Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Igen, de most megy a masina, kis türelmedet kérem!
Röviden a hozzá adott lefogató lyuktávolsága nagyobb, így nem azt tettem fel, mivel a lyukat épp a hajtásnál kellett volna fúrni (erről is csinálok fotót).
Találtam itthon Zalman chipsethűtéshez adott (nekem a dual heatpipe VGA hűtőből fennmaradt nv chipset blokk lefogatása), amit L alakba hajtottam meg.
Utána 1-2 lamellát ki kellett vennem sajnos, mert a lyuktáv így is 63mm volt.
Utána egy egyenes felületen felfektetve összehúzattam a hűtőt, majd megcsiszoltam (polírnak nem nevezném, mert csak 1200-as papírom volt itthon).
Egy régi VGA csatiba beleforrasztottam a ventillátor csatijait, majd a VGA-ba dugtam, a sárga kábelt pedig az alaplapra, ami monitorozná. Sajnos 3%-on nem indul el, így mást kell kieszelnem, de a bioshoz nem nyúlnék, mivel garis a cuccos...
A ház HDD keretére felfogattam egy 92mm-es ventit, ami 7V-al hajtok, így a felső ramok is hűtve vannak valamennyire, valamint kerültek rá ramsünik is (TTS féle, de jól megtapad és átadja a hőt, igaz nem akkora, mint amit az S1-hez adnak..képek hamarosan..
djbahool: Hasonlítsd össze a Tied ezzel a képpel, ha minden egyezik, akkor valami bug lesz, ha a Te biosod régebbi, akkor itt az enyémen levő viszont csak saját felelősségre ajánlom (GPU-Z-vel mentettem le, archivált fájlt teszteltem...
) A képen található kártya tipusával egyezzen a Tied.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A képen található kártya tipusával egyezzen a Tied..