Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
scang
senior tag
hagyd már őket, itt is pol. lesz
valakit találni kell(S.P) aki csúnya és nem áll ki a magyarok mellett.
itt még sok emberke a hiszünk vagy nem hiszünk neki dologgal jön, baromság
azt nem hiszem hogy 15-en voltak benn, egyik lóbálta a far*át, másik ujjazta már hetedjére, dehát ez van, sokan ezt elhiszik -
lao ce
aktív tag
foleg az origon voltam, a forumot is olvastam 'real time' mivel 6 oras idoeltolodas van (mindegy). ezenkivul jartam korbe cnn meg olimpiai oldalak meg ilyenek.
a pikos ott volt az origon, nem emlekszem a cimere,
o volt a kiseroje fazekasnak, leirta benne a torturat. allitolag a seggebe nyultak meg fogdostak a pocset es egyre jobban elmergesedett a viszony az ott levok es a magyar kozott ahogy telt az ido. kerte farago hogy egy vagy ket orvos valami masik helysegbe vagy mi (nem emlekszem pontosan megmondom oszinten) hadd fejezhesse be a hugyozast ugy, ne legyen mar a tizenot ember elott akik tiz centirol nezik a farkat mikozben o feltartott kezzel all az atlatszo uvegszobaban, de megtagadtak (persze ehhez joguk van).
mindegy, ha megtalalod a cikket akkor elolvashatod... esetleg belinkelheted -
rog
addikt
hehe
asszem akkor én is fenntartom az álláspontomat.
bármi ami itt elhangzik fazekas cselekedete mellet vagy ellene, az mind mind csak spekuláció.. -
törölt tag
Először is, az eljén ha visszaolvasod ugyanilyen stílusban szóltam mint te de aztán megtuttam hogy eltüntek meg hogy nem nyilatkozott sokáig meg hogy 2 litert ivott szóval enyhén szólva is fúrcsa.
Egyszer azt mondják hogy pozitiv lett a teszt aztán hogy negativ végül meg sem vizsgálták
hát tényleg sok eggyező hír.
Zacskót vagy bármit nem találtak nála, ez rendben is van de hogy nézték meg ha nem lehet hozzáérni a pénszhez
és ha nem lehet hozzáérni akkor a seggébe be lehet nyúlni
merthogy ezt is mondták.
ahh...elolvassa ezeket valaki? vagy csak jo itt szidni valakit?
mi van a baumgartner mar nem erdekes?
Hát már ne is haragudj de akik itt ellene szóltak nem igazán arról híresek hogy a magyarok ellen lennének. A Baumgartnert meg egyenesen kikérem magamnak merthogy én voltam az eggyik aki vérre menően megvédtem a Forma1es topikba. Jaa hogy ott még nem láttalak, nem számít de jó itt vádaskodni mi?? rendbe van hogy sajnálod de próbálj már meg tisztán látni. -
lao ce
aktív tag
válasz
üzenetére
figyelj kedves doktor ur.
nem bantasbol irom
legyel szerenyebb es ne gondold hogy mindenkinel okosabb vagy... tobb orvos azt nyilatkozta... kodosites, szoval ket orvos nyilatkozatat olvastam ezzel kapcsolatban es azt mondtak hogy igen ez elofordul, a vese verellatasa lecsokken es a kivalasztasi folyamat leallhat akar fel napra is.
tartsd fenn az allaspontodat. legyel meggyozhetetlen ha az ereny szerinted
-
divot
veterán
Ja, és ha már Schmitt Pált anyázzátok, akkor had kérdezzem meg, mit csinál a sportminiszter?
-
Tomcat13
senior tag
Azért pár dolgot tisztázni kellene:
- Magyarországról kapott az olimpia előtt a NOB egy névtelen levelet, hogy Fazekas doppingol és figyeljenek oda rá(ez szép)
- a szabályok értelmében 4 óra alatt kell produkálni megfelelő mennyiségű vizeletet, ezt Robi megtette azaz nem idő előtt jött el
- egy-egy mintából 5 ml használnak fel, Robi ennek az 5x produkálta, úgyhogy nem értem miért nem lehet megvizsgálni a mintát és miért nem akarták megvizsgálni, mert még most se láttam semmilyen hivatalos forumon, hogy megvizsgálták
- Robinak anyaszült mesztelen kellet minden egyes kisérletre bemennie, és egyre zaklatottaban, kimerülten jött ki at ismételet kisérletek után
- Robi mindaddig ott tartózkodott Athénba, míg nem kizárták, és visszavonták az akreditációját, mondjuk így nem is tudom miért kellet volna ott maradnia
- másnapp reggel Robiék szerették volna pótolni a vizeletadást, csak hogy senki nem állt velük szóba
- van egy lehetőség, hogy ha a sportoló nem produkál elegendő mintát akkor elvonulhat kisérettel az olimpiai korházba kialudja magát és reggel pótolja a vizelet adást, jah és hogy Robi miért nem élt ezzel, hát szertett volna csak ugyanaz a stáb kisérte volna el és nem ajánlották fel neki, hogy pihenhet, meg aludhat, hanem azt mondták átmennek és ők kivárják míg tud vizelnei
Még annyit, asszem csak azért kötelessége lenne minden magyar sportdiplomatának, politikusnak, közéleti személyiégnek mindent megtenni, hogy a leadott mintát megvizsgálják!
Tessék lejönni a luxus hajóról és tessék valamit tenni !!! -
lao ce
aktív tag
válasz
üzenetére
en is megismertem a torteneseket.
azt is elolvastam amit a meghallgatas modjarol kiadtak.
gyulai megmondta hogy a mintavetelnek is vannak szabalyai (ezt is olvastatok), peldaul hozzaerni nem lehet a peniszhez, szoval meg kell vizsgalni az ugymenetet.
az ejszakai nyilatkozatokban benne volt hogy ha zacskot vagy barmit talaltak volna nala akkor arrol rogton a helyszinen jegyzokonyv kell hogy keszuljon, szoval ez alavalo hazugsag...
ahh...elolvassa ezeket valaki? vagy csak jo itt szidni valakit?
mi van a baumgartner mar nem erdekes? -
törölt tag
-
lao ce
aktív tag
hat olvastam cikkeket meg nyilatkozatokat.
persze ha mindenki elolvasta ezeket itt, akkor ti is azt tudjatok amiket en tudok, elolvastatok Piko niylatkozatot a 15 emberrol, a smit nyilatkozatot hogy mekkorat hibazott a gyerek, a gyulai nyilatkozatot aki melleallt, a vad dezsoet aki elmondta hogy reggel mi volt stb stb.
en nem lattam ellentmondast kedves rog, te igen? kerlek tajekoztass a nevekrol akik maskent emlekeznek hogy mikent emlekeznek es hogy hol lehet utanaolvasni. tenyleg erdekel. -
divot
veterán
Nagyon veszélyes a dopping, no és a mellékhatások...

-
törölt tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
Ja még szerencse, hogy a Touron, nem eszne meg nem isznak biciklizés közben Nem igazán értem hogy mire gondolsz de egyébként esznek is meg kuva sokat isznak is, és a pisálás közbeni stressz is nagyobb mert a versenyre is kell figyelni, meg a kamerákra is és mégis sikerül mindenkinek.
-
Travelos
őstag
Szurkoljunk inkább a polócsapatnak, ők valszeg összedobják majd valahogy a 75ml-t!!!

-
-
lao ce
aktív tag
válasz
üzenetére
''Akkor kamu, ne mondja nekem azt senki hogy ha 2litert iszik akkor 5órán keresztül nem tud pisálni. Ez ott kamu ahol van.''
de mondjak neked, orvosok meg sportorvosok mondjak. hazudnak neked de te nagyon okos vagy es atlatsz a szitan!
annak fenyeben hogy valaki hugyozott a touron te nem gondolod hogy artatlan. igen, te nagyon jol atlatod a dolgokat
[Szerkesztve] -
Tomcat13
senior tag
Ezekben a percekben is tart az a szimpátia-tüntetés, amelyet Fazekas Róbert szűkebb ''hazájában'', Szombathelyen rendeznek. Diszkoszvetőnket, nem megfelelő mennyiségű vizelet-minta produkálása miatt megfosztották olimpiai aranyérmétől. Fazekas már elhagyta Athént és Annus Adrián társaságában személyautóval hazafelé tart.
-
Tomcat13
senior tag
-
Travelos
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
mindenkinek lehet saját véleménye, nem? Ettől még, hogy szerintem doppingolt nem dől össze a világ, egyébként meg én nem hiszem, hogy turkáltak benne.
ui: egyébként lehet, hogy egy tapló vagyok, de a stílusod alapján a bunkót inkább rád.... -
lao ce
aktív tag
nyilvanvaloan bunbakot kerestek, es kurvara orultek neki hogy talaltak.
mert ha nem igy lett volna akkor masnap reggel (mikoris Fazekas erre vart ellenkezo hiresztelesekkel szemben) megkeresik es odatartjak a fasza ala a kemcsovet. vagy esetleg vert vesznek tole, mikor nem megy a hugyozas. ezer es egy modja volt hogy emberhez meltoan elintezzek ezt. miert voltak bent 15-en es nem ketten veletlenul pont akkor mikor a nehezen hugyozo magyar olimpikon volt bent? tizorai szunet volt eppen es bejarnak segiteni egymasnak vagy mi?
le se szartak hogy van-e szer a szervezetben.
de a magyarokkal mindent meg lehet csinalni, mert tudjak hogy a szemunkbe lehet rohogni, minket senki nem ved meg, a sajat fajtank sem szolal fel sajat magunkert.
az en alazatos szemelyes velemenyem meg az, hogy az ilyen gyava kutya smitpal genyladak meg szegyeljek magukat, farkukat bevonva nyuszitsenek es nyaljak a talpat barkinek akitol csontot remelhetnek. erkolcsileg rothadt emberek - az orszag szegyene. -
törölt tag
válasz
fokukac
üzenetére
Akkor kamu, ne mondja nekem azt senki hogy ha 2litert iszik akkor 5órán keresztül nem tud pisálni. Ez ott kamu ahol van.
Ne haragudjatok de ezt kell mondanom plval meg is indokolom.
Nézzétek meg a Tour de Francet az speciell sokkal nagyobb igénybevétel sokkal jobban is izzadnak és mégis megállnak az út szélén pisálni és az tutti hogy nem 25ml jön ki nekik. De még csak a Tourt sem kell nézni itt az olimpián az Ulrich is intett a kamerának hogy forduljon el mert vizelni akar.
Ennek fényében sajnos már nem igazán gondolom hogy ártatlan
-
divot
veterán
válasz
Tomcat13
üzenetére
Annyit mesélt a bennfentesebb ismerősöm, hogy igen, mindenki kokszol, és a modern szerek már nyomtalanul tudnak eltűnnik, de ehhez jó időzítés kell. Tehát, hogy kifejtsék a hatásukat, de ne is maradjon nyomuk. Ha nem jó az időzítés (ami ugye minden embernél más), akkor gáz van, és kezdődnek a kavarások.
-
divot
veterán
Akkor még egyszer együtt az egész olimpiai szereplésünket.
1. Magyar súlyemelőt kizárják dopping miatt.
2. Magyar sportoló letolja a nadrágját és a seggét mutogatja a stadionban. A rendőrök viszik el.
3. Magyar olimpiai bajnok gyanús körülmények között távozik a doppingvizsgálatról.
4. Magyar súlyemelő is gyanús körülmények között távozik a doppingvizsgálatról.
Ezek után Athénban magyarnak lenni... -
erdoke
titán
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Ez a NOB hivatalos álláspontja. Ezt jogi úton lehet vitatni, amibe a MOB-nak nem szabad beleszólnia.
A vizeletképtelenség igenis lehet bizonyos doppingszerek utóhatása, amit magából a kevés vizeletből már nem lehet kimutatni.
Számomra nem természetes, hogy valaki este tíztől hajnal 3-ig (közel 5 óra alatt!) ne tudjon többet pisálni mint egy fél felespohárnyi. Másfél felespohár az előírás, szerintem nem egy lőcsöskocsi kell hozzá... -
scang
senior tag
srácok
hivatalosan hol van az hogy vizsgálták a vizeletet? szvsz sehol, nem tudjuk, hogy negatív vagy pozitív...
akkor meg miről vitatkoztok
nagyrészt bibimad,tudorvigyor és sixkillernek szól
[Szerkesztve] -
rog
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
''csak azért mert 4 órán keresztül nézték 15en 3 centiről a farkát, 7szer felnyúlkáltak a seggébe, és ő nem tudott pisil''
na ez az hogy ezt nem tudni, hogy ott ehelyett valójában mi történt. és nem is fogjuk megtudni soha.. -
válasz
bibimad
üzenetére
én tegnap óta üvöltök magamban csendesen.
komolyan, ha drukkolok valakinek, és veszít, akkor 5 percig rossz érzés, de ez van.
de hogy megnyeri, majd elveszik tőle, ez olyan szar érzés, amivel még nem találkoztam.
kicsit beleéltem magam az olimpiába... hiba volt.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Azt mondjátok meg nekem hogy nem adtak neki inni?? vagy tilos ilyenkor inni, mert ha kapott inni és megivott min. 1 litert és az nem jött ki 4órán keresztül akkor vagy beteg vagy direkt nem jött ki

-
divot
veterán
Egyébként ha az egész ügy elakadt ott, hogy meg sem vizsgálták a vizeletét, mivel nem volt szabályos az anyagleadás, akkor tényleg nincs mit tenni.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Travelos
üzenetére
és ezt mégis mi alapján gondolod, nem képzeled, h kissé bátor dolog egy ember életének munkáját és szenvedését ennyivel elintézni és porba taposni, h szerinted doppingolt?!
vigyázz a szavaidra, rettentően utálom ... ehhhh
csak azért mert 4 órán keresztül nézték 15en 3 centiről a farkát, 7szer felnyúlkáltak a seggébe, és ő nem tudott pisilni, még bőven nagy merészség és bunkóság azt mondani, h szerinted doppingolt.
szerintem meg te egy bunkó tapló vagy. kb ugyanannyi az alapom ezt mondani, mint neked azt. ja nem... te nem nyertél olimpiát.
ui: nem gondolom, h az vagy amit írtam, csak példaként írtam, bocsi -
TudorVigyor
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
Idézet a cikkből.
''A levett mintát tudomásom szerint nem vizsgálták meg, de erre nincs is szükség, mert amit adott, az nem volt elegendő'' - mondta Schmitt.
Ebbe beleegyezni komoly hiba, akárki mondja.
Mert ha nem doppingolt, akkor kérjük az érmet. Ha pedig doppingolt, akkor meg kell büntetni, és ''megnyugodhatunk''.
[Szerkesztve] -
''pisagate'', folytatás : Fazekas megszólalt,
Schmitt cáfolja Kamuti Jenőt
Bővebben: link -
rog
addikt
''Fazekas Róbert közleménye
Először is szeretném megköszönni azt, hogy a hozzám eljutott információk szerint a magyar közvélemény egy emberként kiáll mellettem, és maximális támogatásáról biztosít. Külön köszönöm. Az engem ért méltánytalanságról először egy szombathelyi sajtótájékoztatón szerettem volna beszélni, ám a rengeteg kósza hír és információ miatt úgy döntöttem, nem várok, és a nyilvánosság elé tárom gondolataimat.
A diszkoszvetés döntője után valóban nem sikerült a szabályban előírt mennyiségű vizeletet produkálni, ugyanakkor a WADA helyszínen tartózkodó ellenőre az általam leadott mennyiségű vizeletet lezárta és szabályos körülmények között tárolta. Ekkor úgy gondoltam, hogy a minta megvizsgálása után nem veszik el az olimpiai aranyérmemet. A Magyarországon megjelentekkel ellentétben nem próbáltam csalni. Aki egy kicsit is ismeri a doppingvizsgálatok menetét, az tudja, ez lehetetlen. Csalás, vagy annak kísérlete nem szerepel a vizsgálat jegyzőkönyvében. Mint ahogy nem szerepelt az eddigi több száz doppingvizsgálatom jegyzőkönyvében sem. Alaptalan minden erre utaló vádaskodás, ezek részei annak az akciónak, aminek végén annak ellenére zártak ki, hogy vizeletem vizsgálata során negatív eredmény született. Azt hiszem, ilyen még soha, egyetlen sportágban sem fordult elő.
Természetesen élek fellebbezési jogommal, nem fogadom el a döntést. Az IAAF főtitkára, Gyulai István támogatásáról biztosított, és segít a szükséges lépések megtételében. Biztos vagyok benne, hogy a fellebbezés után korrekt döntés születik, és az olimpiai aranyérem visszakerül ahhoz, aki valóban megnyerte ezt a versenyszámot.A hírekkel ellentétben klubtársammal, Annus Adriánnal nem menekülünk, a távozásra engedélyt kértünk és kaptunk. Úton vagyunk hazafelé. Csütörtökön 14 órakor a szombathelyi városháza házasságkötő termében sajtótájékozatót tartok, ahova minden érdeklődőt várok. A jövőmmel kapcsolatban még nem hoztam döntést, de komolyan gondolkodom azon, hogy mit tegyek. Jelenleg úgy érzem, nem sok értelme van annak, hogy ilyen körülmények között sportpályafutásomat folytassam.
Kontakt: Pál T. Gábor, sajtótitkár''
Bővebben: link -
divot
veterán
válasz
Tomcat13
üzenetére
Nézzük már egy picit nem magyar szemmel az olimpiát.
1. A futó marha letolja a nadrágját a stadionban, és a seggét mutogatja.
2. Fazekas otthagyja a vizsgálatot idő előtt.
3. Most ez a súlyemelő is ugyanezt megteszi, pedig tudja jól, hogy mivel jár, és azt is, hogy ezzel nekünk, magyaroknak meszeltek.
Kinek kellene kiállnia, és hova, meg miért mellett verni? -
törölt tag
Mindeggyik szed valamilyen szert csak a legtöbb a felkészülés hetei alatt szedi aztán a versenyre kiürül a szervezetéből. Lehet hogy Fazekas kicsuszott ebből az időből észlelte hogy baj van és ezért nem akart vizeletet leadni
valamilyen trükkel becsempészett vizeletet 75ml még egy deci sincs, tehát bárhol elfér, csak valami hiba csúszott a számitásba és csak 25ml folyt ki... Ezt csak ő tudhatja de az tutti hogy soha az életbe nem fogjuk megtudni hogy doppingolt e vagy sem.
Szerintem minden sportoló doppingol csak a versenyre kiürül a szervezetéből, ez nevenincs versenyzőknél jobban beválik mert őket csak versenyen nézik, ezért is születnek néha váratlan eredmények. Ilyen volt pl. a bringásoknál Paulinho. nem állítom hogy kokszolt csak 1 lehetséges alternatívát mondtam.
[Szerkesztve] -
Travelos
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
pont azt mondtam, hogy teljesen mindegy, hogy doppingolt-e vagy sem, mivel elhagyta a központot felelőtlenül. Innentől kezdeve nem volt kérdés, hogy kizárják.
Egyébként elárulom, hogy szerintem doppingolt, és nem csak ő, hanem Annus is, meg a súlyemelők is benne vannak!! -
rog
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
pontosan!
két külön történet van itt.
1. egy elképesztően szép aranyérem, a hozzá való negatív doppingteszttel.
2. és egy fura lelépés a doppingtesztről, ill. a térképről.
az elsőt senki se vitathatja, hiszen bármikor ellenőrizhető (videón oda tudom adni a versenyt, ill. a görögöknél ott figyel a vizelet, amiben nyoma sincs semmilyen szernek)
a másodikat meg csak egy ember magyarázhatja meg. aki elkövette. én személy szerint leszarom hogy milyen sportvezető, sport riporter, vagy edző mit gondol, állít, hazudik vagy kérdez a dologról.
fazekas álljon a kamera elé és mondja bele, mit gondol. (ezt követelem
)
mod: pár betü itt ott kimaradt..
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
Ba**zameg írtam egy rohadt hosszú hozászolást a spiegel forumába, azt véletlenül kitöröltem.

[Szerkesztve] -
bibimad
senior tag
NJem akarok politikát csinálni,teljessen mindegy a politikai hovatartozás nekem.Az a lényeg,hogy lehet hogy hibázott Fazekas avval,hogy elment a helyszinről,de amennyiben negativ a teszt eredménye abban az esetben ki kell állni a sportoló mellett és harcolni érte.Nagyon jól fogalmazott tegnap Gyulai István'' Ha nem lennének sportolók akkor ők sem lennének ott ahol vannak''Ezt kellene belátni a tisztelt MOB-nak és hangsúllyozom negatív minta esetén kőkeményen kiállni a sportoló mellett.
-
erdoke
titán
válasz
bibimad
üzenetére
Arról nem lehet jegyzőkönyv. Bizonyosan léteznek olyan szerek és módszerek, amit ha megfelelő körültekintéssel alkalmaznak, jelen pillanatban nem kimutatható a rendesen leadott vizeletből sem. Talán éppen a vizeletképtelenség a fő ismertetője, és talán pont erre hívta fel a figyelmet a feljelentéseket küldözgető ''jóakaró'' is.
Természetesen ez csak feltételezés (vagy inkább egy gondolatkísérlet), de ugyanúgy az az itt elhangzott információ nagy része is. Amíg nem tudunk valamiről eleget, ne üvöltsünk már egymásra vérben forgó szemekkel... -
Tomcat13
senior tag
-
törölt tag
Sajnos aludva a dolgokra eggyet és részeiben is megismerve a történetet igaz lehet amit mondasz.
Alapból büdös volt egy kicsit hogy 4óra alatt úgy hogy ivott egy csomót nem tudott 75mlt vizelni, ez szerintem fizikai lehetetlenség. Most már inkább elhiszem ezt amit mondasz mint azt hogy nem tudott. Az a baj hogy nem ismerjük a részletesen a történetet.
-
rog
addikt
válasz
TudorVigyor
üzenetére
tűréshatár ide vagy oda. szerintem így 48 órával az eset után azért már megnyugodhatott volna annyira, hogy visszamegy a szállásra ahol várják hogy tisztázza magát. vagy legalább felhív valakit szombathelyen, (ahol beszélnek magyarul is) hogy wazzup.
-
erdoke
titán
válasz
bibimad
üzenetére
Nekem inkább úgy tűnik, te akarsz mindenáron politikai indokaid miatt bűnbakot csinálni azokból, akik ott sem voltak a problémás eseményeknél. Utána már kenhetik a pozíciójukat és a befojásukat a hajukra.
Fazekason kívül talán egyedül azok hibáztathatók, akik ott voltak vele aznap éjjel. Nomeg persze vitatható a döntés jogossága, de részben megalapozottnak mondható.
Miért kell itt valaki oldalán állni? Követ fogunk dobálni a NOB következő ülésénél, vagy mi?
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
#1918-cal teljesen egyetertek.
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz
üzenetére
kedvencem indurain volt, 8 literes tüdő (güttler karcsinak 5.95ös van), akkora bal kamrája volt, mint másnak az egész szíve
divot és többiek: fazekas nem doppingolt! ebből kéne kiindulni, és a mintát sem próbálta meg trükközni, mert akkor azt most kész tényként állítaná a bizottság.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
-
Sixkiller6
őstag
utaztam ma egész délelőtt és egyre csak az a kifejezés formálódott meg a fejemben, h
igenis van a pszichikai terrorizálásnak és megalázásnak olyan szintje, ami után már nem kötelezhetik a versenyzőt a maradásra
mob-nak, minisztereknek, vkinek igenis óriási sajtótájékoztatót kellett volna, kellene (bár már késő) összehívni, és mint ahogy elhangzott, a hivatalos doppingteszt eredményét (nyilván negatív) lobogtatva hatalmas perrel megfenyegetni a mega-tv-t, szexuális zaklatással a köcsög doppingellenőröket, stb
úgy, h utána ettől legyen hangos a világsajtó. de csak mindenki ül magában, mint egy dinnye, és vonogatja a vállát, h hát nem tudunk semmi biztosat... -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
Tolnááád??
Ez a fasz úgy megy fel a hegyre hogy közbe kisodródik a kanyarban
És az a durva hogy ez nem vicc.
nem neked
Ez még nem jelenti azt hogy doppingol illetve ha tényleg kokszol akkor qva ügyesen tolják hogy egyszer sem buktak még le a Postallal eggyütt.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
És akkor annak tükrében, amit a Fazekas-Annus páros khmm. gyanús távozásáról írtam, itt egy újabb hír:
''Fazekas Róbert után újabb magyar sportoló hagyta ott a doppingvizsgálatot. A súlyemelő Kovács Zoltán ugyan egy kísérlet után kiesett, de így is doppingvizsgálatra kellett mennie. Ott - Fazekashoz hasonlóan - nem tudta teljesíteni a megfelelő mennyiséget, mégis távozott. A súlyos vétség tárgyalása délután négykor lesz. ''
Na hogy is van ez? Ki álljon ki kiért? -
TudorVigyor
aktív tag
Nezd, igazad van, hogy itt kezdodott a problema. Nyilvan mindenki mast tekint megalazasnak, es mas a tureshatara. En el tudom fogadni, hogy ez az o tureshataran tul volt, es ezt a helyzetet ott, aznap kezelni kellett volna valakinek, es azert, mert a diszkoszt o dobja a vilagon a legmesszebre, nem biztos, hogy beszelnie kell idegen nyelveket, es targyalni tudjon emberekkel, ujsagiroknak el tudja panaszolni, hogy ugy kellet vizelnie, hogy a himtagjat mas tartotta, mikozben valaki a fenekebe nez. Ezt el kellett volna panaszolnia, ha mar nem tudott tobbet vizelni, hogy hiteles maradjon, ha o nem kepes ra, akkor pedig valakinek, akit meghallgatnak, fel kellett volna ezt vallalnia.
[Szerkesztve] -
Travelos
őstag
Az a helyzet, hogy teljesen mindegy, hogy doppingolt vagy nem Fazekas. Ismerte a szabályokat, tudta, hogy ha elhagyja a dopping-ellenőrző központot, akkor annyi. Tehát min. 50%-ban saját magának köszönheti, hogy volt arany, nincs arany!!!
-
rafi
tag
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Teljesen egyetértek veled!A plakátokon magyar melegító,de a bajban nincs magyar érzés!!
-
TudorVigyor
aktív tag
Nem ertek egyet. Tudtommal alairta a vizeletmintan a plombat + a jegyzokonyvben azt olvashattuk, hogy elmodtak neki, hogy LEHET, hogy kovetkezmenyekkel jar a viselkedese. Valaki meg tagnap belinkelte, ott olvasd el. ''may be regarded as a failure to comply'' es nem WILL be regarded...
Szerintem itt tul komoly ugyrol van szo ahhoz, hogy urban legend-re, hiedelemre, feltetelezesekre hagyatkozva gyanurol beszeljunk. -
divot
veterán
válasz
bibimad
üzenetére
Na akkor ideskiccelek egy történetet, aminek per pillanat kb. ugyanannyi valószínűsége van, mint az összes többinek.
Annus és Fazekas is kokszoltak - ugyanaz az edző, ugyanaz a technika. Mivel mi magyarok nem tudjuk a legújabb cuccokat beszerezni, ezért az élsportban bevett szokás szerint időzíteniük kell az anyagozást, ám ez Annusnál jobban jött ki. Hiába, nincs két egyforma emeber. Fazekas bepróbálkozott valami trükkel, de csak egy kémcsőnyit tudott variálni, ezért lelépett. Annus szintén eljött, mivel Fazekas ügye miatt - a közös edző okán - őt is bármikor elővehették volna 29-ig. Úgyhogy beültek az autóba, és nyomás haza.
Láttam az edzőt tegnap a repülőtéren, azt mondta, hogy nem beszélt senkivel, Fazekassal sem a verseny óta, nem tud semmit, nem nyilatkozik semmit. Hát persze.
Tegyük föl, hogy ez történt, akkor most álljon ki a MOB, és védje meg őkelmét? -
pweisz
senior tag
Elolvastam a spiegel.de-n a cikket.
Na Gratulálok a németeknek, hogy kapnák be. Lars Riedel aki hetedik lett versenyen hintette el sajtó tájikoztatón hogy Fazekas dopingol. Illetve hétfő este értesítette a könnyű atléták szövetségét a görény.
Az edzöje nyilatkozta ''Das, was in Ungarn passiert, geht nicht mit rechten Dingen zu'' Ezt most így kapából nem tudom lefordítani, de aztjelenti hogy magyarországon csalnak. Illetve''Wir kämpfen doch mit Müsli gegen Atombomben''
Müzlivel küzdünk atombomba ellen , persze atól félek hogy edzéselött a kis müzlijüket kanalazgatják a német sportolók, azt atól nőnek szép nagyra
''es ist ein Wunder, dass Lars sich so lange auf diesem Niveau halten konnte und so erfolgreich war'' Egy csoda hogy Lars sokáig ilyen szinten tudta tartani magát és sikeres volt. Milyen szinten, bemártunk másokat mert szarul megy a verseny, ehh. Nagyon kemény. -
TudorVigyor
aktív tag
A megatv lejaratta az orszagot a zacskospisi hirevel, AZONNAL kozos sajtoertekezleten kellett volna cafolnia a MOB elnoknek es a sportminiszternek, a hivatalos jegyzokonyvet lobogtatva. Ha csak a MOB elnok van ott, akkor neki, ott, azonnal. Ha a miniszter, akkor neki, vagy az emberenek. Toluk elvarhato, es el is kell varnunk, hogy folenyes intelligenciaval, gyorsan, felelosen, az sem art, ha tokeletes angolsaggal kezeljek a helyzetet, foleg mivel a Fazekast meggyalaztak es hazakuldtek, nyilvan o mar nem kepes megvedeni magat.
-
bibimad
senior tag
Aláírta azt a papirt amiben az állt,hogy saját felelősségére távozik,nem jelenti azt,hogy csak a legszigorubb döntést lehetett meghozni ellene.Könnyű azt nyilatkozni,hogy mosom kezeimet és áthárítani másra a felelőséget.Az orvos nyilatkozatából nekem sajnos úgy tünt,hogy nem tájékoztatta arról ,hogy ez az aranyérembe kerülhet.A másik pedig,hogy a MOB-nak kötelessége kiállni a sportoló mellett ha az valóban nem doppingolt.Nem pedig pofátlanul azt nyilatkozni,hogy semmit nem tehetünk.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Abban talán nincs túl sok doppingszer, hacsak nem hugyálták végig a meccset.

nem gondolod