Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Mégis mi a fenét várhatunk schmittôl SEMMIT! Miért is? Mert akkor nem fér össze a dolog az Ô
itthon elfoglalt és vallott belpolitikai helyzetével. Egy csaló magyar. Ilyen smitt szerint nem lehet.
Ôsmagyar aki csal?? Elképzelhetetlenek tartom, hogy bármit tenne. -
divot
veterán
Szvsz addik ne csesztessünk már senkit, amíg az érintettől nem hallottuk a sztorit, és a MOB válaszlépéséről sincs hír. Ha igazságtalan volt a döntés, és a MOB nem tesz semmit, én emelem elsőként magasba a Scmitt monnyon le zászlót.
-
I_Am
veterán
válasz
Tomcat13
üzenetére
Tudod mi a nevetséges?
Hogy a házigizdákat nem ba****ták meg, pedig ott aztán a rendőrségi korrupciótól kezdve volt minden.
Egy kis országot meg meg lehet, mert az úgy is kicsi. Hát remélem most előjön bizonyos emberekből a Toldi effect. Mutassuk már meg végre, hogy nem a méret a lényeg.
(itt az országra értem
) -
divot
veterán
Megnéztem Gyulait, most aztán végképp nem értek semmit.
-
Tomcat13
senior tag
Sport1 most!
-
Speccy
aktív tag
elég vicces emiatt elvenni egy aranyat... vizsgálják meg azt a vizeletmennyiséget, ami van! ha ott van valami humbug, akkor vegyék el... de nem lesz!
-
I_Am
veterán
Fellebezés lesz gyerekek !!!
Botrányt akartak, remélem most majd adnak a szájuknak keményen. -
Tomcat13
senior tag
az m1 lesz mint minden este az Amiről nem beszélünk című műsör, na kiváncsi vagyok, ott mit mond Vitray, meg Gyárfás, azért talán ők jobban bele látnak akint folyó dolgokba!
-
Tomcat13
senior tag
Hát ha nem magyarról lenne szó, mondhatnánk ez van, de így, azért azt nemtom miért lehetett elérni, hogy azt ami megvan vizsgáják meg, de mondjuk a NOB szempontjából érthető, ugyanis ha kiderülne, hogy negatív akkor lenne igazán botrány!
-
Sixkiller6
őstag
majoros pista 6:1re lezúzta a kubait (aki egyébként világbajnok, vb3. pán-amerika győztes) és ezzel elődöntős!!!
bravó
egy apró megjegyzés:
ahogy most farago elmondta az mtv
vizeletadás forgatókönyv:
hősünk egy szál farokban áll egy tükörszobában, egy segítő tartja az edényt, egy másik meg 3 centiről nézi a szerszámot.
kíváncsi vagyok, hogy lehet így manipulálni bármit is.
[Szerkesztve] -
hát ilyen nincs.
beszarok, komolyan.
kíváncsi vagyok, mi fog történni...
egyébként Schmitt Pál mellett van egy másik magyar sportdiplomata, bizonyos GYulai István a nemzetközi atlétikai szövetség főtitkára. Nem hiszem el, hogy ne tudna intézni valamit...
legalább vizsgálják ki, vegyenek tőle vért, ha nem akar hugyozni...
vagy itassanak meg vele 3 korsó sört, aki attól nem tud hugyozni...
ez egyszerűen hihetetlen. -
Sixkiller6
őstag
hasonló az eset a militaryban történtekhez, ott ugyanis a német csaj (nő) elindult a díjugartásnál, viszont az óra nem indult el, erre ő visszafordult, átlépte még egyszer a startvonalat, és újrakezdte. meg is nyerte az aranyat.
ekkor jött vmelyik nemzet, óvtak, aranyat elvették, aztán a németek visszaóvtak, aranyat visszaadták, utána vmelyik másik nemzet óvott, aranyat elvették.
azért mert sportszerűen visszafordult az órához, h indítsák el időben...
nincs igazság
ne szidjuk itt schmidt pált, neki ehhez semmi köze. példát akartak statuálni, sikerült. kérdés, h egy amerikaival is ezt tették volna-e.
csak abban reménykedem, h megvizsgálják a mintát, és kiderül h a semmi miatt zárták ki, és vették el egy élet munkáját, mert kétlem h robi ilyen formában lesz peking környékén.
az összes köcsög döntnök letérdelhet és tehet egy szívességet... -
Alex91
félisten
''Hírügynökségek jelentései, majd a Magyar Rádió értesülése szerint is kizárta a NOB Fazekas Róbertet, aki hétfő este megnyerte a férfi diszkoszvetők versenyét. A szombathelyi atléta nem tudta a megfelelő mennyiségű anyagot produkálni a döntő utáni ellenőrzésen, ami doppingvétségnek minősül, de Fazekas állítólag befolyásolni is akarta a vizeletvétel eredményét. Fazekast nem, csak orvosát hallgatta meg a NOB, egyelőre nem tudni, az atléta hol tartózkodik. ''
-
bibimad
senior tag
Ez nem gyalázkodás csak vélemény a sportdiplomatánkról.Nézd végig a Magyarok elleni biráskodásokat az olimpián.Érdekes,hogy negatív doppingminta ellenére elveszik az aranyérmet.Szerintem az érem megtartása mellett más szankciót is lehetet volna elérni pl:eltiltást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Alex91
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Igen, de eredetileg Annus kesobb ment volna...
-
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Aranygép....
-
Sixkiller6
őstag
-
Sixkiller6
őstag
hmmm
a gond, h nem lehet itt fellebbezni, csak a nemzetközi sprtdöntőbíróságon...
kíváncsi vagyok mi lesz a díjátadón -
Alex91
félisten
Azert az is erdekes, hogy mar az edzok es Annus is elhagyta Gorogorszagot...
-
divot
veterán
Hát, izé, erre nincs mit mondani. Nem tudom, mi történt a pisával, de ennyit nem ért meg.
-
F-ECT$
titán

-
rafi
tag
Hú,én sokkal csúnyábbakat mondok!!!
-
bibimad
senior tag
Akkor itt köszönjük meg a fantasztikus sportdiplomatánknak,aki csak egy bizonyos fantasztikus választási plakáton tud szövegelni.
-
rafi
tag
Elvették!!!
-
I_Am
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Vagy a még eredményesebb szereplés lenne az.
-
rafi
tag
Eddig azért nem volt ennyire aktív a fórum.
-
Bash
őstag
Akkor nem egyforma Eurosport-ot nézünk: Bővebben: link
Itt 4 Gold, 4 Silver, 2 Bronze van. -
Sixkiller6
őstag
én kivárok, elmondtam mindent amit gondoltam, szvsz tegyen mindenki így
-
joe69
senior tag
inkabb most megnezem a Colin 2005 demot...
[Szerkesztve] -
SuBeR53_
tag
Ez a vizeletes dolog elég gáz!
-
I_Am
veterán
Most vonultak vissza döntéshozatalra. (18:50-kor)
-
Tomcat13
senior tag
Tényleg legyen egy kis szünet, mert senki nem tud igazából semmit!
-
I_Am
veterán
Ja és az interjúban nem az edző volt, hanem a MOB képviselője.
-
joe69
senior tag
nagy az osszevisszasag, ugyhogy mostantol en is kivarok

-
joe69
senior tag
Index:
----------
''Hírügynökségek jelentése szerint a NOB máris határozott Fazekas Róbert ügyében, akitől elvették a hétfő este, a diszkoszvetésben megszerzett aranyát, mert manipulálni próbálta vizeletét a verseny utáni doppingellenőrzésen....'' -
joe69
senior tag
jujj, az Eurosporton mar igy allunk az eremtablazaton:
A:3 E:5 B:1 -
I_Am
veterán
Dehogynem.
18:30-tól 19:30-ig valamilyen megbeszélésen lesz. (persze köze nincs a megbeszélésnek a dologhoz, de a hivatás hazától független ilyen magaslatokban sajna) Hidd el megtenne mindent és a lehetőségeihez képest meg is tesz mindent, hogy az ügy minél tisztábban és minél hamarabb normális kerékvágásba kerüljön.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(itt az országra értem
)