Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
#31757056 #5195 üzenetére
Most csak az XLel tudtam megnézni, de nekem elérhető az opció (alul->Mem).
Nem tudom, hogy működik-e 4670el, friss builddel talán, meg kell nézni hátha..
Ha adott kártya támogat feszállítást, az a Settings alatt Voltage Controlnál van.
De tudtommal a 48x0eknél van csak lehetőség jelenleg ATTvel ennek állítására.Az egyre magasabb órajelű RAMoknak egyre nagyobb a késleltetése, ill. egyre kisebb ezzel párhuzamosan a feszültségigény is. Az borítékolható, hogy a gyártók sokszor nem azért erőltetik a váltást, mert gyorsabb..hanem mert ezzel párhuzamosan kevésbé bonyolult nyákkal is tartható a szint (ld. 4750, GDDR5&128bit).
essexboy
Amíg használtam 4670et, addig 8.12vel tettem, gondmentesen. Aztán eladtam havernak, nála már a 9.2 került fel, ő sem panaszkodott, pedig valami hasonlót csinál vele mint te. Silkroadozik asszem, meg néha WoW mellé.Próbáld ki 8.12vel, ha továbbra is csinálja, ott valami HW gubanc lesz, akár a RAMjaid terén, akár a vidkari hőmérsékletével. Előbbire MemTest, utóbbira FURmark, előbbutóbb kibukik a bűnös.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest