Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
erdoke
titán
válasz
Tomcat13
üzenetére
További olvasgatás javasolt: Bővebben: link

[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Tomcat13
üzenetére
Lszi olvasd el, hogy mit írtam, mielőtt reagálsz rá. Megnézheted most is a kettővel ezelőtti hozzászólásomat, és azt is, mit válaszoltál rá. A kettő között nincs logikai összefüggés, mert te egyszerűen nem fogod fel, mi az, hogy nem a saját véleményecskédet szajkózni, hanem a másokét találgatni.
Azért, mert te azt szeretnéd, hogy engem cseszegethess, mert én úgy gondolom, ahogy te hiszed, még én nem fogom úgy gondolni.
Ennek semmi köze ahhoz, én mit gondolok magamról. Már egy ideje egyenesbe kerültem ezzel a léttel.

-
erdoke
titán
válasz
Tomcat13
üzenetére
Kedves (???!!!) Tomcat13!
Remélem, ahogy korosodsz, megtanulsz majd értelmezve olvasni is. Talán nem a megfelelő tulajdonságok hiánya okozza ezt, hanem az érzelmi indíttatású ''bypass''.
Szóval milyen teóriáról beszélsz? Azt mondtam, valószínűleg erre gyanakszanak. A saját véleményemet mégcsak nem is fűztem hozzá. Miből gondolod hát, hogy messiásként járom a fórumokat és a várost, és fő életcélomként a zacsis annuspisi teóriát hintem szerteszét?
Mégha nem tettem volna egy
-t is a végére...
Ecsém!
Ha már ilyen értetlen (értelmetelen?) vagy, legalább engem hagynál békén, ez már nem az első ilyen IQ beszólásod ebben a topicban. 
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
Ha tuttira ártatlan akkor akár felülne az első Malév gépre visszamenne Athénba a képükbe röhögne pisálna fél liter hogy egész évre beérjék és megnyugszik. De így hogy játsza a durcit nem mehet semmire. Tudod van egy olyan mondás hogy mindíg az erősebb kutya baszik. Most kell okosnak lenni nem akkor ha már elvették az aranyat.
Az a 25ml egy steril vizelet volt!
Egyébként ha visszaolvasol kb. 657szer leírták hogy a 75 ml hogy jön ki ha csak azt nézem hogy 5ml kell minden vizsgálat elvégzésére és 8 féle doppingvizsgálat van akkor 8X5 az mennyi? te mond ki ne én, hogy az a mennyiség amit ez a szerencsétlen leadott mennyivel kevesebb??és akkor még nem beszéltünk a b meg a c próbáról...
ha ezt mi így tudjuk hogy az a vizelet steril volt gondolod hogy a doppingellenőrök nem tudják?? ezért is szivatják az Annust meg a Fazekast is.
Az Annus azért nem akar adni mert tudja hogy ugyanolyan szigorúan néznék mint a haverját.
''négy mintát is adot'' de nem egyszerre és őt nem nézték olyan szigorúan mint a Fazekast. A vérvételt ha jól tudom nem nemzetközileg csinálták hanem a magyarok... -
erdoke
titán
válasz
Tomcat13
üzenetére
Te még mindig nem érted, pedig én magam is leírtam már párszor, és a TE doppinglaborjában is ugyanezt nyilatkozták:
A 75 ml nem csak azért előírás, mert a vizsgálatok elvégzése csak ennyiből lehetséges!
A 75 ml nem csak azért előírás, mert a vizsgálatok elvégzése csak ennyiből lehetséges!
Leírjam még párszor, vagy fogsz olvasni is? -
divot
veterán
válasz
Tomcat13
üzenetére
Ugye érted, hogy mire gondoltam.

Immár az egész magyar csapat gyanús, ránk is szálltak rendesen, lásd valamelyik öttusázót ''kirángatták'' az ágyából, és hajnali háromkor vitték el vizsgálatra.
Ebben a helyzetben egy pislantással nagyot lehetne javítani a helyzetünkön.
Csapatszellem?
Persze verhetjük a mellünket, hogy már megint a szegény magyarokat bántják a csúnya többi népek, csak hogy egyre hiteltelenebb az egész.
Nyisd ki a szemed, és láss, mert bizony csúnya dolgok zajlanak körülötted. -
scang
senior tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
nem akartam hülyeséget írni de megtetted helyettem

igazad van, nem tudom, hogy milyen szert használnak
sixkiller : járj utána, akármilyet ami a teljesítményt növeli, nagyobbat dob tőle, erősődik stb...
szerinted csak a sújemelők vagy gyúros izompacsirták használnak szereket?
nem csak tömeg növelő szer van szer van
általam ismert: kreatin, napozim: hatalmas erőnövekedést ad mindkettő, de csak bizonyos időre
és ezek a legismertebb szarok, gondolom a komolyan doppingolók nem ilyen olcsó vacakkal tömik magukat
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
válasz
Tomcat13
üzenetére
Igazad van eleg 5ml is (es annyit is hasznalnak), hogy kideritsek, de az ''A'' proban 8 tesztet neznek meg,es kulon-kulon. Ez 8*5ml, ezert kell kb 50ml
A ''B'' proba 25ml-bol pedig csak az a tesztet hajtjak vegre ami az ''A'' proban pozitiv lett, a maradek marad a C mintara. -
Calogero
addikt
válasz
Tomcat13
üzenetére
Itt a pontos szabalyzat 6-os pont
Bővebben: link
...A- és a B-mintát egyszerre veszik le, az A-mintát vizsgálják meg először, az pozitív volt. Utána kéri a szövetség, hogy vizsgálják meg a B-mintát, az is pozitív. Utána a B-mintávól vesznek egy C-mintát.
Idezet Kecskes Zoltan-tol Bővebben: link -
bibimad
senior tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
Aki sportolt az tudja,hogy az ember mennyire fel tud pörögni egy verseny alatt,és aki sportolt az tudná,hogy egy nehéz atlétának vagy súlyemelőnek is micsoda hosszantartó és erős fizikai megterhelést okoz.Nem kis teljesítményt kiván eldobni az a diszkoszt,vagy felemelni több száz kilót.Bár aki nem próbálta a sportot az soha nem fogja megérteni.
-
Calogero
addikt
válasz
Tomcat13
üzenetére
Ma este mondtak a Hiradoba
De te is elolvashatod.
A Sportkórház doppinglaboratóriumában évente több ezer mintát vizsgálnak. A leadott, legalább 75 milliliternyi vizeletet két részre osztják: az ''A'' üvegcsébe ötven millilitert a ''B'' - be huszonötöt öntenek. A nagyobb mennyiségből összesen nyolcféle vizsgálatot kell elvégezni, és ha valamelyik pozitív lesz, azt még egyszer elvégzik a másik üvegben lévő mintából.
Forras: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
Nem tudom miért nem futhatok össze egy olyan emberrel a boltban aki Sydneyben ott volt
na mind1.
Fazekas egy profi sportoló, nem hülye tudta hogy mik lesznek a következmények mégis elment. Ugyanmár te beveszed ezt az idegi hülyeséget
Csak annyit kérek hogy hideg fejjel gondoljátok végig az egészet ahelyett hogy a fejeteket a homokba dugjátok. egyből reflexből elutasítotok mindent pedig szerintem csak a sajtóból értesültök, ha nem akkor sorry.
Gondolom örültél akkor amikor ezt úgymond meg tudtad, de ugye mi rá a bizonyíték, hogy igaz!
Egyáltalán nem örültem neki de őszintén szólva ez a verzió sokkal logikusabban hangzik mint ami te itt bizonygatsz. Ja, és a csalás mellett sokkal több tény szól mint ellene. -
bibimad
senior tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
Ezt olvassátok el.Felháborító ez a hozzáállás.Bővebben: link
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
''Annus után mennek a WADA-sok?''
LOL
Én meg kimennék a tanyasai kutyafarmra a kalapacsveto haverokkal unnepelni a 10 millabol. Nem biztos, hogy olyan nagyfiuk lennenek az ellenorok, mint Athenban, vagy ha igen, az ''nem várt és kívánt bonyodalmakat'' okozna...
[Szerkesztve] -
rog
addikt
válasz
Tomcat13
üzenetére
nem értelek. te mit csinálnál ha te neked kéne a doppingvizsgálatot elvégezned.
ott van a kezedben a lötty. a másikban meg a szabályzat, ami azt mondja hogy hiába vizsgálod meg az eredményt max a sportolónak adhatod emlékbe, de a papírokat ez alapján nem állíthatod ki. -
Sixkiller6
őstag
válasz
Tomcat13
üzenetére
nyilván hihetetlenül eltúlzottan súlyos. polgári bíróságon simán megtámadható, és simán nyerne is.
más kérdés, h ezek után vissza lehet-e venni aleknától az aranyat, vagy robi kap egy másikat. mert meggyőződésem, h ha negatív a minta, akkor nem lehet más megoldás, mint hogy őt kiáltsák ki olimpiai bajnoknak és aranyérmesnek -
törölt tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
Akkor meg azt nem értem hogy ha 10kor kezdődött a dolog és ő fél 4kor ment el az barátok közt is 5és fél óra tehát régen túl lett lépve a határidő

meg még azért azt sem értem hogy még soha az életbe nem volt ilyen olimpián, de még vbn sem hiszem. Vele sem történt még ilyen vagy igen
-
A.P.I.
aktív tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
Igen, bocs, ezt elnéztem
''Az Index athéni tudósítójának információi szerint Kovács Zoltán súlyemelő, a 105 kilogrammos kategória indulója - Gyurkovics Ferenc itt nyert kedden ezüstérmet - szintén képtelen volt pisilni...''
[Index]
Ettől függetlenül érdekes a szitu, nem?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz
Tomcat13
üzenetére
nem hosszú köröm kell, hanem éles, az ujja bőven elég hosszú... ugyebár
amúgymeg 75ml-t egy zacsiban simán fel lehet dugni, szerinted egy megtermett férfiszerszám mekkora térfogatú? 4 centis átmérővel és 10 centi mélyen bent lévő hosszal is 2*2*3,14*10=125 ml. és még nem is jó nagy afro-amerikai bránerrel számoltam.
bár most lehet h nem ez a lényeg, de gondoltam utánaszámolok. -
rog
addikt
válasz
Tomcat13
üzenetére
milyen alternatíva van? mire?
az van hogy az kap érmet, aki részt vesz a dopping vizsgálaton.
a részvétel feltétele 75ml vizelet
ha ezt nem produkálja akkor nem vesz részt a vizsgálaton.
a vizsgálat híján meg nem kap aranyérmet sem.
(erre volt a hasonlat, hogy ha pénzt akarok akkor dolgoznom kell. dolgozni meg csak akkor tudok, ha beérek 9-re. ha ez nem sikerül, akkor nincs meló, és nincs pénz se...). -
törölt tag
válasz
Tomcat13
üzenetére
Nem tudhatod biztosan hogy nem doppingolt nem erősítette meg még senki. A tour példának okáért tökéletes volt mert ott sokkal nagyobb a fizikai igénybevétel sokal nagyobb a stressz közel azonos viszont ott verseny közbe kell brunzolni nem a verseny vége után 2órával.
Viszont azért te sem legyél ilyen elvakult amíg nincsenek kész tények a birtokunkban amik sohasem lesznek és éppen ezért tök fölösleges itt oltogatnunk egymást.
Ez csak most jutott eszembe és ne oltsatok le érte de mi van akkor ha az a 75ml pont az a mennyiség amit már nem lehet sehol eldugni
[Szerkesztve] -
rog
addikt
válasz
Tomcat13
üzenetére
hát most ideges lett mert nem tudott pőssenteni a rossz közeg miatt és lelépett,
vagy orvosilag igazolt tény hogy hiába iszik leghamarabb csak másnap délben tud hugyozni.
de igazad van a végeredmény a lényeg.
nem tett eleget az előírásoknak. hogy azért, mert bepöccent azon hogy 15 váltott emberrel rángatták a farkát, vagy azon hogy már megint leállt az anyagcseréje. ez tök mindegy. nekem sem nem mentség, hogy nem értem be 9-re mert késett a busz, vagy mert beteg vagyok és elaludtam. simán levonják a fizumból tök mindegy mi az oka hogy nem tettem eleget a rám és mindenkire ugyanúgy vonatkozó szabályoknak.
de mondom még az is lehet hogy egyszerűen le van fizetve mindenki, hogy ne ő nyerjen. volt már erre is példa az olimpia történetében nem?
asszem már az összes lehetőséget felsoroltuk, várjuk még meg a csütörtöki nyilatkozatot, legjobb ezt első kézből hallani. nem olyan srácnak tűnt nekem, aki neki áll majd ködösíteni.
ja és a legfontosabb, én láttam ahogy megnyerte nekünk az athéni olimpiát egy akkora dobással ami nincs is. és ez nagyon jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-t is a végére...
Ha már ilyen értetlen (értelmetelen?) vagy, legalább engem hagynál békén, ez már nem az első ilyen IQ beszólásod ebben a topicban. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gyak. semmit) és mégis halálosan biztos vagy benne hogy ártatlan