Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
ha szerencsém lenne,meg minden összejönne,meg nem lenne kamu,akkor nekem még lehetne a héten...végülis 1 gigáshoz mérten olcsün,41k-ért,helyi boltból,ami a gar miatt nem utolsó.bár fosok a vrm hűtés hiánya miatt...venti lesz mondjuk rá noctua 12-es,meg 25centis oldalfalventi,csak elég lesz...ház sharkoon rebel 9,szellőzik tisztességesen
-
Csiborbogár
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
lehet hülye kérdés,de nem fura,hogy nálatok lehet kapni,mégsincs róla SEHOL a neten egy rohadt teszt?
mint ahogy a hisről sem,naponta olvasom a topikot,nézem a netet,de amennyire sz...á tesztelték a refkarikat,annyira nincs semmi kicsit is komolyabb teszt sem ezekről,sem a tunningolt 4 csöves MSI-ről...vesszek meg,ha értem...
remélem tud hozni a boltos haver,tetszik a passziv,mert csak nem lehet olyan rossz az a borda némi ventivel,halk...de ott van pl.a his is,amiből pont iceq3 1950pro turbo-t használok jelenleg,NAGYON bevált...főleg hogy ott is milyen gondok voltak a hővel,de méginkább a VRM-el annó.ha már ilyen csúcstechnika van,hogy ezek a vackok tudnak 150w áramot átalakitani a gpu-nak,a franc se érti,miért nincsenek hűthető tokban
bár az 1950pro-nál meg a 3 VRM még tokban sincs,és csak rá van "ragasztva" a lapra...haladnak,de lassan... 
-
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
én éppen most gyúrnék ilyenre...csak választ várnék rá,hogy mikor lesz kapható.ez tetszene,meg még esélyes az MSI 4 hőcsöves kütyüse (a V151),bár arról se nagyon találtam semmit,az lenne 44körül,és oc is asszem,lenne a HIS,de arról se tudni sokat,pedig már itt is vettek már tuti,sajna a powercolor passzivja meg még a honlapjukon sincs kint...

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Köszi!
, de sehol sem találok, magyar, 4850-hez jó ATT-t. Tudnál adni egy linket? 
mcintosh: Mindegy milyet veszel, ref hűtő van mindeggyiken! Amelyik szimpi. Én a sapphire-t ajánlom!
Crysis Warhead by 4850: Na kipróbáltam a kicsikét, nekem magyar a crysis, szval az opciókban lévő fordításokkal írom le: A részletesség: Játékos mindenhol (4/3), 1280x1024 ben, 0x AA stabil= 30 FPS
Majd később lehet, hogy adok részletesebb infót is, de most mást kell csin.
. -
Nikkel10
tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Köszi
De jó az ilyet tudni.Az igazság az hogy most néztem a 06-ot és még csak el sem indult..de lehet azért mert elötte nvidiás kari volt a gépben most letöröltem és ujra installálom.Meglátjuk mi lesz.
más:nem tudja valaki hogy lehet hosszu u-i t ütni angol billentyüzettel
-
$p@rr0w
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nálam is csak a Win telepítés segített mikor Ati-ról Ati-ra váltottam semmi(!) nem ment, csíkozott a kép, kifagyott, kilépett, már azt hittem a kártya hibás, de egy sima Wint telepítés, és azóta is tökéletes.
Más:
Egy nagyon érdekesnek, tájékoztatónak, tűnő cikk(még nem olvastam el).(#24292) vers: Egyet értünk.

(#24291) feka007: Öjöm és bódottá!

(#24293) Egzee: Ez hangyányit off.... Miért gondoltad hogy itt valaki tudni fogja?
-
Pedro78
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
nem, hanem az ATT-n belul letrehoztam egy profilt, mivel csak akkor mentheted le az altalad beallitott ertekeket ha letrehozol egy profilt, kulonben alaphelyzetbe all minden ujrainditaskor, na es ha a profilt inditom majd a bf2-t akkor a bf2 nem indul, erdekes hogy a tobbi game siman elindul...

-
Visormail
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
De én az órajelekhez nem szerettem volna nyúlni ATT-ben (főleg amíg béta).
Ha az szabályozza a ventit, akkor mindenképp abban kell szabályozni a 2D/3D órajel váltást is? Amit linkeltél ott pont a ventiszabályzásról nincs szó:
"Ventivezérlést nem részletezem, mert nekem S1 van két 12-es ventivel, amit nem szabályzok. " -
Hunter2
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
nekem kb. 3 hetet bírt ki a HD4850-em, most épp garban van.Szóval ha cserélik lehet hogy valami jobb hűtéssel rendelkezőre ráfizetnék.Rárakni rámerném csak nemakarok plusszban hűtést venni ,meg még nem is láttam olyan hűtést amin a magot+ramot+vrm-et is éri a borda(elérhető áron).
-
PepeDon
tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
ATT nagyon jól működik (bár lehet csak nálam
).
Akkor egy kis beállítás gyorstalpaló.
Att telepít. Hardver -> túlhajtás beállítás. Itt kell beállítani egy 2D-s és egy 3D-s értéket. Nálam 2D: 398 gpu 477 mem, 0,986 volt. (kisebb feszkónál a kmplayer videó lejátaszásnál csíkozódik). Ezeket az értékeket lealkalmaz ,majd a kislemez ikonra katt és elment egy néven pl: alap. A feszkó váltás is legyen bepipálva. Ha ez megvan akkor ezt ki is lehet választani, hogy induláskor ezt töltse be.
3D: az alap órajelek 625; 993 és 1,12 volt. Ezt is lealkalmaz, majd szintén ment egy másik néven pl emelt. Lehetőleg ékezetes betűket ne alkalmazzatok, mert lehet nem fog jól működni vele, bár nem próbáltam.
Ha ezek megvannak jön a lényeg, hogy szegény progi tudja mikor kell órajelet váltani. Hardver -> automata túlhajtás. itt szépen bepipál, hogy 2D/3D váltásnál változtassa a frekvenciát. Az első sorba kiválasztjuk a 3D-s sebességet (profilt) a másodikban pedig a 2D-st. És ezzel kész is vagyunk.
Ventivezérlést nem részletezem, mert nekem S1 van két 12-es ventivel, amit nem szabályzok.
Akinek nem elég a csúszka (tehát magasabb frekvenciát akar beállítani, mint ami alapból lehetséges), az az Eszköz és beállítások -> Általános beállítások -> második lapfül -> túlhajtási korlát beállítása. Itt elég a 100% ugyanis annyival növeli meg, így az alap órajel duplája lesz elérhető.
A Gainward 4850-em 763/1111 stabil, legalábbis 1-2 teszt erejéig tuti. Hosszabban és még magasabb órajellel nem teszteltem, mert a procim gyenge hozzá. Ha majd megjön az új 'vas' megnézem mit bír. -
cizoe
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ha nem nyúltál a bioshoz, akkor biza a ventilátor rossz. De tényleg egyáltalán nem forog? Áll? Ne a %okra hagyatkozz, nézz be a házikóba. ;) Ha szar a venti 1-2 ezerért kapsz gyári hűtést ittott, vagy gariztasd, mert ez belefér a gariba, jobb mintha megsülne a kari.
Sárpac: Tudomásom szerint (Ati support oldalon volt) a fluxuskondenzátorok már 106°C fokon megolvadnak és i.e.4850-be teleportálják a ventilátor lapátjai közt nyíló tér idő kapun keresztül a juzert.
-
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mit vársz a statikus szabályzástól, mitől lenne dinamikus? Mennyire állítottad be, hogy még rosszabb lett, mint a gyári beállítás? Működik az a gyári, csak be kell lőni

Bon3ss: Azt kérdezte, melyik a bestbuy. Ez nem a legolcsóbbal egyenlő... másrészt nem értem, véleményből miért javasolnak sokan plusz költséget a népnek? Nem a segítségnyújtás a fő cél? Mert ha az, akkor ne vigyünk már bele mindenkit rizikós hűtőcserében, ha nem is ért hozzá. Mindenki, aki ide beír, 1-2 hsz-ből azt kapja, hogy a kártya hűtése szar, kidabható, a 350-es táp nem elég jó a 4850-nek és így tovább... annyi rémhír terjeng már, csak azt nem tudom, mi értelme a riogatásnak. Persze, sütögessük hülye fánkos progikkal, babáljuk és csodálkozunk, hogy milyen rossz, ha már tönkre is vágjuk vagy nem rendeltetés szerűen használjuk. Egy szó, mint száz, ez a topik már minden, csak nem szakmai és csak vissza-visszatérő köröket fut a nép a táp, hűtés, kihajtás témákban, holott ezerszer ki lett minden tárgyalva, csak vannak, akik mindig újra feltüzelik a többieket. Nem csak neked írom, mindenkinek, aki úgy érzi, ezekben benne van. Én nem vagyok okosabb senkinél, de már szinte be se nézek ide, mert mindig ugyanaz a mese megy...
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Tekerd fel a ventit 50%-ra akkor lemegye egy 60ig csak hangos lesz, venned kell rá egy normális hűtőt hosszútávon
más:: readydriverplus.. keresgettem mindenhol, de nem lehet csak onnét letölteni, ahol nem műxik az URL. Viszont megtaláltam hogy mit csinál, kikapcsolja a digitális alásírás ellenőrzését. Elvileg ki lehet kapcsolni parancssorból is, én próbáltam, de nem ismerte fel a konzol a BCEDIT parancsot
Van mér egy F8-as módszer is, amivel ki lehet kapcsolni bootkor, de én nem emlékszem ilyenre, pedig párszor már bootlotam Vistával csökkentett módban. Ez a DDC ez egy szolálgtatás, mert akkor elvileg ki lehet kapcsolni a szolgáltatásoknál is nem tud erről vki valamit? -
HSM
félisten
-
katt777
félisten
-
Bluegene
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
a másik az h hány ember vesz ilyen kártyát, nagyrészük nem cserél hűtőt, én se
és hány embernek ment itt tönre a fórumon, én eddig egy 4850-ről tudok és egy 4870 CF-ről(az is érdekes h egy gépben ment tönkre 2db)
ezenkívül ritka h tönkremennek most toltam 5 óra crysis extreme beállításokkal, gyári értékeken, jó volt (XP, 1280)

a másik pozitívuma a hűtőnek h ultra halk szerintem
-
HIJ
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ez olyan mint a fogkrémreklám: Minden 10. boltos aztmondja. Nekem meg aztmondta egy boltos, hogy "Miért? Szerintem a 90-100 °C teljesen egészséges ezeknek a kártyáknak.."
Kárvolt említeni a hűtéscserét, ha nemfigyelik akkor az életbe nem veszik észre. Természetesen, ha a hiba nem abból adódik. Ha igen akkor azért megvizsgálják. -
Bluegene
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
szerintetek nem lesz semmi baja a gyári hűtésű HD4850nek?tudom nem vagytok jósok...
a kereskedők persze h rád akarnak tukmálni még egy hűtőt, mégis mit vársz ez nekik pénz
én most toltam alap fordulaton alap órajelekkel 5 óra crysis-t, kiléptem rögtön megnéztem az everestet és 79 fokos volt, ne parázz, persze mások elméletei szerint el kellett volna olvadnia
, ezt így tervezték meg, mondjuk sztem is élettartamcsökkentő de 3-4 évet saccolok nekik, addig meg már 4 VGA-t is veszel -
HIJ
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én egy 9600GT -t cseréltem le erre. Nagyon nem szoktam játszani, de adódott egy jónak mondható csere (9600gt+10K) és úgy gondoltam ennyit megér a jövőre való tekintettel... Meg ennyivel megtámogatom az AMD -t , úgyis mindig ATI párti voltam, csak mikor vettem az új konfigot nemvolt versenyképes kártyájuk és így lett a 9600gt.
-
cizoe
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Igen-igen.. Reméljük lassan mindenki észrveszi hogy megjelent.
Ja és Asus? Csak akkor vedd ha biztos vagy benne, hogy ismerösid hite, miszerint heteroszekszuális vagy törhetetlen.
Sapphiret már kapsz 40környékén is pl.nsrking: A tegnap esti flesselgetés teljesen rendbenvolt, kell is ilyen - meg ne rohadjunk a chipek szárazságától - csak sztem mindenki észrevette hogy túlmentünk egy biz. határon. Lenyomtuk a szakmaiságot - mind arányban, mind a témájában egyáltalán - és az már sok. Van ATi barátok topik ilyenkor oda át kell sajnos húznunk.
A ma délelötti sok nemnormálisrol meg nekem is megvan a véleményem de ez más téma. Köze nincs a mi "ügyünkhöz"..
-
leviske
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ne is álmodj róla, hogy Magyarországon lehet majd kapni augusztus előtt 40k-ért HD4850-et.
Ha nem több évre veszed, akkor szerintem nyugodtan vegyél 8800GT-t, 37k környékén megéri. Viszont mivel nincs benne DX10.1 a későbbiekben egyre kevesebb játékban tudsz használni AA-t.
(#1671) Crytek: igen, de a fogyasztásuk arányos is a teljesítményükkel.
Bár mondjuk elismerésre méltó a 430GT, mert azonos áron leveri a HD3400-ast és a 8400-ast. 
MÁS: Váááá.
Akkor végülis csak így fog kinézni a HD4850???
Akkor jól láttam a képen a hűtését annó.
Én inkább várok a 70-esre....

Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

valaszt nem lattam, lehet nem is volt?

.