Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
törölt tag
válasz subaruwrc #26999 üzenetére
Akkor jó ez a Clarkdale, mivel nem vagyok profi tuningoló, ezért elég nekem mondjuk egy 1333 MHz-es kit is, amúgyis csak a procit tuningolnám, ha tuningolnám, mem meg vissza lenne osztva.
Hát, nem olcsó mulatság egy low voltage, 2000 MHz / CL7 kit, de legyen szerencséd!
-
subaruwrc
félisten
válasz #19617792 #26998 üzenetére
clarkdale is elkocog noname ramokkal persze. ja az érzékenységet a feszre értettem ,meg arra hogy soknak gyenge a memvezérlője és csak ilyen 1500mhz-ig képes hajtani a ramokat.
überdurva kit nekem kell mindentől függetlenül.
low volt 2000 c7 min.ez a barom már polírozva van és fix a lefogatója, ha polírozom lötyögni fog, a lefogatórendszert meg nem moddolom az ziher.
-
törölt tag
válasz westcoastog #26994 üzenetére
ASRockokban, pláne egy csúcslapban azért jól lehet feszelni, alulfeszelni.
subaruwrc: Szerintem maradjon az a hűtő, lehet, hogy még később jól fog jönni, egy izmos proci tuningolásakor. Hogy érted, hogy a Clarkdale érzékeny mindenre? Kényes a RAM-okra, alaplapra?
Látod, én is alapfeszen küldöm a kis Wolfot, nem rossz, bár kicsit kevéske. Amúgy azért lőnek be kicsit magasabb feszt, mint szükséges, mert így biztosítják, hogy minden egyes db működik, ahogy kell. Ez az alulfesz is olyan, mint a túlhajtás, vagy jól megy, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #26994 üzenetére
ja igen úgy. fasznak 1.375v a vid amikor 1.275-tel is beton...
egy kis chill out így matek próbaérettségi után!
Andain & Dj Tiesto - Beautiful Things
egészségetekre
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
rájöttem, az amd rendszert alapfeszen kell használni a lehető stabil maximumon. belőttem 3600mhz 1.3v ramok 1333 7-7-7-21 1.85v és minden olyan békésen szalad 40 fokon full load hogy az én kedvem is jobb. tuning meg ln2 alatt. ennyi. lehet ránézek a 3700mhz-re
-
subaruwrc
félisten
válasz #19617792 #26991 üzenetére
nem feltétlen egybe akarom majd eladni, és amúgyis csak a lapot meg procit, a ram nem eladó, a hűtőt még nem döntöttem el, mondjuk csak low profile ram fér el alá mer akkora baszomnagy. egy true black vagy valami jobban is mutatna a gépben és több hely is lenne.
a clarkdale kurva érzékeny mindenre, a socket 1156-ra meg kb ez a választék marad. egy rampage extremmel meg e8600-zal még majd az összes light 3d-be lehet tarolni.01-am3 03 - talán 05 is , 06 meg vantageba meg a gulftown ver mindent, azt meg vegye akinek géza az anyja, nem vagyok milliomos sajnos..
nem akarok segget csinálni a számból, megvárom ameddig Zk papa beújítja a thubant, és nyakon öntöm.
-
törölt tag
válasz subaruwrc #26963 üzenetére
Ha lenne pénzem, a procit egyből vinném. Gigabyte lap nemigazán kéne (tuning mellett nem mindig megy CnQ, az pedig nekem kell, bár nekem a 955BE alapon is bőven elég - alulfeszelném), 2GB DDR3 nekem kevés (4 GB-nál alább nem adom, így maradna a DDR2). Procihűtőt meg fel tudod használni 775-re, 1156-ra is. Magamnak vennék (AMD megoldás esetén) egy hűtőt, pl TX3, EKL Cold Tower, stb.
(#26969) Zk: Semmi különös, kifogtam egy alkalmi munkát 2+5 nap, ezen a héten két nap, jövőhét egésze. A GAS ruhanagykernél kell dobozolni, pakolni, csomagolni, stb. 8 órás meló, 500/óra. Egész jó, nem kemény munka, de talpalni kell. Még mindig jobb, mint a semmi. Főnökcsaj jófej (kis szöszi), kollégák szintén, 3 csaj, 3 fiú, fiúk bagósok, 30-60 percenként léptek cigizni én dolgoztam tovább.
(#26971) subaruwrc: Hát, inkább valami P55 + i3, i5, mint egy E8400-es, hiába mondogatják, hogy egy jó kétmagos untig elég, hát nem. Igaz nekem csak egy E5200 van 3.5 GHz-en, alapfeszen, csak egy 4830-cal, de kevés a proci, leginkább a 2MB L2. Én is vagy AMD X3, X4, vagy Intel Core i3. Attól függ melyikre lesz pénzem, vagy melyik az olcsóbb.
(#26980) pckownz: Az fura, leginkább a túlmelegedéstől tud lekapcsolni a kari, bár a 4670 nem fogyaszt sokat, de Sapphireokon nincs túl jó hűtő, kivéve a GDDR4-es verziókat, azokon AC L2 Pro hűtő van.
(#26982) nixx-21: Igen, elméletben a PCI-E 2.0 150W-ot tud leadni, de a PCI-E 1.x lapokkal való kompatibilitás miatt csak max 75W-ot tud leadni a PCI-E 2.0 és a karik is ehhez igazodnak, különben még egy 4870-re sem kéne két tápcsati, mert az 140W max, míg a PCI-E 2.0 150W lenne, viszont akkor meg sem nyikkanna PCI-E 1.x lapban.
(#26984) pckownz: Nem kell foglalkozni azzal, hogy x pontot kapott 4670-nel és y pontot 4850-nel, ez nagyon kicsi ingadozás, mérési hibahatáron belül van (ált +/- 5%-ot tekintik annak). GPU órajelnek nincs köze a CPU pontokhoz, egyszerűen szór a Vantage. A 873 MHz-es 4670-eken gyenge a RAM, a GPU meg hát egy RV730, ami RV670 (ATI 3850 kaliber), ennyit tud. A jobb, 1 GHz-es RAM-mal szerelt 4670-ek jobban mennek. Sapphire faszsága, hogy gyenge RAM-okkal adják mostanság a 4670-eket.
-
pckownz
őstag
Megnéztem fraps-szel, Diablo 2 alatt mondjuk triple bufferinggel 75fps-em van városban, harc közbe meg 4.
De még mindig ott a többi gém. Cryis, MW2... -
pckownz
őstag
válasz nixx-21 #26987 üzenetére
Szép-szép.
Kezdek mérges lenni. Mostmár bootol minden faszán, csak játékok alatt maradt meg az fps droppom.
Megyek, fix fps, egyszer csak 0-1-2-8 és visszapörög a maxra.Csináltam egy képet Diablo alatt, Win7 teljesítmény centrikus, így CnQ se veszi vissza a procit ahogy elnéztem.
Oké, 10éves game, nem éppen multi-threadinges, egy mag szépen pörög neki. Mitől a lagg?
-
nixx-21
őstag
válasz pckownz #26985 üzenetére
azért én megelégedek jelenleg ezzel a karival is... enyim 825-öt vágja rá alapfesszel és RAM-ban 1125-ig jutok 2slotos gainwar így nem is hallo mterhelés altt sem sőt ha felcsakom 100%-ra a ventit akkor is nagyon kell koncentrálni a hangjához.
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #26980 üzenetére
Ha az én Abit lapomban megy akkor neki is kell, hogy menjen. Hisz az enyémen még a legelső PCI-E slot van.
A Vantage eredmény meg nálam is annyi, de ettől a karitól nem kell többet várni. Meg amíg nem nézed a számokat nincs gond, mert nekem megy minden 1280-ban.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
válasz pckownz #26984 üzenetére
Na hát memória tuningot nem szereti a vga, gpu lazán ment 800-on. Nem az enyém, így nem is nyüstölöm tovább.
A vantage pontok következően alakultak:
GPU: 3164
CPU: 9298
800/873-mas 4670-nel.
Nagy csalódás számomra ez a vga, több kraftot vártam belőle. Még a 4850 felét se éri el vantage-ben.A növekedő cpu pontok a gpu órajele miatt alakultak így? 4850-en volt a "legkevesebb", igaz a 4850-em gyári 625-ös gpu órajellel dolgozik.
-
pckownz
őstag
válasz nixx-21 #26982 üzenetére
Ráengedtem egy 50%-os hűtést vantage mellett.
GPU vantage alatt 45-46fokos.CPU: Phenom II x4 w/o L3 (athlon II x4) 2,9 GHz:
9271pont
GPU: Sapphire 4670 750/873
3028 pont.Érdekes, 4850 mellett csak 9190pontot kapott a proci.
Na megnézem mennyit bír tuningba. Ha így se kapcsol le, akkor nem tudom mi van.
-
nixx-21
őstag
válasz pckownz #26980 üzenetére
Lekapcsol??????
Azt hogy?
65W ot fogyaszt maximum egy 4670es sztem húzva sem megy 75W fölé
és annyit egy pci-e 1.1 is le tud adni....
2.0 már elvileg 150W-t tudszoríok westC szorítok
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #26979 üzenetére
Hülyén hangzik de remélem szarrá rothadt az az alaplap
Haver áthozta a 4670-esét, mert elmondása szerint lekapcsol a vga.
Mivel tápcsati nincs rajta, így kíváncsi leszek, hogy 2.0 -s PCI-E slotba is lekapcsol-e.
Túlmelegedni sem fog, mivel sűritett levegővel megkergettem.
Saphire 4670. -
westcoastog
veterán
Nah iponosok megkapták a cuccost, drukkoljatok hogy rossz legyen és cseréljék.
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #26977 üzenetére
Értelek. Jogos
Reméljük a legjobbakat. Sajna nemtudom, ezen prociknak mikor van a startjuk. Mert ebayen csak kétféle hong kong i 1055T kapható.
Május jövőhónap? Akk garantálom, h felejtő a proci. Még van adósságom arra a hónapra
Akk ez kimaradni látszik" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #26976 üzenetére
Papi ha május közepéig nem jön össze a thuban nitro akkor le kell mondjak róla, mert adnám el a rendszert, téged meg nem akarlak sürgetni. nagyon baráti áron tudnék venni egy rampage extremet megint, és az eléggé időkorlátos,
remélem összegyün, de erődön felül ne erőltessük -
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #26970 üzenetére
Osztozom ezen a véleményen.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
Szépjoreggelt mindenkinek eme csodás napsütéses reggelen
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #26967 üzenetére
valami intel rendszer
lehet hogy egy durva e8400+rex+durva ram, vagy p55
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #26969 üzenetére
Szar, de nem reménytelen.
-
- = Zk = -
félisten
Üdv.
Helyzet errefelé?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #26963 üzenetére
Érdekelni érdekel,
hogy pénzem nem lesz rá az hútziher.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
subaruwrc
félisten
jöhetne már ez a buzeráns 1090T proci, cibálnám a bajszát....
aztán meg adnám el a cumót... érdekel majd vkit? -
Varoz
addikt
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Angol-Magyar helységnév szótár
Pacific Csaba = Békéscsaba
Saturday Place = Szombathely
Have Six = Hatvan
Very Bad Iron = Szarvas (ez igen diszkret)
Legless = Lábatlan
Mizs Of Louis = Lajosmizse
Saint S = Szentes
Red One House = Veresegyház
Wish Of Balaton = Balatonakarattya
Little Hold It = Kistarcsa
Nutty D = Diósd
Turkish Valentine = Törökbálint
Girlvillage = Leányfalu
Froggy Goes R = Békásmegyer
Saxon Pile Fucked It = Szászhalombatta
Eugene Nutty = Diósjenő
Her Lip = Ajka
Reach It = Érd
Your Peanut = Mogyoród
Big Smithy = Nagykovácsi
Hey Water = Hévíz
He Would Push You = Tolna
Castlecastle = Várpalota
Noble Customs = Nemesvámos
Veered Grass = Martfű
He Wolud Steal = Csorna
His Problem = Baja
Archbishop Wild Garden = Érsekvadkert
My Big Problem = NagybajomEzen jót nevettem.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
megyek átszabom az xp-t ubuntu kinézetre
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #26957 üzenetére
Nem hiába utálom az rtl-t meg a tv2-t is.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #26955 üzenetére
Ezt néztem én is, hogy ez volt az a k.rva nagy exkluzív interjú?
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #26953 üzenetére
Jó, hogy szóltál. Majdnem elfelejtettem.
-
westcoastog
veterán
hoppá ken block interjú a fókuszban, mi lett itt magyarországon? a monster energy piákat is behozták, szinte már mindenhol kapni.
-
törölt tag
válasz westcoastog #26951 üzenetére
Hát ez jó kérdés.
-
törölt tag
válasz westcoastog #26944 üzenetére
Előbb legyen új lap, meg ilyenek, utána kozmetika, szerintem. Lesz még olcsón 690-es kuckó.
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #26940 üzenetére
Nana, egyik legjobb márka, az enyémet is Delta hajtja.
De az enyémre az is van írva.pck
Ja, jut eszembe, ilyeneket nekem is produkált a gépem (amit írtál a #26926-ban) és nekem a RAM az okozója. Megcseréltem a kettőt és utána ment.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Egy árban mozgott a 400-as FSP-vel, és az eladó állítása szerint ez se gyengébb. Sőt FSP-ből 2 is égett a konfig alatt
-
törölt tag
Elég sok IBM konfigban is Delta táp van. Teljesen rendben van, jó minőségű, megbízható, csak nem nagyon szereti a nem szinuszjeles szünetmentes tápokat.
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #26941 üzenetére
ja jótudni...
nem nagyon ismertem ezt a márkát.
jó, megnyugtattatokde hogy ilyenkor miért nincs plusz 5k-m?
gyári állapotú cm690[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #26942 üzenetére
A RAM által megjelölt 4 időzítés fontos (CPU-Z-ben meg tudod nézni melyik), a többi maradhat Auton, illetve a Command Rate legyen 2T, az kevésbé terheli a RAM-ot.
Ha meg tényleg mozog a csati, akkor szvsz gariztatni kell. Lehet, hogy tényleg a lappal van valami bibi, bár ASRock-ra nem jellemző, hogy mindenféle problémája lenne, stabilak szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #26940 üzenetére
Még is mi gond lenne vele? Feszeket normálisan adja le. Egyedül az 5V-os ág ahol a +0,5% -ot eléri, de szarrá is van terhelve.
Szerintem a pretested proci részt felejteni is lehetne, mivel akkor alapon nem szarakodna. Ha meg mégis proci, akkor megy gariba oszt jónapot.
EarL, ha tudsz supportolni msn-en, akkor mutatok egy ram beállítási lehetőséget biosba. Körülbelül 40féle időzítést lehet itt állítani
A csati konkrétan mozog. Oké, hogy csak x4, meg ilyesmi, de a rögzítése=0. El is vitt a kékhalál amikor kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #26939 üzenetére
Akkor RAM hiba nem lehet, táppal sem lehet gond. A proci ha tényleg hibátlanul megy X4-ként, akkor az sem lehet gond, csak a lap lehet ludas, amit nem tudhattunk előre. Hogy érted, hogy nincs végigforrasztva? Lóg a csati, vagy nincsen beforrasztva a maradék PCI-E vezeték? Utóbbi azért nem probléma, mivel ez egy 770 chipes lap, nem tud 8x+8x CrossFire-t, csak 16x+4x módban, ezért a 2. hosszú PCI-E csati fizikailag fogad VGA-t, de elektromosan csak 4x módban megy. Lehet, hogy csak tuning mellett képes 1066-os RAM-okat kezelni, bár szerintem próbáld megy a RAM-okat 2.0V-on, 6-6-6-18 időzítéssel 1066 MHz-en járatni, úgy talán jobb lesz.
westcoastog: A Delta jó tápokat csinál, a Te Chieftec GPS tápod is Delta belsős.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #26937 üzenetére
RAM-okkal nem tapasztaltam problémát eddig. Delta 400-as táp. Ez is faszán működött eddig.
Jelenleg újra 4mag alatt üzemel, elvileg 95W-nál nem kellene többet fogyasztania, de szerintem a 400-as így is elég. BIOS gyárilag a legfrissebb. Kérdeztem közbe a proci eladóját, ez is IPON garis, és állítása szerint nagyon faszán működik 4maggal is a proci.Azt nézegettem még a lapon, hogy a másik PCI-E csati nincs végig forrasztva. Rákérdeztem a lap topicjába, ha erre azt mondják, hogy abnormális akkor megy gariba. Egyelőre (kopp^2) minden okés vele. Bár a ramokat lekéne fixálni 1066-on. Habár most auton mennek 533mhz-en
Szépen lassan. Most ha autofesszel stabil marad a proci, akkor mászok a ramokra. Bár nekem az gyanús, hogy nem akar elindulni a gép, csak 5-7secenként újrapörög a vga.WestC
Itt vettem. Bár ha a 4. maggal lenne a gond, akkor 3magos alap beállításon ment volna baj nélkül.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nixx-21 #26924 üzenetére
A csizéstől olyan agyfaszt kapok, hogy meneküljön mindenki amerre lát.
(#26926) pckownz: Mondom, megfelelő topikokban kérdezd. Milyen táppal hajtod? Lehet, hogy kissé gyenge 12V-on a táp, bár nem valószínű. Azt tudom elképzelni, hogy mégis hibás a 4. mag, Prime nem jelent semmit, attól, hogy valami Prime, IBT, LinX, stb stabil még simán lehet szar. Friss BIOS van rajta? Driverek rendben? Az, hogy a lapon 8 pines, míg a tápodon 4 pines kieg csati van, az nem sok vizet zavar, leginkább 125, 140W TDP-s prociknál, ill. azok tuningjánál számít valamennyire. A lap szerintem nem lehet rossz, ha mégis, akkor az előbb-utóbb kiderül. RAM-ok rendben vannak?
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #26930 üzenetére
Ó, nem figyeltem.
Boldog születésnapot!
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #26928 üzenetére
Asszem csak akkor ha túl nagy a proci és kell neki a kakaó.
De ezt majd szerintem megmondja EarL.
Na én mentem fodrászhoz meg haverhoz, majd leszek.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #26924 üzenetére
Sicc!
pck
Nem akarok vészmadár lenni, de milyen is a lap? Ja, asrock.
De remélem menni fog rendesen.No-kia
Akkor kenjed! Mi tart vissza.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Valami gáz van a géppel. Reggel belőttem a feszt, lefagytam. Boot képernyőn elakadtam, még biosba se lépett be. Délután már képet se kaptam, nem csippant a gép mint amikor indulna, viszont áramot adott faszán. A VGA-n a 2 piros kis led 5-7sec-enként megvillant, újrapörgött a ventri és kész. Ezt ismételte. CMOS clear se segített. Átraktam a másik PCI-E slotba, ami viszont elég érdekesen van odaforrasztva. Ott kapott egy kékhalál szerűséget a gép, vissza az eredetibe és elindul.
-
No-kia
addikt
nah megjött az MX-2-m hát ez elég lesz bőven mindenre, még a hajamra is kenhetek belőle
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #26923 üzenetére
Képzcsi azcsim vancsi ^^,
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #26914 üzenetére
Jahogymég gyárizol.
Westc
Varoz
Ollé[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #26913 üzenetére
Szép napot, csak beköszönök így órán!
"Csakis charger r/t "
Egyértelmű.
-
westcoastog
veterán
Remélem jó napom lesz, egy könnyed sírva röhögéssel indítottam a napot köszönhetően Dolák Saly Róbert vetítéseinek.
A döglött mackó
Az ezüst tó kincse 1
2
winettou
Egri csillagok
megyek készülődök és gó suli.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #26909 üzenetére
Nem hiába a mustang a kedvencem.
(#26915) pckownz
így mindjárt más. -
pckownz
őstag
válasz westcoastog #26901 üzenetére
Na most fixáltam 1,375-re. Majd délután még megnézem lejjebb hogyan megy.
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #26903 üzenetére
Gyári hűtővel nem húzom
-
- = Zk = -
félisten
Csakis charger r/t
Ami van az nfs carbonbanÉn wall et nézek. Naponta 2x. E van.
-
Varoz
addikt
Na leléptem.
Jó éjt!
-
Varoz
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #26908 üzenetére
Jelen, filmet néztem.(Halálos Fegyver 2)
Meghiszem azt, nem semmi járgány.
Bár én a Mopar-ra esküszöm.
Mondjuk egy ilyenre: Dodge Challenger SRT10[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Gyönyörű hangja van egy gt500 supercharged-nek
Az a "nyöszörgés" ami gázadáskor hallható, leírhatatlan...
Belsőkamerás vidiket bámulok leesett herezacsival[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Ki, merre?
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #26905 üzenetére
Ő, ehm. Nem. Tudom. Én nem vagyok ott
-
subaruwrc
félisten
korlátlan whisky fogyasztású parti szombaton upban-ugye csak szopattok?
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #26903 üzenetére
ja én is ezt mondom, lehetetlen hogy ennyi fesz keljen, nyugodtan veheti lejjebb.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #26902 üzenetére
Nekem alapfesszel 3,5 ig megy. Nálad mi a szitu?
Én már 1,375nél homlokból erősen gyöngyöztem.
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #26901 üzenetére
CnQ autoba ennyit adott neki 4mag mellé, hát egészségére.
Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest