- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Van nekem egy sapphire 4850 toxic-om , és stalkerben nem működik az AA , felhúztam a csúszkát maxra de nem történik semmi ( vagy csak én nem látom? ) , hogyan tudnám előcsalogatni ezt a látványjavítót ?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Nem fog megdögleni hamar ?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Ezen az oldalon viszont látszik hogy azért még ekkora felbontásnál is kellhet a cf.
( 1280*1024 ) -
~Ph'vEscha
aktív tag
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Ha egy Gigabyte EP45-DQ6 alaplapba belerakok 2 darab 4850 toxic-ot egy E8500 társaságában , akkor 1280*1024-ben minden maxon ( élsimítással ) elmenne a legtöbb mai játék? mennyire lenne limit a P45-ös chipset?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
stevve #22752 üzenetére
A fejest akkor adja ha jól célzol ÉS/VAGY ha van 125! , 250! vagy 333! fps-ed ( quake3 engine hibája miatt ezeknél az fps számoknál nagyobbat ugrassz , kevesebbet sérülsz , és jobban adja a fejeseket ) , azért tudom hogy procilimit mert osztálytársam 4850-el minimum grafon ahogy húzta a E8200-át , lineárisan emelkedett az fps 500 felett is .
-
~Ph'vEscha
aktív tag
na akkor meg egy kerdes:
ha berakok 2 gainwardos 4850-et egy "Cooler Master RC-690" hazba, akkor nem karositja a nagy forrosag a tobbi alkatreszt? mert ugye a vidikari kell menjen gond nelkul , de pl ha az alaplapra ramegy az a rengeteg meleg attol felek valami baja lessz
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Minel kozelebb van a gepvasarlas ideje annal tobb variacio jut eszembe :
P45-DQ6-ba E8500-al ( 1280*1024-ben jatszanek )
vegyek inkabb 40K-ert egy 4850 toxic-ot
vagy 2 gainwardot 60K-ert ?ha cf-ben vannak akkor is lehet rendesen felgyorsitani a ventit profil atirogatasos modszerrel?
Terveim :
-ha most veszek toxic-ot akkor kesobb veszek bele meg1et ( csak gyujtenem kell me'g , meg varok me'g hogy lejjebb menjen az ara )
-mindenkeppen veszek egy Q9450-et ha lejjebb megy az ara.
-gepet cserelni csak nahalem utan 1-2 evvel fogok.Ha irtozatosan nagy hulyeseget irtam , vagy valahol hibadzik a gondolatmenetem kerlek titeket jelezzetek , mert nem szeretnek semmilyen hibat elkovetni most , amit kesobb megbannak .
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
~Ph'vEscha #18236 üzenetére
A francba , most latom csak hogy ott magyarba annyi az ido
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Az lenne a kerdesem , hogy egy 4850 egy E8500-al ( huzva 3,6-ra vagy 4,2-re )
Mennyi fps-t tudna produkalni cod4-ben 1280*1024-es felbontasban , maximumon , es minimumon ( yitch3 cfg-vel ) ?
A valasz(oka)t elore is koszonom.
ui : cod2-ben is erdekelne ugyanez.
-
~Ph'vEscha
aktív tag
sziasztok! az lenne a kerdesem , hogy a 4850 egy E8400-as procival es 4 giga 800-as rammal cod4-ben 1280*1024-es felbontasban mennyire lenne procilimites ( maximum beallitasokkal , es minimumon ) ? meddig kene huzzam a procit hogy megszunjon a procilimit?
elore is thx.
Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max