Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: Hámozott narancs
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Ventur@
üzenetére
Igen, lehet, hogy öregszik a RAM vagy inkább a meleg tesz be neki, ha olvastad a legújabb PH! tesztet az ASUS ARES-ról ott is ezt írták:
Mivel a kártyák a nagy melegben már alapon is hibáztak, ezért csak óvatos tuninggal próbálkoztunkA meleg nagy ellenség, ha nincs hűtőborda a VRAM-on, én tennék rá, a saját HD 3650-em GDDR3-asaira is raktam és nem drága dolog, 800-1000 forint környékén van egy alumínium 8 darabos szett és 2000 Ft a réz változat és lehet, hogy így nem lesznek képi hibák alap órajelen. Esetleg vennék rá új hűtőt, ami hűti a memóriákat is vagy kipucolnám a jelenlegi hűtőt.
-
echterion
nagyúr
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Ventur@
üzenetére
szőrös fánkkal(furmark)elég jól meglehet izzasztani, a memóriahiba pedig nekem egyszer egy 3napos 6600GT-n jött ki, hogy örültem neki

amúgy az 50fokot sokallom, mert nekem a gyári venti van 5V-ra kötve, hogy ne hangoskodjon és terhelve megy csak 50fok fölé
lehet nem fekszik fel rendesen a hűtő és van közte egy hajszálnyi rés az már baj,
ha túl sok a paszta az is baj, mert a fém a fémen a legtutibb, csak a köztük lévő egyenlőtlenségeket kell a pasztának kitölteni (légréseket levegő nem jól vezeti a hőt) -
Sonky
aktív tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Szia!
Ha minden igaz a kártya alján 4db csavar tartja a hűtőt. Amennyiben a csavarokra semmiféle garancia-matrica nincs felragasztva óvatosan próbáld meg levenni a hűtést úgy hogy a csavarokon ne látszódjon meg. És ha gariztatni vinnéd a kártyát rakd vissza a gyári hűtést
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)