Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Más: Hát ez a C&C4 rövid, kb 0.5-1 nap alatt kész. Rövid, a sztori egész jó, bár ennek olyan vége van, hogy kiált folytatásért, Kane-nek sikerül belépnie az aktivált portálba a Scrin tornyon belül, de nem tudjuk, utána mi lesz vele és bolygóval, mert egész végig arról van szó, hogy a bolygót mentjük meg, bár szvsz inkább Kane-t mentettük meg és jutattuk el valahová.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #25194 üzenetére
Drága barátom erre az évre nem sokat terveztem, max. apuékhoz megyek, hetente majd járok fel 1X vagy 2X rózsadombra kv-ért, igazából a feederbotot ha meg tudom venni orsóval, erre az évre nem sok igényem lesz már- Nyári kis zsebpénzből meg majd bulizgatunk, pecázgatunk, talán 1-2 pecacuccot veszek, de igazából már összeállt a felszerelés.
Akárhogy nézem, talán ez az utolsó igazi nyaram.
Meg is lepődnék ha törött dinnyéból kiesne egy quad...
Fősulis-egyetemes tanulás témánál maradva, én is látom sok értelme nincs, de a környezetmérnökit ha elvégzem, talán lenne egy pici esélyem arra, hogy azzal foglalkozzak amiért élek, a vízzel. HA sikerül majd bejutni, legalább lesz mi motivál majd. Minden álmom egy saját horgászportál / webáruház, és érzem magamban hogy képes lennék megvalósítani. Hát aztán júniusban minden kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #25194 üzenetére
Én meg egy munkás családba születtem, de elkerült a szerencse, hogy dolgozhassak, eddig.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #25190 üzenetére
Munkára születtem. Enyi. Lásd tanulás. Szakmám van, oszt fin. Soha nem is gondoltam a fősulira. Nem engedhettem meg magamnak ezt a "luxust". Nevezzük annak, de csak mert az én időmre gondoltam.
Péterem
Idén is dinnyezünk?
Hátha valamilyen sokmagos cpura lelsz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #25188 üzenetére
Én is elmúlt 4 nyarat végigmelóztam.
3év dinnye, 1 év gyár.Earl: Majd eljön az az idő, amikor víz nélkül moshatunk.
-
törölt tag
Szerintem indítsd rendszergazda módban, ha Vista / 7 van. Legújabb verziót használod? Amúgy az AMD GPU Clock Tool nem rossz, de sokkal jobb az ATI Tray Tools, ott profilokat is állíthatsz, külön 2D, 3D, automata váltás ezek között, stb. Egy darabig én is használtam ATT-t, utána a már tesztelt értékeket beírtam a BIOS-ba.
Zk: Az én anyumnak is már erősen szúrja a szemét, hogy "nem csinálok semmit". De eddig nem sok minden jött össze, pedig teszek érte. Munkás ember vagy, váljék becsületedre. Bátyám is hasonló alkat, középsuli helyett szakmunkásba ment, és kőműveskedett egy darabig.
Píít: Hát, jó ismerőstől tényleg kissé hülyén néz ki, hogy pénzt kérsz, de hát valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #25186 üzenetére
Nekem anyám esélyt sem adott a lógatásra. 14 éves koromtól melózom. Pf. E van.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
konas
senior tag
Hello mindenkinek.
Hogyan kell az AMD GPU CLOCK TOOL,nevu programot hasznalni?
Azaz nagyjabol ertem,beallitom az orajeleket..de mennyinkent allitsam?
Mondjuk egyaltalan nem enged semmi tuningot mert azt irja ki h:set clock failed,.
check device-Ez mi?? -
törölt tag
Pedig nincs mese, ha pénz kell, akkor meg kell ragadni a lehetőséget, 1-2 ezres mint munkadíj nem küld padlóra senkit, szvsz és már ezzel is előrébb lennél.
Zk: Én örülnék a legjobban, ha már végre összejönne valami épkézláb meló, irodai, fizikai mindegy, csak legyen. Kicsit(?) már unom, hogy lábamat lógatom itthon. De amíg itthon vagyok, addig próbálom hasznosan tölteni azt, pl tanulom a progot, meg a PH!-n ténykedek, segítek, ha tudok. Mert mostanában kicsit aktívabban szakmaizok.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #25183 üzenetére
Jogos.
Én már azon a szakaszon szerencsémre(?) rég túlvagyok!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #25180 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #25179 üzenetére
Én ink b.sznék végre egy orrbitálisat. Hamár itt tartunk
Ehh, jónak mondtam. Nemszóltam.#182
Lávollak[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
Na így mindjárt más a dolog, akkor legyen büszke a munkájának gyümölcsére, használja egészséggel. Nekem is kéne egy Ph2 vagy i3, sok-sok RAM-mal, csak nincs péééénz, meg nem nagyon használnám ki.
Nekem is be kéne izzítani egy amolyan házi PC szervíz dolgot, ha jön valaki, akkor jutányos áron megcsinálom a gépét, vagy építek neki a pénzéből, stb. Mennyit kértél a gép szervízért?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #25175 üzenetére
Uhh. Passz. Sajnálom tomi testvér
De ha valahogy körbeírod, vagy van vmi más támpont." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
ZK papi Bódé barátunk rajtam keresztül akar tőled megkérdezni valami 3 szót amit a nagymamidtól tanultál..
idézem:tomee || bmx: pink-fehér v lila-fekete v vörös-fekete??Help üzenete:
*Figy, ZK mit mondott anno, miaza 3 szó amit a nagyanyjától tanult?
*A kiírásában volt
tomee || bmx: pink-fehér v lila-fekete v vörös-fekete??Help üzenete:
*Kérdezd már meg töle
*Mert én telórol vok, nem tok forumozni, ö tudni fogja
*H miröl van szó
*Az eredeti h "élet megy tovább"
*Megkérdezed töle,
*?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #25168 üzenetére
Ezekkel csak 1 baj van:
Egyikkel SEM tudsz elmenekülni előlem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz westcoastog #25172 üzenetére
Hát azt gondoltam. Az lenne a durva, ha SoC, Oblivion Lost és CoP, SMRTER CoP egybe lenne gyúrva. Ha valaki ezt megcsinálja, megcsinálják, legjobb FPS lenne.
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #25171 üzenetére
Na meg az oblivion lost a fejlesztők által támogatva van, nem volt elég idejük megcsinálni a játékot ahogy akarták, mert szorongatta őket a thq, és gyorsba összedobták a socot, a mod pedig arra van hogy olyanná varázsoljuk a socot mint amilyen eredetileg lett volna, szóval persze hogy komoly az oblivion.
-
törölt tag
válasz westcoastog #25170 üzenetére
Kicsit bugos még az a mod, mert még csak 0.41 pre-alpha verzió, de attól még megy. Nem olyan komoly, mint az Oblivion Lost, de azért megparáztat.
-
törölt tag
válasz pckownz #25160 üzenetére
Én használtam ATT-t.
westc & Zk: Van a CoP-hoz is nagy mod, az S.M.R.T.E.R Call Of Pripyat, ez is nagyon parás és kurva nehéz.
Píít: Nem értek a horgászathoz, de jól hangzik. Az az i5-ös, 5850-es gyerek saját pénzből vette a gépet, vagy a kőgazdag apucika vette neki?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #25164 üzenetére
Max £10-15.
Westm
Cup cup" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Sziasztok Csikánók!
Kinéztem az új nagyágyú feederbotomat, ő csatlakozik majd a 390mh feederemhez,
[link]
Május elején megrendelem, ez már tuti.
Néztem hozzá orsót is, most akcióban van, kicsit többet melózok meg lesz ez is hozzá.
[link]Ezzel az összeállítással nem lesz gond 110-120 méterre sem dobni egy kis gyakorlás után.
Na most megyek is, 6 ra oda kell érnem egy gyerekhez gépet csinálni, rendelést ia adott fel, építek majd neki egy i5 750 alapú gépet 5850-el május-június magasságán. Ő lesz az első ügyfél, akitől gép építésre kapok majd pénzt. Javításért is fizetni fog most azt mondta, mert kikötöttem többet ingyen nem csinálom más gépét. Valamiből össze kell hozni a bot árát, nem akarom a ballagási pénzt teljesen erre költeni, de ha nem lesz más lehetőség, nem fogom sajnálni a horgászatra a pénzt.
Zk cimborám: Csók itthonról!
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #25163 üzenetére
A pár font menyit takar?
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #25162 üzenetére
Ó, találtam soc fém díszdobozos verziót. Pár font
Egyéb relikviákról nemtudok." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #25160 üzenetére
nem használok, szóval az nem lehet a ludas cs alatt.
(#25161) - = Zk = -
pokol fokozaton. haverral együtt akarjuk újra végig vinni a socot a nyáron, de már az oblivion lostot is végig vinném nagyon. Apropó, nem tudsz szerezni valami stalkeres dolgokat? Főként poszterekre gondolok.
Egy socos és egy copos poszterért bármit. 2 üveglap közé tenném és úgy menne 3 poszter a falra.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #25152 üzenetére
Hát passz. Kituddja mivan a hátsó részen.
Westc
Oblivion lost mod. Soc azzal para csak igazán[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #25159 üzenetére
Nem
Te Westc, nem használsz ATT -t?
Most néztem, IDLE órajeleken ment a vga dx10 Metro alatt.... (500/750) -
westcoastog
veterán
válasz pckownz #25158 üzenetére
Shadow of chernobylt végig toltad már? Elég komoly sztorija van.
-
pckownz
őstag
Valaki nem tud egy összegző leírást adni a Metro2033 történeti bevezetőjéről? Csak mert hülye fejemmel elnyomkodtam a videókat, és bután állok azelőtt, hogy Moszkva városában STALKER-ek hullából kell szedni a lőszert
Ha lehet jöhet egy a ClearSky-hoz is, mert azt se nagyon értem, viszont a komoly történettel rendelkező gammákat csípem. Ezért fogott meg a Half Life, a Diablo, és a Crysis is.
-
törölt tag
válasz westcoastog #25155 üzenetére
Valószínűleg az IMC-s procik háklisak a DDR3 GeIL-re, de vannak akiknél mégis jól megy. A 775-ös platform esetében a memvezérlő nem a prociban van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #25154 üzenetére
ok. meglássuk milessz
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #25153 üzenetére
Gyártói lista nem ér túl sokat. Attól még simán előfordul inkompatibilitás. DDR3-ból ne GeIL, hanem Mushkin, Kingston, stb. Nekem a GeIL nem szerepelt a gyártói listán, mégis simán megy.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #25151 üzenetére
jaaj ne is mond
crucial ramjaimat is eladtam, mikor szenvedtem az x2vel
imádtam őket.....a mostani geilt az alaplap honlapjáról lestem le...ezután is eképp cselekedem...
-
pckownz
őstag
XFX okos döntése
Valamit tudhatnak amit mi nem -
törölt tag
válasz - = Zk = - #25150 üzenetére
Pedig MSI-k ügyesebbek-jobbak, tuning mellett is megy a C&Q, sőt egész jól szabályozható ventik, stb. És DDR3 ramból nem GeIL, mert előfordul, hogy nem komálják egymást a GeIL RAM-ok és IMC-s procik.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #25146 üzenetére
kiderül
de maradok a giga deszkánál. tetszik a gd70, mert brutális. de nem. giga, sapphire párti vagyok
amd-ati. ennyie penis: hát ez nálam kimaradt. és ki is fog
other
án ittvagyok, az Országom meg ott. szoval ennyielkértem kolegám laptopját, elment játékot venni.
addig gyorsan befejezem a PH blogomat ispck
ándersztend[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #25145 üzenetére
Nem a CF miatt mondtam, hanem a SE helyett Toxic... Kis igényes
-
törölt tag
-
törölt tag
Az e-penis.
Nem azt mondom, hogy egy meglévő 4870 mellé mégegy CF-ben hülyeség lenne, ha nem az, hogy a már meglévőt lecserélni egy kvázi ugyanolyan karira (4870 toxicra) badarság, szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #25141 üzenetére
De magyar vagy nem? Itt meg pénzszórásnak számít.
Ja, hogy a DDR 3 is tervben van, az mááás, akkor már érthető a 965 BE. Akkor egy jó 4 Gigás kit, plusz egy faja MSI lap kellene "csak", pl 790GX-G65, vagy 790FX-GD70, ha komoly vas kell. A 3870 X2-ből 1 sem gyakori madár, hát még 2, szép és jó a Quad-CFX csak van jópár hátulütője. A vitrinbe elég egy halott 3870 X2 is. 4 mag, pláne magas órajelen kb mindenre elég, adatbázis-szervert futtatsz, renderelsz, hogy kell a 6 mag?
Azért ásom elfele a hibrid megoldást, mert sokat kell vele mókolni, vagy régi driver, vagy egy új driver hackelése kell hozzá, plusz CCC-ben molyolni a beállításokkal, sőt állítólag, ha NV kerül ATI mellé, a CCC bugzik.
e-Penis: Akinek nincs, vagy nagyítóval kell keresni a valódi kékerest, annak valamivel pótolni kell a hiányát, méretét, ennek megfelelően vagyont költ olyan dolgokra (PC, mobil, kocsi, stb.), amitől azt hiszi, hogy ő menőbb lesz, stb...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #25143 üzenetére
Ne ásd el a fizikszet ati mellett. Már Nem szenvedés. Lsd logout teszt.
Pck
Máshol is kijönne az előnye. Pár évre pluszban , dx 10.1be biztos.
Eh. Mi az az e penis?[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Ja hogy a meglévő 4870-edet eladod és 2 toxic.
ÓemDzsí... Nővelné az E-péniszedet az a trémárk pont? -
törölt tag
Szvsz két 4870 Toxic árából majdnem kijön egy 5850, akár 5870. A fizx meg baromság, plusz kari a gépbe, aztán vagy megy, vagy nem. Ha megy, akkor sokat kell vele szarakodni, hogy menjen. Gondolok itt driver-hackre, stb. Legolcsóbb megoldás egy 4870 CF lenne, nem Toxicból, de a legjobb megoldás 1 5870 lenne, semmi fizx, minek az.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #25138 üzenetére
á baze, megyek is angliába, én is így akarok dobálkozni az alkatrészekkel.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #25139 üzenetére
Balfék. Nelegyél nokia
Ha ati csökkent, 5870
Ha nem, 4870 toxic cf
A fiziksz annyira tényleg nem éri meg. De lehet rápróbálok. Hm.Earl
Egyetértek
Tudod mi a fura? Ez itt nem pénzszórásnak számít.
Amúgy a proci a ddr 3 mitt kell. Lassan, nagyonlassan átállnék ddr 3ra. És ha tehetem, 6maggal. Ha nem, marad a 4. Vagy vagy.
A toxic meg tetszett mindíg is. De lehet egy sima alap 4870 lesz mellé.
Elég az az egy 4870, de gondolj abba, annó azért vettem cf lapot, mert 3870 cfxet akartam. Lehet brahiból megvalósítom. Pasz. Tervek vannak. Majd eldől.
De egy zafír 3870 x2 kell. Vitrinbe.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #25137 üzenetére
Az fura, pedig az FSP-k jó tápok. A 400-as Delta is nagyon jó, pláne, mert IBM, HP gépekben is használják.
Zk: Te tudod, de én speciel 940BE-ről nem cserélnék 965BE-re, csak +1-200 MHz-ért. Másik, mire nem elég 1 4870? Ha meg már van 1 4870, akkor minek cserélni Toxicra? Inkább még 1 ugyanolyan 4870. Fölöslegesen ne szórjad a pénzt. Vagy éppen 5870, ezutóbbi a legértelmesebb megoldás. Aztán jó lenne tudni, hogy a tápod mennyire combos 12V-on. Egy 6 magos proci játékra még jó 2-3 évig felesleges, még a 4 magos procik sen annyira elterjedtek, plusz nincs olyan nagyon sok játék, ami kihasználja őket. Az ATI nem fog árat csökkenteni, ez biztos, hiába van Fermi, kupac szar az. Pl nemrég volt róla hír, hogy az eddig kizárólag NV partner XFX nem tervez Fermi alapú kártyát piacra dobni.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #25138 üzenetére
De Zk, 3karit akarsz CF-be?
-
- = Zk = -
félisten
A 6magos prociról nemis beszéltem. De Egy 965be alap idén.
Ha az ati idén csökkent árat, akk 5870. Ha nem, használt 4870. Abbol is két 1gigás toxic.
Szarral? Dehogy. Itt emberibb árak vannak.
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #25136 üzenetére
400as Deltám van.
2 darab 350-es FSP-t kinyírtam, illetve az első már alapból szar volt, és akkor kaptam ezt Janoska26-tól. Állítólag elég jó kis táp, és ahogy észreveszem tényleg az.Mellesleg jövőre nézve, vagy 4850CF lesz, Phenom mellett, mert ha újítok akkor nagyon (már ha összejön a meló), vagy pedig szegény kis 4850-es átadja helyét egy 5850-nek. Valamiért ezek az 50-esek megfogtak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #25134 üzenetére
Nem tudom milyen tápod van, de ha ilyen 400W körüli FSP, Chieftec, akkor azok elegek szoktak lenni. Nekem 400W-os FSP van (460W-os Giganak címkézve), ha lehetett volna kapni (magasabb hatásfokú FSP GLN belűt), akkor egy 250-300W-os FSP-t használnék, mert az is bőven elég a gépemhez.
szerk: Na tessék, már találtam is kisebb FSP tápokat, pl egy 250W FSP HEN teljesen jó lenne, elég is lenne, mivel jódrabig nem tervezek Quad-Core procit, nem nagyon használnám ki. [link] Ennek állítólag még magasabb hatásfoka van, mint ami most van nekem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #25133 üzenetére
Amúgy én is inkább az egykártyás rendszerek "híve" vagyok, 2 kari sok helyet igényel, sokat fogyaszt, az egyik melegíti a másikat, hangosak emiatt, stb. egyszerűbb, biztosabb, nem mellesleg valóban környezettudatosabb 1 kari. Kis szerencsével az Auras hűtését még az 5870-re is feldobhatja.
NV fizx nem egy nagy dolog, fölösleges. Pl ott van az Intel és AMD által támogatott Havok (Intel tulajdon), régóta használják már, bár procin fut, jól skálázódik, legalább olyan jó és látványos tud lenni, mint a fizx. Pl az UT 2003 is azt használja, sőt talán még az első UT is, és ahhoz képest, hogy azokban a játékok régiek, van némi fizika benne és elég jó.
pck: Egy 8800 fölöslegesen erős fizx-re, 8600 bőven elég, de akkor inkább egy újabb GT210, GT220, mert kisebb méretűek (low-profile, ennek előnye, hogy nem takarja ki annyira a fölötte levő kari hűtését), kevesebbet fogyasztanak. Amúgy nv-t fizxre még macerás is, szarakodni driverrel, miegyébbel.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #25133 üzenetére
Inkább Fermi-SLI mellé egy kilówattos táp
Én gondoltam nv-re a 4850 mellé, de ahhoz új táp kéne. Ha egyszer eljutok odáig, én 8800-nél erősebbet nem veszek. Mostani álláspont szerint 8600-at vennék, de kitudja hogy fognak alakulni az árak.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #25131 üzenetére
nem szarral gurítasz
(#25132) EarL 007
akk már inkább egy 5870 mint 2 4870, ne zabálják az áramot fölösleg.
vagy csak én vagyok ilyen környezet védő?
egy nv karit fizikára venni fölösleges, halva született ötlet, nem ré semmit szerintem..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #25131 üzenetére
Egyszerre mindet? Amúgy inkább CF, mint PissX.
Szerk: Szerintem a 4870 bőven elég mindenre. Amelyik játékra meg nem az, vagy NV pénzelt, vagy alapból szar.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Az én gépem bevan dobozolva
Várja a másik 4870et, nv karit, és az 5870et" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz pckownz #25129 üzenetére
Hmm, nekem is ki kéne porolni a gépet, bár alig van még benne por. Egyúttal a billentyűzetet is kitakarítanám a jóöreg kompresszorral, brutális szörny, 380V-ról megy, asztali körfűrészünk is erről megy, amikor beindulnak, akkor félelmetesek. 6.5-7 bar nyomással visz mindent. Nekem is szét kellene szednem teljesen a gépet, de nincs pasztám, hogy újrapasztázzak. MX-2 pasztából kéne venni egy 30g-os kiszerelést, 4500 HUF-ért.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Mi ez a hsz kavalkád?
-
pckownz
őstag
Voltam orvosnál. Nekem még vasárnapra is van igazolásom 'csögök
Váá, leszedtem a SouthPark 13. évadát, mivel mér a 10. éved szinkronja óta nem követem soron aktívan, és... kegyetlen.
Sp, Tv Out, Vajas pirítós, Meleg tea iszonyat adja -
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #25125 üzenetére
Grabber baszod, te is itthagytál?
-
- = Zk = -
félisten
Meghajlás
-
nixx-21
őstag
na bedobtam egy Augmentin DOU-t meg 7 deci banánturmixot.
végre hányinger nélkül érzem magam jóllakvana jóccak
,koránkelőknek meg szépnapot,erő,egészséget[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #25121 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
ájm fákin láv tu bí dö párt of disz lidül kommjuniti
jú ár máj frendz
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #25116 üzenetére
kolbászos orbit rulz
Varoz
én doktor csontot nézek, roxyt hallgatok és közbe msn ezek
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #25115 üzenetére
Én nézem az NCIS-t.
(Én tanyasi gyerek vagyok, nem kell nekem béres csepp.)#25118
Az se rossz. Szeretem azt is, de az NCIS-t jobban. Most van a gyerekes rész ugye?[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
subaruwrc
félisten
mivammá mindenki kidőlt?
én szedek itt egyedül béres cseppet? -
Varoz
addikt
válasz pckownz #25113 üzenetére
Láttam, hát érdekes. De a sok nv fan még ez után is szajkózni fogja a magáét. Na mindegy ez tényleg még említést se érdemel.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Néztem a fermit. Hát az nv hozta a formáját, két féltégla beépített porszívóval.
Azért az nv gépezet dolgozik. Egyedül a Metro-ban győzedelmeskedik, vajon miért.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #25106 üzenetére
én is alig bírtam enni de megkívántam egyszer egy kis mekis kaját és éppen abban a pillanatban éhes is voltam...goyrsan le is dobtam egy manhattan csirke szendvicset meg mcfreeze-t végére megint kerülgetett a hányinger de legalább telikajáltam magam 1napon az utóbbi3 ból
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #25107 üzenetére
Biztos azon tárolja az adóbevallását és adja be.
subaruwrc
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #25079 üzenetére
(L) kedvenc
Ez egy kibaszott nagy darab fos nap volt. És úgy érzem ez a hét végig ilyen lesz. BASSZA MEG.
westcoastog: Kalici vírus, ebben voltam én is 3 hete, nálunk is egész családon végigment, még 2-3 napig tuti szarul leszel sajnos. Én 5 kilót fogytam, fater is 5-t.
Jobbulást neked, meg a családnak is!Zk: (L)
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #25101 üzenetére
Srácok, egy nagy adag jó kívánságot küldök minden betegeskedőnek.
Jobbulást skacok!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest