Hirdetés
Aktív témák
-
pckownz
őstag
Űűűű milyen estém volt.
Akkusztikus zene partyt tartottunk a sportcsarnok mellett
Volt vagy 20liter vbk ^^
...és úgynézki találtam zenekart magamnak -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24594 üzenetére
Én is vsync-kel nyomom, de lehet, hogy a 3-as CF-fel be lenne betonozva az fps.
Más: Bátyámnak ma van a 26. születésnapja.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #24594 üzenetére
csak viszonzom a te szivességed
ha valakinek az ismerőse épp eladna giga P55A-UD3-lapot akkor az szóljon nekem, sürgős !!
-
- = Zk = -
félisten
Subaru
Ty előreis.
Söt. Lehet veszek azt is, azt a tesztek után eladomEarl
Igen. A cf nagyot szólna, ha.... Ha nem mindent vsync on-nal nyomnékBence
De utállak. Sose kedveltelek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
sráááácok gecire de gecirejó ez a world
van egy kis Blur beütése....vannak ien erők meg hatások gecijó...filmhatású szinek effektek...megyek is át bátáym szobájába rácsapom TV-re a dolgot lehet még a kormáynt is elővezsem...ma kockulás van
holnapmeg partééé
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
válasz kovacsroli #24591 üzenetére
Akkor az fekete lyuk, magába szippant mindent...
-
nixx-21
őstag
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
válasz #19617792 #24586 üzenetére
Elég jó hűtőnek néz ki, és a venti is nagyon jó, 12cm-es Coolink SWIF 2 120P. Csak a venti ~2400 Ft.
Coolink Corator DS teszt, Xbitlabs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24580 üzenetére
Igazából csak, mint ötlet vetettem fel. Mellesleg elég komoly lenne (ahol a CF jól megy, ott kicsit sokkolna a többlet ), sok értelme nincs, de jó poén. Jah és persze +trémárk pontok, epenis_length++
Hmm, már kapható a Coolink Corator DS, elég drága hűtő.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
helosziasztok!! ^^
nállam ez a zene ütött be....lyukas órán böngészem youtube-ot Noise night life vidiket nézve....egyi kalatt ien zene szólalt meg
nagyon komolyság kicsit BT feeling de jóóó *.*mellesleg 2 egész órát besézlgettem sulb a a gyerekfelügeletissel/félpszihológus modnt ah nicns semmi gáz nem is kell mennem pszihológushoz szal no gass
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Hatalmas érzés volt előbb...
Süt a nap, 20 fok van, Gabriel & Dresden - Arcadia ez üvöltött a kocsiban, és 30al gurultam hazafelé. Hát van egy kedvem most! Kurvajó volt.
Este én megyek bevásárolni, direkt majd 8 után, mikor már csak a bulizók vannak fent, aztán krúzolok egyet.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
odaadom majd ha lesz
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #24581 üzenetére
Jahogy az a méret is számít
Az enyém nagyobb mint nokiáé, igy nincs miért növelnem a méretét[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
Hogy több trémárk pont által nagyobb legyen az e-penised
-
- = Zk = -
félisten
Subaru
Ha lesz, szólj. Vagy elkérem, vagy közölsz pár cf eredménytEarl
Elnézem én, hisz én fizettem a villanyszámlát. No para.
De mire lenne jó a 4870+x2 duo. Ezt magyarázd megBence
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
Mekkora film ez a Miss Március
-
nixx-21
őstag
válasz grabber #24574 üzenetére
Hogyne bírnánk a tempot
amugy mai nap kicsit értelmetlen első 2 óra spanyol (nincs tanár ENIBE-n van)
3.lyukas óra
2angol amin a csoport 3/4 nincs bent (szintén ENIBE)
és egy tesi szal nincs értelme ja srácok nektek nem is meséltem megvolt a egyelmi megállapították h netfüggő vok
ma megyek pazihológushoz xDAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
Mikroprocesszor sakk-készlet, ez mekkora!
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #24561 üzenetére
mert olyan szép nagy dög következő kártyám remélem az lesz.
jóó nagy fekete állat. lehetne majd asus, vagy sapphire, sunával a matricáján
meg azért mert egyelőre nem tud értelmes cf-et a lapom, így meg meg lenne oldva -
pckownz
őstag
Megfázás csak szimplán.
-
törölt tag
-
törölt tag
Hát, még brutálisabb lenne. Szvsz akkor tuti nem nyúlnál hozzá sokáig, ha a fogyasztást el tudod nézni. Bár ahhoz már egy kicsit combosabb táp kell, szerintem.
Hát, én úgy vagyok vele, lehet, hogy van támogatás a PPU-hoz, mégha hekkelt is, de ez zsákbamacska, lehet, hogy összeakadna valamivel, sosem tudni. Ha kell a Physx, akkor inkább egy kisebb NV-t, pl GT210, esetleg GT220-as valamelyike. Árban kb ugyanott lehet.
grabber: A fejlődés szempontjából fontos a DX11, sok új lehetőség van benne, elég csak a tesszelátor alkalmazására gondolni (plusz DirectCompute, Shader Modell bővítések stb), de mivel nincs NV-nek DX11 karija még, ezért nincs konkurencia, nincs árverseny, plusz NV ezzel hátráltatja a fejlesztést, mintahogy tette ezt a DX10.1 esetében, mert hülyeségnek tartották, aztán hoppá, mégis van DX10.1 karijuk.
pck: Milyen nyavalya?
-
pckownz
őstag
"There we can meet happy citizens.
Stalkers."Most mondta Moszkva városában a faszikám a Metroban
-
nixx-21
őstag
szííípjóreggeltAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
Begeten, itthon....
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24563 üzenetére
Én hozzászoktam h ilyentájt már csak én pötyögök.
Szokásos beach körutamon voltam.Hogyhogy nem fontos? Ezt nemértem.
Meg azt sem, h milyen suli az, ahol hajnalban még gépnél vagy" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
Másik topican 5-en együtt véve nem töltenek annyi időt a net mellett mint én Hiába írok a topikba.Nem válaszol senki hamar
-
- = Zk = -
félisten
Earl.
4870+x2 nem hangzik roszul. De mire lenne jó? már maga az x2 is brutális. HmPéterem
Van hozzá támogatás. Igaz hekkelt, de müxik!Subaru.
Rákattantál az x2re. Why?Bence
Kötsög
Jó neked koma[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #24558 üzenetére
Na ja.
Na lépek én is.
Jó éjt ATI topik, topiklakók!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
Megyek beleölöm a bánatomat valami kajába.
Most nézem, hogy az nv-sek eléggé le vannak maradva, még a 21k-t se érték el. Mi meg mindjárt a 25k-nál vagyunk.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Ehehe, csak 2011-ben lesz kész. Addig megesz a fene.
EarL
De nem kézis.
Nálam ha sport, akkor kézilabda.
(Na jó a kosárlabda is ott van azért.)A foci már a könyökömön jön ki, pláne az EA féle rókabőr. Amúgy se szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz westcoastog #24548 üzenetére
És mi van ha megpróbálod eladni a lapot és úgy venni egy újat?
Píít: Ez durva, a fagyasztott csirkés még hagyján, de az ubis, na az tényleg kész...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Hohó mit találtam. Végre kézilabdás játék.
Úgy várom már, mint a messiást. Mindenféle sportos játék volt/van, de a kedvenc sportomnak még nem volt.szerk: Nagy örömömben a linket lehagytam.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Na megyek lefekszek, megy a tornádó vadászok, aztán kis south park, majd family guy.
Ezzel búcsúzom mára:
Uborkával fenekében vitték kórházba a 82 éves férfitFagyasztott csirkével vertek meg egy postást Jászberényben
Jó éjszakát!
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #24547 üzenetére
Nem rossz az biztos, meg hát viselve válik.
Néztem, hogy Codegen és társaira ki se merik írni, hogy hány kiló.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #24547 üzenetére
hm lehet mégis csak az lesz, meg mellé egy potméter, és lehet egy satás dvd-írót is beújítok. de hogy alaplapot honnan a jó istenből fogok előhúzni, ha csak az msi nem gyárt hozzá biost, am ma próbáltam frissíteni live update-el a biost, win alól, az 1.B-s biosra, és amikor bejött a parancssoros ablak akkor valami errort írt ki és hogy press any key, és nem frissített, eddigi biosokat feltudta pakolni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hmm, feldobtam a Catalyst 10.3a-t, igaz, kidobáltam belőle ezt-azt, CCC, Avivo, HydraVision, DnDTranscode, stb. nem kellett. Csak driver.
Varoz: Hát, a 4 kg nem valami sok, vékony ~0.6 mm-es, "biliacélból" lehet. Nem tűnik túl masszívnak, de kevesebb, mint 6k-ért szerintem nem rossz. De remélem nem lesz igazam. Szvsz nem fogja westc mindennap szétszedni, vagy ide-oda hordani, akkor meg elég lehet ez is.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Adja.
EarL
Nem rossz házikó, csak egy valami zavar. 4kg, nem túl gyenge az?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #24544 üzenetére
Hát, tudnám javasolni a 770T-C45-öt, ami gyak ugyanaz, mint a 770-C45, csak éppen DDR2-es. A Gigabyte Luxo 14x házikó meg piszkosul megéri, ~5k egy alsótápos, szellős házért? Háhogyaviharbaneérnémeg.
Hoppá, találtam nagyon jó képet a ház belsejéről! Ez az X142, de az X140 csak előlapban tér el.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #24538 üzenetére
Nem értem a hibát mi okozhatja.
Más: Valahogy így kell egy ladával kanyarodni.
Téli emlékeim felsejlenek.
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #24534 üzenetére
Farkas Bertalan, a híres űrhajós állat.
subaruwrc: kabe 1 bével.
Asszonykával mi lett a helyzet végül?
Legényemberek erőteljesen konvergálunk a 25k felé. Mindenkinek szófosása van?
hmm. feldobom már ezt a csoda 10.3a-t. Mindenki nagyon dicséri.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #24532 üzenetére
Utálom az ilyen majmolást. Nekem ez nem begyere.
A mai világban ezt utálom, a fogyasztói társadalmat. Mi adunk te vegyél. Aha, meg a faszom.Szerintetek, ha iwiw-en megosztok egy erősen jobbikos videót, akkor kitakarítanak?
Ha már van ez a megosztogatás az iwiw-en, akkor okos dologra használnám.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #24521 üzenetére
Lehet, lehet, de én ettől ugyanúgy ELITélem az ilyen embereket.
Bluegene
Én annyira utálom lady gagát, hogy az hihetetlen. Amit ő csinál az a nullánál is kevesebb.pck
Én is örzöm a dobozaimat, bár nekem egyelőre csak egy Freezer (tesó a tieddel ) és egy Sapphire dobozom van. De jó az elrendezés, főleg a szekrény tetején lévő Jägermaister.[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
törölt tag
5670 IceQ, nagyon jó.
-
törölt tag
válasz No-kia #24517 üzenetére
Víz, plusz tuning, simán 400W lehet. Ez már egy kisebb rezsó. Két ilyen, plusz valamilyen szerver lapban két X6-os Thuban, vagy Gulftown alapú Xeon, azok is szénnéhúzva, szerintem Paks leállna. Az elittávcsövesnek alap, hogy ezek meglegyenek, egy nem tömegszemétszar EVGA dual socket lapban.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
áá az óriás kurzor bug alaplap függő, lehet kéne írni az msi-nek csináljanak egy biost ellene.
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #24513 üzenetére
Az már nem semmi.
Az igen, az már fogyasztás. Hát lehet nem örülne neki.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
-
törölt tag
Mondjuk sajnos a konzolos verziókban benne volt az, ami a Paradiseban már nem. A Crash mód, amikor egy hosszú lejtőn kellett nagyon felgyorsulni és belerohanni a forgalomba a legnagyobb kárt okozva, ha pl telibekaptál egy tartálykocsit, elég komoly látvány. Paradiseban már Showtime van, ami az autó pattogtatásából áll, minél nagyobb károkozással, ez az ami nem jó.
EyeFinitys 5770 kapcsán elképzeltem, mi lenne ha pl DiRT2-t, vagy pl rFactort 5 monitoron nyomnánk? Full látómező, elég nagy lenne.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #24506 üzenetére
hát már 2.körre nem tudsz jelentkezni de 3. körre beszervezlek ha érdekel
-
WesTM
őstag
válasz nixx-21 #24505 üzenetére
Nagyon jó kormány, imádtam. Fogása, meg a kormány anyaga tetszett a legjobban. Csak hát lenullázta öcsém.
Earl: Nekem csalódás volt. Mikor láttam hogy tolják XBOX--on mindig izéltem, miért nincs pc-re. Aztán lett, de így meg nem tetszik egyáltalán. Tipikus konzoljáték. Ott viszont nagy buli lehet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Burnout konkrétan a látványról, az őrültségről szól, melyik szimulátorban lehet pl városban zúzni, több száz km/h-val az ellent? Vagy éppen aljas módon falrakenni, beletolni egy buszba? Vagy pl parkolóház tetejéről leugratva orsózni? Semmi köze egy szimulátorhoz és ha nem várunk el semmi realitást tőle, akkor nem csalódunk benne, egyszerű irányítás, látványos száguldozás. Konzolon nagy húzócímnek számít a Burnout.
Ehh, ez a PowerColor HD5770 Eyefinity 5 elég komoly.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
hol tudok jelentkezni beta testernek az nfs-re?
-
-
törölt tag
válasz nixx-21 #24500 üzenetére
Ha a Carbon szintű a graf az jó, mert ahhoz képest, hogy a Carbon 2006-os, szép a graf, plusz az még a Most Wanted enginejére épül, ami nagyon gépigénytelen, legyen elég RAM, a többi nem sokat számít. Emlékszem a MW ATI 9550-en is max graffal ment, 800x600-on. Ha pl a MW enginejét kapja a World, akkor gépigény szempontjából nem lőnek mellé. Csak a "fizika", irányítás legyen rendben.
Píít: Nekem van szekvenciális váltó a kormányon. Meg szvsz egy arcade pont azért jó, mert egyszerű. Tipikus példa a Burnout, no realitás, de a hangulat toppon van. Nekem még a Logitech Formula Force EX tetszik, egy haveromnak ilyen van és nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #24499 üzenetére
Én simulátoron nőttem fel, autós játékban csak azzal vagyok hajlandó játszani, az aut próbáljon meg úgy viselkedni mint a valóságban.
Nekem ilyen van/volt, legalábbis addig, még kisöcsém le nem nullázta. Ha lesz majd pénzem, egy g25-re mindenképpen beruházok.
Nixx: Akkor azt hiszem ez nem az én játékom lesz.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest