Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
25000. Na, ezért jutalom jár a majdani talin.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hohó, most hozza a futár a C&C4-et.
-
törölt tag
Szerintem még a '95-ös E39 is nagyon szép, nekem az tetszik a legjobban.
Más: Zene estére, hétvégére: A State Of Trance 449
-
No-kia
addikt
nah mek Prológ-ot nézni, szevasztok
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #24993 üzenetére
kötsz?
vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #24992 üzenetére
Miva?
Earl
Ehh.Bence
Énehez nemértek[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #24934 üzenetére
omg én itt sem vagyok, csak hátam mögött mondjátok, még jóh visszaolvastam
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24973 üzenetére
"Megemlékeztem róla egy pannonos hírnél, de nemértették."
Erre kíváncsi vagyok, tudnád linkelni, bár lehet, megtalálom. Azt bírom, hogy mindent megmagyaráz, mindenkinek beszól, megmondja a magáét, stb. Sőt mindent tud, mindenkinél jobban tud, szerintem még a sebésznek is beszól, hogy he, nem így kéne.
szerk: Megtaláltam, Te aztán nem szőröztél. Végülis teljesen jogos, amit írtál, Pannon volt, nincs, helyette Telenor.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah adatkezelés doga lett volna, de a tanár véletlenül a megoldásokat adta ide, nem a feladatot, xD gg player ő is, szval ez most elmarad, még jóhogy nem lógtam
-
subaruwrc
félisten
válasz pckownz #24988 üzenetére
pálinka jöhet,
tegnap kiment a bokám ma meg röplabdáznom kéne. kurvajó.
itt egy zene így reggelre:Bingo Players Feat. Dan'Thony - I Will Follow (Theme Fit For Free Dance Parade) (Radio Edit) [HQ]
-
pckownz
őstag
Verőfényes napsütésben gazdag, pálinkás jó reggelt kívánok!!!
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24986 üzenetére
T-mobileosnak veszi az iPhonban lévő SIM-et midnegy ennyit tudtam tenni JB-ztem a telót használni lehet....
végülis azért mégígyis egy iPod Touch 3G és nem egy laposkő...mert eddig uyge only emergency call azt szevasz.ha hackerek megoldják (pár héten belül várható) akkor szólok a tulajnak h hozza ide és megcsinálom úristne 4 óra van kemény 4 órát fogok aludni és vár rám egy spanyol TZ amire nem tanultam...vna egy oan érzésem h egyes lesz xĐ
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #24985 üzenetére
A turbo sim hálózat függetleníti. Put another sim.
But mi az az iphone sim? Új szolgáltató
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24984 üzenetére
hát h baszik működni emrt a Tsimnek oannak kéne lenie h berakomé sa a teló T-s nek ismeri fel az iPhone-os SIM-et...nem?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #24983 üzenetére
Nekem nem anyám vette a telóimat, úgyhogy 2x is meggondolom, mit esztergálok belőle.
Haldoklás alatt mit értünk? Kifut? Vége? Nem divat?
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24982 üzenetére
dehogynem Nokiánál is van szoftver kezelés otthon...tudod frissíteni...nem egyszer hackeltem emg az N80-at ius azt 10000* könyebb volt egy progi Product code, ienek átírása és ment is minden ahogy kellet
amugy lehet haldoklik a Tsim....
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #24981 üzenetére
Kitől van a tsim? Lehet nem ahoz a szofthoz van.
Nah, ezt egy nokiával nem lehet megcsinálni. Szvsz.
De nem is baj." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24980 üzenetére
itt van a kezemben egy turbosim....iphoneban baszik műköni csak szólok
nem neccesek...ha gázvan restore...eredeti szoft vissza és lehet vinni garibaAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #24979 üzenetére
Én addig nem üttetem ki az 5800ámat, mig nem lex zsezsgera egy másikra. Neccesek ezek a szoftvermókolások. Turbosim detto.
Majd fél év múlva talán. Vagy lecserélem gyári függetlenre, odahaza meg honosítom. Hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24978 üzenetére
OS-t, függetlenítés..
apple által letiltott appok...apple-s appok ingyé....végülis nem rossz dolog ha meg van csinálva a teló igaz be tud tőlke lassulni(de ahhoz teli kell rakni source fájlokkal a repo-kból.. )Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #24977 üzenetére
Mit kell azon hekkelni?
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24976 üzenetére
...ismerősöm iPhoneját sikerült végre feltörni, most jön az enyém
finom dolog ez így neyged 3kor ...még ha 8 kor kelek akkoris..Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #24975 üzenetére
Te? Temost azért virulsz mert magadhoz nyúltál?
Vagy kiahogyis hívják. Hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
SIKER VÉÉÉGRE h az isten áldaná keresztbe és vissza.....megvan.
lehetrámegyke a sjaátomra is bár már próbáltam downgrade-elni de msot rájöttem erre arra lehet azt is emg tudom cisnálni majd meglássuknem hoztam szégyent a nevemre :Ł
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24973 üzenetére
megérkezett mister ZK....
amugy nekem csak 9re kell suliba mennem és lesz kemény 4 órám(ofő,tesi ,angol,kémia) és szépen jövök haza.....és minden B héten(azaz midnen 3.hét péntekje így néz ki
ja és igen még szenvedek a JB-vel...
de kezdek logikusan gondlkodni x)Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
Earl
Azon a faszin énis kitudok akadni. Megemlékeztem róla egy pannonos hírnél, de nemértették. Pedig jót nevettem rajta" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Na én lépek.
Jó éjt!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
még mindig szenvedek az iPhone-al...hát bászki x)
látszik h még csak tapogatózom a JB-benAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
westcoastog
veterán
Jóéjt mindenkinek
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #24963 üzenetére
50k
Varoz:
pckownz: Mekkora lenne már.
Legények low battery van, menek aztán súlyt helyezek az ágyra.
Jó éjszakát!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #24963 üzenetére
50k-tól, és akkor is kérni kell a régi zárását, új nyitását. A RI/OS motor elvisel többet is egy témában, csak az átláthatóság, kezelhetőség miatt 50k-nál megszabták a határt.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
törölt tag
válasz lorcsi #24961 üzenetére
Ilyet akkor csinál, ha túlmelegszik, vagy ha tuning nem stabil. De ha csak adott driverekkel csinálja, másikkal nem, akkor lehet driver hiba is.
szerk: katt megint okoskodik a driverek terén, azt hiszi mindent jobban tud, mindenkinél, ha így van, miért nem megy el driverírónak? Meg szerinte létezik bugmentes szoftver... Ja, egy hello world szintű progi tényleg az.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
itt egy kicsit aktívabbak vagytok, hátha van aki tudja a választ
[link]eladó: vadi új soundcore motion+
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #24957 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ne aggódj cimbi, ha jössz majd Berénybe összedobunk egy igazi halvacsorát! Aztán meg egy sörvacsorát is.Varoz: Egyetértek veled. Bár azért ennyi idő alatt égő, hogy csak ezt tudták összehozni.
Na most zúzok tekerek pár kört a GTR2-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Én nem követem, mert tudtam előre mi lesz. Az nv szarik erre a piacra és igaza is van. Marketingre meg még ad, aztán vagy veszik vagy nem. Ebből a szegmensből sok lóvé úgy se szivárog neki. Arra meg amire szánja a FERMI-t arra pont jó. És abban a szegmensben még a lóvé is több. Sőt ott talán még jobb is mint az Evergreen, de azért őket se kell félteni.
pck
Jó a vicc, igaz már hallottam, de most is megnevettetett. Na igen ez elég jellemző. De nem csak a románokra, de a szlovákokra is. Hiába, nehéz olyat bizonyítani ami nincs és nem is volt.#24959
Égő, nem égő, de az nv-t ezért nem hibáztathatjuk, hiszen nem erre a piacra szánja.
Egy valamiért lehet őt hibáztatni, hogy ellehetetleníti a játékpiacot ezzel a lefizetésekkel.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
Most ettem meg egy tányér gulyást, aztán felhoztam egy púpos tányér chilis babot, most ezzel izzadok. Nem lesz gond az alvással azt már látom.
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #24953 üzenetére
Nem lenne jó, mert esti Rubik kocka edzésemet ezen ejteném meg, akkor dobálnám a szmájlikat büszkén.
grabber #955:
Uraim remélem látjátok, hogy holnap meglesz a 25k. Lassan új topicot kapunk.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Fasza cucc az i7 szerintem is, de nem kérkednék vele, remélem nem nagy felvágás hogy (L)ávolom a x3-mat és az 5770-et. (persze csak a poén kedvéért írtam ki az (L)-t.
áhh inkább leveszem, sosem szerettem követni a divatot. vissza a szokásoshoz
azta rohadt, letöltőgépnek esetleg?
(#24954) WesTM
ezt csavargathatnád[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #24951 üzenetére
Szerintem egy I7-re fel lehet vágni, mármint aki erre igényt tart, mert olyan alacsony színvonalon van szellemileg. Általában aki ilyenre felvág, a fejére dől a ház, mert arra nincs pénze hogy bepucolja. Így szokott ez lenni. Infópénisz: amit a jóisten szűken mért, azt pótolni kell mesterségesen...
De nvidia-val ezt nem tehetik meg, mert egy értelmes user röhögni fog azon, hogy mekkora fostartályra dobott ki elég kellemetlen mennyiségű pénzt.
Én legalábbis ki fogom azokat röhögni. ÉS nem irigységből. Az nem az én műfajom.Ezt nézzétek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #24948 üzenetére
Ez egy vicc, az én gépem full loadon ehet kb ennyit.
Píít: Nemcsak NV téren van ez így, hanem az i5-i7 tulajok körében is. Szó, mi szó én is örülnék egy i7-nek, sőt ugrálnék örömömben, nem is tuningolnám (inkább alulfesz), de egyáltalán nem menőznék vele, sőt.
Hmm, most kíváncsiságból kiszámoltam, 820 hsz kell az addikthoz.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #24948 üzenetére
Mérések szerint 3ddb 5870 fogyaszt annyit idle, mint 1 gtx480.
Gorneck kollégáéknak is van már belőle, őket sem nyűgözte le egyáltalán...
Hát jót még nem hallottam róla, kell egy sima órajel emelt 5870, amit válogatott gpu-kból simán meg lehet oldani, és el van földelve a 480...EarL:
Én szinte biztos vagyok benne, hogy lesznek most is olyan szemellenzős sült malacok, akik megveszik... ettől nem félek egy másodpercig sem...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én nem követem a Fermis dolgokat, majd amikor kijött és a PH! is tesztelte, akkor. Amúgy szvsz az NV eláshatja magát, ezzel az árral, fogyasztással és pofával, amiért sok-sok game fejlesztőit durván lefizetik... NV mindig is sokkal drágább volt, mint az ATI, mert a sok hülyébe beleégették az, hogy PC játék = Nvidia VGA... És sajnos sokan bedőlnek ennek, meg látják a logókat a játékok elején.
-
WesTM
őstag
Legények követitek a FERMI-s pletykákat?
Elég ratyinak tűnik a dolog, és nem nv bántásból mondom, de bitang pusztulatosan fostosnak tűnik a dolog.Az egy dolog hogy lényegében alig gyorsabb mint a 5870 (10%), de várhatóan sokkal drágább lesz, mert 85k-ért már lehet új 5870et kapni, a ferminél 150k-ról beszélnek...
A másik furmark alatt:
750/4G Ram konfig FurMark:
5870: 96 FPS átlag, és a komplett konfig az 280 W-ot evett.
5970: 150 FPS átlag 380W-al
GTX480: 104 FPS átlag 470-480 WEzt magyar kollégák tesztelték...
Szóval számomra nonszensz ez a kártya egyelőre... -
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #24916 üzenetére
Sziasztok!
Szia Zk barátom!
Én is ráálltam 2 napja a hard technora.
Nem tudom mi van velem, talán megint a tavasz de nem tudják lerobbantani a jókedvemet.Ma is kinéztem a tóra a zsigával, 22fok volt, sütött a nap ahogy csak bírt, ablakot letekertem hogy jöjjön be a friss levegő, hát isteni volt.
Kitartás oda Angliába Cimbi! (L)
MAI ZENE: Chicane vs. Natasha Bedingfield - Bruised Water (Adam K. Vocal Mix)
Még mindig tökéletes ez a szám. -
pckownz
őstag
Hol van mindenki?
-
pckownz
őstag
válasz nixx-21 #24936 üzenetére
Háát azért vannak kétségeim, de tény hogy egyre jobb idő van.
Holnapra ennél rosszabb idő ne legyen!!!Hoppácska, hétvégén előreállítjuk az órát? Vagy WTF?
A végére egy vicc:
Egyszer a románok nagy ásatásba kezdtek, hogy hátha találnak valamit, ami igazolja, hogy ők már a római-korban is ott voltak. A szorgos munka meghozta gyümölcsét, találtak egy régi nagy kőtáblát a következő felírattal "Ave Cezar Vavan" Megörülnek, hiszen kezükben a bizonyíték, már nem érheti szó a ház elejét, csak a "vavan" szót nem értik, de a többi egyértelműen igazolja, hogy római-kori. De a hiányzó részt majd a tudósok kitalálják, addigis a Bukaresti Nemzeti Múzeumban a helye.
Jöttek is a látogatók, ám egyszercsak a sokaság arra figyel fel, hogy egy székely paraszt iszonyatosan röhög. Oda is súgja neki a múzeumőr:
- No, te székely! Ne nevess ilyen hangosan, mert elvisz a Szekuritate.
De a székely csak nevet, és nem bírja abbahagyni. Be is viszik kihallgatásra és kérdezik, min nevet ennyire.
-Hát, csak azon, - mondja a székely - hogy nem az van oda írva "Ave Cezar Vavan", hanem az, hogy "A Véce Zárva Van".
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Bolondok.
No para. Lesz belőle logout cikk. KészNah. Gó meló. Éjjel re
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24929 üzenetére
Warning,warning....cube situation
-
addikt
-
törölt tag
Akkor hozok popcornt.
Hogy mé' all? Mé' ne? Just for fun.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24927 üzenetére
Sry. Ez 2 játékos max. Esetleg Spectator lehetsz.
Earl 928
All? Mért? Van még vki aki nemkedveli ezt a margarépát?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24926 üzenetére
CTF is jó. Vagy egy All-vs-Nokia meccs?
-
addikt
válasz - = Zk = - #24926 üzenetére
CA és benne vagyok
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24925 üzenetére
Áh. Én kvéker vagyok, tehát CTF lesz.
De egy last man is belefér. Nemis hülyeség." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24924 üzenetére
Egyre jobb shownak igérkezik a Zk vs. No-kia 1v1 deathmatch. Vagy last man standing lesz?
-
- = Zk = -
félisten
Nokia
Neked csak tőlem kell tartanod. Mindenki más gyengédségből közelít felédGrabber
Ollé" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #24918 üzenetére
Haver elmagyarázta a dolgokat és anynira megértettem,hogy már nem féltem a tudatlanságtól.
-
No-kia
addikt
fasza jövhétre írhatok egy Híd nyilvántartó programot pascalban xD fasza, tuti poénra veszem a tulajdonságokat, pl godzzila tűrő képesség megy ilyenek
kurv@ jó kedvem van ezen a héten és semmi sem tudja lrontani, olyan jó, pörgök folyamatosan szval sorry a sok hülyeség miatt xDxD de job bmintha sírnék
-
No-kia
addikt
Radír mondta a carstylingon:
Szóval: Radír kölcsönkapott egy Skyline-t és pénteken azzal bemutatózott. Gondolom az volt a cél, hogy legalább egyszer megérezhesse az az autó is, hogy milyen az, ha driftelnek és nem csak bohóckodnak vele.
Az utolsó bemutató után Radír kiszállt az autóból és ennyit súgott: "Ne mondd el kérlek senkinek sem, hogy 200 LE-vel kevesebbel adom vissza. Egy kicsit szétrúgtam. "
kicsit sem szakadtam xD
-
No-kia
addikt
bakker este szobatársam berúgott, éjfélkor alva járt, levetkőzött és mellém akaret feküdnii, majd mesélek hétvégén, nagyon megijedtem h megb@asz xD most szegényen röhög az egész osztály xD
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24917 üzenetére
Húha. Orvos látott?
-
addikt
válasz - = Zk = - #24916 üzenetére
Közben belemerültem a tanulásba
-
- = Zk = -
félisten
Imádlak péterem. Remek zene. Ez a nyugtató nekem
Nokia.
Ne vigyorogj.Earl
Én ha cserélem a zalmit, csakis V8ra. Semmi modding. Max annak a ventijét cserélem, ha szükséges." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24914 üzenetére
Mek sétálok, és a tiéd vagyok.
-
addikt
- = Zk = - ? Megint egyedül tanulok
-
nixx-21
őstag
amugy nemrég értem haza de mgeyek is aludni....hosszana vbeszéglettem a Linushkámmal...haladunk előre...szépen lassan de haladunk
amugy anyum nem ért hozzá egyedül ami előnyös volt h nagypapám vele ment ő legalább konyít hozzá valmait de ha engem kérdez már spórol 5-10K-t....amit odaadhatott volna bulizásra...vagy jobbat vezsek neki...na mindegy msotmár megvan annyira nem szar, sőt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz nixx-21 #24911 üzenetére
Nyugi.Mondták a szüleim mennek a boltba,kell laptop,mert most kamatmentes.Mentem,de igaz szarul választottam Nem tudtam utánanézni a dolgoknak.De közben rájöttem,többinek is sok baja van.Ami megfelelne az meg jóval drágább,de van amivel jobban jártam volna,de az újabb típus és az olcsóbb,szebb,gyorsabb stb
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
anyám vett egy net-topot
atudtom nélkül de nm válaszott szar terméket...
Samsung N150...~95K
nem rossz stuff ujfajta atommal, legális XP-vel enyiért sztem megérte igaz iponba 89 lenne és nem várta meg a véleméynem sőt emg se krédezett de evvanAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
Ugyanezt a hangot olcsón is el lehet érni, gányolt zsiga, kipufogó nélkül.
Amúgy nálunk a 2/A gyorsforgalmi út fut nem messze, ott is szoktak nyomni neki rendesen, az a környék halál sztrádája. Csomó sír szegélyezi az utat. Ott speedmocikat nyomatnak rendesen, egész faluban hallani ahogy vonyítanak.
Utcákban is van egy rallyteam (?), nemtom, hogy versenyeznek-e, de elég jól megépített LADA-kkal tolják, próbálgatják az utcán, van egy hangja.
Én vácon, pesten gyakran mustangokat hallok, meg turbós EVO-kat, na azok is megérnek egy misét. Bár nálam a V8 hang a nyerő. Alapjáraton gurgulázik, magason zenél. Egy V12-es Ferrari meg olyan, mint egy operett, kifinomult, szolid, de mégis vad.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
jah és még el nem felejtem:
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #24905 üzenetére
Nagy élmény annyi szent!Uraim mára lelépek a gázról!
Jó éjszakát!
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #24902 üzenetére
Városban is van egy széria wrx sti, a mostani előtti szériából, meg van egy 500+le-s amit gyorsulásra építettek nitroval. Mikor állítják be az elkerülőn, hát valami félelmetes. Az egész város attól visszhangzik. Nincs rajta első lökös, intercooler van kibaszva, meg vagy 2barral tölt a turbo, nyitott kipufogó rendszer, szóval kibaszottul szól.
Van egy citromsárga evo 8 is, de annak piskóta a hangja a subarukhoz képest. A bubu mindent visz.
3 éve volt egy civic. Apum cége szponzorálta őket, ők meg rallyban mentek. 2 utcára tőlünk volt egy rallycross pálya, még most is megvan maga a terület, csak a lakűk nem örültek hogy a ház előtt csapatnak...
Na lényeg a lényeg 1.6 vti 160le, ott is nyitott rendszer. Apu kérésére a srác vitt egy kört verseny után, majdhogynem lukat tapostam a padlólemezre úgy be voltam szarva.
Osztálykirándulásról jötünk haza, leszálltunk a buszról, mikor láttam hogy verseny van, ott volt fater is, aztán utána elvitt egy pár körre a srác. Hát nem nagyon fogom elfelejteni az fix. -
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest