Hirdetés
Aktív témák
-
No-kia
addikt
ÜDV, ZK xD látom végeztél,és nem maradtam kia jókívánságokból de én aztmár nem tudtam megvárni de azért puszcsi innen is
hánynom kell:S megettem egy doboz tofifit
kikérdezte h miért csináljuk ezt? - én csak azrét mert régen sztem beszóltunk egyser egymásnak vagy nem tom, aztán tök vicces volt xD nekem semmi bajom vele, direkt csinálom, de úgy látom élvezi a helyzetet ő is, ha mégsem akkor sorry és szívjuk e a béke pipát, vgay igyunk egy heinekent vagy Panashét(ezt úgyis együtt kell innunk)
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #25787 üzenetére
A magyar csajokban csalódtam. Az angolok sokkal másabbak. Pont amilyet elvárnék odahaza. Hm.
Bence
Te? Ezeknek max a bugyijuk fal fehér. De ink a személyiigazolványuk. Ehe. Voltál már itt h osztod az észt?
Amúgy nem meki, itt nem köpök bele. Szimplán elküldöm a sóherba. De erre nem lex példa. Toleránsak az angolok. Türelmesek." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #25792 üzenetére
Te voltál neki a 13-ik?
Amúgy ez a "halees" mit jelent?
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
válasz grabber #25791 üzenetére
csaj bazdmeg csaj.
tudod aki ittvolt ma nállam így már SZŰKül a kör?szerk.:nem de alakulunk a témára...
halee = hali köszönés kicsit angolosítva = halees. jólnézkimeg jólhangzik[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
-
nixx-21
őstag
válasz grabber #25787 üzenetére
ZK nem találja az a korban hozzáíllőt
amugy az angol csajok vörösek és falfehérek fuj.hááááálisten nekem még nem csinált kaját de majdnem tökfej majdnem elhittem
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
addikt
válasz - = Zk = - #25785 üzenetére
Éjfél előtt akkor mit keresel itt a forumon? 3/3-as?
Legalább a csajok legyen jók arrafelé,különben tényleg messze vagy és mér rossz helyen is Gyere haza és vigyél ki csajokat.Itt biztosan vannak korodnak megfelelők,akkor már reálisan gondolkodnak.
nixx-21: Már beleköpött a tiedbe.Csak akkor nem tűnt fel
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #25785 üzenetére
PINCÉR ZK de megnéznééém
ahogykedvekedsz az emberekkl meg ahogy beleköpsz valakinek a kajájába ha bunkó xĐAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #25776 üzenetére
Déltől éjfélig.
Déltöl pincérkedés. 4töl mosogatás." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #25782 üzenetére
IQ szinted?
Na ugye.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
13-as szám....tippelgessetek miez.
-
Varoz
addikt
-
subaruwrc
félisten
most van az a rész hogy mindenki leül és sajnálja benszííít.
megvolt?
ok-
-
nixx-21
őstag
hujuj srácok 2 új rekord hujuj.
de szar ez így... nem kéne kihasználniAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
addikt
válasz - = Zk = - #25774 üzenetére
Meló vége.Nem most dolgozol?Vagy hogy van ez?
Most gondolkodok,hogy erasmus-al külföldre kimegyek tanulni.Kicsit durva lenne majdnem középszintű tudásommal.
Nem vagyok elveszett gyerek,de egyedül a vadidegen országban és más nyelven tanulni ezt a szakot.Kell hozzá erő,de lehet,hogy Angliába kerülnék.Amcsiba talán szívesebben mennék,mint a Svédekhez.
ÁÁÁ nem tudom.De meg kéne tanulnom angolul anyanyelven+szakmait isTényleg.Csajok ott milyenek?
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Nem is mondtam a mai(most már tegnapi) beszólást.
Eszi a csávó(ismerős) a kolbászt mire kérdik tőle.
-Kenyeret nem eszik.
-Erre: Nem, mert vigyáz a vonalaira.... a körvonalaira.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #25769 üzenetére
Hát igen. 1500km dúrván.... Es kedvesen is!
Girl
Jóleónne. Hehe.
Nah jóéjt. Neked. Én most kezdek élni. Meló vége. Kedd free" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #25770 üzenetére
Ja, értem
shygirl
Szép álmokat![ Szerkesztve ]
-
shygirl
csendes tag
válasz - = Zk = - #25768 üzenetére
vki hívjon sürgősen idősebbeket
najó én mentem emberek.. jóccakátA processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
-
addikt
válasz - = Zk = - #25768 üzenetére
Messze is vagy
-
- = Zk = -
félisten
válasz shygirl #25764 üzenetére
Ahogy szoktam. Majd 30 éves vok. Én ilyen vok.
Jólenne ha idősebb muffok is jönnének ide a topicba.
Qrva élet de öreg vok." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #25765 üzenetére
Némá, szabad a pálya.
Erről:
ha nincs akkor ajánlasz neki egyet?Vagy itt nem magadra céloztál.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz shygirl #25759 üzenetére
Hm.
Sub
Magamat kizártam. Amit elvárnék tőle, ahoz fiatal még.
Ha neked kell, böszélek vele" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz shygirl #25759 üzenetére
Tegyünk róla, hogy legyen?
subaruwrc
Most mér mondod ezt?Te kezdted.
Hmm... MSN... nem is rossz ötlet.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #25754 üzenetére
Pasid van?
ha nincs akkor ajánlasz neki egyet?
-
shygirl
csendes tag
válasz - = Zk = - #25757 üzenetére
há' nemtudom..
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #25746 üzenetére
értemmá
-
- = Zk = -
félisten
válasz shygirl #25756 üzenetére
Ezt nehezen hiszem.
Mé nem van?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
shygirl
csendes tag
válasz - = Zk = - #25754 üzenetére
nincs
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz shygirl #25752 üzenetére
Jók a megérzéseim ha nőkről van szó.
Hát, ez van.
Pasid van?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
shygirl
csendes tag
válasz - = Zk = - #25750 üzenetére
uh, talált
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz shygirl #25747 üzenetére
Akkor ideje rólad is egy képet látnunk.
Ebben a topikban nincs ám inkognitó."lapozgass vissza, Nokia felrakott egy ősrégit"
Hát ez az. Ősrégi és nem is látszol rajta rendesen.[ Szerkesztve ]
-
shygirl
csendes tag
válasz - = Zk = - #25740 üzenetére
ő, köszi... mennyinek nézel?
Az a csaj történetesen a barátnőm előfordul ilyesmi..A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #25743 üzenetére
Pofátlan.
A legnagyobb bűn h elszívja más elöl a friss levegőt.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #25743 üzenetére
Pofátlan.
A legnagyobb bűn h elszívja más elöl a friss levegőt.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #25740 üzenetére
Iszok az egészségedre.
subaruwrc
Akkor a tiedre is iszok.Isten, Isten!!!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Nah. Góré lelépett. Hol kezdjem!
A sörivónak nagy ölelés
Girl.
Csinos vagy. Mennyi idős?
Van aki esténként betakarjon? Esetleg szúrja a kis púzódat...? Nade ne rohanjunk. itt ezért már bünti jár. Heh.
Nokia mondta h gyere ide? Hozott egy másik csajt egyszer. Magának akarta. Pf. Befürdött vele.Nokia
Khm. Te miről beszélsz? Látom hosszú láncon vagy megint. Elérsz a gépig az udvari óladtól.
Milyen segiij? Heti 40k ért mosogatok. Ki a gazdag?
Milyen tested? Te, ott törlek el, ahol a legvastagabb vagy. Mellédütök, jaj neked. Én torokra megyek. Ha nőkről ha rólad van szó.
Látom nem félsz. Pedig kéne. Úgy elverlek, mint b.zi a f.szát. Ha meglátx sirva hisztizve magadalá vizelsz.
Ha talizunk Felavatlak mint egy hajót. Hogyan? Hát hozzád b.szok egy üveg pezsgőt." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #25734 üzenetére
Legalább eleget teszel az előző hsz-odnak.
subaruwrc
Csak nem egy Heineken szerető emberbe botlottam.grabber
Mész innen.
Különben is, neked kellett volna leghamarabb aludni menned. Vagy nem volt aki tisztába tegyen?[ Szerkesztve ]
-
shygirl
csendes tag
jóccakáátt..
-
No-kia
addikt
nahlépekjóccakát
-
-
Varoz
addikt
-
No-kia
addikt
de kihalt a topik,
on: úgy kellene már egy SSD, meg egy hangtalan gép
-
No-kia
addikt
-
Varoz
addikt
válasz shygirl #25719 üzenetére
3 sörtől? pff..
Max 3 üveg jägertől.#25723
Á, semmi, csak csinálom a feszkót.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Látom ám, sunyi módon le akartok itatni.
-
Varoz
addikt
Indítok már én is egy szavazást.
Szerintetek 2 sör után jólesne egy harmadik?
a, Naná
b, Jóból is megárt a sok.
c, Be fogsz pisilniNo-kia
Nekem se kérdés, csak szavaztatnékom támadt.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #25707 üzenetére
Akkor eddig 2 mindenre.
Na majd jön Zk, mint BMW-s.#25710
Erre tudod mi a válaszom. TATRA
No-kia
Pléhpofa ne bántsd szegényt. Nekem tetszik a kép.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz shygirl #25706 üzenetére
nah pont egy VFTS idomok nélkülit raksz be xD de legalább ffelismerted h melyik a lada
amúgy vki kereshetne egy épet h a 2105 ös hogy néz ki ha csak a VTFTS idomok vannak rajta de a futóműhöz nem nyúltak, meg nem csinálták meg a szélesítést...
-
törölt tag
Ti aztán fossátok a szót. Amúgy szavaztam a topikcímre, maradjon így.
[ Szerkesztve ]
-
shygirl
csendes tag
/ rallye-s / a kevés viszonylag jól sikerült képeim közül
-
Varoz
addikt
Szervusz kedves barátom!
Ó, hogy megy a LADA.
No-kia
Úgy-úgy.
Egyszer még megtaposom az ezerkettest én is.Apropó, szombaton csapattam megint a JAWA-val kipufogódob nélkül.
Voltam aznap motoros találkozón és a sok chopper láttán megjött a kedvem egy kis hanghoz.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #25701 üzenetére
Basszus megint a sztereotípiáknak éltem!
Na majd a tiszteletkörnél...
Varoz: Meg van bocsátva, bár mint autómárka nem áll közel hozzám a béemdábjú!
NA tényleg kotródok, mert leragadás lesz, aztán elcsúszik az életem, mint mérleghinta a banánhéjon.
Álohááááááá!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest