- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
gabi133
aktív tag
Látom volt most pár Off hsz, ezért én is előre is elnézést kérek, de tesztelni szeretnék és ez a hiba lépett fel a Furmark-ban nálam. Volt már uninstall, re-install, de ugyanezt írja ki minden indításnál. Kb 5 napja még működött. Ha valaki tudna benne segíteni, akkor azt megköszönném.
-
gabi133
aktív tag
Tudom nem igazán ide tartozik, de tudnátok olyan játékot mondani, ami kihasználja a 4850-esem erejét?
-
gabi133
aktív tag
Csak nem akar jönni az új driver, és mindjárt vége a hónapnak.
-
gabi133
aktív tag
Hello újra itt! Búék-ot mindenkinek!
Valaki meg tujda mondani mikorra várható az új catalyst? -
gabi133
aktív tag
Hello! Olyan program kellene nekem ami játékok alatt figyeli az FPS-t, és elmenti pl:jegyzettömbbe a minimum, a maximum, és az átlag értékeket. Előre is thy!
Hoppá, közben Fanatikus tag lettem! -
-
gabi133
aktív tag
válasz
jajistenem #34792 üzenetére
Én mondjuk a 2006-os 3DMark-omat nem találtam meg, de a másik kettőn ennyit futott.
Természetesen mindkettőnél fel volt téve a saját javításuk.Default:
2001: 39323
2005: 15970CPU/3105Mhz RAM/776Mhz:
2001: 40316
2005: 16356Ahogy elnéztem a toplistát, nekem sem rekordot döntő pontot futott, dehát ez van. Sprite.
-
gabi133
aktív tag
Akkor esetleg megadnád a pontos linket, mert én valahogy nem találom ezt a kártyát, akárhogy keresem.
(#34782) Gbor30
Igen abból van, csak arra is rámegy a gatyád.
Az, hogy most a HIS IceQ4, vagy az MSI quadpipe verzió a csendesebb és jobb hűtési megoldás, azt nem tudom. Sajna HIS verzió nem volt és nagyon valószínű, hogy nem is lesz nálam, így nem tudom összehasolnítani. -
gabi133
aktív tag
válasz
Gbor30 #34778 üzenetére
Szerintem az az a kártya lehet ami nekem is van. Alsó kártya. Ha jól rémlik a dobozán rajta van, hogy OC, de gyári órajeles, szóval nemtudom minek írták rá.
-
gabi133
aktív tag
válasz
Rockybro #34752 üzenetére
Hello! Azt előre leszögezném, hogy nem vagyok profi a tesztelésben és az eredmények "tálalásában". Ezt sem így akartam feltenni, hanem kicsit több képpel, csak sajnos nem sok időm van mostanában ezzel foglalkozni, de mivel látom, hogy van akit érdekel, ezért feltöltöttem ezt. Remélem ezzel is tudtam segíteni valamennyit.
Ha esetleg valamilyen kérdésed lenne, akkor írd le és megpróbálok rá válaszolni ha tudok.
-
gabi133
aktív tag
válasz
szasanyi #33970 üzenetére
Mondtam, hogy nagyon nagyon ritkán 1 fél másodpercre beakad. Pl ha először zoomolok a sniperral. (Következő zoom-nál már megy rendesen.) A másik: megnéztem a "kedvedért" Fraps-sal az FPS-t.
A legalacsonyabb: 16, a Legmagasabb: 40, az Átlag: 28-30.
Ettől függetlenül nem észlelem, hogy szaggatna a játék. Szerintem szépen fut.
Az, hogy te ezek után sem fogod elhinni, az már a te bajod lesz. Nem tudlak sajnálni érte. -
gabi133
aktív tag
-
gabi133
aktív tag
Eddig nem hittétek el, hogy jó az MSI4850 OC hűtője. Most itt a "bizonyíték" és mégsem szóltok hozzá? (#33053)
-
gabi133
aktív tag
Újra jelentkezem, immáron új géppel.
Játszottam a Crysis Warhead-del több, mint 1 órát.
Mindent "csúcs" minőségre tettem, és GPU-Z-zal "kimentettem" a hőfokokat.
Az eredményeket bemásoltam excelbe is, hátha az átláthatóbb. Innen letölthető a két rar-ba csomagolt fájl. Egyébként ha valaki nem tudná egy MSI 4850 (OC Heatpipe) videókártyáról van szó.
Meghajtó programom pedig: Xtreme-G Catalyst 8.10 XP -
gabi133
aktív tag
Nem tudom már hol olvastam, de kellene nekem annak a programnak a neve amivel játék közben ki tudom "menteni" a vga hőfokát.
-
gabi133
aktív tag
Szerintem eszméletlen nagy baromságról beszélgettek. Nem is tartozik a topic témájához. Az ilyen "Muhaha" hsz.-ek meg nagyon kifejezőek és tartalmasak. Feleslegesen offoljátok a topicot. Legalább valami értelmes választ adnátok, ha már válaszoltok valaki hsz.-ére.
-
gabi133
aktív tag
válasz
MayerKingZ #31654 üzenetére
"MI A VÉLEMÉYETEK?????"
Azon kívűl, hogy igazából csak 1 része tartozik ehhez a topikhoz, szerintem elég jó kis gép lesz.
Ellenőrizd, hogy a VGA be fog-e férni abba a gépházba. -
gabi133
aktív tag
válasz
Tibord #31382 üzenetére
45k-ért vettem itt a PH!-n rumkola-tól.
A hang nem igazán zavar, mert eddig is kissé zajos volt szerintem a gép, na meg megszoktam már.Egyébként Zalman hűtésű Galaxy 7600GS-t cseréltem le erre, és szerintem nem hangosabb tőle.
(#31379) Gorneck23
Szerintem, de. De lehet, hogy tévedek. -
gabi133
aktív tag
Mielőtt megköveznétek, tisztában vagyok vele, hogy még egyelőre nem tudom megfelelően kihasználni a kártyámat, de szerintem hűtés szempontjából is jó ez a 4 hőcsöves verziójú MSI4850.
-
gabi133
aktív tag
válasz
Bluegene #31306 üzenetére
1: A 4850 már meg van véve. Benne van a gépben.
2: Intelt nem szeretem. (Megrögzött AMD-s vagyok.)
3: Tisztában vagyok vele, hogy nem ddr1 kell mellé, se nem s939-es 3000+-os proci, csak nem volt annyi pénzem, hogy mindent egyszerre cseréljek. Feljebb azért kérdeztem, hogy milyen procit érdemes majd mellé venni. Most apránként szeretném fejleszteni a gépet, aztán minimum 1-2 évre elfelejteni. -
gabi133
aktív tag
válasz
Tubai90 #31282 üzenetére
Everest mindig ezt írja. 2D és 3D alatt is. (elvileg)
Valódi órajel 975 MHz (DDR) (eredeti: 993 MHz)
Thy, már csak vas kellene alá ami meghajtsa.(#31284) fdisk
Nem értek ezekhez, de te ezt, hogy értelmeznéd?
Supports Dual DDR2 533/667/800/1066 (1066 for AM2+ only)
És ez van a Gigabyte honlapjára is írva. -
gabi133
aktív tag
-
gabi133
aktív tag
Következő kérdésem.
A 4850-nek nem kellene automatikusan 2D-ben visszavenni az órajeleit? -
gabi133
aktív tag
-
gabi133
aktív tag
Hello!
Remélem itt is megállja a helyét a következő kérdésem.
Milyen 4magos AMD processzort vegyek egy 4850-hez, ami lehetőleg teljesen "kiaknázza" a tudását?
Illetve ramnak mennyi köze van hozzá? (Van-e egyáltalán?)
Aktív témák
Hirdetés
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest