Communicator. The "Blue Edition" contains no EULA, and does not require a product key or activation. The legitimacy of this edition is neither confirmed nor denied by Microsoft or any authoritative source.[16]
This edition does a complete install of all Office 2007 Enterprise main programs, giving the user no option to do a custom install* or select only certain programs to be installed except by running the setup program again and selecting additional functions.* Nekem is ilyen Officeom van, magyar nyelvvel és lehet benne válogatni a cuccokat.
szerk: Hova lett a topikból 5 hsz?
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #24234 üzenetére
Szeretem az ilyen buherált wineket. Valami mindig szar bennük.
-
pckownz
őstag
Hmm Tomizjeee kolléga ki volt?
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24232 üzenetére
Hmm, találtam egy cikket.
Na, újabb förtelem: Windows 7 Extreme, rakás szar, pláne, hogy az UAC-t is kikapcsolták... Uncsitesóm nagyon büszke, hogy húdejó, gyors, meg jól néz ki... Ilyenkor olyan szívesen tésztaszűrőt csinálnék a buherált Win készítőiből, felhasználóiból egy M249-essel...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24231 üzenetére
Ennyit tudok. Te gépnél vagy. Te gyorsabban szörfölsz, he? ;DDD
Ess neki. Necsak szgépes dolgokat nézegess.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24230 üzenetére
Azt hittem te már tudsz részleteket.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24225 üzenetére
Jaja. Nézz utánna.
A részletek engem is érdekelnének." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24224 üzenetére
Ehh, ez komoly?
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #24222 üzenetére
Úgyám.
Mutattam kolegámnak, lehozatta a laptopját. Ehe. Közben fotózgatok.Earl.
Angliában ha rádtudják bizonyitani a torrentezést, seggbe pisztolyoznak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #24221 üzenetére
Jaaa, és még a C&C4 is holnap jelenik meg. De mire ezek a virágboltban kaphatóak lesznek és a futár is sebesen hozza, addigra megőszülök...
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24220 üzenetére
leleményes a magyar ember...tisztességes angol nem is gondolná h wazuuup x'DD
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24217 üzenetére
ZK , ZK nem szép dolog ez
-
törölt tag
válasz westcoastog #24214 üzenetére
Na és jó játék?
-
- = Zk = -
félisten
Góré lelépett. Lehoztam a telóm, hatha leér a netje a konyhába!
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #24214 üzenetére
nálam is
-
westcoastog
veterán
hm, metro installer is sitti'n on my hdd
-
pckownz
őstag
Valakinek tipp, hogy egy gémet hogy tudok elindítani a kettes számú megjelenítőn?
Gondoltam átnyomom ablakba, áthúzom oda és ott vissza full screen, de mocsok Gitar Hero-t nem lehet átlőni ablakra... -
Varoz
addikt
Itt egy kis zene számotokra: FankaDeli - Testvér
-
No-kia
addikt
omd ilyen partyfotót, még jóh nem is emlékszem h csináltak rólunk, ritka hülye fejet vágtam be
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #24205 üzenetére
Nah, ezt az érzést énis ismerem
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #24203 üzenetére
egész idáig jó kedvem volt. megláttam egy msn kiírást, és legszívesebben megölnék valakit
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #24202 üzenetére
Nekemis.
Pck.
Beállításokban kilehet lőni. Csak a belső gps olyan gyenge mint nokia magyar qwerty billentyűs klaviatúrán!
Használható, csak időbetelik, míg talál gps pontot.Bence.
Hm. Hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #24191 üzenetére
kivan a faszom a nőkkel bazdmeg
-
No-kia
addikt
nah feladom, magamban nem fog menni, körbekérdezősködök pár embernél, feltünésmentesen
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest