Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabu
tag
Nekem először egy MSI 3850-em volt OC, de csak 256MB Ram-mal, majd 1 hónapra rá, lecseréltem egy szintén MSI, 4670-re...Nem bántam meg, pedig +6 ezerbe volt a váltás COD 4-ezek sokat, és itt is látom a különbséget / lehet a +256MB Ram is /, a 3850-nél soha nem tettem fel 1280-1024, mert akadt ha esett az eső, vagy ha nagy tűzharc volt - pedig nem volt minden max-on - , a 4670-el minden maxon van 1280x1024-ben, és nem akad meg, egy pillanatra sem....Nagyon elégedett vagyok vele, ráadásul a hangja is sokkal elviselhetőbb, jóval kisebb....Szóval nagyon jó kis kari, egyedül a 3D Mark06-ban veret el nálam a 3850, mondjuk ott 1000 pöttyel majdnem...
Nekem egy 5400+ Black Edition mellett van, a te prociddal még jobb is lehet, szerintem van még benne tartalék, ha nem is sok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- Assetto Corsa Competizione
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Proxmox VE
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest