Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SAS107

tag

Sziasztok. Most vettem meg ezt a csoda karit, és egyszerüen nem boldogulok vele, kéne egy kis segítség, kiváncsi vagyok ti mit mondtok.
    fact 1: konfigom: c2d 6300@ 3.15ghz 2x1gb 1066 kingmax mars, és eddig egy x1900xtx 512mb is karim volt. ami 3d mark 05 ben teljesitett 13156 most ezzel a sapphire HD 2900xt vel: 15920 az x1900xtx 06 ban: 6740 a 2900xt: 8200
    Tehát ezt nem értem, hogy lehet az hogy csak ennyit megy a kari? tuti nem jó valami.

fact2: Sokan panaszkodnak a kártya hangjára mert hogy hangos, én pont azért emelem fel a szavam hogy nem az!! Az x1900xtx amikor 3d be vált akkor elég dúrván felpörög.
    Ez a sapphire 2900xt meg semmi, kb ugyan olyan hangja van mint 2d-ben, talán egy kicsit hangosabb, de meg sem közeliti a régi x1900xtxem morajlását.

fact3: Megdöbbenve tapasztaltam hogy gyárliag nem adtak hozzá 6pines PCI-E kábelt. És látom hogy ennek + kell még egy 8as is és azt is le spórólták. Nem értem hogy van ez, és csak a sapphire ilyen spúr hogy kispról egy 84ezeres kártyából egy 200ft os kábelt? Vagy ez álltalános hogy nem addnak hozzá egy olyan dolgot ami elengedhetetlen a müködéshez?
    Nekem egy 650w os FSP tápomvan, amin nincs pci-e tápcsati, még jó hogy sikerült szereznem anno az x1900xtx-hez még ebayről kellett vennem, mert itthon sehol sem lehetett kapni. Na de mi van akkor ha nekem nincs a tápomon ilyen kábel? Akkor beszívtam?
    A másik hogy itt van ez a 8pines másik csatlakozás. Ezen most nekem nincs semmi. Lehet hogy ez okozza az egész galibát? Ezért lassú a kártya és nem olyan hangos?
    Ha így is van, honnan a fenéből szerezhetnék olyan kábelt?
    Amit még furcsálok (ezek szerint csak én vagyok ilyen béna?) sok cikket és fórumot olvastam már a kártyával kapcsolatban, de még senkit nem hallottam arról panaszkodni hogy nincs neki 8 pines kábele, mintha mindenkinek lenne....

fact 5: érdekes módon cicreg a kártyám, ez mondjuk most nem fontos csak érdekes. megpróbálom felvenni valahogy hogy halljátok majd miről van szó. De a jelenség olyan érdekes hogy pl ha a böngészőben húzogatom a scrollt fel-le akkor cicereg csak. Vagy ha megfogok egy ablakot és elkezdem tologatni, akkor cicereg amint megmozditom az egeret. Érdekes....

Na mindegy, most kicsit csalódott vagyok ezzel az egész dologgal kapcsolatban, lehet mindjárt visszarakom az x1900xtx-et.

Új hozzászólás Aktív témák