- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
tomi12345
csendes tag
Hello
GÉPEM:
CPU:Intel core 2 duo 2.66 ghz 3 ghz en fut
vga:MSI 4850 512 oc editon.
alaplap:Gigabyte GA-EP43-S3L
2 gb ram
táp asus 550 wat
Anyi gondom lenne h hallgattam egy gyökére Grantulara h atit vegyek betolta nekem h igy ugy 100 fps közbe nincs van annyi meg ráadásul a régi alaplappal jobban tudtam húzni a cpun mint most szóval tök jó meg volt olyan is hogy leált a gép mert olyanja volt game közbe már lassan egy honapja vettem a gépet viszakartam vinni
vinni h nvidiát vegyek mert eddig az atival csak gondom volt pl aza gpu recover is hibás meg ha huzom kevesebb az fps -em szal jobban lagol a game ráraktam friss drivert meg minden de hát sok jó -val nem dicsktet meg ere rá még a cd romom is elromlót ere a kis cserére
a régi alaplapom egy conroe 1333/dvi/h 2.0 és ezel fel tudtam tolni 3.8 ra is
szol kinyomtam az ablakon egy kakira 73 ezret mert ha füst be MEK akkor min gyár piros az fps em szal pl ha huzom akkor belépek a gameba és kevesebb az fps em ugyan azon helyzetben ugyan azon apályán tök jooo kelet nekem ilyet venni nah meg ez a sharhed model 4.1 azal mg mit érek meg ezel a dc 10 1 el ez az 1 mit jelent akki meg tudná mondani a segítséget erre nagyon megköszönném helló
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest