Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
12-9 az ukrán-spanyol meccs állása, női kézi negyeddöntő
ezután lesz a magyar-francia derbi!!! HAJRÁ!! -
Integra
titán
megint éjfél körül érek haza, és rádióm sincsen most

-
Travelos
őstag
hihetetlen, fordítottatk a spanyolok, nem hagyják magukat
A dream-team nem játszik valami álomszerűen! -
kíváncsi vagyok, mi lesz?
mert itt már nem Fazekasról szólnak a dolgok, most éppen ugye Annustól akarják elvenni az aranyát.
tegyük fel, hogy normális, és jelentkezik időben.
Akkor mi lesz? kiszáll hozzá a NOB hogy vizeljen?
VAgy esetleg vissza kell mennie Athénba?
komolyan.... -
Travelos
őstag
csak két ember van egy országból az öttusa versenyen, kivették a programból a csapatversenyt?? ne má!
-
Travelos
őstag
Az amcsik spanyolverésen vannak kosárlabdában ezekben a percekben!
-
bibimad
senior tag
Miért szerinted mi a gond azzal,hogy elmondom a saját véleményemet és megpróbálok melette érvelni.Nem azt mondtam,hogy most az egész NOB hülye löjjék le őket,hanem azt,hogy szerintem mi lenne a megoldás.Ezenkívűl azt,amit sajnos tapasztalatból is tudok,hogy a média nem mindig mond igazat,őket csak az eladhatóság érdekli és nem az,hogy ezzel milyen károkat okozhatnak embereknek.Egyébként:Lecsó.
[Szerkesztve] -
scang
senior tag
válasz
Dani [Amp]
üzenetére
nemá
mi értelme?
akkor most én elkészítsem oroszul?
''Hajrá szombethely, Hajrá magyarország!!!!!!!!!!!!''
ezt meg fordítsd meg, úgy jobban hangzik
[Szerkesztve] -
Dani [Amp]
csendes tag
Sziasztok, elkészítettem Fazekas Robinak az angol nyelvű petíciót, légyszi küldjetek rá sok-sok szavazatot!
Itt a címe: http://www.PetitionOnline.com/dc8d885/petition.html
Hajrá szombethely, Hajrá magyarország!!!!!!!!!!!! -
scang
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
mert tán nem vagyunk szakértők a egyes doppingok és az azokhoz kötődő sportágakból.
de abban biztos lehetsz van olyan dopping ami ugyanúgy segíti a kalapácsvetőt a nagyobb teljesítményben,eredményben mint pl a futót vagy súLYemelőt -
-
divot
veterán
Bővebben: link
Sajnos a mocskos újságírók is lassan azt írják, amiért itt két napja hideget-meleget kapunk a fórumtársaktól. -
Travelos
őstag
milyen oldalon lehet online követni az olimpiát, mert a hivatalos honlap nagyon szar ilyen szempontból!!!!!!!!!
-
bibimad
senior tag
Figyelj ide a médiában sehol sem fogsz olvasni,csak negatív szenzációt,mert azt lehet eladni.Fogd már fel te is,hogy minta van.Szabályosan lepecsételték annak ellenére,hogy csak 25 ml volt.Itt a lényeg,hogy a meglévő mintát vizsgálják meg,ha bűnös akkor igenis büntessék meg,ha pedig a minta negatív akkor ismerjék be.Vétett a szabályok ellen,megbüntették-rendben,de legalább a dopping használatának vádja alól tisztázzák.Ennyi.
-
erdoke
titán
válasz
bibimad
üzenetére
Gyulai István nem doppingszakember. Ha minden igaz, akár ugyanúgy lehet újságíró is (vagy mi kell a sportriporterséghez?). Elolvastad a NS cikkét?
A cikktól függetlenül nem értem, hogy jön ide a média, a saját véleményemet tolmácsolom minden hozzászólásomban, az idézeteket pedig idézőjellel és dőlt betűvel jelölöm.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
''mire kokszol? izomtömegre? kétlem... ''
Lszi olvasgass egy kicsit. Vmi élettani vagy biokémiai könyv jó lenne kezdésnek.
Nem igazán jó a kérdés feltevése. Ma már nem igazán szteroidokkal nyomulnak doppingoláskor, különösen a versenyt megelőző szakaszban nem. -
divot
veterán
Mindenki olvasa el a Nemzeti Sport cikkét, aztán lehet tovább diskurálni.
-
bibimad
senior tag
Utóljára mondom van minta.Ezek szerint Gyulai István nem ért semmihez,mert ő kérte a 25 ml minta megvizsgálását és te vagy a mindenhez értő szakember.Ne haragudj de kihoztál a sodromból.Nem érdekel a sajtó és a média szenzáció hajhász viselkedése,csak a szakemberek.jelen esetben Gyulai István általam végigkisért vágatlan nyilatkozata.Szerinted mindent el kell hinni a médiának.
-
Loretto
veterán
vki látta a tegnapi orosz-szerb röplabda meccset?élmény volt.
-
erdoke
titán
válasz
bibimad
üzenetére
Utoljára mondom: NINCS MINTA!
A doppingvizsgálathoz előírt minimális vizeletmennyiség 75 ml. Ennek megfelelő minta nem létezik, ezért megvizsgálni sem lehet!
Idézetek a Nemzeti Sport cikkéből:
(Dr. Pikó Károly, az atlétaválogatott orvosa válaszol)
''- Mennyi folyadékot ivott a vizsgálat alatt?
- Vagy öt litert, de nem ment neki, akut pszichotikus állapotba került.
- Ez mit jelent?
- Ilyen körülmények között nem tudott vizeletet produláni.
- A huszonöt milliliter hihetetlenül kevés. Mennyit kellett volna adnia?
- Hetvenöt millilitert, tehát majdnem egy decit.
- És mi történt négy és fél óra elteltével?
- Azt mondta, kikészült, nem csinálja tovább. Akkor elővettem a szabálykönyvet, és felhívtam a figyelmét, hogy tudja-e, mit vállal ezzel. De nemcsak én, az ellenőrök is közölték, ha elmegy, visszaveszik a bajnoki címét.
- Erre mit mondott?
- Hogy jó, menjünk át az olimpiai falu kórházába, és ott ad mintát. De amikor megtudta, hogy ezek az ellenőrök jönnek velünk az autóban, akkor betelt nála a pohár.
- Bárcsak betelt volna… És ön engedte, hogy elhagyja a helyiséget?
- Mit tehettem volna?''
Ugyanonnan: ''A NOB rendkívüli fegyelmi bizottsága, amelyet Szergej Bubka, Thomas Bach, valamint Stefan Oswald alkot...
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ok rendben igazad van de az akkor is durva volt: ''hogy biztos az én haverom dobta fel őket'', mert ha valaki hall valamilyen infot akkor az egyből hülye meg köcsög meg magyarellenes meg minden. NO COMMENT
Az hogy Szombathelyről nem bukott le senki az megint erős túlzás mert én még emlékszem a Gécsek Tiborra akinek ha nem csal az emlékezetem ugyanaz volt az edzője mint az Annusnak
Két ember volt itt akinek vannak olyan ismerősei akik egy kicsit is jártas a témában, de ennek a két embernek a véleménye nem számít mert nektek sajnos az az első amit a sajtóból olvastok, amely hír 600 moderáláson meg szűrésen átesett. Mellesleg divot teljesen mástól ugyanezt hallotta.
(annak örülök hogy utóbb írta le mert akkot megint rám fognátok hogy biztos én koppintottam)
Én mostantól befejeztem, majd ha az Annus visszamegy vizeletet adni akkor majd bocsánatot kérek hogy ilyen aljas dolgokat feltételeztem.
[Szerkesztve] -
rafi
tag
Ránk szálltak rendesen'' - összegzett Molnár Zoltán, a magyar olimpiai csapat vezetője, miután a NOB és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség felszólította a magyar csapatot, árulják el Annus Adrián pontos tartózkodási helyét csütörtök délig. A határidőt sikerült csütörtök 17 órára kitolni. Annus és Fazekas kedden hagyták el Athént.
-
ebx
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ki lehet számítani, hogy a kalapács mekkora erővel kell húzza a sportoló kezét (hatás-ellenhatás), ahhoz, hogy 80 méterre repüljön
Véleményem szerint kijöhet úgy 200 kg-nak megfelelő erő. Hát ennek a kordában tartására azért kell bőven izomzat. -
''Csak minta és magyarázat hiányzik. Valami bűzlik, de nagyon. ''
a nemzeti sport cikke
Bővebben: link -
scang
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
mindenképpen komoly eddzést és fizikai felkészülést igényel nem csak dobótechnikát
de azt hogy mire kell gyúrni még mindig nem tudom
de a kokszózás és dopping nem ugyan az, tudtommal a koksz inkább a látvány izomnövelés stb.-re mondják(ez is dopping)a koksz egy szleng bizonyos doppingfajtákra
amphetamin is lehet dopping de szerintem nem koksz,
namind1 ebbe ne menjünk bele -
DaSilva
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Hát sztem fogj egy hétkilós súlyt és pörögj vele párat, meglátod, mire kell ott az izomerő.
-
faster
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem tudom, sporthoz hülye vagyok, csak a fizikához értek, és tömeg gyorsításához erő kell Newton óta.

-
Sixkiller6
őstag
hadd legyek én az örök szkeptikus
attól h erősebb vagy (vagy kokszolsz, h még erősebb legyél) jobban meg tudod forgatni a cuccot?
mi köze az izomerőnek, ahhoz h mennyire tudod megforgatni, hiszen nem egy súly kell lökni vagy mittomén, hanem csak ellentartanak a súlynak.
remélem mindjárt megjönnek az atléták, oszt megmondják a frankót -
Sixkiller6
őstag
hát éppen ez az, megkérdeztem a fórum közönségét
nem az edzésre gondolok igazából
teljesen nyilvánvaló h egy 100m futó mire kokszol, a hirtelen nagy erőt kifejtő izomnövelésre (rajt+100m)
egy hosszútávfutó vagy biciklis a másikfajta izomra, ami a kitartásért felelős (régen volt már biosz-óra)
egy súlyemelő, súlylökő izomerőre, izomtömegre gyúr és kokszol
diszkoszvetőbe bég bele tudom magyarázni a kar és törzs erősítését, hiszen ott a mozdulat végén nagyon megrántják a teknősbékát
de a kalapácsnál? bepörgetik, oszt elengedik hadd szálljon.
nyilván van mire doppingolni, csak nem tudom kitalálni h mire. a nagy izomtömeg akár még le is lassíthatja. a karját nem tudja hosszabbra kokszolni, h nagyobb legyen a körív sugara ezáltal a kerületi sebesség...
tippek? -
scang
senior tag
-
scang
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
nem tudom
kérdezzük meg a közönséget, végülis ez egy forum
de vannak tippjeim: arra edzz mint az atléták általában
úszik, kondizik, fut...
vagy nem, elég 100 kilónak lennie, csak dobni tudjon -
scang
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
a diszkoszra?

és ne öcsémezz öcsém
és mi ez a nem ismersz engem duma?
ki vagy öcsém?
te sem ismersz engem öcsém
[Szerkesztve] -
scang
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
megfelel a válasz?
-
-
scang
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
ne írjámá ekkora fa*ságot bazz
szerinted én a 20 kilommal, egy jól kidolgozott technikával nagyobbat dobok?
haggyukmárahelyesírást
nem kell belefikázni...
5 éves vagy?
ha akarok, odafigyelek, és nem 1 forumon vitatkozok akkor előfordul, hogy tudok helyesen is írni.
de ha gondolod visszanézem összes hsz-od, valszinű ztalálok egy elírt ékezetet vagy valamit...
ez a legdühítöbb ,ilyenekkel dobálózni, büszke lehetsz
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
jó, buta vagyok... khhmmm
akkor? mi a válasz?
talán nem olvastad a korábbi kérdést, ez már rövidített volt.
szal pl a kalapácsnál nem közvetlenül hat az itomtömeg és az erő az eredményre. hiszen 3 dologtól függ a dobás hossza. a pörgetés sebességétől, a körív sugarától valamint a dobás szögétől.
ezekhez nagyon nincs köze közvetlenül a fizikai erőnek. talán a sebességhez igen, de az inkább a technikán múlik.
tehát akkor? mi a válasz a buta kérdésemre? khm -
scang
senior tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
nem akartam hülyeséget írni de megtetted helyettem

igazad van, nem tudom, hogy milyen szert használnak
sixkiller : járj utána, akármilyet ami a teljesítményt növeli, nagyobbat dob tőle, erősődik stb...
szerinted csak a sújemelők vagy gyúros izompacsirták használnak szereket?
nem csak tömeg növelő szer van szer van
általam ismert: kreatin, napozim: hatalmas erőnövekedést ad mindkettő, de csak bizonyos időre
és ezek a legismertebb szarok, gondolom a komolyan doppingolók nem ilyen olcsó vacakkal tömik magukat
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Annus Adriántól is elvehetik az aranyat
Újra mintát kell adnia a kalapácsvetés bajnokának
Na, ez már egy vicc!
-
Tomcat13
senior tag
A csütörtöki az utolsó nap a kajakversenyeken, amikor még nem osztanak aranyat. Az ötszáz méteres számok magyar idő szerint fél nyolckor kezdődő középfutamaiban érdekelt lesz Vereckei Ákos a kajakegyesek, Joób Márton a kenuegyesek, Kammerer Zoltán és Storcz Botond a kajakkettesek, Kolonics György, Kozmann György a kenukettesek között száll hajóba.
Valamennyi egységtől döntőbe jutás várható, ehhez a futam első három helyének valamelyikén kell végezni. Az már biztos, hogy valamennyi pénteki fináléban lesz magyar érdekeltség, most Vereckeiéken és Kolonicsékon a sor, hogy ugyanezt biztosítsák szombatra is. Szerdán nem volt kedvező az időjárás a szkíniászi tavon: erős hátszél fújt, a víz pedig hullámzott. Ez zavarta a versenyzőket, csak remélni lehet, hogy az előrejelzéseknek megfelelően a döntőkre elmúlnak a hullámok.
(Az első futamot magyar idő szerint reggel fél nyolckor rendezik, az utolsó magyar érdekeltségű finálét háromnegyed kilenc előtt tartják.)
A másik magyar specialitásnak tartott öttusa küzdelmei is megkezdődnek csütörtökön. Az olimpiai programban maradásért küzdő sportág versenyeit most is két nap alatt zavarják le, ezúttal a szokásoktól eltérően a férfiak kezdik. Négy évvel ezelőtt, világbajnoki címvédőként, esélyesnek számított Balogh Gábor és az ezüstöt el is hozta Sydneyből. Most kevésbé számítanak a sikerére, éppen ezért okozhat meglepetést a harminckét fős mezőnyben, amelyben nincs már ott a 2000-es győztes, az orosz Szvatkovszkij, de ott lesz a favoritnak számító világbajnok litván, Zadnieprovskis, honfitársa, az Európa-bajnok Krungolcas, a német Walther és a svéd Johansson. Balogh a vívástól tart legjobban és külön edzéseket vett ebben a számban. Lehet, hogy jó jel, a hogy trénere a Nagy Tímeát már ötkarikás aranyhoz segítő Kulcsár Győző. A másik magyar résztvevő Kállai Ákos, aki a csapatban és váltóban már világbajnoki címig jutott. Valamelyest Balogh árnyékában készülve szintén okozhat meglepetést az olimpiai újonc.
(Az öttusa első száma, a lövészet magyar idő szerint kilenckor kezdődik, majd tíztől vívnak Baloghék. Fél kettőtől az úszás, megyed négytől pedig lovaglás zajlik. Az utolsó szám, a futás negyed hatkor kezdődik, a befutó fél hat-háromnegyed hatkor esedékes.)
A férfiak után a női kézilabdázók is az elődöntőért játszanak, de Radulovicsék csoportmásodik helye azt eredményezte, hogy az aktuális világbajnokot, Franciaországot kell legyőzni a negyeddöntőben a minimális célkitűzés teljesítéséért. Tehát tétmérkőzésen is megismétlődik a tavalyi, zágrábi vb-finálé, amikor ötgólos vezetést adott el az utolsó tíz percben Mocsai Lajos csapata, majd hosszabbításban három góllal kikapott. (A magyarok negyeddöntője fél négykor kezdődik.)
A női műugrók három méteres számában délelőtt még az elődöntőben szerepel Barta Nóra, hogy kivívja a részvételt az este nyolckor kezdődő fináléban. Az atlétikai stadionban a döntőket a magyarok nélkül rendezik, a gerelyhajítás nyolckor kezdődő selejtezőjében azonban ott lesz Horváth Gergely.
A női futballistáknál az amerikaiak vagy a brazilok nyakába akasztják az aranyat, és bajnokot avatnak a férfi triatlonosoknál is, ahol sérülés miatt nem indul Kuttor Csaba.
(index.hu)
mert még mindíg a sport a lényeg -
scang
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
mert butaságokat kérdezel
-
Sixkiller6
őstag
még mindig nem árulta el senki, h egy kalapács-, vagy diszkoszvető vajon mire kokszol? izomtömegre? kétlem...
szal? -
Calogero
addikt
válasz
Tomcat13
üzenetére
Igazad van eleg 5ml is (es annyit is hasznalnak), hogy kideritsek, de az ''A'' proban 8 tesztet neznek meg,es kulon-kulon. Ez 8*5ml, ezert kell kb 50ml
A ''B'' proba 25ml-bol pedig csak az a tesztet hajtjak vegre ami az ''A'' proban pozitiv lett, a maradek marad a C mintara. -
tildy
nagyúr
Itt a fullos wada szabályzat a doppingolásról
Bővebben: link -
Calogero
addikt
válasz
Tomcat13
üzenetére
Itt a pontos szabalyzat 6-os pont
Bővebben: link
...A- és a B-mintát egyszerre veszik le, az A-mintát vizsgálják meg először, az pozitív volt. Utána kéri a szövetség, hogy vizsgálják meg a B-mintát, az is pozitív. Utána a B-mintávól vesznek egy C-mintát.
Idezet Kecskes Zoltan-tol Bővebben: link -
Tomcat13
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ém már tegnap előtt ezt javasoltam, csak van néhány ember aki mindíg mindent jobban tud, fix álláspontja van bizonyíték nélkül, na mindegy én se akarok foglalkozni többet ezzel, esetleg, majd a mai szombathelyi sajtótájékoztató után!
-
divot
veterán
Ezt most olvastam. Szále László: „A diszkoszvetőverseny pillanatnyi állása: a litván Alekna vezet 50 milliliterrel.”
Találó. -
bibimad
senior tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
Aki sportolt az tudja,hogy az ember mennyire fel tud pörögni egy verseny alatt,és aki sportolt az tudná,hogy egy nehéz atlétának vagy súlyemelőnek is micsoda hosszantartó és erős fizikai megterhelést okoz.Nem kis teljesítményt kiván eldobni az a diszkoszt,vagy felemelni több száz kilót.Bár aki nem próbálta a sportot az soha nem fogja megérteni.
-
Tomcat13
senior tag
válasz
üzenetére
Én nem azt mondam, hogy hazudsz, hanem azt, hogy irígyellek, akettő között nagy a különbség!
A másik én nem bizonygatok semmit, csak nem ítélkezek másoktól ún, benfentesektől kapott információk alapján ne húzza már senki rá a vizes lepedőt senkire, ennyi a lényeg.
Még valami, nem nagyon értem Annus be tudott vinni 4 mintányi ''jó vizeletett'' a farkában egy csőben, azaz 1,25 dl, raádasul előtte dobálgatott eg ykicsit szintén egy csővel a farkával, ja és Fazekas is efy csőben a farkával, dobott olimpia rekordot a diszkosszal, azért valahol ez is ember feletti teljesítmény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardverfogócska a kertben
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)