Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
nem is megyek olyan helyre, ahol olyanok vannak, akikkel nem szimpatizálok!
Elismerem, hogy vannak kivételek! De azok nem látokatják nap mint nap a kicsiny városunk és nem szabnak bele 120-al az utkereszteződésbe, úgy, hogy az ott áthaladó autóból szinte semmi sem marad, a benne ülőket meg úgy kell kivágni....
Tovább nem részletezném!!!!!
Ez pontosan egy német volt... és az ellenszenvem megmarad, mert nap mint nap szembesülök vele, hogy nem képesek (tisztelet a kivételnek) betartani a szabályokat és ezzel más életét is kockáztatják. Ha viszont hazamennek, ott ők a jógyerekek, akik minden szabályt betartanak.
Miért van az, hogy nem egy horvát vagy cseh szántott bele???
Mert nincs felvágási és nagyzolási ingere, hogy neki tellik nagy és gyors autóra...
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Az attól függ: Fazekas vagy Annus esetében? Előbbi esetben _nem_ a sportoló nem akar ismét vizeletmintát adni... Miért nem akarják őt _is_ megvizsgálni? Netán azért, mert ő már ''ki van pipálva'', esetleg félnek attól, hogy negatív eredményt produkál?!?
Ami Annust illeti: két eset van.
a/ vaj van a füle mögött. Ebben az esetben nyilván nem érdeke, hogy _tutira_ kiderüljön az, hogy doppingolt. Így még megmarad a bizonytalanság _halvány_ árnyéka. Az érmet így is úgy is elveszik.
b/ tényleg azt gondolja, amit nyilatkozott. Ebben az esetben nyilvánvalóan a paranoiától nem tudja reálisan értékelni a dolgokat, így hülyeséget csinál. Itt lép(ne) be a képbe a sportvezetés, akinek _határozottan_ el kellene érni a versenyzőnél, hogy produkáljon mintát. A helyzet nagyon gázos: az egész csapat, sőt az ország hírneve forog kockán. Kettős hatást kellene alkalmazni: egyrészről garantálni kell a sportolónak a minták független laborban történő megvizsgálását _is_, másrészt _kényszeríteni_ kell a sportolót a mintaadásra (teszem azt, ellenkező esetben - az olimpiai csapat lejáratása ürügyén - fizettessék be vele az olimpiára történő kiutazásával kapcsolatos költségeket. Egyből érdekelt lenne a mintaadásban). CSAK EHHEZ EGY CSEPP JÓZAN ÉSZ KELLENE, A SPORTVEZETÉS RÉSZÉRŐL!!!
Az első kérdésedre a válasz így hangzik: részben a sportoló, részben a MOB, részben a NOB (illetve a WADA)...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
net84
őstag
Nem a wadára, hanem a görögökre értettem! Ök csinálták az olimpiát, nem más! A wada más tészta!
Nem kell aggódnod! Nam olyan görög, aki velem ért egyet és a háta közepére nem kívánta az olimpiát... (özvegyek, apa nélkül maradt gyerekek.... Soroljam?)
Annost megértem.... Olvasd el a Vas Népében a levelét! Vágat! -
divot
veterán
Bővebben: link
Sajnos a mocskos újságírók is lassan azt írják, amiért itt két napja hideget-meleget kapunk a fórumtársaktól. -
bibimad
senior tag
Figyelj ide a médiában sehol sem fogsz olvasni,csak negatív szenzációt,mert azt lehet eladni.Fogd már fel te is,hogy minta van.Szabályosan lepecsételték annak ellenére,hogy csak 25 ml volt.Itt a lényeg,hogy a meglévő mintát vizsgálják meg,ha bűnös akkor igenis büntessék meg,ha pedig a minta negatív akkor ismerjék be.Vétett a szabályok ellen,megbüntették-rendben,de legalább a dopping használatának vádja alól tisztázzák.Ennyi.
-
Sixkiller6
őstag
hát éppen ez az, megkérdeztem a fórum közönségét
nem az edzésre gondolok igazából
teljesen nyilvánvaló h egy 100m futó mire kokszol, a hirtelen nagy erőt kifejtő izomnövelésre (rajt+100m)
egy hosszútávfutó vagy biciklis a másikfajta izomra, ami a kitartásért felelős (régen volt már biosz-óra)
egy súlyemelő, súlylökő izomerőre, izomtömegre gyúr és kokszol
diszkoszvetőbe bég bele tudom magyarázni a kar és törzs erősítését, hiszen ott a mozdulat végén nagyon megrántják a teknősbékát
de a kalapácsnál? bepörgetik, oszt elengedik hadd szálljon.
nyilván van mire doppingolni, csak nem tudom kitalálni h mire. a nagy izomtömeg akár még le is lassíthatja. a karját nem tudja hosszabbra kokszolni, h nagyobb legyen a körív sugara ezáltal a kerületi sebesség...
tippek? -
-
Sixkiller6
őstag
jó, buta vagyok... khhmmm
akkor? mi a válasz?
talán nem olvastad a korábbi kérdést, ez már rövidített volt.
szal pl a kalapácsnál nem közvetlenül hat az itomtömeg és az erő az eredményre. hiszen 3 dologtól függ a dobás hossza. a pörgetés sebességétől, a körív sugarától valamint a dobás szögétől.
ezekhez nagyon nincs köze közvetlenül a fizikai erőnek. talán a sebességhez igen, de az inkább a technikán múlik.
tehát akkor? mi a válasz a buta kérdésemre? khm -
lao ce
aktív tag
persze hogy zavaros, de a sokmindenbol eleg szepen osszeall a kep.
''azt meg hogy melyik cikk mit ír mindegy szvsz
az hogy a barátja mit mond az is mindegy''
szerintem meg az mindegy hogy egy forumon ki mit ir. az nem hir erteku.
''az eredmény a fontos, ha negatív ok, ha nem így járt''
negativ.
hacsak az az ember aki ROGTON erre gondolt a tortenesek alatt, hogy ez a legfontosabb, es megkerte, kideritette az hazudik,
es a smit, aki rogton lenyilatkozta hogy mekkora 'faszfej' a fazekas es rogton helyezkedett az meg igazat mond es TUDJA hogy nem csinaltak meg mert o megkerte oket hogy ne csinaljak meg. erded ugye? -
Tomcat13
senior tag
mondjuk szerintem lenen ember Magyarországon aki örülne annak, ah neigazolódna, hogy doppingolt, ja és majd kiderül, hogy ő zaklatta a kedves urakat, ráadásul szexuálian, sok kárörvendő magyar meg elégedetten dölna hátra, már ha egy levelet elküdött valaki a NOB-nak akkor én mindent el tudok képzelni, kiváncs lennék hány ember örült igazán ezeknek a fiúknak a sikerei miatt(szívből, őszintén), és hány embernek jutottak eszébe az aranyért járó milliók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIY prémium tápszűrő
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)