- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Alister71 #13304 üzenetére
Elég volt az eddig, bár szerintem csak DX9-en (a kártyám csak 10.1-ig bírná). Bár nem tudom, hogy bevállaltam-e 1920-as felbontáson, vagy picit lejjebbvettem induláskor, de nem volt vészes. Mondjuk csak nézelődtem picit mert nem volt épp kedvem játszani. Lehet éles harcok közben csak azt venném észre, hogy sétálok, kifagyás és vérbe fagyva fekszek mire visszatér a mozgás a képernyőre
Crysis 2 meg amúgy is pazarló kicsit max beállításon. Mintha valahol azt írták volna, hogy kicsit beleraktak pár felesleges számítást és egyéb nehezítő körülményt, csak hogy érezzék a kártyák...
Mindenesetre Diablo 2-re szerintem elég ez is és a többi korábban említett játékhoz sem kell feltétlenül több. Majd frissítek később, csak megvárom míg kijön 50k-ból az alaplap/proci kombó. Most kb 56-60k lehet egy i5 2500-as proci és egy alaplap. Jöhet a túlkínálat, az erős forint és gyenge dollár. Hajtsuk meg lefele azokat az árakat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest