Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Estét!!!
Egy kérdésem lenne hátha valaki tudd segíteni:
Napokban cseréltem alaplapot és procit. Vga meg maradt az MSI HD4670-em. Nos tegnap kipróbáltam az új cuccokat és azt vettem észre hogy kb. 5 perc játék után a grafika elkezd lelassulni majd felgyorsulni (kb. 5mp lassulás 5mp gyorsulás). Undercover-t és a GRiD-et próbáltam. OS nem lett újra rakva mivel a lap majdnem uaz mint a régi volt (Gigabyte GA-MA-770 DS3 -> GA-MA-770 UD3). Driver 9.9-es.
Mikor még a másik proci és az új lap volt akkor nem volt ilyen gondom (csak a procimmal van gond mer fagy tőle a gép
).
Lehet újra kéne húzni az OS-t? Vagy hol lehet a gond? Előre is kösz ha valaki tudd segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest