Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
11.6b ha esetleg valakit érdekelne.
-
lsc
nagyúr
Ismét itt egy sapphire 6870-nel, egy 11-et néztem a videokártya alapon P3932
-
Winne
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #12187 üzenetére
Pontosan.
-
pedrő
aktív tag
Hali!
Ilyen (VX6870 1GBD5-M2DH) járt már valakinél? Hőmérséklet, zajszint rendben volt?
Üdv. :
pedrő -
Winne
nagyúr
Na a múlt heti gyorsteszt után most értem el odáig, hogy egy fél órára elindítsam a Crysist immáron dx11-ben és nagyságrendileg 30 fps-t hozott átlagban ultrán, extrán viszont a 60-as átlagot is hozza a 6870.
-
Szuti
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Sapphire HD 6850-es videókártyát és meglepődve tapasztaltam, hogy 2db 6pines tápcsatlakozó van a kicsikén.Átalakítóbol is kettőt mellékeltek. Mindenhol úgy láttam, olvastam, hogy ezeken 1db-nak kellene lennie.
Mi lehet ennek az oka szerintetek? -
válasz
Dr. Student #12175 üzenetére
Mármint milyen "eredetire" gondolsz?
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tegnap este újraraktam a Win7-et, felkerült a 11.6-os driver és nekem is meglett az OpenCL.
Szóval gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplap az MSI 6870 HAWK kártyával jól együttműködik.
Próbáltam 3dmark 11-et futtatni, de amit sikerült "beszereznem" - talán 1.0.2- az hibás, a második tesztrész után kiáll valami programhibára. Ma folytatom, Fiam mindenesetre tolta a GTA4-et, azt mondja sokkal magasabb beállításokkal is tuti. Nagyon tetszett neki. -
keke69
őstag
Nálam is tökéletesen működik a 11.6.Hála!
-
-
szasanyi
félisten
válasz
KaiotEch #12171 üzenetére
Nálam az FSB 99.8Mhz alapból, de ez lényegtelen. Az, hogy a TurboBoost mekkora max. CPU sebességet állít be (3.3-3.7Ghz) attól (is) függ, hány magot használ az adott alkalmazás (úgy tudom a max. 3.7Ghz csak egy mag használata esetében lesz meg). Szóval ezt a részét nem igazán értem...
Az UEFI BIOS esetén az egér villogása "normális" ez ilyen. Nálam volt fent vagy 6 féle BIOS, és mindegyikkel látható, noha amellet működik, és nem tapasztalta problémát (illetve apróság akadt, mégpedig nem mindíg elég valamire 1x ráköttinteni). GPU-Z nálam mutatja az OpenCL-t is, de ha biztosra akarsz menni töltsd le és telepíts fel külön az OpenCL driver -t, és azután nézd meg.
-
válasz
szasanyi #12170 üzenetére
Hát mostmár egyre több probléma megoldódni látszik. Sikerült 100-ra belőni az FSB-t, Intel Turbo már eléri a 3,6GHz-t bár AIDA stress-el nem tudtam előidézni csak 3,4-ig és CPU-Z úgy kapta le
Már csak az UEFI BIOS egér villogását kéne helyrerakni, meg, hogy miért nem mutatja az OpenCL-t a VGA-mban, illetve, hogy Memtest86-ot tudjak futtatni és ne induljon újra, de állítólag 4GB ramos configoknál instabil.
-
jockas
senior tag
válasz
KaiotEch #12165 üzenetére
Kifogtál egy hibás Asus lapot és megjártad az MSI-vel. Jól döntöttem, amikor kihagytam az MSI-t...
11.4-es driverrel Asus lappal és Asus VGA-val már elsőre minden jól ment. Én eddig mindig szerencsés voltam (kivéve amikor Celeronról kellett váltanom gyorsan Duronra, mert a 440LX-es chipkészletben hibás volt az AGP), de ahogy látom nem mindenki ilyen szerencsés.
-
HartgeH3-2.8
addikt
BF3
Itt az ajánlott igény sem tűnik annyira nagyon komolynak.
Szerintem szépen be lehet majd lőni, nekem nem kell az Ultra meg az Extrém.. -
válasz
belinho #12164 üzenetére
De ez még 11.5-ös és ha jól emlékszem ASUS alaplap alatt még volt, de az is hibás volt. Én ezzel az új i5-ös rendszerrel csak ráfáztam, 3 hete nincs normális gépem, most megvettem ezt a lapot, ezen is érdekes dolgok vannak. Ez is rossz lenne? Komolyan már a hócipőm televan.
-
válasz
Vigneau #12160 üzenetére
Mit telepítsek újra? GPU-Z nem is telepítős, csak futtatható. Tegnap előtt vettem az új lapot, akkor új Win telepítés is volt. CPU-Z is kifagy, ha fut mellette az AIDA, de úgy fagy be, hogy kilőni sem lehet. A régi gépben még mutatta, 11.5b driver mindennel együtt.
Itt még megvolt. Ez az alaplap is rossz lenne?
-
Gabor970
addikt
válasz
KaiotEch #12153 üzenetére
Ott nálam is csak az utolsó kockában van pipa.... Ez akkor gond?
Tegnap beraktam a gépbe a kártyát, nagyon nehezen sikerült beleszuszakolni, winyókat mind át kellett raknom, mert útban voltak, kábeleket is újra kellett gondolni, ráadásul nem is lehet visszatenni a ház oldalát, mert akkora ívben fordul a két tápkábel a vidkártyáról, hogy kb 5cm-el a házszél vonalán túllóg. Sajna még kipróbálni igazán nem is volt időm. Raktam a drivert, de több próbálkozás mellett is minden esetben kidobta, hogy telepítőcsomag hiba. Igaz, a korábbi 4770-eshez fent levő drivert nem próbáltam korrekt módon eltávolítani. Gondolom ma küzdhetek vele még egy kört. Remélem sikerrel járok. 64 bites Win7 (tört) oprendszerem van, a 4770-essel nem volt semmi gond mikor drivert raktam.
-
Gabor970
addikt
Szia!
Tegnap elhoztam az MSI Hawk-ot. Ez az egy volt nekik. Kérdeztem, hogy ha holnapután kellene mégegy, akkor az mennyi lenne, azt mondják azt csak akkor tudják megmondani, ha megkérdezik. Lehet, hogy több. Van nekik még egy darab az alábbiból a linken látható áron:
Ha gondolod, talán az még meglesz hétfőig. Igaz, el nem rakják, ez tuti. Bár ha pénteken megrendeled a webáruházukban, akkor pont kb kedden kapod meg.
Üdv!
-
lehel22
tag
válasz
Dr. Student #12156 üzenetére
Egy hasonlo esetet lattam , mikor egy win7/64 re sehogy sem lehetett feltelepiteni a 11.4 meghajtoprogramot.(Asus kartya, Giga P45 alaplap) Hosszas kinlodas utan oprendszer csere oldotta meg a problemat.(az elso egy tort windows volt) Nem tudom ha valoban ez volt az ok vagy sem de hatha hasznlahato info.
-
Dr. Student
senior tag
-
válasz
Dr. Student #12154 üzenetére
Driver sweeper. Driver tisztító progi.
-
-
STC Speed
őstag
válasz
Dr. Student #12151 üzenetére
driver swepper után sem megy?
-
lsc
nagyúr
válasz
Dr. Student #12149 üzenetére
Töltsd le újra, nálam egyszer már volt ilyen gond.
Mod : Innen [link] próbáltad ha már ez a hivatalos oldal ? Ha így sem jó akkor passz.
-
Dr. Student
senior tag
Van egy kis gondom a driverrel, felakarom rakni a 11.6-ost és totál nem sikerül, soha. Driver nélkül maradok, alig bírtam letölteni a 11.5-ost és végül azzal semmi baja, de a 11.6-os felrakhatatlan...
Valaki tapasztalt már ilyet ??
-
polonic
félisten
válasz
STC Speed #12140 üzenetére
Nem azt írtam, hogy csak azzal megy. Magas grafikai részletességhez fullhd-ben nagyon valószínű, hogy kell a több vram.
"Meg talán mikor elkezdték fejleszteni a játékot még HD6950/70 sem volt,2 gb os memória is ritkán fordult elő,ebből lehet következtetni...."
Ez itt teljesen lényegtelen szempont. A metro esetében sem volt gtx 480, amikor elkedzték fejleszteni. Vagy a bfbc 2 esetében sem volt még 5870.
(#12142) Gabor970
Persze, nem a grafika az elsődleges szempont. De ennél a játéknál azért nagyon nagy élmény lehet a maximum grafika is.
-
STC Speed
őstag
Ez így van,különben a bad company2......
(bár anno ugy volt h nem jelenik meg pc re,de bf community-ben kérték h jelenjen meg,és megjelent ,bár konzolról való átiratról beszélhetünk)
....PC-re elég sokan megvették,megérte nekik,lehet itt fordult a kocka,hogy a PC-seket komolyan veszik újra.
Sőt most a BC2 le van árazva és a magyar eladási listán is csak PC,de a bad company 2 áll első helyen,vitték mint a cukrot.... -
Gabor970
addikt
válasz
polonic #12137 üzenetére
hát, köszönöm szépen! Éreztem én a jó szándékot, de ettől még sajna muszáj valahol meghúzni a határt. Amúgy én nagy BF2 fun voltam, de ott sem a szenzációs grafika az, ami miatt szerintem bárminél jobb a játék, hanem a csapatmunka online. Nekem ma is nagy élvezet, néha egy pár órára "felmenni", beszállni egy squad-ba, aztán egymást segítve jó eredményt elérni.
-
Winne
nagyúr
válasz
STC Speed #12140 üzenetére
"Amúgy DICE kijelentette h elsősorban pc re irja a játékot és széles skálán lehet majd beállítani."
Lassan ideje, hogy valaki ne szarja le a pc-seket, ha egy játék jó és tetszik az embernek, akkor a multi miatt úgyis meg fogja venni, szal ne mondja senki, hogy nem éri meg pc-re fejleszteni játékot.
-
STC Speed
őstag
válasz
polonic #12137 üzenetére
nem hiszem h csak 2 gigás vga-val lehet majd tolni a játékot,akkor senki nem venné meg talán,sztem még kisebb grafikán 512 essel is menni fog a játék.
Amúgy DICE kijelentette h elsősorban pc re irja a játékot és széles skálán lehet majd beállítani.
Meg talán mikor elkezdték fejleszteni a játékot még HD6950/70 sem volt,2 gb os memória is ritkán fordult elő,ebből lehet következtetni.... -
polonic
félisten
válasz
Gabor970 #12136 üzenetére
Itt most nem is a teljesítménytöbblet miatt ajánlottam azt. Hanem csakis a vram mennyisége miatt. Lehet, hogy a 6870 gpu-ja is elég lesz a bf3-nak, csak a vram kérdéses. Az meg elég kellemetlen, ha elfogy.
Jó választás egyébként az msi 6870-es. Csak ezt a bf3 kapcsán meg akartam említeni. -
lsc
nagyúr
válasz
Dr. Student #12133 üzenetére
CCC-ben nem tudod kinyírni, ott bírnia kellene a gpu max-ot is, a rammal kell variálni.
-
válasz
Dr. Student #12133 üzenetére
Nem, max szétesik a kép. Nekem alapból 1100-on futkos a vram.
-
polonic
félisten
válasz
Dr. Student #12131 üzenetére
Nem fogod megölni. Nem kell értelmetlen feszültségemelésbe kezdeni, akkor nem lesz baj.
-
Biga123
addikt
válasz
Dr. Student #12128 üzenetére
Kicsit visszaolvasol és meglátod mások mennyire tuningolták a 6870-eseket...
Ha nem feszeled mehet ami a csövön kifér...amíg nem hibázik..
-
polonic
félisten
válasz
Gabor970 #12121 üzenetére
Nem tudom, milyen felbontásban játszik a gyerkőc, de a bf3-hoz fullhd-ban kevés lesz az 1 giga vram. De lehet, hogy még kisebb felbontásban is, mondjuk 1680x1050-ben is.
Úgyhogy lehet, hogy gyűjteni kéne még pénzt hozzá, aztán vennni egy 2 gigás 6950-et.(#12113) Dr. Student
A biztonságos beállítást a tuninghoz mi nem tudhatjuk, mivel tuning szempontjából nincs két ugyanolyan kártya. Ezt neked kell kitapasztalni.
-
Dr. Student
senior tag
Remélem azért a harmadik rész, jobb lesz, amikor én veszek egy új gépet és általában ez másfél évente következik be, mindig újraviszem a nagy-kedvenceket, nagyobb felbontásba és esetleg már max élsímítás, és valami ultra beállításon, de a Far Cry 2 mindig kimaradt a sorból...A gépigénye se a legjobb...
-
Gabor970
addikt
válasz
Dr. Student #12117 üzenetére
Köszönöm!
Tulképp a fiamnak lesz a gépébe, én csak lefutottam a köröket, hogy mi lenne ami tényleg előre lépés, de még számunkra megfizethető. Én három éve elvagyok egy MSI Wind netbookkal legnagyobb megelégedettségemre, de csak pókerre kell és netezni. Talán ha kijön a BF3, néha odaülök majd a srác gépe elé. 14 éves, még rámbízza, hogy mit tegyünk a gépébe, pár év, aztán úgyis konkrétan megadja mit szeretne
-
Winne
nagyúr
válasz
Dr. Student #12119 üzenetére
Ezek közül egyikkel sem játszottam, de az AC-ről ezt hallottam én is. A FarCry 2 nagy baja az, hogy egy küldetésért keringessz 10 percet és állandóan megállítanak az útszéli debilek, akiket kinyírsz, majd két kanyar után visszafordulva ott vannak a klónjaik újra és egy küldetéshez egy halom ilyen béna blokádon át vezet az út.
Látványra pedig nem rossz, a felgyújtható szavanna "jó" ötlet, mert látványos, a fegyverek sem rosszakk, a beragadás kicsit unalmas egy idő után, szal nem véletlenül tűnt el a süllyesztőben a nagy név ellenére.
-
Dr. Student
senior tag
Mondjuk azért van kivétel, assassin's creed 2 és még tudnék mondani játékokat, amelyik szerintem a folytatás jobb lett mint az előző, mondjuk a mostani kedvenc Witcher 2, és sokkal jobban bejön.
A Far Cry 2 sajnos nem váltotta be a reményeket, sajnos kb 30perc játék időután nagyon unalmas.
-
Winne
nagyúr
válasz
jockas #12112 üzenetére
Az első nagyon bénán volt optimalizálva, mert oké nem volt ronda, de messze nem volt annyira szép, mint amit kíván. Ha a FarCry első részét vesszük példának, az milyen régi már és mit tudott akkor milyen gépen, aztán a második rész is szép lett, de teljesen más, nem is élvezhető, mert béna lineáris a menete és akkor most kellene eljutnunk a harmadik részhez, ami végre jól is fog kinézni, meg nem is lesz béna?
-
Gabor970
addikt
válasz
Dr. Student #12115 üzenetére
ok, most váltunk 4770-ről két év után 6870-re, remélem majd legközelebb a 8-as sorozatra fogunk fellépni.
-
Gabor970
addikt
válasz
Dr. Student #12113 üzenetére
jahh, már azt hittem, hogy kopogtat a 7-es sorozat radon esetén. Rákerestem, de szerencsére még se híre, se hamva....
-
Dr. Student
senior tag
Hello Mindenki!
Nyári szünetben szívesen kipróbálnék néhány tuningot, megjelent néhány játék ami kicsit jobban meghajtja a gépemet mint gondoltam, már laggolnak is, egyenlőre nem szeretnék fejleszteni (már csak a HD7xxx), de viszont szeretek a max közeli állapotban gamelni és lehetőleg full hd-ba, a másik a 3dmark pontszámok amik még érdekelnek...
Röviden:
Egy biztonságos beállítás kérnék 18/7-be a videokártya tuningba, egy programot, esetleg szívesen fogadok bármilyen segédhozzászólást, jó-tanácsot.A videokártyám egy HD6870 1GB DDR5 Gigabyte
-
-
MerLinh
senior tag
attól függ mekkora felbontáson =) de igen egy-két dolgot át kell rakni extreme-re és akkor türhetőbb=P viszont ez a highres pack már hiányzott, ha nem is a dx11, de ezt ki kellett volna adni megjelenéskor, hülyét kaptam, hogy a legszebb játéknak titulált(én nem éreztem valahogy azt) játékban az elején a laptop úgy nézett ki mint kb half-life egyben a számítógép....
-
Winne
nagyúr
Na gyors fürdés előtt felpatcheltem a Crysis 2-t dx11-re és egy gyors 1 perces tesztet nyomattam, úgy tűnik, hogy dx11-ben minden ultrán kevesek leszünk...
-
Winne
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12101 üzenetére
Milyen értékek akkor ezek nálad? Nálam elment 4756 pontig 4423-as GPU pontig alapfeszes 6870 tuningban.
-
válasz
csucsbicep #12102 üzenetére
Hm...
Lejjebb meg azt írják, hogy a memória a kifizetődőbb...
Végül is nekem már mindegy, mert ennyi a vége a vga-nak aszem... -
csucsbicep
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12101 üzenetére
A memória tuning kevesebbet ér, mint a gpu tuning. Alapból sem kicsi a 6870 memóriasávszélessége.
-
90MHz-el megemeltem a mem órajelet, de így már alig lett jobb az eredmény a korábbinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest