Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ha rám céloztál a Havassal akkor sincs igazad, egyszerűen nem tudom megérteni hogy a világ eggyik legjobb csapata a mienk de semmit nem nyert nem tudom mióta mert ha van egy kis tét berezelnek, ha eljutnak a döntőig a döntő első 40 percében fantasztikusan játszanak aztán kiengednek mert vezetnek 5 góllal utána jön a kínai figura meg mit tudom mi és az ellenfél meg megfordítja a meccset. Én a tavalyi vb óta nem nézek női kézilabdát, addig ott szurkoltam végig az egész vbn.
De ott elegem lett, Sydneyben az olimpián is ez volt. Nem a játékosokkal van a probléma hanem az edzőkkel mert nem tudják mentálisan felkészíteni a csapatot, ha netalán nyernének Athénban én lennék a legboldogabb és tiszta szívemből remélem hogy így is lesz de én nem fogok egy meccset se megnézni az tutti.
És én nem fikázom a magyar sportot én voltam az aki még a Baumgartnerért is kiállt és egész nap a Tv előtt ülök és szurkolok a sportolóinknak.
Ennyi, ja és én nem erre a kudarcra gondoltam a Havassal, csak ez egy jó apropó volt. -
Wildmage
senior tag
Hm.... nem rosszak ezek a ruszki röplabdás csajok a dunatv-n.

-
Integra
titán
nézitek az M1-et???
risztov évi edzőjével interjú -
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Én is optimista vagyok és remélem megverjük a franciákat,németeket.Szerintem teljesen más lesz a felfogásuk.25 évet sportoltam még a mai napig is focizok heti 3x kispályán,valamennyire ismerem a sportolókat.Nem akarok veled vitatkozni csak másképp látom a dolgokat.
Hajrá Magyarok!!!! -
rafi
tag
Skaliczki most nyilatkozik a mentalitásról.
[Szerkesztve] -
rafi
tag
Szerintem naiv vagy.
-
Sixkiller6
őstag
szerinted felugrás közben arra gondolnak, h ''ahh ez csak egy brazil kapus, inkább nem is lövöm olyan erősen, meg nem is lövöm annyira a sarokba?''. nem hinném, ezek az élsportolók hosszú évek óta begyakorolt sémák szerint teszik a dolgukat, egy-egy ilyen pásztor féle elfutást (akár gól lesz belőle, akár nem) ugyanúgy csinál mindenki ellen, lévén ő így teszi a dolgát. magam is igazolt játékos voltam, tudom miről beszélek.
mind1, utálom azokat a szövegeket, h nem hajtottak eléggé, nem küzdöttek, nem akartak, lebecsülték. nem hiszek ebben (kivéve a tízmilliókat kereső focistákat).
lehet h naív vagyok, de én hiszem, h ha vki felhúzza a címeres mezt (még ha 150edszerre is) annak majd ki ugrik a szíve, amikor pályára/vízbe lép/ugrik, és minden abban a pillanatban tőle telhetőt megtesz azért, h ne kelljen szégyenkezve lejönnie.
abbahagytam, innentől csak tudúsítok és szurkolok. persze azzal semmi gondom sincs, ha vki nem így gondolja. -
Lala bácsi
csendes tag
-
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ez volt a lebecsülés,nem koncentráltak.Ilyen ziccereket akármilyen jó kapusnak bekellene dobni.A meccet egy sportcsarnokban néztem kézilabdázókkal és mindenkinek ez volt a véleménye.
-
Sixkiller6
őstag
nem volt itt lebecsülés, nézd meg az első félidőt, egyre-másra kidolgozták a helyzeteket, de a kapusuknak hihetetlen nagy mázlija volt, vagy cask ennyire ügyes.
ennyi kihagyott helyzet (komolyan, rég láttam ennyit bravúrt férfikapustól... persze pálingertől már jó párszor
) persze h kizökkenti a srácokat.
punktum
-
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
ez nem fikázás, ez abszolút realista látásmód volt, ne forgasd ki.
-
rafi
tag
Ha valaki eléri teljesítőképessége határát azt helyezéstől függetlenül megkell tapsolni.Pl. Cseh Lacika.Viszont,ha valaki lebecsüli az ellenfelet,csak a mezt és a cipőt küldi ki,azt nem szabad kényeztetni.Pl férfi kézilabda.Ettől függetlenül szeretem őket és szurkolok nekik.
-
Sixkiller6
őstag
szerintem beállóban nincs gond, mezeit nagyon kevesen tudják tartani, gál is jó
nem kell parázni, volt egy meccsünk ahol a kapus mindent megfogott, nagy dolog.
ne legyünk ''magyarok'', ne szidjuk őket, szerintem mindenki megpróbálta a legjobbat hozni.
inkább szurkoljunk, aki meg fikázni akar, az nyisson egy fikázzuk az athénban küzdő olimpikonjainkat topicot.
utálom ezt a magyar mentalitást, ha van egy kis gond, akkor egyből bénák vagyunk, sehol sem vagyunk, minek mentek ki...
elég volt, szurkolást szeretnék itt olvasni, remélem nem maradok egyedül
köszi -
DonLeo
senior tag
válasz
Lala bácsi
üzenetére
de gonosz vagy

-
DonLeo
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Hát ez az, reménykedtem abban, hogy Bátorfi legalább párosban jobban szerepel.
-
Loretto
veterán
nagy szülés volt a ez a kézismeccs.sajnos nagyon hiányzik egy jó irányító ill beálló.
-
divot
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ideje visszavonulni.
-
Sixkiller6
őstag
bátorfiék kiestek... 1:4
az utolsó két szettben 3-3 pontot csináltak
bővebben:
Bővebben: link
hmmm... ez égés -
Wildmage
senior tag
Részemről egyetértek Havassal, de ez nem csak ezekre a csapatokra vonatkozik, hanem ez amolyan magyar sajátosság. Pl. a focicsapataink ha nagyon(!) ritkán esetleg jól játszanak valami komolyabb ellenfél ellen, akkor azok is az utolso 20-30 percben véreznek el.
-
Lala bácsi
csendes tag
Az a baj az olimpiával (meg az összes többivel) hogy szívrohamot lehet kapni tőle
. Akinek volt szerencséje látni a Brazil-Magyar kézimeccset tudhatja mire gondolok.
(hűha úgy látszik meg kell tanulnom gyorsabban gépelni, egy kicsit lemaradtam)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hát ha kikaptunk volna kézilabdában én nem tudtam volna sajnálni a fiúkat.
iszonyatosan gyenge teljesítmény volt ez..... -
DonLeo
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ippeg hogy döntős lett.
Bátorfiék hol játszanak, mert most per pill se az m1-en se a eurosport-on nem? -
Gergello
addikt
milyen Havas?
Havas Henrik? -
Sixkiller6
őstag
ági döntős!
megdöbbentő, h mennyit ver rá a világra mellen... eszméletlen, tempónként 20 centit jött fel
most meg bátorfiék játszanak, ezeket meg kéne verni... különben csúfos nap lesz ez ma
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
hát ez kegyetlen volt

de megnyertük ez a lényeg
Pereznek nem nagyon ment, meg az volt a gond, mint pl pásztornál, hogy amikor ziccer volt 1-1be vitte rá a hatoson ugrott fel és a levegőben túl közel került a kapushoz, ha 10nél ugrott8nál tutdta dobni és GóóóL, / ez utóbit láthattuk a végén is/
nagy laci tompa volt, de aztán csk volt szép megmozdulás
nálunk meg aki jobb szélenk védekezette, harsáncsi vagy mocsai nem tudom, na neki nem nagyon kéne (ott) -
t-shirt
veterán
hát ez necces volt, még jó hogy nyertünk
-
Sixkiller6
őstag
húúú srácok...
persze, sokkal jobb csapat vagyunk, de az kidolgozott helyezetek utáni elképesztően sok hiba előbb utóbb a játék és az önbizalom rovására ment.
lényeg h megvan, mondjuk, h ez volt az olimpia legrosszabb játéka, innen csak jobb lehet -
törölt tag
válasz
üzenetére
Tehát Havas:
(...)
'' Hogy a kézilabdásokat miért nem sorolom ide?(aranyesélyes)
Nos, szerintem mind2 válogatottat tehetségtelen, a pszichologiában igen gyenge szövetségi kapitány irányítja. Nem akarom elhinni hogy olyan játékosokból akik egyénileg a világ legjobbjai között vannak, nem lehet olyan válogatottat formálni, amely nem botlik meg a kritikus pillanatokban.''(...) -
divot
veterán
Jesszusom, ez nagyon nyögvenyelős volt.

-
divot
veterán
Ezt az elképesztő bénázást!

-
törölt tag
Ha valaki olvasta a Havas véleményét(Képes Sport) a magyar kézilabda válogatottakról azok csak biccentenek eggyet és elismerik hogy igaza van, a látottak alapján.
-
Gergello
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
tökk vicces, 2 bünetőt, és 6 100/-os ziccert hagytunk ki, nem baj , majd második félidőre
-
válasz
Sixkiller6
üzenetére
most volt a futam ?
Hanyadik lett? -
Sixkiller6
őstag
jól van laci!
óriási magyar csúcs (-4 tized) és pontszerzés
szép volt -
Sixkiller6
őstag
18:30 kor játszanak a fiúk, remélem hoznak egy 8-10 gólos győzelmet. jót tenne az önbizalomnak
hajrá fiúk!!! -
Integra
titán
mindjárt kézilabda!!
-
DonLeo
senior tag
válasz
Gergello
üzenetére
Valóban 1-2-szer érdekesen adtak pontot a koreainak, de összességében (sajnos) ő nyerte a meccset. Még ha rajtam múlt volna
akkor sem tudtam volna odaadni a meccset nyugodt lelkiismerettel Káté-nak. Sajnos nem volt a ''top''-on, saját magához képest is gyengébben boxolt szvsz.
Az biztos, hogy ő nagyobbakat talált, meg minden, de ilyen az amatőr box, itt nem annyira számít az erő.
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
női párosban kiesett a kétszeres európabajnok struse/wosik kettős, egy új-zélandi (!!!!!) páros verte ki őket. najó, az újzélandiak nevei: chunli li/karen li

este 8kor, bátorfi/tóth vs boros/vajda
bővebben:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Jóvan akkor ezt is tudom...
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
mert nem az a lényeg, h mennyire tudják szétverni a másik agyát, hanem h eltalálják-e egyáltalán. az amatőr sport sokkal jobban védi a sportolók egészségét
-
F-ECT$
titán
Mi történt ma a pinyósoknál?
-
divot
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Hogy ne verjék szét egymás fejét.
-
Predator666
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért húznak a boxosok sitykát?(miközben boxolnak persze
) -
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Persze jobb ha félig tele van,mintha félig üres lenne.Sajnos én úgy látom ezt/hosszú évek tapasztalata/,hogy a magyarok sokszor megijednek a lehetőség kapujában.
-
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
az ilyen sportokban azt szertem, hogy bíró nem ugathat bele.....
nem szubjektív sportok -
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
1 kör,1 tus,sajnos nálunk sokszor az i betüre nem kerül fel a pont.

-
Sixkiller6
őstag
sidi péter 10 m légpisztolyban 12. lett, így nem került döntőbe.
593 kört lőtt, 594gyel már döntőbe lehetett kerülni. -
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
16 között van,legalábbis utoljára ezt láttam.
-
divot
veterán
Mondjuk tényleg előrébb lenne a sportélet, ha ki lehetne küszöbölni az emberi bíráskodást.
-
Sixkiller6
őstag
ne legyünk demagógok, most ez így alakult.
nem hiszem, h direkt csinálták volna (miért tették volna?), de azt igenis gondolom és láttam, h hihetetlen nagy hibákat nyomtak be.
döbbenetes, amikor egy 22 éves gyerek 4 évet készül erre a meccsre, és nem rajta múlik, hanem f@szkalap, hozzánemértő bírókon.
mondom, lehet, h tényleg a koreai nyert, de .... ahhh...
ráadásul az olimpiai hivatalos weboldal behalt, legalábbis nincsenek fent online eredmények, semmi infó szinte. tegnap még volt. mi van pl kovács ágival 200 vegyesen? elődöntő gondolom megvan, de... ahhh
nem tudom mi van sidi péterrel sem
[Szerkesztve] -
rafi
tag
A sportdiplomáciánk /is/ 00
-
törölt tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Komolyan mondom egyre inkább azt érzem hogy módszeresen szivatják a magyarokat. De hogy miért mindíg minket szivatnak?
-
divot
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nálam a jobb nyer, ilyen egyszerű. Lehet mindenfélére hivatkozni, de akkor is a jobb nyer.
-
Sixkiller6
őstag
viszont a mi csoportunkban az usa lenyomta horvátországot 7-6-ra vízilabdában a fiúknál!, az jó! alakul a tuti csoportgyőzelem
-
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Az összes messziről indított ütését benyomták.Legalább a fele nem talált.A csattanásra nyomták a gombot.
-
Sixkiller6
őstag
káté kiesett.
egyszerűen rühellem az ilyen pontozásos sportágakat, a koreainak legalább 4-5-6 olyat benyomtak, amit messziről, nagy parasztlengőt indított és gyuszi vállán (!!!) landolt.
tisztán látszott. komolyan mint a műkorcsolya. arcra pontoznak. csak itt nem arcra, hanem aki nagyobbat lendít.
másrészt teljesen röhejes volt a koreai ellenfele.
ehh mérges vagyok a köcsög bírokra, nem azért mert elcsalták volna, hanem mert f@szságokat nyomtak be.
ehhh
-
Gergello
addikt
most ért véget Káté Gyula meccse egy koreai boxolóval, nem tudom milyen súly csoportban.
A meccset vmilyek úr, elég érdekesen pontozta amikor a kínai elkapta Káté naykát és magához húzta adatk neki egy pontot a vége előtt kcsitr Gyula pedig majdnem megfordította a mérkőzést. Megadatk a koreainak olyan találatoakt is amiket gyula kézzel védett nem voltak tiszata találatok ...
Nem tudom kíváncsi vagyok más véleményére is a mecsről. -
Integra
titán
nem tört el a vizilabdásunk orra!!!!
huhh
-
HAJRÁ MAGYARORSZÁG

[Szerkesztve] -
Arhel
senior tag
Szánalom már tényleg ami MAO-n megy ma...
''Hát ma már mindent lehet?''
Továbbra is
HAJRÁ MAGYAROK! 
-
rafi
tag
Szennylapok
-
törölt tag
pl. a ''mai nap'' címlapja úgy néz ki hogy kb. a címlap felét elfoglalja az a való világos köcsög és kb. a címlap 1/8ában meg a TiTi.
száánalmas.
Egyébként ez egy trend pl. haveromék akik nagy focisták nem ismerik az olimpiai bajnok Nagy Tímeát
mindenük csak a foci, meg a bulvár/faló világ stb.
Szombaton volt meccs haverom báttyával kimentünk, de a meccs közbe volt a Nemcsik, a Cseh meg a Risztov ha hiszitek ha nem 2en néztük a pubban a kivetitőt pedig voltak vagy 100an a meccsen.

-
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
hát igen....
-
Sixkiller6
őstag
parancsolj:
Bővebben: link -
zölcsi
tag
jobbak voltunk mint az amcsik csak elbaszták az elejét meg a végét ...
egyébként végig sokkal jobbak voltak
erölétröl meg ne is beszéljünk úgy leuszták öket ahogy kell!
egyébként a lányok minden nagy kupa első meccsét elvesztik aztán meg megnyerik a kupát , olimpiát ... reméljük most is így lesz!
LEGYEN ÍGY!!! -
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
neten fent van a cikk?
-
RAM
őstag
A pontszerzés hogyan műxik?
-
Integra
titán
most hallottam a rádióban, asszem a petőfin megy a közvetítés meg a riportok (94.8mhz), hogy egy sms-ben azt a hírt küldték be hogy a titi aranyérme még egyetlen bulvár újság elejére sem került fel.
nem mintha jó lenne, de ellenben valóságsós meg egyéb hazai műsztárok meg politikusok gyalázása bármikor felkerül címlapra...
azért ez is elmond egyet s mást rólunk.... -
_az
senior tag
Hehe sirály, elő közvetítés a PH fórumon!!!

-
Integra
titán
majdnem elvertük az amerikaiakat......
szép volt lányok!!!
még nincs veszve semmi
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
asszem elírtam minden időpontot egy órával
a női vizisek meg kikaptak, rosseb vigye...
-
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Benne van az arany lehetősége.
-
Sixkiller6
őstag
pár szó a mai napról rovatom:
9:30 USA-HUN női vizilabda - nyerni kell, bár kemény lesz, nagyon nehéz a csoport, legutóbb büntikkel kikaptunk tőlük, előtte meg volt egy döntetlenünk
11:06 Kovács Ági 200 m vegyes előfutamok (döntő holnap) - a döntő simán elvárható, éremre nincs sok esély, a pontszerzés lehet a cél
12:00 Sidi Péter - ffi légpuska - döntő 15 órakor, ahova mindenképpen be kell jutnia, ő az én titkos esélyesem, érem benne van a pakliban, nagyon bízom egy csoda-aranyban
15:00 Káté Gyula - ökölvívás - lép ringbe a 60 kilósok között egy vb-5. koreai ellen, de győzni kell
19:30 Brazília-HUN ffi kézilabda, a fiúk egy sima meccsen behúzzák a másodk győzelmüket, bebiztosítva ezzel a 8 közé kerülést
19:58 Cseh Laci 100 m hát - nagyon gyönyörű lenne egy érem, de reálisabb az 5-6. hely, kell a pontszerzés
20:00 Báthorfi-Tóth asztalitenisz páros - Boros Tamara és Vajda Kornélia az ellenfél, de Boros nagy neve ellenére mindenképpen tovább kell jutni, utána jöhet a szingapúri páros a 4 közé jutásért -
rafi
tag
Hajrá Magyarok!!!
Bemutatkozik a női vízilabda.
Káté bunyózik.
Sidi lövészetben,talán a mai nap meglepetése lehet.
Férfi kézilabda este.
Cseh Lacika háton a döntőben.Remélem pontszerző helyen végez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De hogy érdemben is hozzászóljak, a tegnapi meccse nagyon kemény volt. Hogy ez már a ''hanyatlás'' első jele volt e azt nem tudom, mert nem értek hozzá. Ez viszont már biztos hogy az. No de én elnézem neki. Mégiscsak az 5-ik!!!!!!!!!!!!!!! olimpiája.

. Akinek volt szerencséje látni a Brazil-Magyar kézimeccset tudhatja mire gondolok.

mindenük csak a foci, meg a bulvár/faló világ stb.