Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
Csak felcsillant a szemem, hogy látni egy-két helyen "raktáron", de az is csak várható...
Na mindegy, de azért kíváncs lennék egy pár magánvéleményre és egy PH!-s tesztre, mert ahány teszt annyi féle eredmény...
Leginkább a tuning érdekel, hogy tudja-e az XT feletti frekiket...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gorneck
legenda
Persze jogos...de akinek nincs kedve BP-re rohangászni annak kényelmesebb...nem mindenkinek ér meg 10k-t pl máson keresztüli gar+az utazással járó idegi és benzin ktgek.
Régebben Én is rohangásztam össze vissza...napjainkba már ritkán teszem vagy egyáltalán nem...
A lényeg akkor is az, hogy ne nagyker árral dobálózzunk...hisz nem mindenkinek adott ez a lehetőség...
-
Achill3uS
nagyúr
láttalak pegazus listáján most akkor nem tőle lesz? mert énis ugy tudtam, hogy nem jött még sehova

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Annyit adnak minden kártyára. Elég durva