Aktív témák

• tomi12345

csendes tag

Hello
    GÉPEM:
    CPU:Intel core 2 duo 2.66 ghz 3 ghz en fut
    vga:MSI 4850 512 oc editon.
    alaplap:Gigabyte GA-EP43-S3L
    2 gb ram
    táp asus 550 wat
    Anyi gondom lenne h hallgattam egy gyökére Grantulara h atit vegyek betolta nekem h igy ugy 100 fps közbe nincs van annyi meg ráadásul a régi alaplappal jobban tudtam húzni a cpun mint most szóval tök jó meg volt olyan is hogy leált a gép mert olyanja volt game közbe már lassan egy honapja vettem a gépet viszakartam vinni
    vinni h nvidiát vegyek mert eddig az atival csak gondom volt pl aza gpu recover is hibás meg ha huzom kevesebb az fps -em szal jobban lagol a game ráraktam friss drivert meg minden de hát sok jó -val nem dicsktet meg ere rá még a cd romom is elromlót ere a kis cserére:D
    a régi alaplapom egy conroe 1333/dvi/h 2.0 és ezel fel tudtam tolni 3.8 ra is
    szol kinyomtam az ablakon egy kakira 73 ezret mert ha füst be MEK akkor min gyár piros az fps em szal pl ha huzom akkor belépek a gameba és kevesebb az fps em ugyan azon helyzetben ugyan azon apályán tök jooo kelet nekem ilyet venni nah meg ez a sharhed model 4.1 azal mg mit érek meg ezel a dc 10 1 el ez az 1 mit jelent akki meg tudná mondani a segítséget erre nagyon megköszönném helló

Aktív témák

Hirdetés