Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz westcoastog #24898 üzenetére
Ez újabb a 10.3a-nál, szerintem próbáld ki, lehetnek benne a 10.3a-hoz képest is bugfixek.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #24895 üzenetére
Így van. Nincs más választásunk. Bár én jól elvagyok ezzel is. Csak a honlapra ha tolom fel a vidiket akkor érzem kevésnek. Jó lett volna a vidit ami éjjel raktam fel HD-ben feltenni, de kivitelezhetetlen. Elég sokat kell rajta tömörítenem... Bár méég így is tűrhető, csak ha normálisan veszem fel, akkor jó lenne normális minőségben feltenni.
De majd májustól. -
WesTM
őstag
válasz #19617792 #24889 üzenetére
Itt nagyon szépen ideér a jel, 1.1mbitre szokott kijönni, tehát legalább amit ígérnek azt maximálisan tartják, + 4 éve mióta net van még 1 percre nem ment el... Nem is lenne gond, csak szabad rablás amit csinálnak...
Frank Kvitta vs Torsten Kanzler - Die große Koalition De rohadt jól esik most!
Drága Zk barátom, mint a hardcore jeles képviselője ismered e ezt a számot? (L)
-
törölt tag
-
addikt
Otthoni 4k havonta:
Kollégium: 0,5k havonta:
Bee-beee-beee
na mentem sörözni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A falunkban nem volt, nincs, nem is lesz semmi fesztivál, buli, vagy akármi. Érettségit bárki megcsinálja legalább hármasra.
De jó neked, 6 mbit, én itt szopok 4 mbittel, feltöltés 256kbps, Invitel van csak, annak max 8 mbit van...
Megnéztem a Berlin Calling filmet, hát, komoly is, vicces is.
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #24882 üzenetére
Ez egy darab szív hely! Idén hál' istennek 3 fesztivál is lesz. Nyitunk eggyel nyár elején, nevét még nem tudom, aztán jön a csángó fesztivál, az rohadt jó lesz, után pedig nyár végén érpart fesztivál, az pedig 1 hét tömény, nagyon nagyon tömény bulizás lesz. Már alig várom! Érzem hogy ez a nyár oda fog vágni. Csak jussak túl az érettségin, meg a holnapi napon.
Tegnap rájöttem a Cannon fényképezőnk kurva jó minőségű 720p HD vidit csinál. Beszarás gyönyörű a kép. Samsung kameránkat veri, bár a kamera már 3 éves.
Anyu most szólt, hogy május elsején lejár a hűségnyilatkozat a netre, másik szolgáltatónál van most 6mbit fele ennyiért, váltunk oda májusban. Jó lesz már végre egy kis feltöltési sebesség...
MAI ZENE: Music Matters - Faithless : Axwell Remix
még mindig imádom!
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #24880 üzenetére
Szombat reggel 6 kor kezdek a tavon, környezetvédelmi nap lesz, melózunk délig, lesz nyársalás, meg egy valag tömény. Délután alszok egyet, mert biztos lesznek panaszaim, aztán este tripla szülinapi buliba megyek, de 11-éjfél felé jövök el onnan, mert másnap 4 kor kelés, szabadul a tó. Tehát 1 a cél. MEGÉLNI A HÉTVÉGÉT!
Jah más: Kivittem Bazsi öcsit a gátra bicózni. Istenem, képzeljétek el a passzos nacis csajokat, ahogy egy lenge top-ban futnak a gáton. Imádok itt élni!
Jó idő van egyből pezseg a vérem...[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Sziasztok!!!
Tökéletes volt a tegnapi nap, és a mai sem rossz. Holnap lesz 2 nagyon takony dolgozatom, ha azt túl élem NYÁÁÁR VAN BAZMEEEEEEEEEG helyzet lesz...
-
törölt tag
válasz pckownz #24874 üzenetére
Visual Studio Team System 2008 Team Suite-t használsz? Az kér kb 6 GB helyett. Amúgy van Express is, külön C++, C#, Basic. Azok max 1-2 GB-t igényelnek mindenestül. Azért kell a C:\-n is hely neki, mert rendesen beépül a Windowsba, pl ha egy progi crashel, akkor a Visual Studioval akár debugolhatsz is, megnézheted a progi által lefoglalt memóriatartalmát, stb. Erre az Express verziók nem képesek.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
-
pckownz
őstag
válasz nixx-21 #24868 üzenetére
Kedvenc kombóm.
Görög bor van benne.
Kokintosz* a neve.
Tescoban található, most éppen le van árazva a 2L-es kiszerelés 339HUF-ra.Mostanában egy újabb kombót ismertem meg, ami nagyon elnyerte a tetszésemet.
0,5/0,7L Vodka, 2*250ml energia ital, és a maradék hely teletöltve multis Cappy-vel. Ááááhh, iszonyatos kombó...
Alias, Hepaj™.
Nagyon, de nagyon finom*koccintós
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Zk: Találtam egy érdekességet, ami neked jól jön majd, ha a Zalman 9700 hűtődben elromlik a venti, mert elkopik a csapágy, stb. Zalman 9500 modding (9500-ast moddolták, de a 9700-at ugyanígy lehet)
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #24806 üzenetére
éénekelek nektek:
van két lovam, mind a kettő deres..hejjj grrr[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
válasz pckownz #24862 üzenetére
Ezért nem szabad hétköznap zülleni xD
vagy oat kell inni amitől nem leszel másnaposamugy szípjóreggelt mindenkinek
kivánok mindenkinek szépnapot és jókedvet a sulihoz/munkáhozAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
Gyááá kurva másnap, szétesik a fejem és 1óra mulva mehetek suliba
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24860 üzenetére
Hát egyelőre birom. Másnem kinyiffantom szobtársamat.
Nah. Joccakát" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #24859 üzenetére
Szerintem fekszem.Hiába tanulok,ha nem tudom,hogy jó-e amit tanulok
Majd akkor remélhetőleg te is délben kelsz.9 óra alvás az nem rossz annyira. -
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24858 üzenetére
Hm. Hát vannak ilyenek.
Én délben szoktam kelni. Ha kolegám hagy
Egy álmom vált valóra ezzel a melóval. Sose szerettem a korán kelést. Odahaza énis 5 körül keltem. Derühelltem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #24857 üzenetére
Én sem,mert látok már.A fránya korán kelés.Most,kollégista révén kellhetek 11-kor.Eddig 5:45-kor kelltem
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24856 üzenetére
Ü, bazz. Ez nagyon csajosra sikeredett
Itt vok. Igaz nem sokáig.
Am mit vársz magyarországtól szerda éjjel? Fórumozzanak?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #24853 üzenetére
Akartam írni:
Már te sem vagy fent,az már gond.De most tényleg,ilyenkor senki sincs fent?Átmentem az On topicba,azt hittem itt hagytál
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
addikt
válasz - = Zk = - #24853 üzenetére
Ja valami ilyesmi.Gyakorold még
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24852 üzenetére
Jaaa. Akkor ha ha.
Vagy mi..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #24851 üzenetére
A poénjaimon.Pedig nem is vagyok poénos
-
- = Zk = -
félisten
Nah. Spagetti tesco módra.
Min kell röhögni?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24847 üzenetére
Bah.
Nah. Mek teszkóba vmi tápotvenni. Majd re." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
-
addikt
válasz - = Zk = - #24846 üzenetére
Én is majdnem eladtam a lelkem,mert nagyon úgy tűnt nem éri meg az egyetem nekem.
Technikusival ha elhelyezkedtem volna,5 év alatt a technikusival annyit keresek,amit 16 évnyi diplomás bér hozna vissza.
De maradtam,mert nem jó dolgozni és még bent vagyok az egyetemen.Meg a lelkivilágomnak is ez az életstílus kell most -
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24845 üzenetére
Nem szégyen az
Ennyi idősen adtam el a lelkem a bpesti ivóvízellátó cégnek. Hm. Janem. -1 év. Ennyi idősen már hitelem volt. Pf." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #24844 üzenetére
integrate from 1 to 17 [(22x5/84)+0.002976193]dx
Másold be ezt Jó dolog.Tanuld meg kezelni,bár nem sok szükséged lehet rá[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
addikt
válasz - = Zk = - #24842 üzenetére
Ma lettem egyel több éves Megszenvedtem de kijött,ennyi éves vagyok:
Innentől már csak egyre rosszabb leszHa nem tudnád kiszámolni [link]
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24841 üzenetére
Magát az érzést jómagam is átéltem. Nem egyszer.
De mióta önálló kereső vagyok, minden nap más és más érzést élek meg. Kanyarban a 3x, ez csak nehezedik.
Nemtom mennyi idős vagy, de irigyelek sok nálam ifjabb fórumtársat. Nem a hejzete miatt, a kora miatt. Hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #24840 üzenetére
Elköltöztünk pestről vidékre.Vidéken csak albiba tudtunk menni.Kereswtünk házat de nem találtunk.5 év után sikerült egyet találni,sok kompromisszummal,de inkább ez mint a albérlet.A foglalót meg nem könnyű előteremteni,de sikerült.Akkor volt a középsulis ballagásom.Már megvolt mire megy el,mert már 3 éve vágytam valamire és pár nap múlva tudatosult,hogy még is álom marad
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24839 üzenetére
Érthetö ez is.
Két példa. Kútba dobod a pénzt, ahogy énis tettem. És teszik még páran.
Namármost az a kút lehet a te házadnál, vagy lehet máshol. A lenyeg ua." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #24838 üzenetére
Nálam nem.Nincs rajta a nevem,de elég sokat beletettem,amit többé nem látok
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24837 üzenetére
Ez igaz.
De az igazi "élmény" akkor jön elő, ha saját pénzből csengetsz. Nem?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
válasz - = Zk = - #24836 üzenetére
Nem kell ahhoz neked fizetned,hogy érezd a hatását
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24835 üzenetére
Akk sírj ha a saját nevedre szólnak, és a saját keresetéből csengeted.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24830 üzenetére
Ezt a módszert itt valahogy erősen nem akarom alkalmazni
-
addikt
Nekem TX2-öm van egy Q6600-ra.Legalább olcsó volt és maradt pénz
-
törölt tag
válasz subaruwrc #24827 üzenetére
Örülök is, hogy egy bivaly hűtőd van. De egy száraz összehasonlító teszt objektívebb. A két hűtő más kategória, más célokra szánják. Noctua D14 a brutális Beastek brutál lehűtésére, Z600 meg passzív hűtésre, nem brutális Beastek hűtésére. Nem hiába van Noctua ráírva, ára is tükrözi. Neked komoly teljesítmény kell, nekem meg lehetőleg ventimentes üzem. Amint lesz pénzem, a gépben max 2 v. 3 alacsony fordulatú (<800 rpm) venti lesz, a "néma" üzemeléshez. Egy E5200 nem fűt annyira, hogy kelljen rá erős hűtés és négymagosra még nincsen szükségem.
Zk:
"Picit megberhelném, hogy dízel hangja legyen"
Emlékszem, mikor még kicsi voltam, bicikli első-hátsó villájára papírlapokat tettünk, hogy zümmögjön menet közben, mintha motor lenne.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #24827 üzenetére
Én örülök veled. Nagyon faja a hűtő.
Hiába, csak Noctua.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #24799 üzenetére
Picit megberhelném, hogy dízel hangja legyen
thats a spirit
Earl
Jó, ezen a Noctuan van két bazierős venti, persze hogy jobb.kicsit örülhetnél velem, nem egy száraz összehasonlító tesztet nyomtam az orrod alá...
-
-
- = Zk = -
félisten
Jujj. Ez de katasztrófa szintű nóta.
-
pckownz
őstag
Adj helyet magad mellett,
A bárpulthoz én is oda férjek...
Úúúúgy beb*szok ma mint az állat,
Vidd már el innen a vállad...Engedd, hogy érezzem,
Hogy a vodkaszagot belélegzem,
És ha kész vagyok mint az állat,
A magam fajta többet mit kívánhat...Bikini - Közeli helyeken, kicsit másképp
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24819 üzenetére
Pck megválaszolta.
Next fórumtalin ott kell lennie. Ha másnem elmegyek érte, és kézbe viszem a talira. Ahol aztán lesz ereszd el a hajam
Alapjába véve nincs vele bajom. Csak elszívja más elől a levegőt, ez már elég indok nekem ahoz, hogy....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24818 üzenetére
Mit művelt, hogy ekkora büntetés jár érte?
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24814 üzenetére
Nem kötelező azt megnézni. Ennyi.
-
törölt tag
válasz pckownz #24812 üzenetére
Szerintem plusz fesz kell a RAM-oknak, pl 1.65V, és CL9-ben kellene őket nyomni. 1600-as RAM-ok?
Zk: De szegény epilepsziásokkal nem is törődsz? Hetekig gyötrik majd őket a felvételek, lehet, hogy kiadnák belőle a valaha volt legbrutálisabb, legvéresebb horrorfilmet? Ezen alapulna a Painkiller köv. része?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #24810 üzenetére
Persze. Állványoztasd, zsaluztasd be a gépet miatta
Earl
Ha nokiáról van szó, nem ismerek etikettet
Azok a betegek meggyógyulnának[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Havernak van egy Phenom II x4 945, mellette egy Corsair Dominator TW3X4G C9D ram kit, mind ez egy Gigabyte MA785GMT UD2H lapban, de auto bios-szal csak 1066-ba mennek a ramok, és 1600on kékhalálozik a gép...
Ezt wtf? -
törölt tag
válasz westcoastog #24810 üzenetére
Lehet, hogy még a tetőt is lehúzza.
Zk: És az epilepsziásokkal mi lesz? Őket arra az időre eltiltják a TV-től, nehogy sokkot kapjanak?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24808 üzenetére
Szeretet? Hitelesebb azt mondani, hogy érzelmeimet... Cizelláltabb.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24807 üzenetére
Kifejezem szeretetemet iránta, felé!
Szerk
Azt majd csak a kékfényben, naplóban lehet megnézni. Az időseknek is csak rendőrségi felügyelettel nézhető.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #24805 üzenetére
Íhh, akkor ezek szerint a lapodban nem lehet alulfeszelni?
Az Orochi olyan, mint egy IFA radiátor, mondjuk az Scythe Monster Cooler is az.
Zk: Állat. Nem vérontásról volt szó, hanem hűtőkről...
Zk vs. No-kia[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #24804 üzenetére
De van ennél brutálisabb.
Ha találkozom személyesen nokiával. a megye felét evakuáltatni kell, mert amit ő kapni fog tölem805
Na az még tudhat vmit
Én max 965be-ig gondolkodom. Aztán kituddja, itt mennyi lesz a 6magos amd csoda[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #24803 üzenetére
jól néz ki ez is, de egy scythe orochira fáj a fogam, persze ventilátor nélkül.
(#24802) EarL 007
hát nem nagyon, van az auto a legkisebb fesz előtt aztán ha még lejjebb akkor kilyukadok 1,6v körül..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #24801 üzenetére
Fontos a kinézet, sry
Earl
A v10 ocsmány szvsz." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz westcoastog #24801 üzenetére
Hát, ahol adsz plusz feszt a procinak, ott lejjebb is lehet venni, szerintem.
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #24800 üzenetére
én is alul akarom feszelni a procit, kíváncsi vagyok mekkora a legkisebb fesz amin vinné a 3,3-mat, bár azt sem tudom hol lehet lejjebb venni a feszt, lehet ezen a lapon egyáltalán nem lehet.
(#24799) - = Zk = -
akkor meg is veheted a silentknighotmat, indításkor 100% fordulaton garantált a dízelhang.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest