Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
barnam_ #3372 üzenetére
Igen, de most megy a masina, kis türelmedet kérem!
Röviden a hozzá adott lefogató lyuktávolsága nagyobb, így nem azt tettem fel, mivel a lyukat épp a hajtásnál kellett volna fúrni (erről is csinálok fotót).
Találtam itthon Zalman chipsethűtéshez adott (nekem a dual heatpipe VGA hűtőből fennmaradt nv chipset blokk lefogatása), amit L alakba hajtottam meg.
Utána 1-2 lamellát ki kellett vennem sajnos, mert a lyuktáv így is 63mm volt.
Utána egy egyenes felületen felfektetve összehúzattam a hűtőt, majd megcsiszoltam (polírnak nem nevezném, mert csak 1200-as papírom volt itthon).
Egy régi VGA csatiba beleforrasztottam a ventillátor csatijait, majd a VGA-ba dugtam, a sárga kábelt pedig az alaplapra, ami monitorozná. Sajnos 3%-on nem indul el, így mást kell kieszelnem, de a bioshoz nem nyúlnék, mivel garis a cuccos...
A ház HDD keretére felfogattam egy 92mm-es ventit, ami 7V-al hajtok, így a felső ramok is hűtve vannak valamennyire, valamint kerültek rá ramsünik is (TTS féle, de jól megtapad és átadja a hőt, igaz nem akkora, mint amit az S1-hez adnak..képek hamarosan..djbahool: Hasonlítsd össze a Tied ezzel a képpel, ha minden egyezik, akkor valami bug lesz, ha a Te biosod régebbi, akkor itt az enyémen levő viszont csak saját felelősségre ajánlom (GPU-Z-vel mentettem le, archivált fájlt teszteltem...
) A képen található kártya tipusával egyezzen a Tied..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest