- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
madgie #48985 üzenetére
OFF:
majd belejössz. nekem már van jó pár 100 órám benne, el sem hinnéd miket lehet csinálni. meg minden pályán vannak olyan helyek, ahová csak nagyon trükkös módon lehet feljutni, onnan nagyon hatásosan lehet írtani
nagyon szerettem a cod4-et (xbox-on nyomtam nem pc-n), az 5 sajna kimaradt mert eladtam az xbox-omat, pc-n meg nem nyomtam. majd a modern warfare2-re megint veszek xbox-otnagyon várom már a játékot.
sry az off-ért.
-
Májsztró
addikt
válasz
vzsryl #48996 üzenetére
hát ez az ... a cpu score. Ha ugyan olyan kártyát tesztelsz akkor a másik kettő pontszám miért lenne több ? A gpu-t méri , nem azt ,hogy a cpu mennyire hajtja ki a gpu-t.
Egy órával több van mint amit beállítottál? Állíts egy órával kevesebbet be neki
És akkor pont jó lesz.
kriszbon: 800 séderes 4830-ad van ?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Májsztró #48994 üzenetére
Hát ez a kis E5200 majdnem megcsípi a VGA-t annyira, mint a te vadállat procid. Az más kérdés, hogy CPU score-ban az enyém sehol sincs.
Amúgy a Bios-os óra beállításra visszatérve. Az miért van, hogy a dátumot megjegyzi szépen, de az óra szerint 23:56 van, tehát 1 órával több, mint amit én beállítok neki?(#48995) kriszbon:
1. A tiéd is 4850, csak kicsit alul van órajelezve.
2. Az SM 3.0 pontod gyengébb, és az jobban számít az új játékoknál. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Májsztró #48989 üzenetére
A trémárk az a legmagadasabb szorzóval számolja ki az órajelet, tehát 12,5-el. de én 11x300-ra állítottam Bios-ban. Ebben a hsz-ben linkeltem CPU-Z fotót is.
És igen, elírtam az SM 2.0-t.
De jó ez az érték? Teszteket most nem nézek. A te és fórumtársak véleményére vok kíváncsi. -
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #48978 üzenetére
köszönöm
remélem énis. egyelőre egy pozitív tapasztaltot hallotam. egyelőre többet senkit.
#48979) vuk777: nemvagy ünneprontó. és nemzavar ha beszarik, ugyanis garis a termék.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Májsztró #48982 üzenetére
Itt a 3,3Ghz-es eredmény: 11736 pont
Mivel az SM pontszámok alig nőttek, ezért mára abbahagyom (nincs elég motiváció).
Holnap még valszeg 3,5Ghz-en is megnézem.
Amúgy ezek az SM pontszámok jók? 1788 és 5710?(#48987) dangerzone: Nekem venti nélkül is korrekt, sőt.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
dangerzone #48983 üzenetére
Ez sima átlagos E5200. Van ami így viszi a 4Ghz-et.
Amúgy ez az 55fok Furmark alatt nekem nagyon tetszik, mivel még plusz venti sincs a gépembe. A Hyper TX2-m is oldalra fújja a levegőt. A kis fapados Asus házam viszont kezdett már minden részén melegedni. -
vzsryl
nagyúr
Prime95+Furmark
Már 723mp óta megy a szőrös fánk, de 55fok fölé még nem ment. Tehát valszeg GPU tuning lesz.
ui.: A 400PNF-em már sír egy kicsit, és meleg levegőt is fúj szegényke. -
Winne
nagyúr
Pedig szép kártya.
-
vuk777
aktív tag
válasz
- = Zk = - #48976 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni de nekem pont ilyen halt be és Vapor-x lett belőle
-
dangerzone
addikt
válasz
- = Zk = - #48976 üzenetére
Jól jártál! ;)
vzsryl: Az korrekt eredmény. Nekem proci szarrá húzva (4700mhz) , vga húzva @ 13700 pont. Szóval okés a rendszer!
-
lsc
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
3870X2-t becserélték garba, és kaptam helyette egy 4870et.
ugyhogy átköltöznék ebbe a topicba -
Djuree
félisten
ati tray toolsban hol tudom megnézni a hőfokokat?
és mi az az ati hotkey poller? mikor telepítettem megkérdezte hogy deaktiválni akarom-e? igenre nyomtam, mert ez volt alapértelmezettként bejelölve, de hogy mi ez nemtom
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Májsztró #48965 üzenetére
Ide írtam már egy eredményt: #48960
És most 3Ghz-en: Kép, itt +1017 pont.
Amúgy lehetőleg a GPU pontszámokkal foglalkozz csak, mert a procink nem egy kategória. Asszem a tiéd alapon annyi pontot kap, mint az enyém 3,5Ghz körül.
VGA-d milyen órajeleken megy?És egy kérdés mindenkinek. Az Everestem 3 fél GPU hőmérsékletet ír:
1. GPU dióda (árnyaló), idle 40-42fok
2. GPU dióda (MemIO), idle 45-46fok
3. GPU dióda (DispIO), idle 35-36fokEzek helyes értékek? És lehetséges az, hogy ennyi féle hőmérsékletet kiírjon?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
dangerzone #48961 üzenetére
Igen, megoldódott.
Nem volt még sose ATI kártyám, és kicsit meglepődtem, hogy nem megy a trémárk. A 9500GT-mel elindult, de az meg diavetítést nyomott... Ez a kártya kevesebb, mint dupla annyiba került, de kb 3x gyorsabb, játékokban 4-5X biztos. -
_Toka_
senior tag
válasz
vzsryl #48957 üzenetére
keress egy ilyet: "futuremark hotfix" !
-
vzsryl
nagyúr
Na megvan a Zalman hűtős Gigabyte HD4850. Megy rendesen, halk és hűvös is, de a 3dmark06 betöltő ablakig eljut és ott lefagy. Crysis, Burnout Paradise szépen fut 1680x1050 high-on, utóbbi élsimivel együtt.
A trémárkos problémára tudtok valami megoldást? -
Tomi 16
őstag
Sziasztok!! na vettem egy HD 4870-et...
Annyi a kérdésem h normális ezeknek a 80/88/88 hőfok... a Diódára értem.. -
-
katt777
félisten
válasz
old gray #48945 üzenetére
Hali, rég látott ismerős!
Attól függ, melyik bolt (vagy a futárcégé
). Iponban bent van az árban, eBolt-ból meg nekem pl. díjmentesen küldték a futárral a cserealkatrészt, az meg vitte is el a hibásat. De anno Elrond bazárjából is rendeltem, ő fizette UV a felküldött hibás VGA-t, és díjmentesen küldte a gar. cserét.
-
old gray
addikt
Megérkezett a Sapphire 4870 1GB Toxic vga...helyett egy Sapphire 4870 512MB Toxic.
Ennyi szerencsétlen balfaszt.
Webshopból rendeltem, futárktg. most küldhetem vissza...gondolom saját ktg.-en ill. a jó vga-t is futárktg.-el fogják küldeni.
-
dunc
nagyúr
válasz
Djuree #48940 üzenetére
A Codhoz jó lesz a pc.........egér+bill forever,én is azért adtam el a konzolom mert valahogy nem fogott meg.....és egy mai pc mint a tied is már bőven hozza egy next gen konzol szintjét,én most vettem komplett pc-t mindennel együtt 150 K-ba megállt,egy konzol monitorral vagy hd tv-vel is ennyi sőőőőőt,de ha az anti warez vonalon haladunk akkor is látható,hogy a pc-s játékok alapba olcsóbbak és hamarabb leárazodnak.
-
Winne
nagyúr
Ati Tray Tools-ból melyik a legjobban bevált normálisan működő verzió?
-
vuk777
aktív tag
üdv van valakinek Vapor-x es 1G 4870 karija ???
leírná hogy milyen hőmérsékleten üzemel alap és terheltség mellett???ugyanis ez az oldal szerint melegebb mint a sima hűtésű
-
Djuree
félisten
ja tényleg! ati tray tools vagy rivatuner?
olyan kéne ami a hőmérsékletet tudja monitorozni, akár grafikonon keresztül is. jó lenne ha látnám hogy változik a hő az idő függvényében. -
leftyke
aktív tag
válasz
Májsztró #48932 üzenetére
Jó ok de úgy ventivel van hogy közvetlen felette van az oldal lapon egy 8cm-es ami küldi rá a levegőt. De akarok mellé még egy thermaltake slot hűtőt. De amúgy alapból a CCC 700/1200íg engedi a tuningot és azt sem bírja. A palitom igaz OC-s volt de 725/1050ig bírta az OCC engedni és azt hibátlanul küldte is.
-
Májsztró
addikt
-
leftyke
aktív tag
Gigabyte HD4850 Passzív hűtéses 1GB-os karival van valakinek tuning eredménye? 660/1050től többet nembírok kihozni belőlle
. Sen Error egyből ha feljebb viszem. Ha valakinek van akár privátban is megírhatná. Előre is köszönöm.
-
Djuree
félisten
nálatok megy az ati control center? felraktam a .net framework 2.0-át de így sem megy
régen is minden baja volt ennek a control centernek, azt hittem már javították
na mind1, legközelebb csak a drivert rakom fel magában... -
Djuree
félisten
na fél óra múlva beállok én is a klubba egy 4850-el
sok év után megint kipróbálom ati bácsi egyik termékét
sok jó véleményt olvastam róla, remélem nem fogok csalódni -
old gray
addikt
válasz
_Toka_ #48912 üzenetére
[P:J]Nem akarok kavarni, távol álljon tőlem, hogy visszaküldejm / lemondjam a rendelést. Az Ipon meg olyan mint az időjárás... megjelenik az oldalukon 1-2 best buy alkatrész, amiből eladnak néhány darabot és másnapra megint eredeti áron van minden. Ez üzletpolitika szerintem, az, hogy azon a néhány darab 4870-en nem keresik magukat halálra nem fogja őket földhöz vágni, viszont látod: róluk beszélünk és ez nekik jó.[/P]
Madgie: köszi a lelki fröccsöt, v.mivel jobban érzem magam, de azért még egy sört meló után legurítok rá, hogy teljes legyen a lelki béke.
-
old gray
addikt
válasz
madgie #48880 üzenetére
Tegnap pont azon filóztam, hogy veszek egy ref. hűtős 4870-et + rá egy auras fridge-t. Tegnap a legolcsóbb 4870 1GB az Iponon (és úgy általában) egy Gigabyte volt 45k-ért. Úgy voltam vele, hogy +7-8k és megvan a Sapphire Toxic (tegnap 52-3k-ért volt legolcsóbban), ami emelt órajelekkel és gyárilag frankó hűtéssel van, nem kell bajlódni a hűtő-cserével. Reggel találtam egy üzletet ahol beragadt készleten volt 2db Toxic 49k-s áron, gyorsan meg is rendeltem egyet, és örültem, hogy milyen jól jártam. Erre ma 8000Ft-al olcsóbban van ref. hűtős 4870. Ez most k.rvára felbosszantott
-
Daert
őstag
Valakinek van tapaszta az alábbi kártyával hőmérsékleti szempontból:
Gigabyte GV-R485MC-1GH
Ilyet szeretnék venni és úgy gondoltam megtámogatnám azt a Multi Core hűtést egy 12cm-es ventivel.
Elég lesz és talán a FET-ek melegedésével sem lehet probléma? -
madgie
titán
válasz
jozefgucci1 #48902 üzenetére
Na, majd kíváncsi leszek arra a hűtésre. A Gainward 3850-ről olyan gyorsan levarázsoltam a gyári hűtést, mint a huzat. Igaz, a 4870-et már nem fogja passzívan lehűteni az Accelero S1 sem, hiába huzatos a házam...
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest