Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
(Mindkét oldalon vannak ramok. )
Nahh megvettem a süniket meg a tyúbómogyult, ragadnak is Istennek legyen hála, de még mindig nem kerek valami.
(A vason Vista64 hozzá kifejezetten vista64-hez való CCC, verziószáma: 2008.0225.2153.39091 és semmi más nincs fenn, amia videokarival foglalkozik),
De mégis az van, hogy indítok egy GPU-Z-t és 510-510MHz-et ír a kari órajelére (de mééééér és mi veszi le erre az alap 600-800-ról?????), elindítom mondjuk a gyutikettőt, nyomok egy ALT+TAB-ot és látom a GPU-Z-ben, hogy az órajel felugrik 600-800-ra és elkezd melegedni a kari, szal terhelve van úgylátszik így is, hiába lépsz vissza az asztalra az ALT-TAB-bal ő számol, ami nekem mondjuk most pont jó, így mérve alapon a GPU 45 fok fölé nem megy ami tetszik a kis szememnek, egyszer ugrott fel 47-re , de visszament, a többi érték meg 67-68 fokig megy fel kb 10 perc alatt, aztán ott marad, viszont van egy olyan érték, hogy PCB Temperature, ami szépen lassan egyre lassabban, de folyamatosan emelkedik a végén már tizedenként kettőt fel egyet vissza, de felment 72 fokig, aztán a monitoron jött egy olyan, mint ha pislogtam volna, ha nem figyelek észre sem veszem és mit látok,azt hogy levette az órajelet 510-510-re
Mi a tacom az a PCB és miért ilyen forró, illetve ha ez a 72 fok se olyan hú de magas érték akkor mi a rák buzerálja az én órajelemet??? Vista 64 alá is nincs valami driver amiről tudjátok hogy faca 2900PRO-hoz csak úgy szólóban CCC nélkül? Használ valaki Vista64-et rajtam kívül? Nem értem mi ez a hiszti az órajellel, XP-ben nem volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Netflix
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest