- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Nem XP alatt csinált 6800 pontot, hanem x86 (32bites) Vista alatt. XP alatt még nem próbáltam, mert nem akarok szenvedni a SATA driverrel telepítés előtt (nincs floppy-m, stb.). Meghát ennek a kártyesznek x64 Vista alatt hasítania kellene elvileg.
A tápcsati mindkettő rajta van, annyi, hogy ugye mindkettő 6pines normális pci-e csati, a kártyán pedig az egyik hely 8 pines. Namost erről azt írja a kártyához adott tájékoztató, hogy ha csak alapon akarjuk hajtani a kártyát, akkor elegendő a két 6pin-es csatit bedugni, ha húzni akarjuk, vagy crossfire-ben hajtani, akkor kell az egyikbe 8pineset dugni, viszont akkor már nagyobb (550W-nál nagyobb) tápot is javasol (sőt, azt írja, hogy szükséges). Én csak alapon szeretném használni a kareszt, sőt annak is örülnék, ha egyáltalán végre menne már alapon!
A 3DMark06-ból az 1.1-et adták a kareszhez, ami már simán fut x64 Vista alatt, nem kellett hozzá semmilyen patch, gondolom, hogy az 1.0.2-vel próbálkoztál, azért nem futott. Ha esetleg valami nem fut x64 Vista alatt, akkor próbáld meg rendszergazdaként futtatni (jobb gomb->futtatás rendszergazdaként)! Az AtiTool is csak így hajlandó futni, egyébként nem tud hozzáférni a szükséges kernel driver-hez.
Megnéztem az Ati oldalán, hogy minek pontosan milyen frekin kellene mennie:
[link]
Itt látható, hogy a RAM-nak 1650-en kellene mennie. Az Atitool nálam 512MHz-et ír alapon, ami a harmada ennek... Szerintem még dual vezérlő esetén is min. a felének kellene lennie.
A Core freki alapból 740MHz kellene, hogy legyen, nálam ez 509MHz...
Szóval valami itt nincs rendben, az tutter...
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
Hm most poénkodni fogok!
Dugj a 8-pinesre egy 6 pinest, akkor megemeli az órajelét a kártya, ugyanis, ha csak egy csatival hajtod, az kb olyan mintha egy Lambo-ban csak 6 henger dolgozna.
Szóval 2x6 pin kell a normális működéshez, 6+8 pin-t pedig akkor ajánlanak, ha húzni akarod és elég legyen neki a kraft.
A poénkodás:
A nem tudás nem mentesség az alól, hogy hamisan tünteted fel valaminek a tulajdonságát és pontokba szedve osztod az észt.
Szóal 2x6 pin és megtudod mit tud az a vadállat.
Hát nem gondolatolvasó vagyok.
Amúgy gugli a barátod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest