Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat13
senior tag
''További olvasgatás javasolt:''
te mi alapján írsz ilyet, hogy van ez milyen magaslatokba emeled saját magadat? -
Sixkiller6
őstag
tisztelettel lemondok, mint jós.
nem lett meg a két hajó...
újabb dögunalmas arany...

-
divot
veterán
Vazz, egy órán belül kétszer olimpia bajnokká válni.

-
Joczeek
addikt
Gyönyörű volt csajok!Újabb arany.

-
mindegy
csendes tag
kíváncsi vagyok,ma hány érmet szereznek.
-
mindegy
csendes tag
hajrá!
-
mindegy
csendes tag
ti hallotatok a híradóban,hogy két magyar érmes doppingolta magát?Pozitív lett a tesztje.vsszaadhatnák azt az aranyérmet, amit elvettek.
-
rafi
tag
Szép volt Natasa!!
Azt hiszem a kettesben is biztos az arany Katival!!!
-
mindegy
csendes tag
ma sok érmet nyertünk:két aranyérmet,1ezüstérmet,és 2 bronzot.de csak ennyit mondok:Hajrá magyarok! -
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
két ember kokszolt kecskés és gyurkovics, kovács zolitól elnézést...
itt az újabb aranyesély, de nem kell megijedni, ha csak 4-6. helyen lesznek -
janati
őstag
Szép volt Natasa!!!!

Tök aranyosan örült...

-
divot
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Majd meglássuk négy év múlva...

Natasa futama tényleg dögunalmas volt.
-
Sixkiller6
őstag
kb egyetértünk, talán csak egy dologban nem...
te is tudod, h történhetett itt bármi, négy év múlva ugyanilyen csillogó szemekkel zavarod el két hétre a családot az anyóshoz, és ülsz nap, mint nap a tv előtt.
és így van ez jól
amúgy utánaszámoltam itt a tegnapi tv híradók után, aholis mindenki azzal kezdett, h mennyi magyar doppingol, stb.
igazából két emberünk kokszolt: kovács és gyurkovics
fazekas és kovács legfeljebb doppingvétséget követett el (ya, kovácsot nem engedték vizeletet adni...)
és ami a legundorítóbb, h annust is a doppingolók között említik. mondom, he?
nem ezt magyarázom nektek két hete?
Janics Natasa nagyon csúnyán rendberakta a mezőnyt !
Sima arany, nem is izgultam, gratula
és képzeljétek el, h ez a lány összeül a világ 2. leggyorsabb kajakosnőjével, Kovács Katalinnal.
hmmm, előre mondom, na az lesz megalázó, sima két hajó, ha igazán meghúzzák. -
rafi
tag
Na szurkoljunk a kajakosoknak!!!Gyerünk Natasa,Hajrá Kati!!!!!
-
divot
veterán
Őszinte leszek: igazából már nem is érdekel, hogy pozitív, vagy negatív lesz-e Annus tesztje, és visszakapja-e Fazekas az aranyérmet, avagy sem.
Egy héttel ezelőtt még csillogó szemmel ültem le minden reggel a televízió elé szurkolni, eszembe nem jutott a világversenyek körüli hercehurca, hiszen csak a sport érdekelt, a maga emberi, és sokszor emberfeletti nagyszerűségében.
Aztán történt, ami történt, a közönség két részre szakadt, a társadalomban olyan indulatok ízzanak, hogy ahhoz képest a sokat emlegetett 2002-es választási cirkusz kismiska. Most tényleg el tudom hinni, hogy családokban romlik meg a viszony, és barátok vesznek össze véglegesen.
És tegye a szívére a kezét mindenki: ha egy magyar versenyző nyer, akkor az a második gondolatunk, hogy jaj, még hátravan a doppingvizsgálat.
Mint mondtam: egy héttel ezelőtt még csillogó szemmel ültem le minden reggel a televízió elé szurkolni. Az elmúlt két napban viszont több szakemberrel is beszélgettem, olyanokkal, akiknek a sport az élete, sőt, még egykori diszkoszvető ismerősömet is megkerestem. Mert nem hagyott nyugodni ez az egész.
Kvétel nélkül mindannyian azt mondták, persze, hogy doppingoltak. Hiszen mindenki doppingol, másként ezeket az eredményeket már nem lehet...
- Tudod melyik sportoló doppingol? - kérdezte tőlem az egykori sportoló ismerősöm. - Amelyik lebukik - válaszolta meg saját magának, aztán szomorkásan mosolygott rám.
Tegyük föl, hogy nincs igaza. Hogy Fazekas és Annus nem, és valóban megalázták őket, emberi mivoltukat porba tiporták, becsületüket meggyalázták, sőt, tegyük föl azt is, hogy szándékosan húzták be őket a csőbe. Hogy még a mintájukkal is manipuláltak.
De kérdem én: velem, mint ''mezei'' szurkolóval mi lesz? Ki adja vissza ezek után a sportba vetett hitemet?
Az Athéni olimpia tehát számomra, és gyaníthatóan még sokak számára az utolsó volt, mint a nagybetűs Olimpia. Ettől kezdve már csak gyanús sportversenyek léteznek.
Sajnálom.
[Szerkesztve] -
most jöttem haza, Annus még aranyérmes? hogyhogy?

és meddig?
----------------
egyébként meg pizsama fellőve, mert fél nyolckor komoly szurkolni való lesz!
fárasztó dolog ez az olimpianézés...
-
tildy
nagyúr
Jól vettem észre, hogy éjszakára az a brigád maradt, aki próbál nekik hinni?
-
net84
őstag
Olyanok mint a MOB! Ha kicsiny esély is van arra, hogy sársak, akkor nem hajlandők kiállni értük. De ha kiderül, akkor ők lesznek az elsők, akik megveregetik a válluk és ezt mondják: szép volt fiuk, mi tudtuk, hogy nem doppingoltatok...
Remélem a Gyurcsány beváltja igéretét és kirúgja a Palikát... -
I_Am
veterán

Hol vannak most azok az emberek akik megválasztották őket tavaly?
2003-as év sportolója Annus Adrián, harmadik Fazekas Róbert, edzők között második Vida József.
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
''Tísztelt Barátaim!
Hogy az olimpia után se unatkozzanak a doppingellenőrök, kérek Mindenkit küldjön a WADA részére egy vizeletmintát egy kis üvegcsében levélcsomagként, Fazekas Róbert és Annus Adrián aláírással!
Remélem a két sportoló nem haragszik meg ezért ránk.
Cím:
WADA
Avenue du Tribunal-Federal 34
1005 Lausanne
Switzerland ''

hobizoli -
net84
őstag
Ha ezek után kiderül, hogy negatívak a minták, akkor bebizonyosodik, hogy nem sárosak. A wada ezek után meggondolandóan fog cselekedni (szerintem). Erre élő példa, hogy még mindig megvan Annus aranya...
A manipulálásról annyit, hogy Annusnál ez nem lett volna megoldható, mert a vérvételt nem tudja manipulálni...
De gondolom ezt már más is fejtegette...
A Péntek Este című műsorban egy dopping doki fejtegette a véleményét a wada-ról. Lejáratásnak és túlhajszoltnak tartja az egészet, aminek az a lényege, hogy a wada továbbra is működhessen....
Természetesen továbbra is ez az én egyéni véleményem és nem akarom senkire sem erőltetni... -
net84
őstag
Nem mond igazat a WADA!
Meg sem próbált bejutni a WADA két ellenőre Annusékhoz a megjelölt időben, csütörtök éjjel. A Nyugat.hu és a Blikk tudósítója 22.40-kor beszélt az ellenőr duó férfi tagjával, aki letagadta, hogy bármi köze lenne a WADA-hoz. Bár Annus védelmére sokan gyűltek össze, atrocitás sem érte őket. A doppingellenőrök ma reggel a vasi zsaruktól kértek segítséget.
Ennek a cikknek van folytatása....
szintén nyugat.hu-s információ képekkel illusztrálva a kételkedők kedvéért. -
net84
őstag
Nem olvastam végig minden hozzászólást, ami azóta jött, amióta kiléptem.
Most olvastam, ha valaki már belinkelte akkor elnézést kérek.
A Nyugat megerősített információi szerint az olimpiát nyert szombathelyi kalapácsvető mégiscsak alávetette magát Athénból való hazaérkezése után egy doppingvizsgálatnak. Mégpedig az őt ellenőrző Magyar Atlétikai Szövetség illetékeseinek adott vizeletmintát. (Mint ismeretes, Annus nem bízott a WADA pártatlanságában, s erre hivatkozva nem volt hajlandó együttműködni velük. A WADA tegnapi és mai sikertelen szombathelyi ''portyájáról'' képes riportunkban részletesen beszámoltunk.
Sőt, nem csak Annus Adriánt ellenőrizte ilyen módon a Magyar Atlétikai Szövetség, hanem az aranyérmétől megfosztott Fazekas Róbertet is, aki szintén alávetette magát a vizsgálatnak. A két sportolótól vett mintákat jelenleg Bécsben őrzik.
További fejlemény az ügyben, hogy a várttal ellentétben az Nemzetközi Olimpiai Bizottság ma négyórás tanácskozás után sem döntött arról, hogy elveszi-e Annustól az aranyérmet. A Nyugat információja szerint hiába járt le az Annusnak adott ultimátum, nincs valós jogi indokuk arra, hogy megfosszák őt az aranyéremtől
Forrás: nyugat.hu -
Yaye
őstag
Most nézem, a motor egész szépen elviszi a bőven 3000 fölötti hsz-t is. Végre.
Na, jó éjt mindenkinek.
-
Yaye
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Hogy a rákba ne érteném, nem vagyok gyengeelméjű! Lehet hogy ez a hazai közvélemény előtt tisztázza őket, csakhogy ettől az érmüket nem fogják visszakapni! Gondolod hogy a wada ezek után elismerné a független labor eredményét? Francokat! Majd lobogtatják a szabálykönyvet, hogy ''a vizsgálatot nekünk kellett volna elvégezni, sajnáljuk, nincs érem''. Nézd meg mi lett a súlyemelővel! Hivatalosan elmagyarázták a NOB-nak, hogy a ''talált'' típusú dopping az adott szituációban, két nappal az előző, negatív vizsgálat után egyszerűen értelmezhetetlen, és kérték, hogy a B próbát végezzék el független laborban. A NOB kerek-perec visszautasította, mondván hogy a szabálykódex szerint az A-t is és a B-t is ugyanott kell csinálni! A független labornak coki! Ennyit arról hogy mit lehet elérni egy független laboreredménnyel. Fogd már végre föl, hogy itt nem az számít hogy tiszták-e hanem hogy minden, még egyszer mondom: MINDEN rohadt szabálynak eleget tesznek-e. Ha nem, akkor hiába bizonyított hogy tiszták, nem lesz érem.
-
hobizoli
nagyúr
Hat igen, onmagadat nem ellenorizheted, mert a hibat ugyanugy ''megcsinalod'' 2x is.
Nalunk is igy van, en is ellenorzok, meg a labor is.

hobizoli -
Yaye
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Ember, hát nem pont erről beszélek?! Hány helyről lehet azt hallani, hogy Fazekasék a túlbuzgó szabályimádat áldozatai? És hány helyen azt hogy biztos hugyot csempésztek, meg katétereztek, meg isten tudja mit nem csináltak? Mindenki azt szajkózza hogy a magyarok mind kokszosak, már a gyanúba nem keveredett sportolóinkra is ferde szemmel néznek. Akkor szerinted a magyarországon kívüli sajtó és közvélemény inkább kinek az oldalán áll vajon? Ez a doppingügy mindenhol botrány, de itt vége is a hasonlóságnak, mert a megítésése már gyökeresen más itthon és másutt. Ezek után áruld már el mennyi realitása van a szabályok módosításának? Zéró.
-
tildy
nagyúr
Itt van az ezüstérmes emberkéről , akinek pozitívlett a tesztje egy kis dolog:
''A megbeszélés során egyébként ragaszkodunk ahhoz, hogy a B-próbát semleges, általunk megnevezett, nemzetközileg akkreditált laboratóriumban végezzék el.''
Illetve ez:
'' Odaadtam továbbá a testületnek egy papírt, amelyben a Magyar Súlyemelő Szövetség kéri a versenyzőnél a B-próba elvégzését egy nemzetközileg akkreditált, semleges, általunk megnevezett laborban. Erre ők azt közölték, hogy a NOB és a WADA, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség közös antidopping kódexe szerint a B-próbát csakis abban a laboratóriumban lehet elvégezni, ahol az A-t is csinálták...''
Ez ugyanis nem igaz. Egy labor mérési eredményeit csak egy másik labor cáfolhatja vagy erősítheti meg!
Ez alapelv.
Tehát csak arra tudok gondolni, ha más eredmény jön ki akkor esetleg megszőrözik a görög labor akkreditációját.
ugyanis ez az akkreditáció alapelve.
Forrás
rigó -
hobizoli
nagyúr
Nem hiszem nem fogod fel....a teszt Annusek szerint akkor is pozitiv lenne most mar -bizonyitando, hogy Ok ketten meg ezzel a magyarok is mekkora faszszopo geci doppingos patkanyok-, hogyha szin negativ lenne, akkor is megdolnenek, kulonben akkora pofara eses lenne Zsak Rogg-nak meg a WADA szervezetnek, hogy rajtuk rohogne az egesz naprendszer
Ezert csinalattajak meg toluk fuggetlenul...
Teccikerteni?
hobizoli -
Yaye
őstag
Az a baj, hogy kishazánkon kívül mindenki azt látja hogy a tiszta sport megteremtéséért elkötelezett, hős wada elszántan küzd a körmönfont, sunyi magyar doppingolók ellen és az oroszlán barlangjába is követi őket és csap le rájuk az igazság öklével. ''Hajrá, vada! Elvették? Megérdemlik!'' Ugyan ki akarná megváltoztatni a szabályokat a kárvallottakon kívül? Sőt, talán még meg is veregetik a tántoríthatatlan és diplomáciára fittyethányó NOB vállát, hogy ''szép volt fiúk, így kell elbánni a csalókkal''. Nézd meg a külföldi lapokat...

[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Én fogom föl egyszerűen?! Itt épp arról van szó hogy nem olyan egyszerű a dolog hogy ''a mintám negatív, ergo jogom van az aranyhoz''! Az érem sorsát itt nem a polgári törvénykönyv, vagy a kedves topiktársak fejében kavargó jogfelfogás dönti el, hanem az hogy a rohadt szabálykönyvben mi áll. Márpedig negatív ide, független labor oda, a versenyzők ezeket a szabályokat korábban elfogadták, és most a könyvbeli szabályok meg lettek sértve kéremszépen. Ergo az aranyat el lehet venni, sajnos, méghozzá jogosan, sajnos. Akkor is ha ez szerintünk igazságtalan és túlzó büntetés. Akkor is ha a szabályok szerintünk baromságokat tartalmaznak.
Ez az egész ügy erről szól. Nagyon szépen kidomborodik hogy a jog és az igazságosság nem mindig járnak kéz a kézben, és hogy a jog hiába kéne hogy az igazságosság támasza legyen, mégis néha az agyatlan jogkövetés a legnagyobb igazságtalanságot képes szülni..
-
taltos
senior tag
Tükéletesen igazat adok neked, de ez talán egy jó alkalom a szabályok felülvizsgálására, mert ugye az olimpia eszméje az volt, hogy a sportolókat kezeljük hősként és tiszteljük őket. Igaz, hogy akkortájt nem voltak doppingügyek, de ami most van, ez akkor is rossz.
Gondold el, hogy elkezdesz 3 évesen Judozni, mert tetszik. Tehetséges is vagy, szereted is. Szeretnéd megnézni, hogy a világon vajon tényleg Te vagy-e a legjobb? (ergo ki kellene jutnod az olimpiára...) De csak úgy nézheted meg, hogy Te vagy -e a legjobb, ha vállalod, hogy 2 naponta a seggedben turkáljanak hajnali 3-kor?
Értem én, hogy ez a szabály, de talán nem a legjobb szabály. És bár elismerem, hogy hibáztak, azért azt sem mondom, hogy tűrniük kell. Nem csak nekik, hanem senkinek sem. Ennyi erővel, ha a katonaságnál valakinek parancsba adják, hogy szopjon le valakit, akkor azt ugye meg kell tenni (elvégre parancs, ami neki SZABÁLY). Mégis megtagadhatja a parancsot (amiért hadbíróságra kerül), de fellebezhet is, hiszen méltánytalan bánásmód... Mi lesz ebből? Parancsmegtagadás miatt felmentik, a parancsbaadót meghurcolják.
Valami ilyen van itt is.
Persze az is lehet, hogy a közlegény buzi volt, és önszántából csinálta...
Most végigolvasva asszem aludnom kellene...
-
tildy
nagyúr
Vak is azt mondta:Meglátjuk.
-
Yaye
őstag
Szerintem csak és kizárólag azért mert az már a wadának is kicsit ciki, hogy egy verseny utáni negatív minta után, újabb ellenőrzéssel szedjék el az érmet. Halmozottan ciki ha ez az utólagos minta sem ''valódi pozitív'', csak egy durcás ''vétség''. Szvsz még hezitálnak. De attól tartok ha már idáig elmentek, nem fogják azt mondani hogy ''bocs, akkor hagyjuk az egészet''. Talán, hangsúlyozom, _talán_ nem veszik el az érmét, de hogy nem ússza meg jókora bünti nélkül az fix. De ez nagyon optimista kép, valójában félek hogy holnap ilyenkor már csak az arany hűlt helyét nézhetjük a táblázatokban. Bár ne lenne igazam!
-
taltos
senior tag
- ''Annus megvizsgálták mielőtt eljött, vért is vettek tőle.'' - Biztos hogy tőle származik a minta?
Nem, nem biztos... Tőle vették a doppingosok a mintát, a kötelező 75 ml-t. NEM??? Hát ennek a nem teljesítése miatt van ez az egész keverés!!! Úr Isten!
- ''Fazekastól van minta.'' - u.a. mint az előző
ÚR ISTEN! Úgy írtettem, hogy van 25 ml-terjük, amiről Fazekas állítja, hogy az övé, nem??? Azt már csak el tudják dönteni, hogy a pisik ugyanazok-e visszamenőleg nem???
- A távozást már a döntő ELŐTT lenyilatkozták. - Számítottak az utólagos ellenőrzésre.
Úr ISTEN! Dehát mindketten bementek a verseny után ellenőrzésre, és csak utána jöttek el , nem???
- A távozástről engedélyt kértek és kaptak. - Ennek mi köze van a doppinghoz??!!
Az, hogyha a doppingosoknak lett volna még problémájuk, akkor nem adnak távozási engedélyt, hanem azt mondják, hogy valami nincs rendben, légyszi maradjatok egy kicsit...
- Azért nem pisil, mert fél, hogy most meghamisítják, és akkor már tényleg semmi esélye. - Vazze ez már egy kész összeesküvéselmélet. Egyébként ha meg akarták volna buktatni a teszten akkor már az első vizsgálat eredményét is meghamisíthatták volna. Mért csak most jut eszükbe hogy meghamisítsák?
Mondjak még összeesküvés elméletetket? Lakásmaffia. Vagy hogy falun, ha 5 percre hátramész a tyukokhoz, akkor zárd be az ajtót, mert valaki besurran, és elvisz valamit. Hogy ne usszál be a mély vízbe, hiába vagy jó úszó, megfulladhatsz. 5 -ször nézz körül az utcán, ha átmész, mert elüt az autó. 20 km/h-val menj át a vasuti sineken, mert elüt a vonat.
Talán nem mind volt összeesküvéselmélet, de mint ha már mindegyikre lett volna már példa...
De szerintem Mi hagyjuk a beszélgetést, mert SZVSZ Te nem értesz engem, és nincs kedvem, még ennél részletesebben is magyarázni. Ahogy néztem, volt aki megértette... -
törölt tag
igazából tényleg nem tudom, ha megvizsgálták a mintát és az pozitiv akkor azért veszik el az aranyat ha meg negativ akkor meg azért mert ilyen bakit nem engedhetnek meg maguknak.
Komolyan ez az egész olyan mint a nyuszika ha van rajta sapka azért verik meg ha meg nincs akkor azért. -
tildy
nagyúr
Most derült ki, hogy unokatesóm is ment volna a olimpiára, ha dobott volna akkorát, hogy bekerüljön a csapatba.(női gerelyhajítás)
És mivel ezeket az embereket hurcolták meg, így..Ráadásul Annussal és Fazekassal már járt közösen versenyen.Most azért kicsit örülök, hogy itthon van.
yaye:Igazad van.Ennek ellenére még megvan annus aranya.SZerinted miért?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Jaj, ne legyetek már ilyen naívak!! Kit érdekel milyen mintát adnak a MOB-nak?! Azt a NOB leszarja! Ha egyszer a szabálykönyvben az van hogy a wada-nak kell a rendelkezésére állni akkor tökéletesen édesmindegy hogy mit mutat a független labor eredménye! Nem jelent meg 4-kor a határátkelőnél? Doppingvétség! Késett mondjuk 3 percet? Doppingvétség! A szabálykönyvben az áll hogy a ''Ha én gazdag volnék''-ot kell énekelni hugyozás közben, de ő ehelyett az ''Ó mely sok hal terem az nagy Balatonba''-t énekli? Doppingvétség! Annak a k**va sok hülye feltételnek csak egyetlen, de nem elégséges pontja az hogy a lelet negatív legyen. Sőt úgy néz ki az számít legkevésbé.
Ez most csak és kizárólag arra jó hogy a hazai közvélemény előtt tiszták lehessenek, az eredményen nem változtat semmit.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
''Biztos, hogy tőlük van a minta?''
Megnézném, hogy kitől van a minta, amikor szigoró keretek közt tőlük vették le...
Meztelenül, úgy hogy minden testnyílásukba benéztek...
.........
Ide egy nagyon csúnyát írtam, de nem teszem, mert nem ismerlek...
Inkább nem is folytatom, mert csak olyat tudnék írni, ami miatt vagy banolnának, vagy vérig sértődnél...
Inkább hanyagolom ezt a topikot, mert csak jobban felhúzom magam . -
törölt tag
Igen ezen én is gondolkoztam már tegnap előtt el akarták venni aztán csúsztatták az időpontot folyamatosan. Biztos, hogy náluk sem 100 minden. Lehet hogy úgy gondolták hogy elvetették a súlykot
Vagy belegondoltak hogy mi a túróért vizsgálják meg újra ha az első teszt negativ lett
Mondjuk ez nagyon szuper de a Fazekas akkor sem fogja visszakapni az érmét
-
PapaMaci
őstag
Én ha elmennék egy versenyre, fel sem merülne bennem a gyanu, hogy vki csalni akar, és ilyen gusztustalan modon. Sajnos nem tudom, mi történt, csak az itt olvasottak alapján tudok véleményt nyilvánitani, de megmondanátok, kinek lett ebböl elönye (ki kapta/ja az (elvett)aranyainkat)?
-
taltos
senior tag
válasz
üzenetére
Teljesen igazad van, sőőőőt!
Én most láttam a TV-ben, hogy a magyarok minden doppinggyanus dologban előbb utóbb fogják kérni. Hogy miért nem a 2 sportoló tette? Végülis nem csoda, elvégre izomagyúak, nem?
(na, jó, ez egy ízetlen tréfa volt.) Szóval nem tudom. A fenti mondanivalómnak csak annyi lényege lett volna, hogy ez egy elég ingatag ügy. Zavar, hogy elkönyvelitek (lehet hogy te nem, nem emlékszem), hogy ezek a sportolók rohadt szemetek, lejáratják mo.-t, hölyék, stb. stb. stb. Holott csak végig kell gondolni, hogy a másik oldal legalább ugyanilyen ''hülye''. Azaz nem is. Gondolkodjunk LOGIKUSAN tovább.
Amit fennt leírtam, azok elméletileg adottak a Wada-nak. Szerinted akkor nem csinálta meg ''sutyiban'' a tesztet? Szerinted ha negatív eredményt kapott volna, akkor görcsölne ilyen hülyeségekkel? Szerinted, ha megvizsgálta, hogy tőle van-e, és azt az eredményt kapja, hogy nem az övé (tehát valószínű doppingolt), akkor szerinted görcsölne? Szerintem nem.
Szigoróan SZVSZ a sportolók büszkék/hülyék, a Wada mint szervezet meg sáros, és ki akar keveredni a dologból. Esetleg náluk is volt valami elkeverés, vagy gondatlanság, és most a szabályok hajhászásával akarnak eredményre jutni.
De az igazságot NEM tudjuk.

-
B.Kox
tag
- ''Annus megvizsgálták mielőtt eljött, vért is vettek tőle.'' - Biztos hogy tőle származik a minta?
- ''Fazekastól van minta.'' - u.a. mint az előző
- A távozást már a döntő ELŐTT lenyilatkozták. - Számítottak az utólagos ellenőrzésre.
- A távozástről engedélyt kértek és kaptak. - Ennek mi köze van a doppinghoz??!!
- Azért nem pisil, mert fél, hogy most meghamisítják, és akkor már tényleg semmi esélye. - Vazze ez már egy kész összeesküvéselmélet. Egyébként ha meg akarták volna buktatni a teszten akkor már az első vizsgálat eredményét is meghamisíthatták volna. Mért csak most jut eszükbe hogy meghamisítsák?
1: Igen.
2: Igen.
3: Igen. Csak az a kérdés hogy a saját vizeletük-e?
4: Nem tudom.
5: Igen.
6: Igen.
7: Igen.
8: Igen, sajnos. Ki bizonyítaná be hogy hamis?
9: Nem, nem nyernéd meg. -
Trak
addikt
válasz
hcstuning
üzenetére
Nem kicsit...
Több helyen is gond volt a folyamatos játékmenettel. Tanácstalanok voltak néha.
Atlétikában volt, hogy a nagy kedvenc orosz versenyzőnél úgy talált a közönség, hogy túl kevés pontot kapott, és elkezdett mindenki fújolni. De úgy igazán komolyan, az egész stadion, több percig. Összeültek a bírók, és kicsit megnövelték a pontjait
LOL
Box:
Mi magyarok fellebeztünk egy döntés ellen, a bírót fel is menteték 4 évre (azaz ezzel elismerték, hogy hibáztak), de az eredmény nem változott
Stb...
De erről már írtam korábban... -
tildy
nagyúr
-
joe69
senior tag
NA VEGRE...
-
hcstuning
tag
A görögök tényleg valamit elszúrtak a versenybíráknál. Kalapácsvetésnél is ott álldogált a magyar versenyző, és nem tudták ki következik. Sz@rul van megszervezve egy kicsikét sztem.
-
tildy
nagyúr
válasz
üzenetére
Bővebben: link
Csak neked.Remélem nem ferdít a sajtó!!! -
Trak
addikt
Én már nem is nézem ezt a kakit, amit olimpia néven rendeztek a görögök...
Én most már csak azt nem értem, hogyha minden rohadt versenyen azért van mindig több más nemzetiségű bíró, hogy ne lehessen részrehajlás, akkor a doppinglaborban miért nincs 86 féle felügyelőember? Mindenkire legalább 2 ember kellene, így 3 an figyelnék egymást, így már azért elég nehéz lenne hamisítani.
Ha ez lenne, akkor talán megbízhatóbb lenne a vizsgálat, és merné az ember odadni nekik a vizeletét.. -
tildy
nagyúr
Miért tolódik Annussal szemben a határidő?Megvan még az aranya?Ötlet?
-
hcstuning
tag
Egyébként azt hallottam, hogy egy bizonyos időpontig át kell kelni valamelyik határon Annusnak. Milyen hülyeség ez? Pikkelnek ránk? De most komolyan. Meg van kötve, hogy mikor kell átmenni azhem a német határon.
Magyarázat?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Csak eggyet mondjál még meg mert amit itt levezettél az teljesen logikus maximálisan majdnem 1etértek, csak az a baj hogy kihagytál valamit:
A két ember miért nem csinálja azt mint a súlyemelő hogy kér független vizsgálatot is vagy akár 3an 4en is megvizsgálhatnák a vizeletet.
Tudod az emberek többségének az nem tetszik hogy kvázi nem tesznek meg semmit hogy visszakaoják az érmüket. Amíg a súlyemelő független vizsgálatról meg vérvizsgálatról beszél addig ők durciznak és mást se hallasz tőlük csak azt hogy ''mert a wadasok biztos csalnak''. Lehet hogy így van de erre is lenne megoldás, ez főleg Annus esetében játszik de akár a fazekasnál is megjátszható...
Please egy értelmes magyarázatot! -
taltos
senior tag
Hát pedig, ha végigondolod logikusan, akkor pont arra mutat minden jel, hogy nem kokszolt.
Nem érted?
- A számtalan vizsgálat során egyszer sem kapták rajta őket semmin.
- Annus megvizsgálták mielőtt eljött, vért is vettek tőle.
- Fazekastól van minta.
- A távozást már a döntő ELŐTT lenyilatkozták.
- A távozástről engedélyt kértek és kaptak.
- Azért nem pisil, mert fél, hogy most meghamisítják, és akkor már tényleg semmi esélye.
Szóval ugye ezek a TÉNYEK. És akkor nézzük a fikciókat, amik érzelmi alapúak:
- Biztos azért nem adnak, mert sárosak.
- Biztos azért nem maradtak, mert sárosak.
- Biztos azért teljesítettek így mert sárosak.
ÉS MOST MINDENKI, AKI AZT HISZI, HOGY SÁROSAK, AZ VÁLASZOLJON ERRE A HOZZÁSZÓLÁSRA (nem kiabálás, csak szeretném, hogy látszódjon...)
Szóval, a Wada-nak érdeke, hogy kiderítse az igazságot, ugye? [i/n]
Attól félnek, hogy nem ők adták le a mintákat, és doppingoltak, ugye? [i/n]
Van mintájuk mindkét versenyzőtöl ugye? [i/n]
Korrábbi mintáik is vannak, amikről tudják, hogy az övék, ugye? [i/n]
Akkor HA NAGYON AKARNÁK, akkor meg tudnák mondani, hogy az az Ő mintájuk, ugye? [i/n]
Azaz meg tudnák mondndani, hogy csaltak-e, ugye? [i/n]
És akkor a következtetés:
Így (hogy nem adnak mintát, és a régieket nem használhatják, hiszen azokra már azt mondták, hogy negatív...) ki tudják záni őket ezzel a mondattal? :
ŐK DOPPINGOLTAK, ITT A MINTA!!! [i/n]
Ha adnak mintát, és a Wada-sok csalnak(nem tudhatjuk, hogy csalnak-e. A független laborról még csak szó volt, hivatalosan egyenlőre nem létezik), akkor ki tudnák őket zárni egy ilyen mondattal?
ŐK DOPPINGOLTA, ITT A (meghamisított...) MINTA!!! [i/n]
Na ezért nem lép előre senki.
Ezt a helyzetet TUDNÁ tisztázni a doppinglabor, de vajon miért nem akarja??? Talán csak nem azért, mert ha kiderülne, hogy az a 25ml a sportolónktól van, akkor ők nagyot koppannának, mert hát ugye akkor nem feltukmált műpisiről van szó, és akkor ugye, ha valóban doppingolt volna, akkor nem pisil, mert akár ki is deríthetnék, hogy Ő doppingólt, és akkor a 25ml-t sem kockáztatta volna meg.
SZVSZ ha ez biróságra menne, akkor egy fele olyan ''okos'' ügyvéd megnyerné, mint én...
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Tomcat13
üzenetére
További olvasgatás javasolt: Bővebben: link

[Szerkesztve] -
Tomcat13
senior tag
te azt írtad le amit te gondolsz, igaz! szóval lehet egész más oka is de te arra gondolsz, hogy ők arra gondolnak, hogy ő..................
most jól értelmezetm, a dolgot, én további szó cséplésbe nem mennék bele. mert van egy jó meccs a sport1, ha vég akkor lehet méglehet vissza nézek, de egy saját vélemény a dologhoz, na most én i gondolok sok mindent de nem osztom ezt meg a nagyvilágal és hogy miért is nem mert attól hogy én úgy gondolom még lehet, hogy a közelébe se járok a dolognak, viszont ha kimondom, akkor válalom, hogy én hiszek is abban amit mondok, ha még egy vélekedés is az!
Itt a kérdés az hogy vajon benned miért alakult ki ez a gondolat
-
B.Kox
tag
Nem tudom min vitatkoztok még mindíg! Ha minden érzelmet félretéve végiggondoljátok az egészet akkor be kell látnotok hogy minden jel arra mutat, Annus és Fazekas koxolt.
Ha annus nem koxolt mér nem ad még egy mintát??!! Ezt nem lehet kimagyarázni.
Mint ahogy azt sem hogy Fazekas mért nem bírt több óra altt 75 ml -t pisálni.
És hogy az incidens után mért léptek le olyan gyorsan Athénból.
Tudom hogy nagyon nehéz elfogadni de, be kell látnunk hogy mindketten sárosak... -
erdoke
titán
válasz
Tomcat13
üzenetére
Lszi olvasd el, hogy mit írtam, mielőtt reagálsz rá. Megnézheted most is a kettővel ezelőtti hozzászólásomat, és azt is, mit válaszoltál rá. A kettő között nincs logikai összefüggés, mert te egyszerűen nem fogod fel, mi az, hogy nem a saját véleményecskédet szajkózni, hanem a másokét találgatni.
Azért, mert te azt szeretnéd, hogy engem cseszegethess, mert én úgy gondolom, ahogy te hiszed, még én nem fogom úgy gondolni.
Ennek semmi köze ahhoz, én mit gondolok magamról. Már egy ideje egyenesbe kerültem ezzel a léttel.

-
Tomcat13
senior tag
a legszebb az egészbe, hogy nekem és nagyon sok embernek meg se fordult a fejéba, hogy azért akarják megvizsgálni mert trüközött, szóval, lehet más oka is, úgyhogy én ezt próbáltam leírni, ill. azt hogy azért te ezt nem csak gondolod hanem hiszel is benne, jah lehet hogy én értelmeztem rosszul, de tudod én ember vagyok és hibázni is szoktam, sőt hogy lásd kivel van dologod, ha hiobázok én aztbelismerem és nem megmagyarázom, úgyhogy elnézést kérek ha megsértettelek és ha bármi rosszat mondtam rólad, ne haragudj, az ember azért ember(és ez nem kor ill. tanultság függő), mert vannak hibái, ill. van agya tud gondolkodni, sőt ézelmei is vannak, sőt be tudja látni ha hibázik, hát ez van!
-
erdoke
titán
válasz
Tomcat13
üzenetére
Kedves (???!!!) Tomcat13!
Remélem, ahogy korosodsz, megtanulsz majd értelmezve olvasni is. Talán nem a megfelelő tulajdonságok hiánya okozza ezt, hanem az érzelmi indíttatású ''bypass''.
Szóval milyen teóriáról beszélsz? Azt mondtam, valószínűleg erre gyanakszanak. A saját véleményemet mégcsak nem is fűztem hozzá. Miből gondolod hát, hogy messiásként járom a fórumokat és a várost, és fő életcélomként a zacsis annuspisi teóriát hintem szerteszét?
Mégha nem tettem volna egy
-t is a végére...
Ecsém!
Ha már ilyen értetlen (értelmetelen?) vagy, legalább engem hagynál békén, ez már nem az első ilyen IQ beszólásod ebben a topicban. 
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
OK...de vettek tole vert is az egyik tesztnel, tehat van DNS minta, azt ossze lehetne hasonlitani az eddigi pisikben talalhato DNS-l...vemnnyi biztos van benne.
Zsakk Rogg is aszondta, hogyha kell akar azt is megcsinaljak...hat hajra
Kostadis meg ferfi letere anya lesz 5 honap mulva...WADA szerint
hobizoli
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Nem engem sértettél meg, egyszerűen csak másként látjuk a dolgokat.

Két csapatra szakadtunk, egyik a sportolókat hibáztatja egyértelműen, a másik pedig inkább másfelé keresi a felelősöket.
Ami mindkét csoportban közös, hogy csalódott, és elveszni érzi az olimpia szellemét. Innen származnak az indulatok. -
rafi
tag
Divot
Először is bocs ,ha megsértettelek S.P.-lal kapcsolatos hozzászólássommal,általában nem szoktam káromkodni,de most már roppant ideges vagyok.Nekem az Olimpia szent dolog volt eddig a napig.Most érkeztem el arra pontra,hogy igazából nem érdekel az egész.Az1976-os Olimpiáról már vannak emlékeim,egész életemben a sport érdekelt a legjobban,sőt több,mint 20 évet aktívan sportoltam.
Másodszor, a sportolók érdekeit meg igenis illene kepviselnie, elvegre ki, ha S.P.nem, ugyanis egyelore tudtommal csak két minta lett pozitiv magyar sportolotól, a napirenden levo kettoből egynek meg sem vizsgáltak, egy meg negativ volt, majd ha az is pozitiv lesz, akkor lehet mutogatni rajuk, addig viszont nem azért nyaralnak az adófizetők pénzén a Queen Mary II-n .
Harmadszor a nyilatkozatába,már belekeverte a politikát.
Bocs,hogy későn válaszoltam,de elmentem a saját pénzemen tömegsportolni. -
-
erdoke
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy belegondoltak hogy mi a túróért vizsgálják meg újra ha az első teszt negativ lett
Magyarázat?